Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα σας φίλοι μου! έχει γεμίσει η 2GB sd μου: ( και η εσωτερικη μου - έβαλα 60 εφαρμογές - 12 απλά games...)

ΕΙΜΑΙ ROOT θα αγοράσω νέα 8GB μπορείτε να μου πείτε "τα βήματα" πως θα μπούν ξανά όσα είχα στην μικρή sd στη νέα.

θα κάνω πχ copy-paste τους φάκελους όλους της sd στο pc και μετά με το ίδιο τρόπο στη νέα sd??? έτσι γίνετε?

αν ναι, με επανεκκίνηση του κινητού θα τρέξουν όλα σωστά μετά? (θέλει διαμόρφωση πρώτα η νεα sd ? να τη βάλω άδεια μέσα πρώτα στο κινητό? να δω αν αναγνωριστεί απο το κινητό?) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΝ δε γίνετε έτσι απλά όπως είπα παραπάνω πως αλλιώς γίνετε? (μπορείτε να μου δείξετε ποιά sd να αγοράσω? λινκ...)ΑΘΗΝΑ

extra ερώτηση: αν και με την νέα sd 8 GB μου είναι γεμάτος πάλι ο εσωτερικός χώρος αφού τωρα έχω μόνο 20ΜΒ ελεύθερα....(εσωτερική μνήμη) πως στο καλό θα ελευθερώσω χώρο????

γιατί και με τη νέα sd δε θα χωράει κάτι πάλι! (πηγαίνουν κρυφά αρχεία μάλλον στη εσωτερική)

( μέσω της εφαρμογής "super toolbox 10+" και μετά "app2sd" -"phone only" ΒΛΕΠΩ έχω στη εσωτερική εφαρμογούλες κτλπ όλα σύνολο περίπου 40MB που δε πανε στη sd αυτά..)

(με εφαρμογές βλέπω ότι έχω 16 εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη-της πλάκας χωρητικότητες ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ? ---(έχω βάλει 2 πλοηγούς.... αλλά αυτά πάνε στην sd...πιάνουν χώρο μεγάλο κρυφά και στη εσωτερική λέτε? ---αλλιώς δε εξηγείται...)

έχω πρόβλημα που πάλι θα έιναι γεμάτη η μνήμη μου (178MB είναι όλη όλη...)

δηλαδή το κινητό μας δέχεται μόνο 60 εφαρμογές( με 2 πλοηγούς...) και 12 απλά games ???!!!

(δε έβαλα μεγάλα σε ΜΒ)

Edited by cool_43

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα σας φίλοι μου! έχει γεμίσει η 2GB sd μου: ( και η εσωτερικη μου - έβαλα 60 εφαρμογές - 12 απλά games...)

ΕΙΜΑΙ ROOT θα αγοράσω νέα 8GB μπορείτε να μου πείτε "τα βήματα" πως θα μπούν ξανά όσα είχα στην μικρή sd στη νέα.

θα κάνω πχ copy-paste τους φάκελους όλους της sd στο pc και μετά με το ίδιο τρόπο στη νέα sd??? έτσι γίνετε?

αν ναι, με επανεκκίνηση του κινητού θα τρέξουν όλα σωστά μετά? (θέλει διαμόρφωση πρώτα η νεα sd ? να τη βάλω άδεια μέσα πρώτα στο κινητό? να δω αν αναγνωριστεί απο το κινητό?) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΝ δε γίνετε έτσι απλά όπως είπα παραπάνω πως αλλιώς γίνετε? (μπορείτε να μου δείξετε ποιά sd να αγοράσω? λινκ...)ΑΘΗΝΑ

extra ερώτηση: αν και με την νέα sd 8 GB μου είναι γεμάτος πάλι ο εσωτερικός χώρος αφού τωρα έχω μόνο 20ΜΒ ελεύθερα....(εσωτερική μνήμη) πως στο καλό θα ελευθερώσω χώρο????

γιατί και με τη νέα sd δε θα χωράει κάτι πάλι! (πηγαίνουν κρυφά αρχεία μάλλον στη εσωτερική)

( μέσω της εφαρμογής "super toolbox 10+" και μετά "app2sd" -"phone only" ΒΛΕΠΩ έχω στη εσωτερική εφαρμογούλες κτλπ όλα σύνολο περίπου 40MB που δε πανε στη sd αυτά..)

(με εφαρμογές βλέπω ότι έχω 16 εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη-της πλάκας χωρητικότητες ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ? ---(έχω βάλει 2 πλοηγούς.... αλλά αυτά πάνε στην sd...πιάνουν χώρο μεγάλο κρυφά και στη εσωτερική λέτε? ---αλλιώς δε εξηγείται...)

έχω πρόβλημα που πάλι θα έιναι γεμάτη η μνήμη μου (178MB είναι όλη όλη...)

δηλαδή το κινητό μας δέχεται μόνο 60 εφαρμογές( με 2 πλοηγούς...) και 12 απλά games ???!!!

(δε έβαλα μεγάλα σε ΜΒ)

Μια που θα περάσεις νέα sd πριν την περάσεις κάνε αυτά που λέει σ αυτόν τον οδηγό και πέρνα και το link2sd για να πάρει ανάσες το κινητό σου. Από κει και πέρα για μεταφορά από την μία κάρτα στην άλλη εγώ συνήθως χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα σαν το ghost ή το acronis true image, αλλά φαντάζομαι ότι και με απλή αντιγραφή από την μία sd στην άλλη θα δουλέψει αν δεν έχει partitions.

Όλα καλά.

Μπορεί κάποιος να απαντήσει στο πρόβλημα που έχω; όπως προανέφερα, το τηλέφωνο δε λαμβάνει από άλλα Android ("Η απομακρυσμένη συσκευή αποσυνδέθηκε") ενώ με τα συμβατικά τηλέφωνα δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης νομίζω δε στέλνει κιόλας. Έβαλα την εφαρμογή Bluetooth File Transfer από το Play αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι.

Παιδες καλησπερα!!!

Απο το task manager βλεπω πως μονιμως τουλαχιστον 200/278 MB της μνημης ειναι πιασμενα..

Πχ, τωρα ειναι 227/278!!! Μπορω να κανω κατι για να ξαλαφρυνω λιγο την μνημη?

Επιπλεον, μπορω με καποιο τροπο να δω τι δεσμευει την μνημη του τηλεφωνου??

Υ/Γ. Δεν ειμαι ρουτ

Παιδες καλησπερα!!!

Απο το task manager βλεπω πως μονιμως τουλαχιστον 200/278 MB της μνημης ειναι πιασμενα..

Πχ, τωρα ειναι 227/278!!! Μπορω να κανω κατι για να ξαλαφρυνω λιγο την μνημη?

Επιπλεον, μπορω με καποιο τροπο να δω τι δεσμευει την μνημη του τηλεφωνου??

Υ/Γ. Δεν ειμαι ρουτ

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό . Επίσης πέτα ότι σαβούρα έχεις μέσα και δεν χρησιμοποιείς.

Όλα καλά.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό . Επίσης πέτα ότι σαβούρα έχεις μέσα και δεν χρησιμοποιείς.

Δεν ειναι root ομως ο φιλςο μας

Πολυ καλο το Juice Defender το χρησιμοποιω κι εγω και εχω δει βελτιωση 20%-25% στη διαρκεια της μπαταριας μου!

Μετα απο καμια βδομαδα με την GR 2 το κινητο εχει κλεισει μονο του σε ανύποπτες στιγμές 2-3φορες..

Εχει συμβεί σε καναν αλλο?

Μετα απο καμια βδομαδα με την GR 2 το κινητο εχει κλεισει μονο του σε ανύποπτες στιγμές 2-3φορες..

Εχει συμβεί σε καναν αλλο?

Τίποτα εδώ.

Βασικά, δεν έχω βρει ούτε ένα bug.

Την φοράω 3+ μήνες.

Θα το παρακολουθησω να δω εαν θα ξανασυμβεί και θα ενημερώσω..

Το μονο που μπορω να κανω ειναι να ξαναπερασω την ρομ, σωστα?

Κάτι ψιλά σκαλώματα μου κάνει εμένα όταν τρέχω κανένα πρόγραμμα, αλλά όχι σπουδαία πράγματα.

Όλα καλά.

Κάτι ψιλά σκαλώματα μου κάνει εμένα όταν τρέχω κανένα πρόγραμμα, αλλά όχι σπουδαία πράγματα.

κι εμενα αυτο.. και κατι ψιλα lags σε κανα παιχνιδι που μπορει να μην φταιει καν η ρομ.. το μονο που με ενοχλει ειναι τα sms στα ελληνικα σε αυτην την rom κατα τ'αλλα τρεχει τελεια!

κι εμενα αυτο.. και κατι ψιλα lags σε κανα παιχνιδι που μπορει να μην φταιει καν η ρομ.. το μονο που με ενοχλει ειναι τα sms στα ελληνικα σε αυτην την rom κατα τ'αλλα τρεχει τελεια!

Αυτό το πρόβλημα το έλυσα με το Gosms Pro που πρότεινε ο Νίκος, το πέρασα και έχω πάθει πώρωση και λέω να το περάσω και στο Y που τρέχει μαμά. Τα σπάει το προγραμματάκι.

Όλα καλά.

tv out υποστηριζει τον ace αν ναι με τι καλωδιο?

μονο με dlna

Θα τρελαθώ, έχει παρατηρήσει κανένας άλλος το κινητό του να γυρνάει μόνο του σε 3G ή μόνο σ εμένα το κάνει; Είπαμε να έχουμε έξυπνα κινητά αλλά να παίρνουν και πρωτοβουλίες; Πάει πολύ :p Δεν έχω παρατηρήσει αν το κάνει μετά από επανεκκίνηση ή πότε το κάνει αλλά το έχω πιάσει πολλές φορές να γυρνάει μόνο του σε 3G. Κανένας άλλος μ αυτό το θέμα;

Όλα καλά.

Αν δεν έχεις τικ στο "μόνο 2g", πάντα προσπαθεί να πιάσει 3g.

Από εκεί και πέρα κι εγώ ενώ το άφηνα σε 2g, το έβρισκα "Ατικάριστο" κάποιες φορές.

Με gr2 δεν μου έτυχε, αλλά μου το έκανε παλαιοτέρα με διάφορες ρομ.

Αν δεν έχεις τικ στο "μόνο 2g", πάντα προσπαθεί να πιάσει 3g.

Από εκεί και πέρα κι εγώ ενώ το άφηνα σε 2g, το έβρισκα "Ατικάριστο" κάποιες φορές.

Με gr2 δεν μου έτυχε, αλλά μου το έκανε παλαιοτέρα με διάφορες ρομ.

Μα εννοείται ότι έχω τικαρισμένο το 2G και γυρνάει μόνο του αλλιώς θα το έκανα θέμα; :)

Όλα καλά.

Μα εννοείται ότι έχω τικαρισμένο το 2G και γυρνάει μόνο του αλλιώς θα το έκανα θέμα; :)

Έλα ντε...!

Άγρυπνος/δουλειά/σχολή/3d modeling/kernels..

Πάλι καλά που μπορώ και διαβάζω να λες! :lol::lol:

Σου είπα παραπάνω βέβαια ότι μου το έκανε με διάφορες ρομ και "μάλλον" μετά απο reboot. Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως.

Παιδιά πολύ ωραίο κινητό αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να του κατεβάσουν λίγο την τιμή (αν συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά του με άλλα των 200 ευρώ). Εγώ τώρα γενικά ψάχνομαι για καινούριο κινητό και κάπως έτσι το βλέπω αλλά τι να πω μπορεί να κάνω λάθος. :)

Παιδιά πολύ ωραίο κινητό αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να του κατεβάσουν λίγο την τιμή (αν συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά του με άλλα των 200 ευρώ). Εγώ τώρα γενικά ψάχνομαι για καινούριο κινητό και κάπως έτσι το βλέπω αλλά τι να πω μπορεί να κάνω λάθος. :)

Με 110 παίρνεις το Y..

Διάφορες με το ace είναι η μικρότερη οθόνη (υποκειμενικό όμως) και η κάμερα κυρίως.

Θα τρελαθώ, έχει παρατηρήσει κανένας άλλος το κινητό του να γυρνάει μόνο του σε 3G ή μόνο σ εμένα το κάνει; Είπαμε να έχουμε έξυπνα κινητά αλλά να παίρνουν και πρωτοβουλίες; Πάει πολύ :p Δεν έχω παρατηρήσει αν το κάνει μετά από επανεκκίνηση ή πότε το κάνει αλλά το έχω πιάσει πολλές φορές να γυρνάει μόνο του σε 3G. Κανένας άλλος μ αυτό το θέμα;

Έλα ντε...!

Άγρυπνος/δουλειά/σχολή/3d modeling/kernels..

Πάλι καλά που μπορώ και διαβάζω να λες! :lol::lol:

Σου είπα παραπάνω βέβαια ότι μου το έκανε με διάφορες ρομ και "μάλλον" μετά απο reboot. Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως.

τελικα νομιζω οτι σαν την στοκ ρομ δεν εχει! νομιζω τρεχει καλυτερα απο ολες τις αλλες!

τελικα νομιζω οτι σαν την στοκ ρομ δεν εχει! νομιζω τρεχει καλυτερα απο ολες τις αλλες!

Μόλις διαπίστωσα ότι γυρνάει μόνο του σε 3G μετά από κάθε restart, μικρό το κακό βέβαια γιατί μπορεί η μαμά να τρέχει σωστότερα από όλες αλλά η GR2 σε κατανάλωση μπαταρίας είναι ότι καλύτερο, μέχρι να βρω κάτι να μου βγάζει 5 ώρες προβολής στην οθόνη απλά δεν την αλλάζω.

Όλα καλά.

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)