hraklhs57 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Αυτο που παρατηρω ειναι οτι οσο παει και κανει τους κυκλους της μετα τις αλλαγες τοσο και στρωνει. Ειδικα στα κατωτερα στρωματα δηλαδη κατω απο 35%. Χθες βραδυ μετα απο 8 ωρες υπνου και δεν εχασε ουτε 1% να φανταστεις οτι εχω και το desire του οποιου η αυτονομια ειναι για κλαματα:heat: ο γαλαξιας εχει την 2πλασια αυτονομια για να μην πω 3πλασια...το θεωρω πολυ σημαντικο για μενα !!! με τετοια οθοναρα ειδικα και ομως....:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Καλησπέρα στην παρέα, Θέλω να ρωτήσω για την εφαρμογή Beautiful Widgets και επειδή ίσως να έχει θέμα κάποια ρύθμιση της συσκευής, θεώρησα σωστό να ρωτήσω θέσω εδώ την απορία μου και όχι σε άλλο thread με apps. Στο θέμα τώρα... Μετά από επανεκκίνηση της συσκευής χάνεται το widget "beautiful home weather". Επίσης, πολλές φορές στα καλά καθούμενα και χωρίς επανεκκίνηση, μπορεί πάλι να εξαφανιστεί το widget από το desktop, και στην θέση του εμφανίζεται ένα μήνυμα για πέταμα της "άχρηστης" συντόμευσης και επανατοποθέτησης της εκεί. Είμαι με jpy (η οποία παρεμπιπτόντως εξακολουθεί μετά από 1 μήνα χρήσης απλά να τα "σπάει"). Έχω την εντύπωση ότι με jm2 δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο... Παράθεση Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 ελα την βρηκα την ακρη! αντε μας εφτιαξα παλι! παμε στο ρυυμισεις -εφαρμογες -διαχειριση και μετα παμε στη καρτελα ΟΛΑ , σκρολαρουμε να βρουμε την εφαρμογη του μαρκετ κανουμε διαγραφη δεδομενων και επιβολη διακοπης και παμε κ ξανατρεχουμε το μαρκετ! ΒΟΥΑΛΑ κορυφαιες επι πληρωμη εφαρμογες Ωραιος. το υποψιαστηκα και εγω οτι ετσι θα λυνοταν μιας και οποτε εχει καποιο προβλημα το market αυτη ειναι η κλασσικη λυση, αλλα το ξεχασα μετα να το δοκιμασω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα.Πριν απο λιγο εγινα μελος στο φορουμ και ο λογος................. ο Γαλαξιας φυσικα τον οποιο απεκτησα σημερα. Δυστυχως ομως δεν εχω καμια μα καμια σχεση με smartphones και μου φαινεται βουνο η διαδικασια του να το μαθω! Θα ηθελα λοιπον καποιες απαντησεις αν σας ειναι ευκολο. α)Ενω στη θεση που εχει το σημα μου εδειχνε ενα ''G'' ,''2G'' & ''3G'' (αναλογα με το που βρισκομουν) εγω εμπαινα κανονικα στους χαρτες και στο ιντερνετ χωρις να εχω ιντερνετ απο την εταιρια που εχω διακομιστη ,αλλα ουτε και απο ασυρματο δικτυο.Πως γινεται αυτο και μηπως χρεωθηκα; β)Μολις καταφερα και το συνδεσα στο ρουτερ του σπιτιου μου ,μου κατεβασε κατι ενημερωσεις απο το samsung apps τις οποιες δεν τις θελω και τωρα δεν ξερω πως να τις διαγραψω. Πως να τις διαγραψω λοιπον; γ)Γενικα επειδη δεν ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι.Εχει μεσα κατι προγραμματα για καιρο,κατι εφημεριδες.Αυτα τι να τα κανω να τα κρατησω η' να τα διαγραψω;Αν τα διαγραψω,πως;Εννοειται οτι εγω δεν εχω βαλει κατι μεσα. δ)Στο market πληρωνουμε; ε)Οοοοοοολα αυτα τα προγραμματα καιρου,εφημεριδες κτλ πως ενημερωνονται καθε μερα;Μας χρεωνουν και εμεις οι ασχετοι δεν ξερουμε τι μας φινεται; Σας παρακαλω να ειστε επιεικης μαζι μου γιατι δεν ξερω τι μου γινεται!Με ολη τη σημασια της φρασης.Οποτε ας ειστε οσο πιο επεξηγηματικοι γινεται! Σας ευχαριστω εκ των προτερων! ΥΓ.Μην με παρεξηγειτε που ρωταω για χρεωσεις ,αλλα θελω να ξερω οτι αυτο που κανω θα με χρεωσει και οχι να ερθει κανενας λογαριασμος μεγαλος και να μην ξερω το λογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα.Πριν απο λιγο εγινα μελος στο φορουμ και ο λογος................. ο Γαλαξιας φυσικα τον οποιο απεκτησα σημερα. Δυστυχως ομως δεν εχω καμια μα καμια σχεση με smartphones και μου φαινεται βουνο η διαδικασια του να το μαθω! Θα ηθελα λοιπον καποιες απαντησεις αν σας ειναι ευκολο. α)Ενω στη θεση που εχει το σημα μου εδειχνε ενα ''G'' ,''2G'' & ''3G'' (αναλογα με το που βρισκομουν) εγω εμπαινα κανονικα στους χαρτες και στο ιντερνετ χωρις να εχω ιντερνετ απο την εταιρια που εχω διακομιστη ,αλλα ουτε και απο ασυρματο δικτυο.Πως γινεται αυτο και μηπως χρεωθηκα; β)Μολις καταφερα και το συνδεσα στο ρουτερ του σπιτιου μου ,μου κατεβασε κατι ενημερωσεις απο το samsung apps τις οποιες δεν τις θελω και τωρα δεν ξερω πως να τις διαγραψω. Πως να τις διαγραψω λοιπον; γ)Γενικα επειδη δεν ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι.Εχει μεσα κατι προγραμματα για καιρο,κατι εφημεριδες.Αυτα τι να τα κανω να τα κρατησω η' να τα διαγραψω;Αν τα διαγραψω,πως;Εννοειται οτι εγω δεν εχω βαλει κατι μεσα. δ)Στο market πληρωνουμε; ε)Οοοοοοολα αυτα τα προγραμματα καιρου,εφημεριδες κτλ πως ενημερωνονται καθε μερα;Μας χρεωνουν και εμεις οι ασχετοι δεν ξερουμε τι μας φινεται; Σας παρακαλω να ειστε επιεικης μαζι μου γιατι δεν ξερω τι μου γινεται!Με ολη τη σημασια της φρασης.Οποτε ας ειστε οσο πιο επεξηγηματικοι γινεται! Σας ευχαριστω εκ των προτερων! ΥΓ.Μην με παρεξηγειτε που ρωταω για χρεωσεις ,αλλα θελω να ξερω οτι αυτο που κανω θα με χρεωσει και οχι να ερθει κανενας λογαριασμος μεγαλος και να μην ξερω το λογο! Θα σου απαντησω για το 1ο μονο γιατι ειναι σημαντικο.Ναι χρεωνεσαι. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις καποιο προγραμμα internet για να μπαινεις στο internet. Σε αφηνει και μπαινεις κανονικα, μονο που χρεωνεσαι αναλογα με το ποσο το χρησιμοποιεις και οι χρεωσεις ειναι τρομερα υψηλες. Π.χ για τη vodafone που ξερω ειναι 7,24 ευρω / MB, οποτε κλειστο γρηγορα. Για τα αλλα που ρωτησες, διαβασε πρωτα το thread οδηγοι για νεους χρηστες και την 1η σελιδα του thread Hacks/Root/Βελτιωσεις και θα σου λυθουν αρκετες αποριες. Edited January 29, 2011 by Eladrin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Θα σου απαντησω για το 1ο μονο γιατι ειναι σημαντικο.Ναι χρεωνεσαι. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις καποιο προγραμμα internet για να μπαινεις στο internet. Σε αφηνει και μπαινεις κανονικα, μονο που χρεωνεσαι αναλογα με το ποσο το χρησιμοποιεις και οι χρεωσεις ειναι τρομερα υψηλες. Π.χ για τη vodafone που ξερω ειναι 7,24 ευρω / MB, οποτε κλειστο γρηγορα. Για τα αλλα που ρωτησες, διαβασε πρωτα το thread οδηγοι για νεους χρηστες και την 1η σελιδα του thread Hacks/Root/Βελτιωσεις και θα σου λυθουν αρκετες αποριες. Μα αυτο ειναι το προβλημα.Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που λενε.Και η πλακα ειναι οτι δεν ειμαι και τελειως ασχετος με υπολογιστες.Τα μοναδικα σημεια που καταλαβαινω ειναι αυτα που λενε ''πατας εκει ,πας σε εκεινη την επιλογη,πατας απενεργοποιηση'' και ουτω καθεξης.Αν ειναι ευκολο με αυτο το τροπο ,θα μπορουσατε να με βοηθησετε; Παντως την ''λειτουργια δικτυου'' την εχω ''Μονο GSM''.Ειχε γραψει καποιος οτι ειναι και καλο για τη μπαταρια. Edited January 29, 2011 by GiannisPot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Μα αυτο ειναι το προβλημα.Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που λενε.Και η πλακα ειναι οτι δεν ειμαι και τελειως ασχετος με υπολογιστες.Τα μοναδικα σημεια που καταλαβαινω ειναι αυτα που λενε ''πατας εκει ,πας σε εκεινη την επιλογη,πατας απενεργοποιηση'' και ουτω καθεξης.Αν ειναι ευκολο με αυτο το τροπο ,θα μπορουσατε να με βοηθησετε; Παντως την ''λειτουργια δικτυου'' την εχω ''Μονο GSM''.Ειχε γραψει καποιος οτι ειναι και καλο για τη μπαταρια. Αν εχει το κινητο froyo απλα κρατας πατημενο το κουμπι power και απο εκει θα σου βγαλει μια επιλογη που λεει λειτουργια δικτυου. Απο εκει απενεργοποιεις το data. Αν εχεις eclair τοτε μπορεις να κατεβασεις απο το market μια εφαρμογη που λεγεται apn on-off widget για να το ανοιγοκλεινεις. Για τα υπολοιπα φιλε δυστυχως πρεπει να δεις τους οδηγους. Ξεκινα απο τους οδηγους για νεους χρηστες. Δεν νομιζω οτι τα γραφει και τοσο δυσνοητα (ισα ισα μαλιστα). Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Τι ακριβως ειναι το hybrid gps;;;; Μου το εβγαλε στις ρυθμισεις μετα την αναβαθμιση σε 2.2 ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Ενα λινκ θα ηταν ευκολο; Θα ηταν πολυ βοηθητικο για μενα.Σκεφτειτε οτι δυστυχως δεν υπαρχει ο ατελειωτος χρονος να ψαξω ολο το φορουμ γιατι κανω 2 δουλειες. Με ενδιαφερει να διαγραψω τις apps που κατεβηκαν απο το πουθενα στο κινητο μου, χωρις να ερωτηθω (αν θελω να κατεβουν) ,μολις το συνδεσα με wi-fi στο σπιτι μου. Τελικα το σημα του 3g ηταν απο την εταιρια της κινητης.Τους πηρα τηλ. και μου την αφαιρεσαν αυτη την υπηρεσια.Τωρα ,ποσο χρεωθηκα θα δειξει ο λογαριασμος.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Ενα λινκ θα ηταν ευκολο; Θα ηταν πολυ βοηθητικο για μενα.Σκεφτειτε οτι δυστυχως δεν υπαρχει ο ατελειωτος χρονος να ψαξω ολο το φορουμ γιατι κανω 2 δουλειες. Με ενδιαφερει να διαγραψω τις apps που κατεβηκαν απο το πουθενα στο κινητο μου, χωρις να ερωτηθω (αν θελω να κατεβουν) ,μολις το συνδεσα με wi-fi στο σπιτι μου. Τελικα το σημα του 3g ηταν απο την εταιρια της κινητης.Τους πηρα τηλ. και μου την αφαιρεσαν αυτη την υπηρεσια.Τωρα ,ποσο χρεωθηκα θα δειξει ο λογαριασμος.:( Link για ποιο πραγμα? Επισης ποιες εφαρμογες θελεις να διαγραψεις? Οσο για τα υπολοιπα οι οδηγοι στην πρωτη σελιδα εχουν γραφτει για αυτον ακριβως το σκοπο, για να μην χρειαζεται δηλαδη να ψαχνουν οι ενδιαφερομενοι σε ολο το ορουμ. ειναι η πρωτη σελιδα του οδηγου και ειναι μονο μια σελιδα. Δεν παιρνει περισσοτερο απο ενα 20λεπτο να την διαβασεις. Ριξε μια ματια αξιζει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλησπέρα, μου συνέβη κάτι περίεργο, έχω την official 2.2 της voda (jp7) και όταν πήγα στο μαρκετ για αναβάθμιση εφαρμογών (3o tab) μου έγραφε ότι δεν υπάρχουν εγκατεστημένες εφαρμογές. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Σημ. η μπαταρία μου ηταν χαμηλά (>5%). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Link για ποιο πραγμα? Επισης ποιες εφαρμογες θελεις να διαγραψεις? Οσο για τα υπολοιπα οι οδηγοι στην πρωτη σελιδα εχουν γραφτει για αυτον ακριβως το σκοπο, για να μην χρειαζεται δηλαδη να ψαχνουν οι ενδιαφερομενοι σε ολο το ορουμ. ειναι η πρωτη σελιδα του οδηγου και ειναι μονο μια σελιδα. Δεν παιρνει περισσοτερο απο ενα 20λεπτο να την διαβασεις. Ριξε μια ματια αξιζει. Οσες εφαρμογες κατεβασε μονο του το κινητο και τις εβαλε μεσα στο samsung apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Οσες εφαρμογες κατεβασε μονο του το κινητο και τις εβαλε μεσα στο samsung apps. Αυτές οι εφαρμογές που φαίνονται μέσα στο Samsung Apps ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εγκατεστημένες στο κινητό σου, είναι απλά οι εφαρμογές που προσφέρει η Samsung. Aν δε θες να τις κατεβάσεις, μην τις κατεβάζεις. Είναι απλά αυτές που προσφέρονται. Το ίδιο στο Market. Aν δεν θες να κατεβάσεις κάτι δεν το κατεβάζεις, το ότι φαίνονται δε σημαίνει ότι τα έχεις κιόλας... Edited January 30, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Οσες εφαρμογες κατεβασε μονο του το κινητο και τις εβαλε μεσα στο samsung apps. Aυτες που ειναι μεσα στο samsung apps δεν ειναι κατεβασμενες στο κινητο σου. Απλα βρισκονται εκει σαν επιλογες για να μπορεσεις εσυ να τις κατεβασεις εαν θελεις. Μην ανησυχεις. edit - ταυτοχρονη απαντηση και απο τον Αλεξ (που πυροβολησε πιο γρηγορα και απο τη σκια του):p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδιά μόλις έκανα εγκατάσταση αυτή την καταπληκτική εφαρμογή(launcher pro) και νομίζω πως αρχίζω να ερωτεύομαι το κινητό μου! Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή...όπως τρελή κατανάλωση μπαταρίας ή κάτι τέτοιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλημέρα σε όλους. Μιας και από οτι φαίνεται δεν πρόκειται να καταφέρω να συνδέσω το κινητό μου με το PC, υπάρχει τρόπος να του κάνω ROOT μέσω Wi-Fi ή με κάποιον άλλο τρόπο. Τονίζω πως δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το PC με οποιονδήποτε τρόπο και όταν βάζω το καλώδιο, το PC δεν αντιδρά καθόλου, δεν βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους παρά μόνο το κινητό ξεκινά να φορτίζει λες και το έβαλα στον φορτιστή. Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλημέρα σε όλους. Μιας και από οτι φαίνεται δεν πρόκειται να καταφέρω να συνδέσω το κινητό μου με το PC, υπάρχει τρόπος να του κάνω ROOT μέσω Wi-Fi ή με κάποιον άλλο τρόπο. Τονίζω πως δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το PC με οποιονδήποτε τρόπο και όταν βάζω το καλώδιο, το PC δεν αντιδρά καθόλου, δεν βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους παρά μόνο το κινητό ξεκινά να φορτίζει λες και το έβαλα στον φορτιστή. Δεν γινεται φιλε μου οχι. ειναι ψιλοαπιθανο αυτο που ζητας:D Βασικα γιατι δεν εγκαθιστας τους drivers της samsung η γιατι δεν δοκιμαζεις σε ενα αλλο pc? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Δεν γινεται φιλε μου οχι. ειναι ψιλοαπιθανο αυτο που ζητας:D Βασικα γιατι δεν εγκαθιστας τους drivers της samsung η γιατι δεν δοκιμαζεις σε ενα αλλο pc? Φίλε μου το έχω δοκιμάσει σε κανά δυο pc ακόμα, το δικό μου με Windows 7, τα άλλα με Windows XP. Το ίδιο πράγμα:(. Το φοβερό είναι αυτό που λέω πιο πάνω, πως δεν αντιδρά καθόλου το PC. Πριν λίγο καιρό μου έβγαζε διάφορα μηνύματα λάθους (usb device not recognized ή drivers not installed) ώσπου έκανα format γιατί έτσι πίστευα πως θα λυθούν τα προβλήματά μου, αλλά με το που μπήκα σε "παρθένα" windows έβαλα πάλι το καλώδιο και πάλι τίποτα. Δεν θα μου έβγαζε κάποιο μήνυμα? Να σου πω την αλήθεια απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν φόρτωσα στο καινούριο σετάρισμα τα Samsung drivers. Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Φίλε μου το έχω δοκιμάσει σε κανά δυο pc ακόμα, το δικό μου με Windows 7, τα άλλα με Windows XP. Το ίδιο πράγμα:(. Το φοβερό είναι αυτό που λέω πιο πάνω, πως δεν αντιδρά καθόλου το PC. Πριν λίγο καιρό μου έβγαζε διάφορα μηνύματα λάθους (usb device not recognized ή drivers not installed) ώσπου έκανα format γιατί έτσι πίστευα πως θα λυθούν τα προβλήματά μου, αλλά με το που μπήκα σε "παρθένα" windows έβαλα πάλι το καλώδιο και πάλι τίποτα. Δεν θα μου έβγαζε κάποιο μήνυμα? Να σου πω την αλήθεια απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν φόρτωσα στο καινούριο σετάρισμα τα Samsung drivers. Δοκιμασε με τους drivers και μετα δοκιμασε και με ενα αλλο καλωδιο. Ποτε δεν ξερεις ισως φταιει αυτο. Πρεπει να αποκλεισεις ολα τα "ευκολα" ενδεχομενα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Δοκιμασε με τους drivers και μετα δοκιμασε και με ενα αλλο καλωδιο. Ποτε δεν ξερεις ισως φταιει αυτο. Πρεπει να αποκλεισεις ολα τα "ευκολα" ενδεχομενα. Το κάνω. Αν είσαι online σε λίγο θα σου πω....;) Παίζει ρόλο τι χώρα θα διαλέξω στο setup των drivers? Δοκιμασε με τους drivers και μετα δοκιμασε και με ενα αλλο καλωδιο. Ποτε δεν ξερεις ισως φταιει αυτο. Πρεπει να αποκλεισεις ολα τα "ευκολα" ενδεχομενα. Το αναμενόμενο. Τζίφος!:(:(:(:mad::mad::wacko::wacko: Edited January 30, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Το αναμενόμενο. Τζίφος!:(:(:(:mad::mad::wacko::wacko: Μια ακομα ηλιθια παρατηρηση θα κανω, που προφανως το εχεις δοκιμασει και αυτο, αλλα στο kies συνδεεται? Λογικα οχι ειναι η απαντηση αλλα λεω να ρωτησω. Αν εγκαταστησεις δηλαδη το kies αναγνωριζεται το κινητο? Μετα αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι να δοκιμασεις με ενα αλλο καλωδιο και να δεις μηπως φταιει αυτο. Ενας τροπος για το root ειναι να δοκιμασεις με την εφαρμογη z4 root αλλα πρεπει να την βρεις και να την εγκαταστησεις μεσω ιντερνετ απο το xda. Παντως εχει προβλημα η συγκεκριμενη και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα το καταφερεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Το κάνω. Αν είσαι online σε λίγο θα σου πω....;) Παίζει ρόλο τι χώρα θα διαλέξω στο setup των drivers? Το USB debugging το έχεις ανοιχτό; Αν ναι, μάλλον φταίει το καλώδιο που είπε κι ο Παναγιώτης... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παιδια τα φωτα σας.προσπαθωντας ο γιος μου ν ξεκλειδωσει το τλφ το κλειδωσε και με το gmail δεν γινεται τπτ.Διαβασα καποιους τροπους σε ξενα forum αλλα τζιφος.Καμια ιδεα?Ευχαριστω εκ των προτερων. το τλφ ειναι galaxy s i9000.Kαι ειμαι αρκετα ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παιδια τα φωτα σας.προσπαθωντας ο γιος μου ν ξεκλειδωσει το τλφ το κλειδωσε και με το gmail δεν γινεται τπτ.Διαβασα καποιους τροπους σε ξενα forum αλλα τζιφος.Καμια ιδεα?Ευχαριστω εκ των προτερων. το τλφ ειναι galaxy s i9000.Kαι ειμαι αρκετα ασχετος Ωχ φιλε αυτο το εχουν παθει αλλα 2 ατομα απο εδω μεσα. Μεσω gmail δεν το καταφερε κανεις και τελικα στην περιπτωση του ενος φιλου που θυμαμαι σιγουρα, ειχε αναγκαστει να το στειλει στο service. Κι αυτος απο πιτσιρικι την ειχε πατησει:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 εχω γυρισει ολα τα ξενα forum και λενε οτι πρεπει να κανω hard reset αλλα ουτε και σ εκεινο το σημειο με παει.Τζαμπα ξενυχταω δλδ?μονη λυση το service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts