Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά , χθες Φλάσσαρα την 9.2 του Darky και απο τότε το κινητό δεν έχει ή έχει ελάχιστο σήμα !!! μήπως ξέρει κανείς κάτι ?

Από χθες έχω ξανά-πάει στην 2.1 έχω πάει στην goodbyeRFS έχω κάνει σχεδόν τα πάντα αλλά σήμα τίποτα...

η goodbye rfs είναι αρχαία... νομίζω όταν είχα πρωτοπάρει το κινητό :lol:

κοίταξε στους οδηγούς του hack/roots διάβασε εκεί που λέει για την js5 και βάλε αυτήν

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες μολις αρχισα να δουλευω το κινητακι! πρεπει να απενεργοποιησω κατι για να μη μπαινει ιντερνετ μονο του? εχω βγαλει ηδη το 3G (νομιζω ειναι αυτο το WCDMA. . :P).

το Kies ειναι μεσα στο κινητο?γιατι cd δεν ειδα στη συσκευασια. .

Edited by nikos523

παιδες μολις αρχισα να δουλευω το κινητακι! πρεπει να απενεργοποιησω κατι για να μη μπαινει ιντερνετ μονο του? εχω βγαλει ηδη το 3G (νομιζω ειναι αυτο το WCDMA. . :P).

απενεργοποιησε τη χρηση δεδομενων απο τις ρυθμισεις δικτυου, η πατωντας παρατεταμενα το κουμπι on/off αναλογα με το ποια ρομ εχεις

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

απενεργοποιησε τη χρηση δεδομενων απο τις ρυθμισεις δικτυου, η πατωντας παρατεταμενα το κουμπι on/off αναλογα με το ποια ρομ εχεις

μπορεις να μου πεις φιλε τι ακριβως να κανω?(μανησιο ειναι μολις το πηρα!)

μπορεις να μου πεις φιλε τι ακριβως να κανω?(μανησιο ειναι μολις το πηρα!)

μανησιο ε?

για πηγαινε ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια και δικτυα->δικτυα κινητης τηλεφωνιας και απενεργοποιησε το χρηση δεδομενων πακετου

αν δεν υπαρχει σε αυτη τη διαδρομη ειναι καπου αλλου δεν θυμαμαι που ηταν στην eclair

μανησιο ε?

για πηγαινε ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια και δικτυα->δικτυα κινητης τηλεφωνιας και απενεργοποιησε το χρηση δεδομενων πακετου

αν δεν υπαρχει σε αυτη τη διαδρομη ειναι καπου αλλου δεν θυμαμαι που ηταν στην eclair

ευχαριστω φιλε!:)

Φλασαρα μερικές από το SamsungFirmwares , τις επίσημες αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν έχω σήμα... Μήπως έχει αντιμετωπίσει άλλος κατι τέτοιο ?
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Φλασαρα μερικές από το SamsungFirmwares , τις επίσημες αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν έχω σήμα... Μήπως έχει αντιμετωπίσει άλλος κατι τέτοιο ?

δοκίμασε άλλη σιμ να δεις τι παίζει επίσης δεν έχεις σήμα αλλά κλήσεις δέχεσαι;

εγώ σε μια ρομ ενώ έδειχνε οτι δεν είχε σήμα δούλευε κομπλέ.

Αν όλα αποτύχουν μάλλον πας για service

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Νίκο διάβασε το θέμα Οδηγοί για νέους χρήστες, έχω link και στην υπογραφή μου. Το kies είναι στη σελίδα της samsung, το κατεβάζεις στο pc.

- Alex

Λοιπόν, σημερα μου προέκυψε ενα θεματακι με την μπαταρία. Εχω ακολουθήσει κάποιες απο τις συμβουλές του stinger (set cpu, απενεργοποιηση συνεχους συγχρονισμου, σταθερο και σκουροχρωμο μαλιστα τοιχοχαρτο, χαμηλη φωτεινοτητα κ.α) Με μετρια προς αρκετη χρηση λοιπόν, το τηλεφωνο καταναλωνε περιπου 65-70% μπαταρία την ημέρα, ενω δεν ειδα καποια βελτιωση με τους οδηγους. Υπεθεσα οτι τη ζημια την εκανε η εφαρμογη yahoo mail που συγχρονιζοταν συνεχεια. Την απεγκατεστησα, και περασα το λογαριασμό μου στην εφαρμογη της σαμσουνγκ. Αποτέλεσμα (μπορει και τυχαιο δεν ξερω) ήταν η καταναλωση μπαταρίας μου να πεσει περιπου στο 40-45% την ημέρα, δινοντας μου περιπου 2 και κατι ψηλα μερες αυτονομιας με το βραδι κλειστό, καμία 35αρια τηλέφωνα μικρής διαρκειας την ημέρα 3-4 μηνυματάκια και μπορεί κανένα 10λεπτο στο νετ με 3γ ή ασύρματο. Σήμερα λοιπόν ανοίγω το κινητό κατα τις 9 εχοντας φορτίσει ολο το βραδυ. Μεσα σε 4 ώρες και 38 λεπτά με 23 συντομες κλησεις 3 μηνυματα και 10 λεπτα νετ, η μπαταρια μου ειναι στο 17%... Μεχρι να τελειωσω την παραγραφο που γραφω τωρα, επεσα στο 12%!!!!

Λοιπόν, σημερα μου προέκυψε ενα θεματακι με την μπαταρία. Εχω ακολουθήσει κάποιες απο τις συμβουλές του stinger (set cpu, απενεργοποιηση συνεχους συγχρονισμου, σταθερο και σκουροχρωμο μαλιστα τοιχοχαρτο, χαμηλη φωτεινοτητα κ.α) Με μετρια προς αρκετη χρηση λοιπόν, το τηλεφωνο καταναλωνε περιπου 65-70% μπαταρία την ημέρα, ενω δεν ειδα καποια βελτιωση με τους οδηγους. Υπεθεσα οτι τη ζημια την εκανε η εφαρμογη yahoo mail που συγχρονιζοταν συνεχεια. Την απεγκατεστησα, και περασα το λογαριασμό μου στην εφαρμογη της σαμσουνγκ. Αποτέλεσμα (μπορει και τυχαιο δεν ξερω) ήταν η καταναλωση μπαταρίας μου να πεσει περιπου στο 40-45% την ημέρα, δινοντας μου περιπου 2 και κατι ψηλα μερες αυτονομιας με το βραδι κλειστό, καμία 35αρια τηλέφωνα μικρής διαρκειας την ημέρα 3-4 μηνυματάκια και μπορεί κανένα 10λεπτο στο νετ με 3γ ή ασύρματο. Σήμερα λοιπόν ανοίγω το κινητό κατα τις 9 εχοντας φορτίσει ολο το βραδυ. Μεσα σε 4 ώρες και 38 λεπτά με 23 συντομες κλησεις 3 μηνυματα και 10 λεπτα νετ, η μπαταρια μου ειναι στο 17%... Μεχρι να τελειωσω την παραγραφο που γραφω τωρα, επεσα στο 12%!!!!

Καταρχας δεν μας λες τι rom φορας.Κατα δευτερον αν εχεις ακολουθησει πιστα τις οδηγιες τοτε απλα αφηνεις και τρεχει κατι στο backround και σου καταναλωνει ενεργεια,υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ειναι καποια εφαρμογη που εβαλες τελευταια και σου καταναλωνει τοση μπαταρια.:wacko:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

παρεπιπτόντως είμαι με την ολλανδική js3....Δεν έχω βαλει καμια νεα εφαρμογή εδώ και πάνω από μια εβδομάδα, και το κινητό δούλευε μια χαρά. Όπως ανέφερα είχα περι το 65-70% κατανάλωση ημερησίως, ενώ τις 2 τελευταίες μέρες είχα γύρω στο 40% (υποθετω μειωθηκε επειδη εβγαλα το yahoo mail και είχε αρχίσει πια να στρωνει και η μπαταρία μετα τις ρυθμισεις του stinger). Απο χθες και προχθες όμως που η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν χαμηλή, μεχρι το σημερινο που μεσα σε 5 ωρες και 10 λεπτα μεχρι να παω σε πρίζα καταναλώθηκε 95% της μπαταρίας, δεν εκανα καμια αλλαγη στη χρήση. Το κινητο μου ηταν και χθες και σημερα το ιδιο ακριβως...Μιλαμε για καταναλωση περι του 20% ανα ώρα με gps, wifi κλειστά και 25 περιπου συντομες κλησεις ομιλίας. Καμια νεα εφαρμογη και καμια αλλαγη απο χθες στο σημερα...Μαλιστα χθες και προχθές, κατα το ιδιο χρονικο διαστημα με 35 μαλιστα κλησεις ειχε καταναλωθει γυρω στο 27-30% Edited by mihalakis22

παρεπιπτόντως είμαι με την ολλανδική js3....Δεν έχω βαλει καμια νεα εφαρμογή εδώ και πάνω από μια εβδομάδα, και το κινητό δούλευε μια χαρά. Όπως ανέφερα είχα περι το 65-70% κατανάλωση ημερησίως, ενώ τις 2 τελευταίες μέρες είχα γύρω στο 40% (υποθετω μειωθηκε επειδη εβγαλα το yahoo mail και είχε αρχίσει πια να στρωνει και η μπαταρία μετα τις ρυθμισεις του stinger). Απο χθες και προχθες όμως που η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν χαμηλή, μεχρι το σημερινο που μεσα σε 5 ωρες και 10 λεπτα μεχρι να παω σε πρίζα καταναλώθηκε 95% της μπαταρίας, δεν εκανα καμια αλλαγη στη χρήση. Το κινητο μου ηταν και χθες και σημερα το ιδιο ακριβως...Μιλαμε για καταναλωση περι του 20% ανα ώρα με gps, wifi κλειστά και 25 περιπου συντομες κλησεις ομιλίας. Καμια νεα εφαρμογη και καμια αλλαγη απο χθες στο σημερα...Μαλιστα χθες και προχθές, κατα το ιδιο χρονικο διαστημα με 35 μαλιστα κλησεις ειχε καταναλωθει γυρω στο 27-30%

το εχω παθει και εγω

σε μερικες περιπτωσεις το κινητο τα πινει:lol:

κανε ενα hard reset

παρεπιπτόντως είμαι με την ολλανδική js3....Δεν έχω βαλει καμια νεα εφαρμογή εδώ και πάνω από μια εβδομάδα, και το κινητό δούλευε μια χαρά. Όπως ανέφερα είχα περι το 65-70% κατανάλωση ημερησίως, ενώ τις 2 τελευταίες μέρες είχα γύρω στο 40% (υποθετω μειωθηκε επειδη εβγαλα το yahoo mail και είχε αρχίσει πια να στρωνει και η μπαταρία μετα τις ρυθμισεις του stinger). Απο χθες και προχθες όμως που η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν χαμηλή, μεχρι το σημερινο που μεσα σε 5 ωρες και 10 λεπτα μεχρι να παω σε πρίζα καταναλώθηκε 95% της μπαταρίας, δεν εκανα καμια αλλαγη στη χρήση. Το κινητο μου ηταν και χθες και σημερα το ιδιο ακριβως...Μιλαμε για καταναλωση περι του 20% ανα ώρα με gps, wifi κλειστά και 25 περιπου συντομες κλησεις ομιλίας. Καμια νεα εφαρμογη και καμια αλλαγη απο χθες στο σημερα...Μαλιστα χθες και προχθές, κατα το ιδιο χρονικο διαστημα με 35 μαλιστα κλησεις ειχε καταναλωθει γυρω στο 27-30%

Υποπτα πραγματα...και εγω την JS3 φοραω αλλα με αλλον kernel οπως θα δεις και στην υπογραφη μου αλλα ποτε δεν ειχε τετοια καταναλωση εκτος απο μια μερα που μου ηρθε ενα μυνημα το βραδυ στο κινητο και επειδη το handcent εδωσε ειδοποιηση σε Pop up παραθυρο (που εχω στις ρυθμισεις) απο το 60% που ηταν εφθασε σε 7 ωρες στο 20% αλλα δεν μου το εχει ξανακανει και πιστευω οτι ηταν απο αυτο.:worry:

Εμενα για παραδειγμα με ανοικτο κινητο ολο το βραδυ και με αρκετη χρηση 3G και wifi την μερα μου βγαζει δυο μερες γεματες και κανα 6-8 ωρες ακομα.Αν το κλεινω το βραδυ και περιορισω το browsing εχω βγαλει και 3,5 μερες αυτονομιας.Αν παλι το χρησιμοποιω ΜΟΝΟ για μυνηματα και τηλεφωνα με κλεισιμο το βραδυ εχω βγαλει και 5 μερες αυτονομιας αλλα αυτο το εκανα μια φορα για να δω ποσο θα με κρατησει.Δεν το ξανακανω,δεν αντεχω να μην παιζω μαζι του.....(με το κινητο ε?:blink: :lol:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Το κινητο το ειχα στο γραφειο μου πανω και λογω ογκου κλησεων, δεν πρεπει να μου εμεινε κανενα ποπ απ παραθύρι ξεχασμενο ανοικτο (εν προκειμένω το noled) μιας και καθε 10-15 λεπτα το επιανα (το κινητο ντε) για να μιλησω. Δεν αποκλείω την πιθανότητα κάποια εφαρμογή που δε φαίνεται στο task manager της samsung να έφαγε κανενα κολλημα στο παρασκήνιο και να μου ρουφηξε την μπαταρία. Τώρα ξαναφορτώνω και θα δω πως θα παει η μερα. Στόχος μου ειναι να αποφύγω το hard reset θα είναι και η τελευταία μου λύση πριν φλασαρισμα σε μια ελληνική ρομ και αποστολη του κινητού για σερβις...Θελω να το αποφυγω γιατι προφανως ειναι βαρετο να παίρνω μπακ απ και να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη και αφετέρου αυτη η διαδικασία μου κοστιζει σε χρονο και εμπεριέχει και μια δοση εστω και μικρού ρίσκου...

Το κινητο το ειχα στο γραφειο μου πανω και λογω ογκου κλησεων, δεν πρεπει να μου εμεινε κανενα ποπ απ παραθύρι ξεχασμενο ανοικτο (εν προκειμένω το noled) μιας και καθε 10-15 λεπτα το επιανα (το κινητο ντε) για να μιλησω. Δεν αποκλείω την πιθανότητα κάποια εφαρμογή που δε φαίνεται στο task manager της samsung να έφαγε κανενα κολλημα στο παρασκήνιο και να μου ρουφηξε την μπαταρία. Τώρα ξαναφορτώνω και θα δω πως θα παει η μερα. Στόχος μου ειναι να αποφύγω το hard reset θα είναι και η τελευταία μου λύση πριν φλασαρισμα σε μια ελληνική ρομ και αποστολη του κινητού για σερβις...Θελω να το αποφυγω γιατι προφανως ειναι βαρετο να παίρνω μπακ απ και να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη και αφετέρου αυτη η διαδικασία μου κοστιζει σε χρονο και εμπεριέχει και μια δοση εστω και μικρού ρίσκου...

ενταξει αυτο που λες για το σερβις ειναι υπερβολικο

το εχω παθει και εγω σου ειπα, οχι με την js3, με την jpa 2.2 αλλα το εχουν παθει και αλλοι στα καλα καθουμενα, δεν ξερω για ποιο λογο

μακαρι να το λυσεις καπως το προβλημα, αν και το hard reset βλεπω να μην το γλυτωνεις

αυτο που λες για back up κτλ σιγουρα ειναι βαρετο και θελει καποιο χρονο, αυτο για το ρισκο, δεν θα ελεγα οτι υπαρχει καποιο

ενταξει αυτο που λες για το σερβις ειναι υπερβολικο

το εχω παθει και εγω σου ειπα, οχι με την js3, με την jpa 2.2 αλλα το εχουν παθει και αλλοι στα καλα καθουμενα, δεν ξερω για ποιο λογο

μακαρι να το λυσεις καπως το προβλημα, αν και το hard reset βλεπω να μην το γλυτωνεις

αυτο που λες για back up κτλ σιγουρα ειναι βαρετο και θελει καποιο χρονο, αυτο για το ρισκο, δεν θα ελεγα οτι υπαρχει καποιο

εννοείται το σερβις ειναι τελευταία λύση, και μόνο αν το πρόβλημα δεν λυθει με hard reset....όσον αφορα το ρίσκο, έχω πάντα μια φοβία, γιατι δεν παυει το φλασαρισμα να ειναι .......φλασάρισμα :lol: Ξεκινάει μια περίοδος μελέτης τώρα, για να δούμε αν θα επαναληφθεί, ή αν οντως το κινητό άρχισε να τα πίνει:)

εννοείται το σερβις ειναι τελευταία λύση, και μόνο αν το πρόβλημα δεν λυθει με hard reset....όσον αφορα το ρίσκο, έχω πάντα μια φοβία, γιατι δεν παυει το φλασαρισμα να ειναι .......φλασάρισμα :lol: Ξεκινάει μια περίοδος μελέτης τώρα, για να δούμε αν θα επαναληφθεί, ή αν οντως το κινητό άρχισε να τα πίνει:)

αλλο το φλασαρισμα αλλο το hard reset

το φλασαρισμα οντως περιεχει μια δοση "ρισκου"

για σας παιδια εκανα τη αναβαθμιση σε froyo 2.2.1 και εκανα root απο τα λινκ σας,απλα μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δουλευω με τη εφαρμογει superuser{δηλαδη να καταργησω πρωγραμματα η να κατεβαζω εφαρμογες υπο πληρομει απο τα market

Καλησπέρες!

Έκανα update στην νέα version του NoLed, και μετά από restart στο τηλέφωνο, πάνω αριστερά στην Notification Bar μου έχει συνέχεια αυτή την κόκκινη κουκίδα (δε την είχε πιο παλιά).

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να την κάνω να μη φαίνεται εκεί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Καλησπέρες!

Έκανα update στην νέα version του NoLed, και μετά από restart στο τηλέφωνο, πάνω αριστερά στην Notification Bar μου έχει συνέχεια αυτή την κόκκινη κουκίδα (δε την είχε πιο παλιά).

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να την κάνω να μη φαίνεται εκεί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πας στα settings του επιλέγεις miscalenius και μετά πρώτη επιλογή πάνω πάνω

//Darky's 9.3/DamianGTO//

Αντώνης

Πας στα settings του επιλέγεις miscalenius και μετά πρώτη επιλογή πάνω πάνω

//Darky's 9.3/DamianGTO//

Ωραίος! Σ ευχαριστώ πολύ. Ο λόγος που έκανα restart ήταν αυτός που λέει στη ρύθμιση αυτή που μου είπες, ξαφνικά δηλαδή, σταμάτησε να βγάζει notifications μετά το update...

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Μια ερωτηση αν και ξερω οτι δεν ειναι εδω το καταληλο μερος να την κανω αλλα.......

Εχετε κατα νου καμια εφαρμογη που να ψαχνει στις επαφες αλλα σε ολα τα πεδια......

Δηλ εχω στον τηλ. καταλογο 850 τηλ απο αυτα τα 15 στο πεδιο Πολη εχουν την Ηγουμενιτσα ας πουμε.....

Ζηταω εγω τωρα μια εφαρμογη (αν υπαρχει λεμε) που πληκτρολογοντας την λεξη Ηγουμενιτσα να μου φερνει ολες τις επαφες που να εχουν σε οποιοδηποτε πεδιο αυτη την λεξη;

Αντιστοιχα να μπορει α ψαξει για Εταιρεια, διευθυνση, email, ............

Αν καποιος εχει κατα νου κατι πολυ θα με βοηθουσε....

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μια ερωτηση αν και ξερω οτι δεν ειναι εδω το καταληλο μερος να την κανω αλλα.......

Εχετε κατα νου καμια εφαρμογη που να ψαχνει στις επαφες αλλα σε ολα τα πεδια......

Δηλ εχω στον τηλ. καταλογο 850 τηλ απο αυτα τα 15 στο πεδιο Πολη εχουν την Ηγουμενιτσα ας πουμε.....

Ζηταω εγω τωρα μια εφαρμογη (αν υπαρχει λεμε) που πληκτρολογοντας την λεξη Ηγουμενιτσα να μου φερνει ολες τις επαφες που να εχουν σε οποιοδηποτε πεδιο αυτη την λεξη;

Αντιστοιχα να μπορει α ψαξει για Εταιρεια, διευθυνση, email, ............

Αν καποιος εχει κατα νου κατι πολυ θα με βοηθουσε....

Ευχαριστω προκαταβολικα.

καλυτερα για αυτο ψαξε στο thread των εφαρμογων android, ειναι λιγο offtopic εδω... :)

και κατι ασχετο

παιδες εχει δοκιμασει κανεις αυτη εδω τη ρομ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950354

φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα :D

μετά το χθεσινό χουνέρι με την κατανάλωση του 97% της μπαταρίας σε λίγο περισσότερο από 5 ώρες, το κινητό φαίνεται οτι ξελάσκαρε, και επανήλθε στα φυσιολογικά του....Από χθες από τις 6 το απόγευμα μέχρι τώρα έχω χάσει 17% (το βραδυ ηταν κλειστό βέβαια, οπότε άκυρος ο συναγερμός. Κάποιο σκάλωμα θα είχε φάει και στάνιαρε

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)