sokel Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) καινούργια Ζελεδάκια από τον συνήθη ύποπτο και πάμε μάλλον καρφί για σταθερή ROM MIUI JB WIUI -2.11.17 με Aroma instaler αρκετά βελτιώθηκαν κλείδωμα gps σταθερότητα μόνο προσοχή με μερικά προγράμματα μπορεί να έχει θέμα όπως και με μερικά θέλει λίγα παραπάνω βήματα για να δουλέψουν (permision manager-Apps-I trust this App) πχ. το mireo θέλει την συγκεκριμένη διαδικασία ενώ το navigon όχι ο ενσωματωμένος βίντεο player,μουσική,και το ξυπνητήρι πρόβλημα(κλείνουν ξαφνικά) βάλτε άλλα διάρκεια μπαταρίας μέτρια θα έλεγα σε σχέση με τη gb προτείνεται να φτιάξετε και τα νούμερα της CPU φωτογραφική-καλό σημείο βίντεο-όχι τόσο καλό(όχι ότι ήταν και ποτέ,ανεξαρτήτου ρομ) αξίζει για κάθε μέρα (ναι με μερικές υποχωρήσεις) στα θετικά το Mybackup root αναγνωρίζει κανονικά το backup αρχείο με τις εφαρμογές και δεδομένα σας οπότε δεν χάνετε τίποτα να κρίνετε οι ίδιοι θα την κρατήσω καμία βδομάδα και αν δεν έχω επανεκκινήσεις όπως με προηγούμενη έκδοση για μέχρι την επόμενη έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110 και μην ξεχνάτε wipe USER DATA wipe CASHE wipe DAVLIK wipe USER DATA wipe CASHE και μετά instal και reboot 2-4 λεπτά η πρώτη εκκίνηση αν δεν ανοίξει κάτι πήγε στραβά άλλη ρομ ή ξανακατεβάστε την Edited November 18, 2012 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jul79 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 παιδια να ρωτησω κατι μηπως ξερει κανείς; εχω την WajkIui και το κινητο κυριολεκτικα πεταει. Αυτο που θελω να ρωτησω είναι αν υπαρχει καποια ρυθμιση που να σου εμφανιζει την φωτογραφια αυτου που σε καλει ή που καλεις στο κεντρο της οθονης όπως στην cm7.1 που ειχα, και οχι την ταπετσαρια που έχω ορισει σαν ταπετσαρια κλειδωματος. Εχω τον ex dialer αν αυτο παιζει καποιο ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Στον ex dialer δεν νομίζω να γίνεται Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jul79 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 παντως και στην cm7.1 τον ex dialer ειχα. Δεν νομιζω ότι εχει να κανει με τον dialer, μαλλον καποια ρυθμιση του τηλεφώνου ειναι ή συγκεκριμενη rom δουλευει ετσι. Παντως αν ανακαλυψετε κατι δεκτο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλημερα, εχω την WajkIui και εγω και θα ήθελα να δοκιμασω την cm7.2. Η διαδικασια ειναι η γνωστη; δηλαδη wipe USER DATA,wipe CASHE,wipe DAVLIK,wipe USER DATA,wipe CASHE και εγκατασταση την 7.2 rom? Τα αντιστοιχα gapps για αυτη την εκδοση που μπορω να τα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλημερα, εχω την WajkIui και εγω και θα ήθελα να δοκιμασω την cm7.2. Η διαδικασια ειναι η γνωστη; δηλαδη wipe USER DATA,wipe CASHE,wipe DAVLIK,wipe USER DATA,wipe CASHE και εγκατασταση την 7.2 rom? Τα αντιστοιχα gapps για αυτη την εκδοση που μπορω να τα βρω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1033654 back-up εφαρμογές,δεδομένα εφαρμογών όχι συστήματος,επαφές, clean User data clean cashe clean davlik instal rom instal gapps από τον ποιο πάνω σύνδεσμο και σε μία βδομάδα θα ξαναγυρίσεις στου WIUI αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1033654 back-up εφαρμογές,δεδομένα εφαρμογών όχι συστήματος,επαφές, clean User data clean cashe clean davlik instal rom instal gapps από τον ποιο πάνω σύνδεσμο και σε μία βδομάδα θα ξαναγυρίσεις στου WIUI αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα Χαχαχα.... Ωραίος sokel.... Συμφωνώ αλλά καλό είναι να δοκιμάζουμε για να έχουμε μέτρο σύγκρισης. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 μάλλον έχετε δίκιο. Οτι δουλευει καλά δεν το πειράζεις. Ξερεις καποιος να μου πει πως κανω export τις επαφες στην sd. Πηγαίνωντας επαφες-ρυθμισεις-εξαγωγη επαφων-εξαγωγη στην καρτα sd μου βγαζει το μηνυμα: απαιτυχε η εξαγωγη επαφων "το απιτουμενο ονομα ειναι πολυ μεγάλο"("config_export_file_prefix00001config_export_file_suffix.vcf"). Πριν μερικες μερες αν θυμαμαι καλα μου την ολοκληρωσε την διαδικασία χωρις προβλημα. Μπορει να βοηθησει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 γιατι δεν συχρονιζεις τις επαφες με gmail? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλημερα, επειδη σημερα θα το παρω για την κοπελα μου, ποια ειναι η πιο σταθερη rom >=2.3 να της βαλω? Ρωταω στα γρηγορα γιατι βαριεμαι να ψαχνω xda και τετοια. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 official 2.3 msginger και σε custom: wiui stable pikachu edition whiterabbit και φυσικά την CM10 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Εχει βγει επισιμη 2,3 για το απλο ντεφι;; Η cm10 ειναι stable k bugfree?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 επισημα το απλο ντεφι εχει σταματησει στη φρογιο. αν ειναι για τη κοπελα σου περνα την ms2ginger http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839 φανταζομαι οτι η κοπελα σου δεν θα αλλαζει καθε μερα ρομ οποτε αυτη ειναι ιδανικη και οτι πιο κοντα σε στοκ gb. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Εχει βγει επισιμη 2,3 για το απλο ντεφι;; Η cm10 ειναι stable k bugfree?? Μπερδεύτηκες και δικαίως όχι δεν έχει βγει custom roms ειναι ολες. Απλά η msginger είναι βασισμένη στην official 2.3 του defy+. H CM10 όχι για μένα δεν είναι αυτό που λέμε την έβαλες και το κινητό πετάει όπως την CM7, αν και εντυπωσιάζει αρχικά μετά από λίγες μέρες όλα κινούνται λίγο πιο αργά... και μετά ακόμα πιο αργά και κάπως έτσι. Νομίζω μακράν η καλύτερη επιλογή ακόμα είναι η CM7 πετάει όσο και να τη φορτώσεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ωραια. Μεταξυ msginger κι cm7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 msginger για μένα. αν και θα επιμείνω για CM10. είμαι με την 18.10 εδώ και ένα μήνα και δεν έχει πέσει καθόλου η απόδοση, και ούτε είχα κάποιο άλλο πρόβλημα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ωραια. Μεταξυ msginger κι cm7; Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση cm7, τα επιπλέον καλούδια της κάνουν τη διαφορά και με το παραπάνω αφού είναι τα πάντα πραγματοποιήσιμα. Συγκεκριμένα εγώ χρησιμοποιώ της έκδοση του skank http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=cm7&device=jordan Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλα θα βαλω αυτην να τη δοκιμασω. Μπορεις να μου πεις τι δε δουλευει σε αυτην, ραδιοφωνο λογικα δε θα δουλευει και αν αυτη η εκδοση μπαινει μεσω CWM η με αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Όλες που σου προτείναμε τις περνάς μέσω cwm και δουλεύουν τα πάντα. Εννοείται πως έχουν ραδιόφωνο Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλα θα βαλω αυτην να τη δοκιμασω. Μπορεις να μου πεις τι δε δουλευει σε αυτην, ραδιοφωνο λογικα δε θα δουλευει και αν αυτη η εκδοση μπαινει μεσω CWM η με αλλο τροπο? Σε όλες τις custom εκδόσεις ειδικά στη Cm7 που έχει πλέον τερματίσει και ολοκληρωθεί τοσο καιρό δουλεύουν τα πάντα και συνηθως καλύτερα από την official και γι αυτο τις προτιμάμαι όλοι άλλωστε. Στην Cm10 υπάρχουν ακομα ελλείψεις γιατι δεν εχει ολοκληρωθεί ακόμα αν κι εκει σχεδον ολα λειτουργούν πλέον Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) εβαλα και εγω την WajkIui αλλα δεν μπορω να βαλω γλωσσα γραφης μηνυματων τα ελληνικα και αλλη μια.αν αντιθετα επιλεξω αγγλικα και γερμανικα π.χ χανονται τα ελληνικα αλλα μπορω να κανω εναλλαγη μεταξυ των δυο αυτων. μπορω να κανω κατι;παντως ειναι πολυ σταθερη και νομιζω εχει πολυ καλη διαχειριση μπαταριας! Edited December 7, 2012 by johnpats Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 δεν υπαρχει η ελληνικη γλωσσα στα πληκτρολογια γι αυτο...μαλλον τη ξεχασε o dev. δεν το ειχα προσεξει ποτε γιατι χρησιμοποιω παντα swiftkey 3 . Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 παιδια εχω εδω και 5-6 μηνες βαλει WajkIui και λεω να αλλαξω μετα απο καιρο εχω παρα πολυ καιρο να μπω στο forum τι εχετε να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Και εγώ το ίδιο θέμα είχα με την WIUI. Έβαλα κι εγώ third party πληκτρολόγιο (το MultiLing Keyboard). Edited December 9, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 εβαλα και εγω την WajkIui αλλα δεν μπορω να βαλω γλωσσα γραφης μηνυματων τα ελληνικα και αλλη μια.αν αντιθετα επιλεξω αγγλικα και γερμανικα π.χ χανονται τα ελληνικα αλλα μπορω να κανω εναλλαγη μεταξυ των δυο αυτων. μπορω να κανω κατι;παντως ειναι πολυ σταθερη και νομιζω εχει πολυ καλη διαχειριση μπαταριας! 1)βρίσκεις την εφαρμογή superuser και την βάζεις στο off (γλυτώνεις από πολλά restart) 2)κατεβάζεις από το play ένα πληκτρολόγιο με ελληνικά/αγγλικά πχ.go keyboard/swiftkey ή άλλα 3)επειλέγεις το πληκτρολόγιο που κατέβασες στης ρυθμίσεις -ρυθμισεις γλωσσας-τρεχον πληκτρολόγιο 4)βάλε ότι γλώσσα θες Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts