takinio1 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Σε ευχαριστω πολυ ολα οκ τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourlis Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα sd για να εγκαταστω πιο πολλες εφαρμογες ??? υπαρχει καποιο προγραμμα που το κανει αυτο ...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) off topic πηγαίνετε στις ρύθμισις εκεί που λέει πια εκδοση android έχετε και ακουμπήστε εκεί πολλές φορες συνεχόμενα :-P βγαίνει μια εικόνα :-P δεν ξέρω αν το ξέρατε εγώ πάντως όχι LOL!!! Mόλις το έκανα... Μα τι έχουν κάνει τα άτομα... :lol: μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα sd για να εγκαταστω πιο πολλες εφαρμογες ??? υπαρχει καποιο προγραμμα που το κανει αυτο ...??? Ψάξε στο market για App2SD Edited October 28, 2011 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παιδια εχει πολλα app2sd ποιο κατεβαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχει περάσει κανένας την 2.3.7 ( CyanogenMod 7.1 ) ; Θέλω να τη δοκιμάσω, αλλά ξέρω ότι δεν δουλεύει με το Kies. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μεταφέρω και να διαχειρίζομαι τίς επαφές μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχει περάσει κανένας την 2.3.7 ( CyanogenMod 7.1 ) ; Θέλω να τη δοκιμάσω, αλλά ξέρω ότι δεν δουλεύει με το Kies. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μεταφέρω και να διαχειρίζομαι τίς επαφές μου; Είναι custom rom και για αυτό το λόγο δε δουλεύει με το KIES. Έχει αμέτρητες ρυθμίσεις, την είχα για λίγες ημέρες, αλλά (στο δικό μου κινητό) είχα κάποια κολληματάκια -που μπορεί να οφείλονταν σε δικές μου ρυθμίσεις- και την έβγαλα. Αλλά γενικά έχουν ακουστεί τα καλύτερα για αυτή τη ROM. H rom με τις επαφές σου όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Οι επαφές σου μπορούν να είναι στο outlook, ή στο gmail και να τις συγχρονίζεις χωρίς να περιμένεις το KIES να το κάνει αυτό. Προσωπικά, τις έχω στο gmail και με έναν απλό συγχρονισμό, μετά από κάθε νέα rom που δοκιμάζω, τις έχω όλες ξανά έτοιμες. Αυτό θα πρότεινα γιατί αυτό δουλεύω. Επίσης, το καλύτερο πρόγραμμα, πάλι κατά τη γνώμη μου, για backup είναι αυτό: http://www.fjsoft.at/en/ και υπάρχει και WiFi client (https://market.android.com/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client) για το κινητό και μπορείς να τα συγχρονίσεις μέσω WiFi ούτε καν να το συνδέσεις με USB. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου:) Το my phone explorer είναι ότι μου χρειαζότανε!!! Προχωράω στην εγκατάσταση της 2.3.7, χωρίς φόβο και πάθος:p Να είσαι καλά φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παιδια εχει πολλα app2sd ποιο κατεβαζουμε? https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFwcDJzZCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFwcDJzZCJd έχει αλλάξει κάτι στο Move2sd ? γιατί διάβαζα κάτι περίεργες κρητικές πριν λίγα λεπτά που το κοίταγα στο εν λόγο Link ... :wacko: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παιδιά αρχεία τιπου. bin πώς τα ανιγουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poli4 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Γεια σας παιδια!Ειμαι νεος στο forum.Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας!Υπαρχει καποια custom rom που να εχει οσο το δυνατον λιγοτερα προβληματακια για να περασω στο ace μου??Κατι ειδα πιο πανω για 2.3.7 ( CyanogenMod 7.1 ) αλλα δεν μπορω να βρω απο που μπορω να την κατεβασω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Γεια σας παιδια!Ειμαι νεος στο forum.Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας!Υπαρχει καποια custom rom που να εχει οσο το δυνατον λιγοτερα προβληματακια για να περασω στο ace μου??Κατι ειδα πιο πανω για 2.3.7 ( CyanogenMod 7.1 ) αλλα δεν μπορω να βρω απο που μπορω να την κατεβασω!! Καλωσόρισες λοιπόν! Η CyanogenMod είναι πράγματι από τις καλύτερες custom roms. Εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1167 θα βρεις και θα μάθεις πολλά :) αλλά πριν ρωτήσεις κάτι, ψάξτο μήπως και έχει απαντηθεί. Πάντος, οι βασικότερες απορίες για να περάσουμε κάποια rom είναι απαντημένες. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poli4 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου mclound!Θα το ψαξω και αν εχω καποια απορια θα επανερθω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δυό ερωτήσεις σχετικά με το f/w 2.3.5: 1. Καμιά προτίμηση μεταξύ των KS2 και KPO; (ξέρω ότι έχει ρωτηθεί ξανά λίγα posts παραπάνω...). Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) βλέπω ότι έχετε βάλει την KS2. Αν πάντως το Sammobile τις έχει σε χρονολογική σειρά, η KPO φαίνεται νεώτερη (δε δείχνει ακριβή ημερομηνία για καμία...). 2. Στην εφαρμογή για τα SMS της 2.3.5 υπάρχει πρόβλεψη για ελληνικά (υποστήριξη 160 χαρακτήρων με αυτόματη μετατροπή από unicode σε GSM alphabet / κεφαλαία ελληνικά), ή χρειάζεται να βάλουμε κάποια "τρίτη" εφαρμογή (π.χ. GoSMS) γι' αυτό; Η 2.3.3 KPN, για παράδειγμα (και προς σχετική μου έκπληξη, όταν την είχα βάλει) είχε ενσωματωμένη τη σχετική υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δυό ερωτήσεις σχετικά με το f/w 2.3.5: 1. Καμιά προτίμηση μεταξύ των KS2 και KPO; (ξέρω ότι έχει ρωτηθεί ξανά λίγα posts παραπάνω...). Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) βλέπω ότι έχετε βάλει την KS2. Αν πάντως το Sammobile τις έχει σε χρονολογική σειρά, η KPO φαίνεται νεώτερη (δε δείχνει ακριβή ημερομηνία για καμία...). 2. Στην εφαρμογή για τα SMS της 2.3.5 υπάρχει πρόβλεψη για ελληνικά (υποστήριξη 160 χαρακτήρων με αυτόματη μετατροπή από unicode σε GSM alphabet / κεφαλαία ελληνικά), ή χρειάζεται να βάλουμε κάποια "τρίτη" εφαρμογή (π.χ. GoSMS) γι' αυτό; Η 2.3.3 KPN, για παράδειγμα (και προς σχετική μου έκπληξη, όταν την είχα βάλει) είχε ενσωματωμένη τη σχετική υποστήριξη. 1. Η KS2 είναι καλύτερη 2. Υποστηρίζει μια χαρά ελληνικά 160 στο SMS Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyefr Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Ξέρει κανείς αν η 2.3.7 υποστηρίζει Ελληνικά και αν αξίζει τον κόπο; Είναι καλύτερη από την 2.3.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 1. Η KS2 είναι καλύτερη 2. Υποστηρίζει μια χαρά ελληνικά 160 στο SMS Ευχαριστώ! Αυτό (μαζί με όλα τα θετικά που αναφέρονται στις προηγούμενες σελίδες) μου... αφαιρεί και την τελευταία δικαιολογία για να μην τη βάλω! :p Έφυγα για... ψήσιμο (βλ Odin)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Μιας και βλεπω ολοι να εκθιαζεται τη 2.3.5 εχω μπει και εγω στο πειρασμο να τη βαλω.Υπαρχει καποιος οδηγος πουθενα ωστε να μην κανω καποια βλακεια??Χρειαζεται root πρωτα??Επισης υπαρχει τροπος το google maps να το μεταφερω στη καρτα sd???Παλια με τη froyo που ειχα rootαρισμενο το ace μου δεν γινοταν να το μεταφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Μιας και βλεπω ολοι να εκθιαζεται τη 2.3.5 εχω μπει και εγω στο πειρασμο να τη βαλω.Υπαρχει καποιος οδηγος πουθενα ωστε να μην κανω καποια βλακεια??Χρειαζεται root πρωτα??Επισης υπαρχει τροπος το google maps να το μεταφερω στη καρτα sd???Παλια με τη froyo που ειχα rootαρισμενο το ace μου δεν γινοταν να το μεταφερω. δες το πρώτο ποστ του θρεντ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Πληροφοριακα, εχουμε επισημη υποστηριξη cyanogen πια!!!!!! Συντομα λογικα θα εχουμε nightlies :cool: Για την ωρα παντως η CyanogenMod 7.1-cooper-KANG-RC1 που εχω τοσο καιρο ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 καλησπερα σε ολους περασα κ εγω την 2.3.5 καμμια σχεση με την μαμισια 2.3.3 .Νικο για να περασω την the Myth περναω το cklockwork mod στην sdcard ως εχει κανω την διαδικασια με τα power button και middle και μετα και μεσω αυτου την the myth ? εκανα τροποποιηση της καρτας μου με το mini tool partition wizard ... σε fat32 2x ext3 ενα linux swap ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Πληροφοριακα, εχουμε επισημη υποστηριξη cyanogen πια!!!!!! Συντομα λογικα θα εχουμε nightlies :cool: Για την ωρα παντως η CyanogenMod 7.1-cooper-KANG-RC1 που εχω τοσο καιρο ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ καλη Πια είναι καλύτερη Ρομ CyanogenMod 7.1-cooper-KANG-RC1 η 2.3.5 The Mith; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 καλησπερα σε ολους περασα κ εγω την 2.3.5 καμμια σχεση με την μαμισια 2.3.3 .Νικο για να περασω την the Myth περναω το cklockwork mod στην sdcard ως εχει κανω την διαδικασια με τα power button και middle και μετα και μεσω αυτου την the myth ? εκανα τροποποιηση της καρτας μου με το mini tool partition wizard ... σε fat32 2x ext3 ενα linux swap ... κανεις οτι ειπες φιλε μου για να την περασεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Πια είναι καλύτερη Ρομ CyanogenMod 7.1-cooper-KANG-RC1 η 2.3.5 The Mith; Δεν εχω δοκιμασει τη myth κι ετσι δεν εχω ιδεα, εχω δει παντως τα παιδια εδω να λενε πολυ καλες κουβεντες σχετικα με αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δεν εχω δοκιμασει τη myth κι ετσι δεν εχω ιδεα, εχω δει παντως τα παιδια εδω να λενε πολυ καλες κουβεντες σχετικα με αυτη Και εγώ έχω την the mith και γενέτειρά πολύ καλή το fat32 τι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts