Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υ.Γ. Οταν εκλεινε μονο, χωρις να μου χασει το σημα, οταν το ανοιγα μου επανεφερε το wallpaper που του ειχα πριν, το οποιο ηταν εικονα που ειχα βγαλει εγω ενω αυτο που ειχα τελευταιο ηταν κινουμενη εικονα που ειχα κατεβασει. Τωρα που εχασε το σημα οταν το ανοιξα παλι μου ειχε τους αγρους (!) που εχει σε ολους μας οταν το αγοραζουμε. Τι μπορει να σημαινει αυτο ?

Τα περισσότερα live wallpapers θέλουν να βρίσκονται στη βασική μνήμη και όχι στην κάρτα. Αλλιώς δε φορτώνουν κατά την εκκίνηση.

Δοκίμασε (έτσι για να δούμε) να μεταφέρεις το wallpaper στην κύρια μνήμη. Πιστεύω πως δε θα σου χαθεί τότε.

Edited by Yoda
May The Force Be With You...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις την 2.3.3 περασμένη; Αν ναι υπάρχει μεγάλο θέμα με το wifi. Αν απομακρυνεσαι εκτός εμβέλειας από το δίκτυο, τότε το κινητό δεν ανταποκρίνεται. τουλάχιστον εδώ συμβαίνει συνεχώς. Δοκιμάσε να κλείνεις το wifi όταν δεν το χρησιμοποιείς. Αν λυθεί τότε αυτό είναι.

Έβαλε κάποιος την S5830XWKPT 2.3.4 από SamFirmware? Βγήκε αυτές τις μέρες... Αν κάποιος την έβαλε, ας γράψει εντυπώσεις.
Αυτά...

Γειας σας

Θα ηθελα να ρωτισω καποια πραγματα σχετικα με την αναβαθμηση.Επειδη δεν μου εχει ερθει αναβαθμηση 2.3.3 στο ΚΙΕΣ για το κινητο μου σκεφτομαι να την κανω κατεβαζοντας firmware απο SamFirmware.Αρχικα το κινητο μου εχει την froyo oπως το πηρα απο τον γερμανο.Εκει που λεει εκδοση βασικου φασματος λεει S5830XXKA6.Kαι η ερωτηση μου ειναι η εξης:Ποιο απ'ολα τα firmware ταιριαζει σε μενα απο την σελιδα samfirmware?

Ευχαριστω:)

Ισως τα παρακάτω να φανούν χρήσιμα...

Επειδή βγαίνουν συνεχώς firmwares και είναι λίγο μπελάς η αναβάθμιση με το Odin όταν χρειάζεται να περνάς από την αρχή τα πάντα...

Επειδή το KIES κάνει τα κόλπα του και δεν έχει πρακτική χρήση άλλη από το backup των Επαφών μας...

Εχετε υπόψη τα παρακάτω προγράμματα - δουλεύουν άψογα στο ACE με 2.3.3 και 2.3.4:

App Backup & Restore

http://www.appbrain.com/app/app-backup-restore/mobi.infolife.appbackup

Για backup των εφαρμογών που έχουμε κατεβάσει από το Μαρκετ. Αν δεν κάνει backup κάποια εφαρμογή, αυτή δεν μπορεί να γίνει backup γιατί είναι κλειδωμένη από το λειτουργικό (...πολύ πιο τίμιο σε σχέση με το apkshare που το backup των προστατευμένων εφαρμογών δεν λειτουργεί...)

MyAppsList

http://www.appbrain.com/app/myappslist/com.boots.MyAppsList

Μας δίνει τα links προς τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει από το Μαρκετ για να τις ξαναβρούμε γρήγορα.

APN Backup & Restore

http://www.appbrain.com/app/apn-backup-restore/com.riteshsahu.APNBackupRestore

Για backup/restore των ΑΡΝ (για ΜΜS και mobile data)

SMS & Contacts Backup

http://www.appbrain.com/app/sms-contacts-backup/com.idea.backup.smscontacts

Πολύ νέα εφαρμογή - κάνει backup/restore των Επαφών μας και των SMS (δεν χρειαζόμαστε πλέον το KIES!!)

SMS Backup & Restore

http://www.appbrain.com/app/sms-backup-restore/com.riteshsahu.SMSBackupRestore

Η προηγούμενη εφαρμογή που χρησιμοποιούσα για backup/restore των SMS

AngryBackup Basic

http://www.appbrain.com/app/angrybackup-basic/com.antbee.AngryBackup2

AngryBirdsBackup(Seasons)

http://www.appbrain.com/app/angrybirdsbackup%28seasons%29/com.antbee.AngryBirdsSeasonBackup

AngryBirds Rio Backup

http://www.appbrain.com/app/angrybirds-rio-backup/com.antbee.AngryBirdsRioBackup

Επειδή υποθέτω ότι παίζουμε Angry Birds, με αυτές τις εφαρμογές παίρνουμε backup τις ξεκλειδωμένες πίστες μας.

Σημειώστε εδώ ότι ΟΛΑ τα παραπάνω πρέπει να παίζουν ΟΚ ακόμα και όταν αλλάξουμε μάρκα κινητού (αρκεί να τρέχει Android). Αν κάποιος φίλος έχει διάθεση και κάποιο άλλο android smartphone (όχι απαραίτητα samsung) ας το δοκιμάσει.

Edited by spyros88
SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung...

Το πηρε ενας φιλος και θελει βοηθεια.Εχω htc s με android αλλα εχει διαφορες.

Πως περναω φωτο , ringtones κλπ στην καρτα μνημης ? Το συνδεω με το pc αλλα δεν εγκαθιστα προγραμμα οδηγησης .

Βαζω τα ακουστικα αλλα το ραδιοφωνο δεν δουλευει...

Στην αρχικη οθονη πως προσθετω εικονιδια ?

Γινεται να του περασω την rom του htc ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έβαλε κάποιος την S5830XWKPT 2.3.4 από SamFirmware? Βγήκε αυτές τις μέρες... Αν κάποιος την έβαλε, ας γράψει εντυπώσεις.

Ημουν ετοιμος να το περασω το ΣΚ, αλλά στο XDA και στο φορουμ του samfirmware λενε οτι ειναι 2.3.3 και οχι 2.3.4 ... και επειδη ηδη εχω κανει μια "βολτα" 2.3.3 > 2.3.4 > 2.3.3 λεω να περιμενω καποιο πιο σιγουρο firmware.

Παντως η ΚΡΟ δεν ειναι καθολου ασχημη - ισως μαλιστα να ειναι λιγο καλυτερη σε αυτονομια απο την ΚΡΗ. Εχω βρει μεχρι τωρα 1 θεμα με την καμερα (στις 5 φωτο που τραβαω οι 2 δεν ειναι εστιασμενες) αλλά δεν δινω πολλη σημασια.

SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung...

Καλησπέρα σε όλους...

Δεν είμαι ο ειδικότερος των κινητών και έχω το ACE εδώ και τρεις μήνες περίπου. Από χθες, λοιπόν, έχω το εξής θέμα: εκεί που δείχνει ότι έχει κανονικά σήμα (COSMOTE) δεν μπορώ ούτε να δεχθώ, ούτε να κάνω κλήσεις. Δοκίμασα επανεκκίνηση, λειτουργία πτήσης (on/off) και δεν έγινε τίποτα. Φυσικά η SIM σε άλλη συσκευή λειτουργεί κανονικότατα.

Σήμερα το πρωί επανήλθε κανονικά, χωρίς να κάνω τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ όλη μέρα μια δούλευε μια όχι.

Εκτός από αυτό σε κάποια φάση εμφανίζει "Μόνο επείγουσες κλήσεις".... :confused::confused:

Υπάρχει καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ πολύ...

Είμαι, αλλά δεν είμαι...

Είμαι ανάμεσα στο Galaxy Ace, Xperia Mini Pro και Wildfire S!

Πιο μου προτείνετε;

Εμένα λίγο περισσότερο μου αρέσει το Ace:D

Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V

Ημουν ετοιμος να το περασω το ΣΚ, αλλά στο XDA και στο φορουμ του samfirmware λενε οτι ειναι 2.3.3 και οχι 2.3.4 ... και επειδη ηδη εχω κανει μια "βολτα" 2.3.3 > 2.3.4 > 2.3.3 λεω να περιμενω καποιο πιο σιγουρο firmware.

Παντως η ΚΡΟ δεν ειναι καθολου ασχημη - ισως μαλιστα να ειναι λιγο καλυτερη σε αυτονομια απο την ΚΡΗ. Εχω βρει μεχρι τωρα 1 θεμα με την καμερα (στις 5 φωτο που τραβαω οι 2 δεν ειναι εστιασμενες) αλλά δεν δινω πολλη σημασια.

Πλεον δεν θελει και πολυ σκεψη.... CyanogenMod v7.1 RC1 :D:D:D

Android 2.3.5 & CyanogenMod, αυτα αρκουν! Τα 2-3 πραγματα που δεν παιζουν (δες στο θεμα στο xda) εμενα δεν με ενοχλουν ενω συνεχεια τα διορθωνουν.

Την περασα σημερα και ειναι αψογη. Εκανα sync με Google, restore και με το Titanium, περασα και το νεο Swype και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Ενα Angry Birds που δοκιμασα παει σφαιρα σε σχεση με πριν....

Αξιζει να την δοκιμασετε.

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Στο ace υπάρχει το battery drain που εμφανιζεται και στο galaxy s με την 2.3.3 ?

Η 2.3.3 ειναι αυτη τη στιγμη η μονη ελληνικη επισημη?

Καλημερα!Να ρωτησω και γω κατι.Πριν τεσσερις μερες αποκτησα το κινητο,πολυ καλο και ομορφο και γενικα ειναι ωραιο να ασχολησαι με τα διαφορα καλουδια του,ομως δεν μπορω να στειλω ΜΜS,το εψαξα στις ρυθμησεις δεν ειδα να εχω κανει κατι λαθος.Παρακαλω οποιδηποτε βοηθεια...

Καλημερα!Να ρωτησω και γω κατι.Πριν τεσσερις μερες αποκτησα το κινητο,πολυ καλο και ομορφο και γενικα ειναι ωραιο να ασχολησαι με τα διαφορα καλουδια του,ομως δεν μπορω να στειλω ΜΜS,το εψαξα στις ρυθμησεις δεν ειδα να εχω κανει κατι λαθος.Παρακαλω οποιδηποτε βοηθεια...

Aν δεν έχεις ανοιχτή τη μεταφορά δεδομένων (data) τα ΜΜS ΔΕΝ φεύγουν.

Edited by Yoda

πως το βρησκω αυτο??

Πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο ON/OFF (όπως όταν σβήνεις το κινητό)

Αλλά αντί να επιλέξεις απενεργοποίηση του τηλεφώνου, επιλέγεις ενεργοποίηση μεταφοράς δεδομένων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ανοίγοντας τη μεταφορά δεδομένων επιτρέπεις και σε άλλες εφαρμογές να επικοινωνούν με το δίκτυο (άρα χρεώνεσαι)

Επίσης αν είσαι Cosmote, κάθε μέρα που πατάς το κουμπί χρεώνεσαι με 1€ κλπ κλπ...

Οπότε δοκίμασέ το 1 φορά για να δεις ότι φεύγουν τα MMS σου και ξανακλείστο.

(άνοιγέ το μόνο όποτε το χρειαστείς)

Edited by Yoda

Τα παρακάτω ισχύουν για Vodafone, από την στιγμή που έχεις φτιάξει τα σχετικά ΑΡΝ. Σε Cosmote που το πάλεψε ένας φίλος δεν βρήκε άκρη.

Το firmware να είναι Gingerbread.

Ρυθμισεις Μηνυματων

- Απενεργοποιηση της Αυτοματης Ανακτησης μηνυματων

Αποστολη MMS

- Γραφουμε το μηνυμα, επισυναπτουμε την εικονα

- Ανοιγουμε τα data (ρυθμίσεις > "ασυρματη επικοινωνία και δίκτυα" > "δίκτυα κινητης τηλεφωνιας" > τικάρεις "χρηση δεδομενων πακετου")

- Αποστελλουμε το μηνυμα

- Κλεινουμε τα data οταν δουμε οτι το μηνυμα σταλθηκε

Ληψη MMS

- Λαμβανουμε κανονικα το μηνυμα, που θα περιεχει το κουμπι Ληψη

- Ανοιγουμε τα data

- Παταμε το κουμπι Ληψη που βρισκεται στο μηνυμα

- Λαμβανουμε την εικονα

- Κλεινουμε τα data

Edited by spyros88

Τι ειναι αυτα ρε παιδια.σε καθε μπακατελα απλο τηλεφωνο στελνεις το mms σου απλα ομορφα και ωραια,σε αυτο γιατι να ειναι τοσο πολυπλοκο δεν το καταλαβαινω...

Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η αναβάθμιση 2.3.3 θα έρθει στο κινητό over the air ή θα πρέπει να το συνδέσω στο pc. Έχω και το nexus s και εκεί όλα τα updates γίνονται over the air. Και htc που είχα πιο πριν το ίδιο συνέβαινε.

Ευχαριστώ. :)

"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

Τι ειναι αυτα ρε παιδια.σε καθε μπακατελα απλο τηλεφωνο στελνεις το mms σου απλα ομορφα και ωραια,σε αυτο γιατι να ειναι τοσο πολυπλοκο δεν το καταλαβαινω...

...Αστα, μεγάλη ηττα τα mms με τον ασσο... Τα παραπάνω τα κατεγραψα για να τα θυμάμαι! - και φαντασου οτι με Cosmote παιζει να μην παρεις ποτέ mms με το κινητό!!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Επίσης αν είσαι Cosmote, κάθε μέρα που πατάς το κουμπί χρεώνεσαι με 1€ κλπ κλπ...

???:shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο ON/OFF (όπως όταν σβήνεις το κινητό)

Αλλά αντί να επιλέξεις απενεργοποίηση του τηλεφώνου, επιλέγεις ενεργοποίηση μεταφοράς δεδομένων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ανοίγοντας τη μεταφορά δεδομένων επιτρέπεις και σε άλλες εφαρμογές να επικοινωνούν με το δίκτυο (άρα χρεώνεσαι)

Οπότε δοκίμασέ το 1 φορά για να δεις ότι φεύγουν τα MMS σου και ξανακλείστο.

(άνοιγέ το μόνο όποτε το χρειαστείς)

και νομίζω πως αν δεν εχεις σύνδεση .. χρεώνει πολύ περισσότερο !!!!! γιατί έχω ακούσει και 500 euro λογαριασμό :Ο

Η COSMOTE έχει το λεγόμενο "Internet Day Pass".

Αυτό σου επιτρέπει απεριόριστη πλοήγηση στο Internet για 1 μέρα και κοστίζει 1€.

Το τρύκ στην όλη ιστορία είναι ότι ενεργοποιείται ΑΥΤΟΜΑΤΑ με το που θα δοκιμάσεις να μεταφέρεις έστω και 1byte.

Oπότε μόλις ανοίξεις το data στο κινητό σου, ΣΙΓΟΥΡΑ όλο και κάποιο πρόγραμμα θα συνδεθεί στο internet

(πχ καιρός, Samsung Apps, Android Market, Google maps, AGPS κλπ) οπότε και σου έρχεται η χρέωση του 1€.

Αρα: Κάθε φορά που θες να στείλεις 1 ΜΜS αυτό ουσιαστικά σου κοστίζει [το κόστος του MMS]+1€ (ανά ημέρα)

Υπαρχει μια εφαρμογη στο μαρκετ με το ονομα APN Global η οποια εχει και ρυθμισεις για cosmote, wind κτλ. Δοκιμαστε την, δεν εχετε κατι να χασετε ;)

Εγω ειχα λαβει mms παντως (εχω κοσμοτε) οταν ειχα τις οριτζιναλ ρυθμισεις αλλά ειχα παρατηρησει το εξης. Με την ρυθμιση στην "αυτοματη ανακτηση" το mms δεν μου ερχοταν, οταν το εβαλα να παταω εγω για ανακτηση ηρθε

To battery drain ρε παιδια τελικα εμφανιζεται και στο ace με την επισημη 2.3.3?

Τί είναι αυτό;

Αυτά...

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)