ch1st0s Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 To Wi-Fi σε εμένα από όταν έγινα 2.3.3 δεν έχει κανένα πρόβλημα ενώ πριν είχε και αναγκαζόμουνα να κάνω restart.Τα εικονίδια είναι θέμα γούστου και σε εμένα τα καινούρια μου αρέσουν περισσότερο οντως και σε εμανα τα wi-fi στην 2.2 ηθελε συνεχεια reset και μου εσπαγε τα νευρα τωρσ στην 2.3.3 ειναι μια χαρα και το κινητο πεταει. Γενικα ειμαι κολλημενος με το κινητο μου και θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω παρει και σε πολυ καλη τιμη. SUPER SAMSUNG GALAXY ACE !!!!!! Οσο για τα εικονιδια προσωπικη μου γνωμη απλα τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 βαλε την 2.3.7 απο xda και θα ησυχασεις! 2.3.7? σίγουρος; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) 2.3.7? σίγουρος; Μαλλον κάποια cm θα εννοεί ο φίλος. Αυτοί γράφουν ότι θέλουν στο build ;) Εμενα που λεει pcode:GT-S5830OKAMTL τι ειναι? το δικο σου ειναι Βουλγαρικο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited October 5, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 2.3.7? σίγουρος; 2.3.7 ειναι οντως cm οπως ειπε και ο συνφορουμιτης πιο πανω. Εγω την εχω περασμενη και μπορω να πω οτι ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι πολυ καλυτερη απο το original firmware της samsung. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 μπορω να πω οτι ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι πολυ καλυτερη απο το original firmware της samsung. :) σχεδον παντα ετσι ειναι. οτι δεν κανει σωστα η μαμα εταιρια το διορθωνει η cm team! ευτυχως η σαμμυ πηρε τον Steven Kondik (δημιουργος της cm)! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Βουλγαρικο?ΣΟβαρα?θα ελεγα τιποτα τωρα για το καταστημα που το πηρα αλλα τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ετσι από περιέργεια μπορεί κανείς να πει από που κατάγεται το δικό μου , και πως το βρίσκεται ? Δεν το έχω πειράξει καθόλου , και δεν έχω κανένα πρόβλημα . Τα παρακάτω στοιχεία είναι όπως το πήρα . Κωδικος μοντέλου GT-S5830 Εκδοση Android 2.3.3 Εκδοση βασικού φάσματος S5830XWKP7 Εκδοση Kernel 2.6.37.7-perf-CL430532 root@DELL132#1 Αριθμός κατασκευής GINGERBREAD.XWKPP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ετσι από περιέργεια μπορεί κανείς να πει από που κατάγεται το δικό μου , και πως το βρίσκεται ? Δεν το έχω πειράξει καθόλου , και δεν έχω κανένα πρόβλημα . Τα παρακάτω στοιχεία είναι όπως το πήρα . Κωδικος μοντέλου GT-S5830 Εκδοση Android 2.3.3 Εκδοση βασικού φάσματος S5830XWKP7 Εκδοση Kernel 2.6.37.7-perf-CL430532 root@DELL132#1 Αριθμός κατασκευής GINGERBREAD.XWKPP πάτα στο πληκτρολόγιο *#1234# και πες μας τα αποτελέσματα... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ρε παιδιά τη ακουστικά πέρνει η μαλκια τελικά? Ότι κι αν έβαλα πέζει σκατά, ποιό πίσω λέει κάποιος για του iphone ότι κάνουν δουλέιά, τα δοκίμασε κανείς άλλος μην δώσω το 25άρι τσάμπα? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ρε παιδιά τη ακουστικά πέρνει η μαλκια τελικά? Ότι κι αν έβαλα πέζει σκατά, ποιό πίσω λέει κάποιος για του iphone ότι κάνουν δουλέιά, τα δοκίμασε κανείς άλλος μην δώσω το 25άρι τσάμπα? Εγώ έχω κάποια sony τα οποία μπαίνουν σε jack υποδοχή (τα κλασσικά δλδ) και παίζουν μια χαρά! Τι εννοείς παίζει σκατά; η ποιότητα; η ένταση; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις *#526# κάνει ένα reset στην κάρτα WiFi. μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα... Όσο για τα εικονίδια, προσωπικά, μου αρέσουν πολύ περισσότερο από της 2.2 που ήταν σαν γομάρια :) τα πιο μικρά μου αρέσουν περισσότερο. το έκανα αλλά δεν απέδωσε. Το wi-fi του κινητού βλέπει το ασύρματο router μου αλλά μου το βγαζει "εκτός εμβέλειας". Επαναλαμβάνω πως μιλάμε για απόσταση 3-4 μέτρων και με το παληό μου se w705 συνδέομαι αμέσως και απροβλημάτιστα. Ρε που έμπλεξα, μου εχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 βαλε την 2.3.7 απο xda και θα ησυχασεις! τι είναι αυτό το xda ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 είναι forum με πολύ, πάρα πολύ υλικό! http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1167 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 στο επίσημο service της samsung δεν μπορούν να μου περάσουν την προηγούμενη έκδοση? Η μέσω του Kies εγώ δεν μπορώ να πάω πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Εγώ έχω κάποια sony τα οποία μπαίνουν σε jack υποδοχή (τα κλασσικά δλδ) και παίζουν μια χαρά! Τι εννοείς παίζει σκατά; η ποιότητα; η ένταση; Η ποιότητα. Κι απ'ότι διαβάζω και σ'αυτο το φόρουμ κι αλλού, είναι στάνταρ πρόβλημα τους και θέλει ψάξιμο για να βρεις τα κατάληλα. Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ετσι από περιέργεια μπορεί κανείς να πει από που κατάγεται το δικό μου , και πως το βρίσκεται ? Δεν το έχω πειράξει καθόλου , και δεν έχω κανένα πρόβλημα . Τα παρακάτω στοιχεία είναι όπως το πήρα . Κωδικος μοντέλου GT-S5830 Εκδοση Android 2.3.3 Εκδοση βασικού φάσματος S5830XWKP7 Εκδοση Kernel 2.6.37.7-perf-CL430532 root@DELL132#1 Αριθμός κατασκευής GINGERBREAD.XWKPP 1-2 σελίδες κοιτα πίσω (είμαι από κινητό τώρα) λέω σε ένα παιδί τον κωδικό που πατάς για να δεις το product code. Πάτα τον και πες μου τι βγάζει. οτι θυμάμαι απο το s στα product code και αναγνωρίζω από που είναι. (μαλλον ευρ έχεις, Ελληνικό δηλαδή αφού έχεις jpp) στο επίσημο service της samsung δεν μπορούν να μου περάσουν την προηγούμενη έκδοση? Η μέσω του Kies εγώ δεν μπορώ να πάω πίσω? Κι εσύ μπορείς με το οντιν να περάσεις οτι θέλεις. Με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο πρόγραμμα τα περνάει και η samsung. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ρε παιδιά τη ακουστικά πέρνει η μαλκια τελικά? Ότι κι αν έβαλα πέζει σκατά, ποιό πίσω λέει κάποιος για του iphone ότι κάνουν δουλέιά, τα δοκίμασε κανείς άλλος μην δώσω το 25άρι τσάμπα? Φιλε jackdaniels, θα σε παρακαλούσα στο εξής να εκφράζεσαι πιο κόσμια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJTAZ13 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπερα! Εχω το Samsung Galaxy Ace GT-S5830 και εχει προεγκατεστημενες 4 εφαρμογες της Vodafone και επειδη μου ειναι αχρηστες λογω του οτι εχω Wind θα ηθελα να τις σβησω. Απο το κινητο δεν γινεται. Υπαρχει αλλος τροπος? Παράθεση DjTaz13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 πάτα στο πληκτρολόγιο *#1234# και πες μας τα αποτελέσματα... and @ Nikos PDA : S5830XWKPP PHONE : S5830XWKP7 CSC : S5830XXKP9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπερα! Εχω το Samsung Galaxy Ace GT-S5830 και εχει προεγκατεστημενες 4 εφαρμογες της Vodafone και επειδη μου ειναι αχρηστες λογω του οτι εχω Wind θα ηθελα να τις σβησω. Απο το κινητο δεν γινεται. Υπαρχει αλλος τροπος? Μονο μεσω αναβαθμησης σε firmware της samsung(οχι by vodafone...) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 and @ Nikos PDA : S5830XWKPP PHONE : S5830XWKP7 CSC : S5830XXKP9 *2767*4387264636# Αυτόν τον κωδικό πατάς για να δεις το product code. Όχι *#1234# Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Να παραθέσω και εγώ το δικό μου κουράζοντας λίγο παραπάνω και ελπίζοντας σε μια απάντηση ? :D:D:D Pcode : GT-S5830OKAVGR ευχαριστώ :):) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 παιδιά μις ερωτησούλα για αρχή ως νέος κάτοχος. Εμένα όταν ανοίγει βγαίνουν σήματα Vodafone κτλ. Πώς τα βγάζω αυτό? υπάρχουν κάπου οδηγίες? παιδιά κανείς? επίσής, μπορώ στο συγχρονισμό e-mail να επιλέξω ποιούς φακέλους από το e-mail θα μου φαίρνει? και 3ον, συγχρονισμό με ημερολόγιο (πλην sto gmail) γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 *2767*4387264636# Αυτόν τον κωδικό πατάς για να δεις το product code. Όχι *#1234# Sent from my GT-I9000 using Tapatalk OK , Κάτι σαν να μυρίζει Ευρώπη (ΕUR) ? , αλλά που ? SELLOUT SMS ..... OFF PCODE ....... GT-S5830OKAEUR MODE.......... PROD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ή ροοτ και παιρνάς καστομ ρομ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts