sokel Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) papanikoos όλες οι rom για το DEFY του Wajk είναι με πυρήνα σε froyo και σε sbf κεντρικής ευρώπης ίδιο με το Ελληνικό για το BL7 δεν ξέρω δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110&page=443 .......................................... Για να μην έχετε προβλήματα η WIUI 2.6.8 v4 (ICS) θέλει και wipe user data/factory reset και μετά clean cashe/davlik εγκατάσταση και ξανά clean cashe/davlik πρώτο άνοιγμα 4-5 λεπτά αν σας πάει πάνω από τα 6 μην περιμένετε βγάζετε μπαταριά και περάστε την αφού την ξανακατεβάζετε(για παν ενδεχόμενο) και αν δεν.. βάλτε άλλη εκτός από ότι δεν τραβάει φώτο στο μακρόστενο αλλά μόνο 4 προς 3 κατά τα άλλα δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα My Tip & Tricks Flash steps: 1. Wipe Data/Cache 2. Wipe Dalvik Cache 3. Wipe Data/Cache 4. Flash WIUI v4 5. go to Settings and select your Language 6. restart 7. use ROM MIUI Launcher: - Set "Wallpaper scroll type" to "Center" in Launcher settings (much smoother) Phone: - disable "Firewall" and/or "Anti Stranger mode" in Guard app για να μην ψάχνεστε το "Firewall" παμε στο τηλεφωνώ πατάμε μενού κάτω ακριβός από της επαφές(ανθρωπάκι) ανοίγει το Firewall και ξανα μενού και Firewall " ενεργοποίηση Firewall " και το βάζουμε στο off ή κλείνουμε το από αγνώστους Video player: - Use MX Player from Market with Software codec setting αυτά από τον Wajk Edited June 10, 2012 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 papanikoos όλες οι rom για το DEFY του Wajk είναι με πυρήνα σε froyo και σε sbf κεντρικής ευρώπης ίδιο με το Ελληνικό για το BL7 δεν ξέρω γιατί δεν βρήκα κάπου αναφορά(πάρε full buck up και δικίμασε ούτως ή άλως πειράματα κάνουμε με το να περνάμε ρομ) .......................................... Για να μην έχετε προβλήματα η WIUI 2.6.8 v4 (ICS) θέλει και wipe user data/factory reset και μετά clean cashe/davlik εγκατάσταση και ξανά clean cashe/davlik πρώτο άνοιγμα 4-5 λεπτά αν σας πάει πάνω από τα 6 μην περιμένετε βγάζετε μπαταριά και περάστε την αφού την ξανακατεβάζετε(για παν ενδεχόμενο) και αν δεν.. βάλτε άλλη εκτός από ότι δεν τραβάει φώτο στο μακρόστενο αλλά μόνο 4 προς 3 κατά τα άλλα δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα Οσες φορες δοκιμασα να βαλω την miui πηρα μια μαυρη οθονη....Και το θεμα ειναι οτι το plus θελει αρκετη δουλεια.Ξανα την t mobile rom ξανα τις 2 ρομ για ρουταρισμα και παει λεγοντας...Το ιδιο μου κανει και με την cm 7....την white rapid την δουλευει καλα..Την cm 9 το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 απο επιδόσεις? έχει κωλύματα, πάει καλά, τι? σε σχεση με την προηγουμενη stable τι διαφορετικο εχει? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) απο επιδόσεις? έχει κωλύματα, πάει καλά, τι? σε σχεση με την προηγουμενη stable τι διαφορετικο εχει? όσο πιο αναλυτικά μπορώ τα κατά το σήμα του GPS αργεί στο πρώτο-πρώτο λοκάρισμα μόλις περάσετε την ρομ 2-10 λεπτά για το λοκάρισμα (3-4 δορυφόροι από 7-10 στο ίδιο σημείο με την σταθερή σε Ginger) Δεν υπάρχει η εφαρμογή ούτε και καμία για "FM_RADIO" (σύμφωνα με κάποιους η εφαρμογή"Spirit fm Unlock"δουλεύει,δεν την δοκίμασα καθότι επί πληρωμή) επίπεδο φωτογραφίας μέτριο λείπει το μακρόστενο πλάνο και μόνο το 3χ4 υπάρχει(τρατζικ που λέει και η Τασούλα) και με την φωτογραφική εφαρμογή που έχει και άλλες που δοκίμασα δεν κατέβαζε από τα 5mp στα καλά με αρκετό λιώσιμο έχω ακόμα 45% στις 20 ώρες όταν με ποίο παλιές εκδόσεις ήμουν στην μια- μιάμιση μέρα για αλλαγή μπαταρίας τα γραφικά είναι σε καλό σημείο επανεκκινήσεις δεν είχα σε τίποτα το επίπεδο ταχύτητας είναι καλό υποστηρίζει και τα θέματα από προηγούμενες εκδόσεις σε ginger οι ρυθμίσεις γίνανε πιο απλές(και καλό και κακό) συμπέρασμα αν δεν είσαστε τόσο της "φωτογραφίας" και δεν ακούτε ράδιο μέσο του DEFY ΝΑΙ αξίζει και όπως έχει αποδείξει ο WAJK οι ρομ του είναι "άλλο πράγμα"και με συχνές βελτιώσεις Edited June 13, 2012 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καλημέρα παίδες!:) Χθες το βράδυ πέρασα στο green defy μου την CM9-NIGHTLY-120610-Defy. Προς το παρόν μου φαίνεται μια χαρά! Από ταχύτητα πάει πολύ καλά, ενώ ακόμα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σταθερότητας... Έχω μόνο δύο θεματάκια: 1. Πώς μπορώ να μεταφέρω μια εφαρμογή στην εξωτερική μνήμη - sd; Στη διαχείριση εφαρμογών δε βλέπω κάποια επιλογή. Δεν το έχω προσέξει ή γίνεται κάπως αλλιώς; Ελπίζω η απάντηση να μην είναι "δε γίνεται". 2. Έχω κρατήσει τα πάντα από την stock froyo με το titanium backup. Θα ήθελα λοιπόν να επαναφέρω κάπως το αρχείο των sms μου. Μια φορά που το επιχείρησα είχε ως αποτέλεσμα συνεχή restart με μόνη λύση τα Wipe Data/Cache -> Wipe Dalvik Cache -> Wipe Data/Cache και φτου κι απ' την αρχή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα επαναφέρω ή έχουν φύγει άκλαφτα; Δεν καίγομαι και τόσο πολύ δα, αλλά θα ήθελα να τα επανακτήσω... Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιες απαντήσεις. Κάθε πρόταση σεβαστή...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 1.μπορεις και μεσω titanium backup να μεταφερεις καποια εφαρμογη στην εξωτερικη μνημη(αν και δεν βλεπω το λογο να το κανεις....το ντεφι εχει αρκετο χωρο για εφαρμογες) 2.πολυ πιθανον να μην μπορεις να τα επαναφερεις. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 1.μπορεις και μεσω titanium backup να μεταφερεις καποια εφαρμογη στην εξωτερικη μνημη(αν και δεν βλεπω το λογο να το κανεις....το ντεφι εχει αρκετο χωρο για εφαρμογες). Πώς γίνεται με το titanium backup; Όσο το έψαξα δε βρήκα κάτι... Επίσης, μιας και βλέπω ότι κι εσύ προτιμάς τις nightly cm9, όταν βγει η επόμενη έκδοση, πώς κάνουμε αναβάθμιση; Αρκεί μόνο ένα Wipe Dalvik Cache πριν και μετά ή χρειάζεται ξανά αναβάθμιση εκ του μηδενός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Πηγαίνεις στα αντίγραφα ασφάλειας/επαναφορά..πατάς παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλεις και βγάζει κάποιες επιλογές.μια από αυτές είναι και η μετακίνηση στην κάρτα. Για την αναβάθμιση σωστά τα αναφέρεις(wipe cache-wipe dalvik cache).εγώ πλέον έχω μόνιμη ρομ του wajkiui και κατά καιρούς δοκιμάζω κάποιες nightly Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 ρε μαγκες μου εχει βγαλει προειδοποιηση οτι τελειωσε η μνημη του κινητου χωρις να εχω κατεβασει τιποτα τι παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 ρε μαγκες μου εχει βγαλει προειδοποιηση οτι τελειωσε η μνημη του κινητου χωρις να εχω κατεβασει τιποτα τι παιζει ? από τον Flash player κάθε φορά που πάει οτιδήποτε στραβά /data/tombstone =μπορούμε να σβήσουμε το περιεχόμενο του με ασφάλεια (root δικαιώματα και ES explorer) στο δικό μου είχε φτάσει τα 356 mb https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=el αν δεν είσαι ρουτ πάρε αντίγραφα από προγράμματα κλπ (όχι ρυθμίσεις) και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosSk Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 1.Ναι 2.Ναι 3.Ναι Θα φτιαξω εναν οδηγο στα Ελληνικά για οποιον ενδιαφερεται.. EDIT (ειμαι γρήγορος!! :) ) Αυτος ο οδηγος γραφεται γιατι αρκετοι εχουν αγορασει το κινητο "απ εξω" και θελουν ενα πλήρως ελληνοποιημένο μενού ή έχουν brickαρει την συσκευή τους. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Πριν ξεκινήσετε διαβάστε με προσοχή τον οδηγό και η συσκευή σας να ειναι φορτισμένη απο 70% και άνω!!!! ΠΟΤΕ μην αποσυνδέσετε την συσκευή κατα την διάρκεια της διαδικασίας!!! 1. Πρώτα απ ολα κατεβάζουμε τα USB Drivers απο το site της Motorola, κανουμε εγκατάσταση αφου πρωτα εχουμε αποσυνδέσει το κινητό απο το USB και κάνουμε επανεκκίνηση το pc. 2. Kατεβάζουμε την εφαρμογή RSDLite και την εγκαθηστούμε. Είναι ενα εργαλείο για να φλασάρουμε τη συσκευή. 3. Διαλέγουμε απο ΑΥΤΗ την σελίδα το frimware που θέλουμε να φλασάρουμε στη συσκευή. Η Ελληνική εκδοση ειναι αυτη που λεει Central Europe. Αν ειναι συμπιεσμένο το αποσυμπιέζουμε. 4. Συνδέουμε τη συσκευή στο pc και επιλέγουμε να συνδεθεί σαν "portal and tools". Πρέπει να περιμένουμε λίγο για να εγκατασταθούν οι drivers. Στην περίπτωση που η συσκευή μας εχει γινει τούβλο (bricked device μακρυα απο μας!!) δλδ δεν ανοίγει ή εχουμε bootloop, βγάζουμε την μπαταρια για 10'' και παταμε το Power και το πληκτρο + της εντασης για να μπει σε bootloader mode και τότε το συνδεουμε με usb. Έπειτα η διαδικασία ειναι ίδια. 5. Ανοίγουμε το RSDLite και πατάμε το κουμπι με τις τελίτσες ( ... ) για να βρουμε το .sbf αρχείο που κατεβάσαμε στο βήμα 3. 6. Πατάμε start και περιμένουμε... περιμένουμε... περιμένουμε για περίπου 10'. Καποια στιγμη η συσκευη θα κανει restart, μην φοβηθήτε, περιμένετε λιγο ώστε να ξεκινησει κανονικα το λειτουργικο! Τo RDSlite θα γράφει 100% reboot. 7. Ειμαστε ετοιμοι, το καινουριο λειτουργικό φορτώθηκε στη συσκευή μας :happy: Ο οδηγός γράφτηκε με βάση αυτόν που εγραψε ο Higgsy στο XDA. EDIT: Τα εργαλεια που χρειαζονται για τη διαδικασια ανεβηκαν στο multiupload.com για ακομη μεγαλυτερη ευκολια. Δεν χρειαζεται πλεον εγγραφη στη motorola για να κατεβασουμε τα drivers! η σελιδα εχει προβλημα που μπορω να κατεβασω το firmware? Παράθεση Motorola Defy , iPhone 3G , Samsung Galaxy S Plus:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) αν θες για το επίσημο froyo 2,2 από http://direct.motorola.com/GRE/SoftwareUpdateSummary.asp?country=GRC&language=GRE&web_page_name=SUPPORT&strCarrierId=&strPhone=MOTODEFY&strCable=Micro%20USB%20Data%20Cable&strURL=https://rsddownload.motorola.com/download/Moto.Version.34.179.x.MB525.Retail.en.v.9.pdf στην σελίδα που ανοίγει κατέβα προς τα κάτω τικάρεις εκεί που λέει" Έχω διαβάσει το Βήμα 3 σχετικά με τα μέσα τρίτων." και κλικ ακριβώς από κάτω στο κίτρινο τρίγωνο ακολουθείς της οδηγίες επί της οθόνης και για καλύτερα πριν φλασαρεις κλείσε στον υπολογιστή σου firewall,antivirus προστασίες οθόνης κλπ αν είναι δυνατό μην κάνεις οτιδήποτε άλλο στον υπολογιστή σου εκείνη την ώρα και το κατεβάζεις μόλις κάνει επανεκκίνηση μετά λίγη ώρα το κλίνης και πατάς το πλήκτρο"VOL-" μαζί με το κουμπί που ανοίγει τα κρατάς γύρο στα 5 δευτερόλεπτα και τα αφήνεις θα δεις στην οθόνη το ρομπότ του android πλάι σε ένα τρίγωνο και τότε θα πατήσεις ταυτόχρονα και τα 2 κουμπιά VOL - + και θα επιλέξεις καθαρισμό cashe και davlik αμέσως μετά επανεκκίνηση και τελέιωσες Edited July 5, 2012 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 γεια σας παιδες ,εχω το defy plus με android 2.3.6 και kernel 2.6.32.9-ge281b6e. τι μπορω να βαλω για να αλλαξω το motoblur? θελω κατι ελαφρυ υπαρχει? (α και 720p) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 μοναδικη λυση για το defy+ ειναι η ms2ginger http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 κάποιος που παρακολουθεί τις εξελίξεις, ας κάνει έναν κόπο να μας πει σε τι στάδιο βρίσκονται οι CM9 :O:) και επίσης αν έχουμε κάτι καινούργιο με GB kernel για εμάς με το + :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 μοναδικη λυση για το defy+ ειναι η ms2ginger http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839 δυστηχως δεν καταλαβαινω με ποια σειρα πρεπει να γινει η διαδικασια και δευτερο, εμεις που εχουμε το defy+ πρεπει να κατεβουμε μια εκδοση πισω για να rootαρουμε??? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 οχι δεν χρειαζεται και δεν μπορεις να κατεβεις εκδοση οπως λες..απλα ειναι αλλη η διαδικασια ροοταρισματος...για πες μου λιγο ποια εκδοση λειτουργικου εχεις? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrtoner2 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ξέρετε αν στο εργοστασιακό defy (froyo) υπήρχε φάκελος efs; Και αν ναι υπάρχει τρόπος να τον επαναφέρουμε; Thnx.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 τον έχεις "buck-up"; αν τον έχεις και είσαι "root" με απλή αντιγραφή μέσω es-explorer.αλλά επειδή δεν θα τον έχεις έχεις 2 δρόμους τους 1)επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(USER DATA) και clean CASHE και DAVLIK είτε μέσω 2init είτε μέσω (vol-)+(power) για 5 δτ και μετα (vol-)+(vol+)ταυτόχρονα 2)ξαναφλασάρισμα του SBF αν εκτός του συγκεκριμένου τα έχεις κάνει σαλάτα και αφού η πρώτη μέθοδος αποτύχει Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Καλησπερα παιδια, Εχω το CM7.2 stable και ηθελα να δοκιμασω καμμια ICS!καμμια εξισου stable προταση;μπορει να γινει το περασμα σε ics χωρις wipe data?αξιζει η αλλαγη ή τσαμπα ταλαιπωρια?απο ταχυτητα πως παει?γιατι το νιωθω βαρυ το defy τελευταια... Α κι ενα τελευταιο,εχετε παρατηρησει κι εσεις προβλημα με την οθονη πολλες φορες οταν εχω εισερχομενη κληση κολλαει και δεν ανταποκρινεται και χρειαζεται ανοιγμα-κλεισιμο η οθονη! Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 οχι δεν χρειαζεται και δεν μπορεις να κατεβεις εκδοση οπως λες..απλα ειναι αλλη η διαδικασια ροοταρισματος...για πες μου λιγο ποια εκδοση λειτουργικου εχεις? εγω φιλε μου εχω το defy+ με εκδοση 2.3.6. εκανα μια προσπαθεια να rootαρο αλλα δεν μπορεσα. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) @lavramid μπορεις να βαλεις καποια νεωτερη cm7 μονο με wipe cache-wipe dalvik cahe.αν θελεις να δοκιμασεις κατι καινουριο και σταθερο πηγαινε σε wajkiui gb stable....σε λιγο καιρο περιμενουμε και την ics cm9 rc1..επιτελους δουλευει full το hwa...αυτη τη στιγμη δοκιμαζω τη τελευταια nightly του Epsylon @aristidis540 θελω να μου πεις ακριβως την εκδοση που φοραει το κινητο....π.χ.DFP-231 για να δουμε πως μπορει να γινει το ροοτ. Υ.Γ. ο Quarx βαλθηκε να μας τρελανει??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1768702 Edited July 13, 2012 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tk5800 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 ρε παιδια για δωστε καμια βοηθεια.... το ντεφαι μου εγινε τουβλο και δεν ανοιγει ουτε σε σε μπουτ λοαντερ με παουερ μπουτον και + το βαζω στο rsd lite και δεν το βρισκει.... τι μπορω να κανω, μου ερχετε να το πεταξω στην θαλασσα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) για πες μας λιγο τι εκανες και το brickαρες για να βρουμε λυση..και πες μου λιγο και τι ποσοστο μπαταριας ειχες οταν την επαθες...θα το επαναφερουμε που θα παει..οταν λες οτι δεν το αναγνωριζει τι εννοεις?βγαζει connected? απλα αντι για ονομα γραφει N/A? αν ειναι να το πεταξεις στη θαλασσα δωστο σε μενα....χαχαχαχα Edited July 13, 2012 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 @aristidis540 θελω να μου πεις ακριβως την εκδοση που φοραει το κινητο....π.χ.DFP-231 για να δουμε πως μπορει να γινει το ροοτ. αριθμος εκδοσης : 4.5.1-134_DFP-231 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts