itasoulas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Αν ηταν να διαλεξετε μεταξυ των τριων τι θα διαλεγατε και γιατι? 1. Stock KS2 (2.3.5) 2. The Myth 3. Cyanogen RC1 (cooper) Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδι ειμαι στην 2.3.7 RC1 πώς θαεπιστρεψω στην the myth; φλασαρισμα ks2 και απο πανω την the myth Αν ηταν να διαλεξετε μεταξυ των τριων τι θα διαλεγατε και γιατι? 1. Stock KS2 (2.3.5) 2. The Myth 3. Cyanogen RC1 (cooper) 2 η 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 προσωπικα με την cyanogen εχω ξετρελαθει, με χαλασε κατι ομως που δεν ξερω αν ηταν τυχαιο. Μεσα στην Αθηνα το Ndrive φανηκε να ειχε μια μικρη καθυστερηση κατι που δεν γινονταν με τη stock 2.3.5 Βεβαια το ειχα περασει στην SD, δοκιμασα στο τηλεφωνο - παλι τα ιδια. Ισως να ετυχε αλλα ηταν εκνευριστικο. Δεν ξερω αν κανεις απο εσας δοκιμασε gps navigation σε cyanogen. Κατα τα αλλα δεν βρισκω λογω για επιστροφη σε stock KS2. Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) προσωπικα με την cyanogen εχω ξετρελαθει, με χαλασε κατι ομως που δεν ξερω αν ηταν τυχαιο. Μεσα στην Αθηνα το Ndrive φανηκε να ειχε μια μικρη καθυστερηση κατι που δεν γινονταν με τη stock 2.3.5 Βεβαια το ειχα περασει στην SD, δοκιμασα στο τηλεφωνο - παλι τα ιδια. Ισως να ετυχε αλλα ηταν εκνευριστικο. Δεν ξερω αν κανεις απο εσας δοκιμασε gps navigation σε cyanogen. Κατα τα αλλα δεν βρισκω λογω για επιστροφη σε stock KS2. δεν μπορω να βρω τους χαρτεσ του google και τα τραγουδια mp3που περνάω σαν ηχο κλήσης τα πεζει μια φορα και μετα αθόρυβο σε πολες εφαρμογες μου λεει αναγκαστικος τερματισμος.μιπος ξερεισ τιποτα για ολα αυτα? δεν μπορω να βρω τους χαρτεσ του google και τα τραγουδια mp3που περνάω σαν ηχο κλήσης τα πεζει μια φορα και μετα αθόρυβο σε πολες εφαρμογες μου λεει αναγκαστικος τερματισμος.μιπος ξερεισ τιποτα για ολα αυτα? φλασαρισμα ks2 και απο πανω την the myth την ks2 με odin η cw Edited November 3, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 την ks2 με odin η cwm ks2 με οντιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 δεν μπορω να βρω τους χαρτεσ του google και τα τραγουδια mp3που περνάω σαν ηχο κλήσης τα πεζει μια φορα και μετα αθόρυβο σε πολες εφαρμογες μου λεει αναγκαστικος τερματισμος.μιπος ξερεισ τιποτα για ολα αυτα? google maps κατεβασε απο εδω http://www.apktop.com/google-maps-5-11-0.html Το εχω τεσταρει ολα κομπλε, βαλτο στην sd και εγκατεστησε το. Για τους ηχους κλησεις δεν εχω παρατησρησει καποιο προβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Σύνδεσα σήμερα το ACE στο KIES, έχω περασμένη την 2.3.5 KS2 και μου έβγαλε ενημέρωση για αναβάθμιση από PDA:KS2/PHONE:KS2/CSC:KS1(XEN) σε PDA:KS9/PHONE:KS2/CSC:KS1(XEN). Θα την περάσω μόλις γυρίσω γιατί φεύγω τώρα για δουλειές :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Την έβαλα αλλά το gap της γνωστής καθυστέρησης στο ξεκλείδωμα, παραμένει :( Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 έχει Ελληνική γλώσσα και Ελληνικό πληκτρολόγιο όπως η 2.3.5 KS2 ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 έχει Ελληνική γλώσσα και Ελληνικό πληκτρολόγιο όπως η 2.3.5 KS2 ? Κανονικά τα έχει. Μα έκανε update από το KIES... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondasrules Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 γεια σας παιδιά Μόλις πέρασα το clockwork menu και θα ήθελα την βοήθεια σας Πως μπορώ να περάσω το official firmware 2.3.5 ks2 μέσω του Clockwork menu και επίσης το τηλέφωνο είναι root επηρεάζει αυτό και όταν περάσω το καινούργιο firm θα έχω root?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Τι ωραία να αναβαθμίζεσαι μέσω KIES ούτε να περνάς προγράμματα από την αρχή ούτε τίποτα... Κλικ κλικ και έτοιμο :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Τι ωραία να αναβαθμίζεσαι μέσω KIES ούτε να περνάς προγράμματα από την αρχή ούτε τίποτα... Κλικ κλικ και έτοιμο :) Τί ωραία να ξέραμε και τις αλλαγές από KS2 -> KS9 :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Τι ωραία να αναβαθμίζεσαι μέσω KIES ούτε να περνάς προγράμματα από την αρχή ούτε τίποτα... Κλικ κλικ και έτοιμο :) Μα και με το οντιν δεν χάνονται όλα απαραίτητα! Απλά προτείνεται να κάνεις τα wipes πριν και μετά το φλασαρισμα για να κάτσει καλά η ρομ! (εννοείτε βέβαια πως ισχύει ακριβώς το ίδιο και για το κιες!) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Μόλις πέρασα σε KS9 μέσω KIES. τα κολλήματα που ανέφερα στο μενού και στον χρόνο ξεκλειδώματος σε μερικά ποστ πιο πάνω (με την ΚS2)εξαφανίστηκαν ... πιο γρήγορο ξεκλείδωμα και το μενού φανερά με λιγότερο lag .... επίσης (έτσι για την ιστορία ) στο quadrant με την 2.3.3 έβγαζα σκορ 569, με την 2.3.5 ΚS2 994 και τώρα με την ΚS9 1034 και με το Antutu με την 2.3.3 έβγαζα 1776, με την 2.3.5 1786 και τώρα με την 2.3.5 KS9 1769 (εδώ πέσαμε λιγάκι :lol: ) φυσικά γύρισε η συσκευή με την αναβάθμιση σε unroot. φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι για root με το κλασσικό αρχείο Upd_1.zip τώρα έτσι δεν είναι ? το προσπάθησε κάποιος ? γίνεται κανονικά με το upd_1.zip μόλις έγινα πάλι Root ;) αν βρει κάποιος τι άλλαξε από KS2 σε KS9 ας το αναφέρει ... Edited November 4, 2011 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εμένα μου έμεινε κανονικά root Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εχω περασει την ΚPO αλλα θελω να περασω την ks2 me thn myth στο σαιτ του sammobile δεν την εχει πια ,μπορει καποιος να την ανεβασει καπου?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Μόλις πέρασα σε KS9 μέσω KIES. τα κολλήματα που ανέφερα στο μενού και στον χρόνο ξεκλειδώματος σε μερικά ποστ πιο πάνω (με την ΚS2)εξαφανίστηκαν ... πιο γρήγορο ξεκλείδωμα και το μενού φανερά με λιγότερο lag .... Εξαφανίστηκε η μειώθηκε το delay στο ξεκλείδωμα τελικά;; Αν λύθηκε το bug να την περάσω αύριο που θα φλασαρω. Εμένα μου έμεινε κανονικά root Μήπως έγινε κάτι λάθος; Μάλλον κάτι πήγε στραβά γιατί πάντα φεύγει το ροοτ μετά απο update σε όλα τα android. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εξαφανίστηκε η μειώθηκε το delay στο ξεκλείδωμα τελικά;; Αν λύθηκε το bug να την περάσω αύριο που θα φλασαρω. για να ξεκαθαρίσουμε κάτι ώστε να καταλάβω ακριβώς τι είναι αυτό που μας "ενοχλεί"... Lag παρατηρείτε κατά την διάρκεια που πατάτε το κουμπί να ανοίξει η συσκευή (από stand by) μέχρι να ανοίξει η οθόνη και να εμφανίσει το slide για το ξεκλείδωμα ή το lag (καρέδιασμα) που παρατηρείται κατά την διάρκεια που κάνουμε slide στην οθόνη για να ξεκλειδώσει ? το πρώτο έχει παραμείνει ίδιο όσο έχω την συσκευή (2.2 - 2.3.3 -2.3.5 Ks2 -2.3.5 Ks9 ) το δεύτερο δεν είχε κανένα lag με 2.2 και 2.3.3 ενώ το παρατήρησα στην 2.3.5 KS2. σήμερα με την 2.3.5 KS9 το παρατηρώ (τελικά) μόνο ορισμένες φορές και όχι πάντα ... το μενού είναι ταχύτερο ... Υ.Γ παρατήρηση που μπορεί να μην έχει και καμία σχέση : Μετά την αναβάθμιση σε KS9 είχε χαθεί το root και "έπαιξα" με την συσκευή unrooted για μερικά λεπτά. Lag στο ξεκλείδωμα (κατά την διάρκεια του slide) κανένα απολύτως. (έως και την ώρα που έγραφα το προηγούμενο μου ποστ). έπειτα περνάω το αρχείο Upd_1.zip για να γίνει root η συσκευή και εκεί είναι που παρατηρώ το πρώτο Lag στο ξεκλείδωμα (αναφέρομαι και πάλι σε μία μικρή χρονοκαθιστέριση (πιο πολύ καρέδιασμα θα το ονόμαζα) στο slide για να ξεκλειδώσει η συσκευή. έκτοτε κάποιες φορές δεν έχει καθόλου καθυστέρηση και άλλες φορές παρατηρώ το delay αυτό ... Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή ήταν και είναι απλά τυχαίο γεγονός .. :blink: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εμένα πάντως μέ ολες τις rom (2.2.1 - KS9) θέλει 1 sec για να δω το slide, αφου πατήσω το πλαινο κουμπι. Μετα με slide ξεκλειδωνει instantly. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εμένα πάντως μέ ολες τις rom (2.2.1 - KS9) θέλει 1 sec για να δω το slide, αφου πατήσω το πλαινο κουμπι. Μετα με slide ξεκλειδωνει instantly. Με την 2.2.1 δεν το είχα το πρόβλημα. Πατούσα power button και κατευθείαν άναβε οθόνη με τα κουμπιά. Από τη 2.3.1 και μετά, το χάνει... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 @Crazyio Εγώ έλεγα για το πρώτο ( το delay απο standby σε awake). Από 2.3.χ θέλει 1 sec τουλάχιστον να ανοίξει η οθόνη από την ώρα που πατάς το κουμπί σε όλες τις ginger. Με froyo άνοιγε κανονικά άμεσα. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 OΚ Νίκο, για αυτό ρώτησα για να μιλάμε όλοι για το ίδιο πράγμα .... όντως είναι λίγο σπαστική η όποια αναμονή είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο είτε για PDA είτε για υπολογιστή ;) "καρέδιασμα" στο "slide" παρατηρεί κανένας κατά την διάρκεια που σέρνουμε το δάχτυλό μας για να κάνουμε slide για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο ? πρώτη φορά το παρατήρησα με την 2.3.5 και ήθελα να δω αν το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος ... :blink: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Εξαφανίστηκε η μειώθηκε το delay στο ξεκλείδωμα τελικά;; Αν λύθηκε το bug να την περάσω αύριο που θα φλασαρω. Μήπως έγινε κάτι λάθος; Μάλλον κάτι πήγε στραβά γιατί πάντα φεύγει το ροοτ μετά απο update σε όλα τα android. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Ναι είδα ότι μου είχε το εικονίδιο Power user και δεν το έψαξα χτες γιατί ήμουν στο τρέξιμο δεν ήταν ρουτ. Το Lag μετά το ξεκλείδωμα έχει εξαφανιστεί με την KS9 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 εμένα από την άλλη δεν έχει εξαφανιστεί αλλά οι χρόνοι ανοίγματος παραμένουν οι ίδιοι ... ;) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts