Jump to content

Alcatel OT-710

JaguarOne
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,σημερα αγορασα το παραπανω κινητο,χωρις τη μπαταρια του,μηπως γνωριζει καποιος που θα τη βρω;

-Ομάδα Διαχείρισης- Πριν ανοίξουμε νέο θέμα, κάνουμε μία αναζήτηση.

Edited by navi55

• Απαντήσεις 318
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έμένα στην προ τελευταία φόρτιση μου κράτησε 9μέρες!!! αλλά είχα μιλήσει γύρω στα 10΄ μόνο γιατι το έχω σαν δευτερη συσκευή.Μετά ενεργοποίησα την δόνηση αφής και μου κράτησε μόνο 2 μέρες.Την απενεργοποίησα και σήμερα είμαι στην δεύτερη μέρα και η μπαταρία είναι ακόμα γεμάτη.Δεν περίμενα να καταναλώνει τόση ενέργεια η δόνηση.Θα το παρακολουθήσω και θα ενημερώσω πόσο μου κράτησε χωρίς την δόνηση αφής.

Είμαι στην 5 μέρα και η μπαταρία είναι ακόμα γεμάτη και έχω μιλήσει περίπου 30'.Οπότε θα πρότεινα την δόνηση αφής όποιος την έχει να την απενεργοποιήσει.Θα δει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία της μπαταρίας!!!

TCL 40 NXTPAPER

Είμαι στην 5 μέρα και η μπαταρία είναι ακόμα γεμάτη και έχω μιλήσει περίπου 30'.Οπότε θα πρότεινα την δόνηση αφής όποιος την έχει να την απενεργοποιήσει.Θα δει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία της μπαταρίας!!!

Τελικά σήμερα άδειασε η μπαταρία μετά από 11 μέρες!!!Έχω μιλήσει 42' και έχω στείλει 5-6sms και άκουσα καμιά ώρα ράδιο.Πιστεύω για 2 sim δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτονομία.

TCL 40 NXTPAPER

SOS Help!!!!

Οταν καλω ενα νουμερο, και μου λεει πατα 1 για να βγει το ταδε μενου, δεν βγαινει με τιποτα το μενου.

Μαλλον δεν ειναι σωστα ρυθμισμενη η οθονη αφης.

Πως την ξαναρυθμιζω?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

SOS Help!!!!

Οταν καλω ενα νουμερο, και μου λεει πατα 1 για να βγει το ταδε μενου, δεν βγαινει με τιποτα το μενου.

Μαλλον δεν ειναι σωστα ρυθμισμενη η οθονη αφης.

Πως την ξαναρυθμιζω?

Βγάλε και βάλε πάλι την μπαταρία.

TCL 40 NXTPAPER

Τελικά σήμερα άδειασε η μπαταρία μετά από 11 μέρες!!!Έχω μιλήσει 42' και έχω στείλει 5-6sms και άκουσα καμιά ώρα ράδιο.Πιστεύω για 2 sim δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτονομία.

Γενικά από παλία τα Alcatel φημίζονται για την αυτονομία της μπαταρίας τους.

Σίγουρα πάντως η αυτονομία έχει να κάνει και με την χρήση που κάνουμε αλλά και τα applications που μπορεί να τρέχουν παράλληλα.

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Βγάλε και βάλε πάλι την μπαταρία.

Εβγαλα και εβαλα παλι την μπαταρια και παλι τα ιδια.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 3 weeks later...

Ρε παιδια ωραιο το κινητακι αλλα απο μπαταρια μου βγηκε μαπα

2 1/2 μερες με το ζορι κραταει. Διαβασα οτι σε αλλους κραταει αρκετες μερες

Που πρεπει να παω για να το κοιταξουν και να αλλαξω μπαταρια

Εκτος αν ξερει κανεις μαγαζι που να βρω μπαταρια για αυτο και ας μη ειναι original

• 4 weeks later...
Για τα χρήματα του, νομίζω και εγώ ότι αξίζει...Το έχει συγγενικό μου πρόσωπο, έχει καλή λήψη και στις 2 κάρτες.

Λοιπόν μετά από 5 εβδομάδες συνεχούς χρήσης και των δύο συσκευών με τις νέες μπαταρίες, σας ενημερώνω ότι πράγματι δεν υπάρχει πρόβλημα. Η αυτονομία και στις δύο συσκευές επανήλθε στις 5 κατά μέσο όρο μέρες (ανάλογα με τη χρήση).

Επομένως καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η αρχική παρτίδα μπαταριών ήταν ελαττωματική.

Προς το παρόν (γιατί ποτέ δεν ξέρεις...) no problemo!!!

Εγώ αυτό που έχω είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν και όπως έχω γράψει και πιο πάνω με λίγη χρήση κρατάει περίπου 11 μέρες.

TCL 40 NXTPAPER

Την μπαταρία την αλλάζουμε μέσα στην εγγύηση παιδιά ?

Όλα τα εξαρτήματα (μπαταρία, handsfree ακουστικά, φορτιστής, καλώδια) καλύπτονται από εξάμηνη εγγύηση, ενώ η συσκευή από 24μηνη.

Τσεκάρισέ το από το manual και αν δεν έχει περάσει το εξάμηνο να το πας στο σέρβις και να επιμείνεις για αλλαγή μπαταρίας.

Εμένα μου άλλαξαν 2 μπαταρίες σε 2 συσκευές ΟΤ-710d (δες λίγο παραπάνω αναλυτική περιγραφή).

Αυτό λέω να κάνω με την πρώτη ευκαιρία...γιατί η μπαταρία νομίζω ότι κρατάει λίγο (δεν είναι δικό μου όπως σας είπα)...θα προωθήσω όμως το θέμα στον ιδιοκτήτη.

• 2 weeks later...
καλησπερα. πριν 1 μηνα εκανα αναννεωση συμβολαιου και πηρα με την επιδοτηση το alcatel ot 710d. δε μπορω ομως να κανω αναπαραγωγη των τραγουδιων σε λιστα. που σημαινει οτι με το που τελειωνει το ενα τραγουδι πρεπει να παταω ξανα αναπαραγωγη. προφανως ;ή λειπει η εφαρμογη για mp3 player ή εγω δεν κανω κατι σωστα. ξερετε απο που και πως μπορω να κατεβασω καποια εφαρμογη, γιατι στο καταστημα που πηρα τη συσκευη δε ξερουν την τυφλα τους.

καλησπερα. πριν 1 μηνα εκανα αναννεωση συμβολαιου και πηρα με την επιδοτηση το alcatel ot 710d. δε μπορω ομως να κανω αναπαραγωγη των τραγουδιων σε λιστα. που σημαινει οτι με το που τελειωνει το ενα τραγουδι πρεπει να παταω ξανα αναπαραγωγη. προφανως ;ή λειπει η εφαρμογη για mp3 player ή εγω δεν κανω κατι σωστα. ξερετε απο που και πως μπορω να κατεβασω καποια εφαρμογη, γιατι στο καταστημα που πηρα τη συσκευη δε ξερουν την τυφλα τους.

To mp3 του τηλεφώνου μια χαρά λειτουργεί και δεν χρειάζεται να περάσεις τίποτα.Απλά όταν παίζει το τραγούδι κατω στην μπάρα δεξιά από το αστεράκι επιλέγει ς αν θα παιζει τυχαία, συνεχεια, μεμονομένα ένα κομμάτι ή όλα.

TCL 40 NXTPAPER

η διαδρομη που ακολουθω για να ακουσω τραγουδια ειναι: 1. διαχειριση αρχειων, 2. καρτα μνημης, 3.audios, 4.music, 5. επιλεγω τραγουδι. οταν λες μπαρα εννοεις αυτο που δειχνει στο κουτι του κινητου? γιατι κατι τετοιο δεν υπαρχει μεσα στο κινητο μου. ευχαριστω για το ενδιαφερον

η διαδρομη που ακολουθω για να ακουσω τραγουδια ειναι: 1. διαχειριση αρχειων, 2. καρτα μνημης, 3.audios, 4.music, 5. επιλεγω τραγουδι. οταν λες μπαρα εννοεις αυτο που δειχνει στο κουτι του κινητου? γιατι κατι τετοιο δεν υπαρχει μεσα στο κινητο μου. ευχαριστω για το ενδιαφερον

Θα πας από το menu στο εικονίδιο που γράφει μουσική και θα επιλέξεις πχ όλα τα τραγούδια,επιλογές και μετά αναπαραγωγή.Εκεί κάτω θα δεις το αστεράκι και δεξιά ακριβώς δίπλα του είναι το πλήκτρο για το αν θέλεις να ακούς τυχαία σειρά, μεμονωμένα ή όχι κτλ.Από το εικονίδιο μουσική θα ακούς mp3 όχι από την διαχείριση αρχείων.

TCL 40 NXTPAPER

σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!!

:):):)

χρησιμες οι πληροφοριες σου. αλλα εχω ακομα ενα προβλημα. δε μου βγαζει τα τραγουδια που εχω περασμενα στην καρτα μνημης. μου βγαζει οτι υπαρχει στο κινητο.

σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!!

:):):)

χρησιμες οι πληροφοριες σου. αλλα εχω ακομα ενα προβλημα. δε μου βγαζει τα τραγουδια που εχω περασμενα στην καρτα μνημης. μου βγαζει οτι υπαρχει στο κινητο.

πήγαινε στην μουσική και κατεβά κάτω στην ενημέρωση τραγουδιών.μετα πάτα οκ και πιστεύω είσαι έτοιμη να απολαύσεις την μουσική σου!

TCL 40 NXTPAPER

Παταω το κουμπι για να δω τα μυνηματα και σβηνει κ μετα απο δευτερολεπτα ξαναναβει.

Τι συμβαινει?

Κολλησε?

Πως γινεται reset?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παταω το κουμπι για να δω τα μυνηματα και σβηνει κ μετα απο δευτερολεπτα ξαναναβει.

Τι συμβαινει?

Κολλησε?

Πως γινεται reset?

Μήπως έχει φουλάρει από μηνύματα για σβήσε κανένα...

Αμα δεν μπαίνει στα μηνύματα καθόλου για προπάθησε να κάνεις αναβάθμηση μπας και στρώση....

• The title was changed to Alcatel OT-710