Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eγώ είδα ότι κάποια πρώτα τεύχη θα είναι τζάμπα και μετά χρεώνεσαι.. γι'αυτό δεν το συνέχισα.. πόσα τεύχη έχεις πάρει;

εχω παρει τα τελευταια πεντε τευχη...τωρα το ξαναειδα και μου ελεγε 2 remaining credits...οποτε τα πρωτα 7 ειναι δωρεαν:rolleyes:

σε ευχαριστω για την απαντηση

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι ειναι αυτο το MultiPictures Live Wallpaper εφαρμογη?

Ναι την κατέβασα από το market.

Μπορεί να ορίσει σε κάθε οθόνη διαφορετικό φόντο η και διαφορετικά φόντα σε κάθε οθόνη...

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει;;

ερωτησουλες γιατι εχω δυσκολευτει με το titanium

1) υποθετω στα χρονοδιαγραμματα επιλεγουμε ενεργα και τις 2 επιλογες που μας δινει σωστα?

2)οταν λεει backup ολων των δεδομενων συστηματος ουσιαστικα σημαινει οτι οταν κανεις restore το smartphone γινεται οπως το χες σεταρει πριν?

3)το backup σε μηνυματα και φοτογραφιες που υπαγεται?

tnx!

1) Aπο σένα εξαρτάται αυτό καθαρά. Το 2ο όμως είναι το καλύτερο, περιλαμβάνει το πρώτο

2) Ναι, αλλά μην το κάνεις αν έχεις βάλει διαφορετική rom απ'αυτή που είχες όταν έκανες backup, μάλλον θα τα παίξει.

3) Δε νομίζω ότι κάνει backup φωτογραφίες, αυτές μπορείς να τις αντιγράψεις μόνος σου, δεν υπάρχει λόγος... για τα μηνύματα δεν είμαι σίγουρος, χρησιμοποιώ το sms backup & restore και δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά με το titanium. Yποθέτω όμως ότι υπάγεται στο Messaging...

- Alex

1) Aπο σένα εξαρτάται αυτό καθαρά. Το 2ο όμως είναι το καλύτερο, περιλαμβάνει το πρώτο

2) Ναι, αλλά μην το κάνεις αν έχεις βάλει διαφορετική rom απ'αυτή που είχες όταν έκανες backup, μάλλον θα τα παίξει.

3) Δε νομίζω ότι κάνει backup φωτογραφίες, αυτές μπορείς να τις αντιγράψεις μόνος σου, δεν υπάρχει λόγος... για τα μηνύματα δεν είμαι σίγουρος, χρησιμοποιώ το sms backup & restore και δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά με το titanium. Yποθέτω όμως ότι υπάγεται στο Messaging...

tnx alex( για αλλη μια φορα) .χαιρεσαι το reset νε το titanium! αγια εφαρμογη!!

Μα τι να το κάνεις το backup αφού θα τα παίξει αν έχεις αλλάξει rom και θέλεις να επαναφέρεις στην προγενέστερη κατάσταση το κινητό με όλες τις προηγούμενες ρυθμίσεις; Σε ποια άλλη περίπτωση θα χρειαζόταν backup αν όχι όταν αλλάζεις rom;

Μα τι να το κάνεις το backup αφού θα τα παίξει αν έχεις αλλάξει rom και θέλεις να επαναφέρεις στην προγενέστερη κατάσταση το κινητό με όλες τις προηγούμενες ρυθμίσεις; Σε ποια άλλη περίπτωση θα χρειαζόταν backup αν όχι όταν αλλάζεις rom;

το titanium το χρησιμοποιείς για να κάνεις backup & restore τις εφαρμογές σου κυρίως.... :)

Για να κρατησεις παντως ενα υπερπληρες backup, δηλαδη ουσιαστικα μια εικονα της ρομ που ειχες πρωτου πειραξεις τιποτα, μπορεις να κανεις ενα nandroid backup μεσω της εφαρμογης rom manager.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Για να κρατησεις παντως ενα υπερπληρες backup, δηλαδη ουσιαστικα μια εικονα της ρομ που ειχες πρωτου πειραξεις τιποτα, μπορεις να κανεις ενα nandroid backup μεσω της εφαρμογης rom manager.

Το μονο που δεν κραταει απο οσο θυμαμαι το nandroid backup ειναι ο kernel.

Το μονο που δεν κραταει απο οσο θυμαμαι το nandroid backup ειναι ο kernel.

Ναι δεν κραταει τον kernel και το radio.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

επειδη δεν εχω δει αλλον να ρωτατει θα το ρωτησω!

τωρα με το νεο μαρκετ , πως θα γινει να δουμε μεσω του market access την καρτελα top paid?αφου εχει χαθει κ εχει μονο top free k new?

μπορεις μονο να ψαξεις με το αναζητηση καποια επι πληρωμη αλλα για να σου δειξει καποιες καλες δε το κανει

τωρα με το νεο μαρκετ , πως θα γινει να δουμε μεσω του market access την καρτελα top paid?αφου εχει χαθει κ εχει μονο top free k new?

μπορεις μονο να ψαξεις με το αναζητηση καποια επι πληρωμη αλλα για να σου δειξει καποιες καλες δε το κανει

Σε εμένα στην Αγγλία το κάνει μια χαρά. Μάλλον κάτι παίζει με το market access ή εσύ δεν το'χεις βάλει καθόλου...

- Alex

Ρε παιδια , με την js3 εχω προβλημα με τη μπαταρια. Μεσα σε ενα βραδυ απο 100% πηγε 25% και ενω ειχα και το setcpu profiles του Stinger. Θα στρωσει ή να ανησυχω?

Εχω σβησει και το battery stats. Βοηθεια !!

Ρε παιδια , με την js3 εχω προβλημα με τη μπαταρια. Μεσα σε ενα βραδυ απο 100% πηγε 25% και ενω ειχα και το setcpu profiles του Stinger. Θα στρωσει ή να ανησυχω?

Εχω σβησει και το battery stats. Βοηθεια !!

εχω απαντησει ακριβως στην προηγουμενη σελιδα. προτειινω να διαβαζετε λιγο και να μην τα θελετε ολα ετοιμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3488714#post3488714

φιλικα παντα :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Σε εμένα στην Αγγλία το κάνει μια χαρά. Μάλλον κάτι παίζει με το market access ή εσύ δεν το'χεις βάλει καθόλου...

Και εμενα με το paid apps enabler το ιδιο προβλημα εχει. Δηλαδη μπορω να βρω paid εφαρμογες κανοντας search, αλλα δεν μου εμφανιζει την καρτελα top paid apps.

λοιπόν σήμερα το πρωί έστειλα μήνυμα στην καλή μου από τη δουλειά, και στο καπάκι με παιρνει τηλεφωνο. Επειδή δεν μπορούσα να της μιλησω (εργασία γαρ) την έκλεισα και μου στελνει ενα μηνυμα που εδειχνε οτι κατι εκανα που τη σύγχισε :)

:wacko:

Όταν αργοτερα μπορεσα και την πηρα τηλεφωνο μου ειπε οτι της εστειλα μηνυμα που έλεγε οτι θα δω ντοκιμαντέρ:blink: Στην πραγματικοτητα το πρωτο μισο του μηνυματός μου πηγε κανονικά, και το δέυτερο μισό (με το ντοκιμαντέρ) ήταν από ένα μήνυμα που της είχα στείλει 3 μέρες νωρίτερα...Παρομοίως μου είπε οτι είχε στείλει μήνυμα προχθές σε μια φίλη της, και το μήνυμα πήγε στον πατέρα της (εκεινη εχει lg optimus gt540 με 2.1)

Και εμενα με το paid apps enabler το ιδιο προβλημα εχει. Δηλαδη μπορω να βρω paid εφαρμογες κανοντας search, αλλα δεν μου εμφανιζει την καρτελα top paid apps.

κάνετε αυτά που χρειάζεται για να δείτε τα paid ανόιγετε το μαρκετ βεβαιώνεστε οτι δουλεύει κανονικά

ένα paid app = beautifull widgets

μετά reboot και πριν ανοίξετε το μαρκετ βεβαιωθείτε οτι το κάθε paid apps hack δουλεύει

πχ το market enabler πρέπει να το κάνεις αυτό σε κάθε boot

problem solved

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

λοιπόν σήμερα το πρωί έστειλα μήνυμα στην καλή μου από τη δουλειά, και στο καπάκι με παιρνει τηλεφωνο. Επειδή δεν μπορούσα να της μιλησω (εργασία γαρ) την έκλεισα και μου στελνει ενα μηνυμα που εδειχνε οτι κατι εκανα που τη σύγχισε :)

:wacko:

Όταν αργοτερα μπορεσα και την πηρα τηλεφωνο μου ειπε οτι της εστειλα μηνυμα που έλεγε οτι θα δω ντοκιμαντέρ:blink: Στην πραγματικοτητα το πρωτο μισο του μηνυματός μου πηγε κανονικά, και το δέυτερο μισό (με το ντοκιμαντέρ) ήταν από ένα μήνυμα που της είχα στείλει 3 μέρες νωρίτερα...Παρομοίως μου είπε οτι είχε στείλει μήνυμα προχθές σε μια φίλη της, και το μήνυμα πήγε στον πατέρα της (εκεινη εχει lg optimus gt540 με 2.1)

Eιναι ενα bug του android. Το οποιο ειναι εντελως random και δεν εχουν καταφερει να το αναπαραγουν ή να βρουν για ποιον λογο και ποτε γινεται.

http://www.geek.com/articles/mobile/android-sms-bug-causing-messages-to-be-sent-to-random-recipients-20100610/

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Eιναι ενα bug του android. Το οποιο ειναι εντελως random και δεν εχουν καταφερει να το αναπαραγουν ή να βρουν για ποιον λογο και ποτε γινεται.

http://www.geek.com/articles/mobile/android-sms-bug-causing-messages-to-be-sent-to-random-recipients-20100610/

Προφανως Πετρο γινεται οταν δεν πρεπει, δηλαδη οταν υπαρχει γυναικα στη μεση. Αντε να ξεμπερδεψει τωρα ο φιλος mihalakis22 :lol: Καλα ξεμπερδεματα:p

Για να γραψω και κατι on topic θα πω οτι η JPY (μετα τον οδηγο του κυβοχια) οσο παει και καλυτερευει στο θεμα της αποδοσης της μπαταριας.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδια μια βοηθεια, κατεβασα την opera mini και δεν βλεπω τα βιντεο σε διαφορα φορουμ τι πρεπει να κανω;και επισης δεν κανει smooth γιατι;δεν γιναιτε να βλπω ολη την σελιδα σε ολο το πλατος του κινητου;

κάνετε αυτά που χρειάζεται για να δείτε τα paid ανόιγετε το μαρκετ βεβαιώνεστε οτι δουλεύει κανονικά

ένα paid app = beautifull widgets

μετά reboot και πριν ανοίξετε το μαρκετ βεβαιωθείτε οτι το κάθε paid apps hack δουλεύει

πχ το market enabler πρέπει να το κάνεις αυτό σε κάθε boot

problem solved

Κανω reboot το κινητο, με το που ανοιγει κανω το paid apps hack (εχω δοκιμασει να βαλω διαφορους παροχους) και στη συνεχεια ανοιγω το market. Μπορω να βρω οποιαδηποτε paid εφαρμογη κανοντας search, αλλα εκει που εχει τις κατηγοριες εφαρμογων, αν μπω σε μια κατηγορια, εχει μονο τις καρτελες "Top free" και "Just in", λειπει δηλαδη η καρτελα "Top Paid".

true, δοκίμασα πριν λίγο να το κάνω όπως είπα αλλά τίποτα

θυμάμαι παλιά το είχα καταφέρει έτσι -.-

market enabler έχω και εγώ

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Κανω reboot το κινητο, με το που ανοιγει κανω το paid apps hack (εχω δοκιμασει να βαλω διαφορους παροχους) και στη συνεχεια ανοιγω το market. Μπορω να βρω οποιαδηποτε paid εφαρμογη κανοντας search, αλλα εκει που εχει τις κατηγοριες εφαρμογων, αν μπω σε μια κατηγορια, εχει μονο τις καρτελες "Top free" και "Just in", λειπει δηλαδη η καρτελα "Top Paid".

true, δοκίμασα πριν λίγο να το κάνω όπως είπα αλλά τίποτα

θυμάμαι παλιά το είχα καταφέρει έτσι -.-

market enabler έχω και εγώ

ελα την βρηκα την ακρη! αντε μας εφτιαξα παλι! παμε στο ρυυμισεις -εφαρμογες -διαχειριση και μετα παμε στη καρτελα ΟΛΑ , σκρολαρουμε να βρουμε την εφαρμογη του μαρκετ κανουμε διαγραφη δεδομενων και επιβολη διακοπης

και παμε κ ξανατρεχουμε το μαρκετ!

ΒΟΥΑΛΑ κορυφαιες επι πληρωμη εφαρμογες

Για να γραψω και κατι on topic θα πω οτι η JPY (μετα τον οδηγο του κυβοχια) οσο παει και καλυτερευει στο θεμα της αποδοσης της μπαταριας.

ακριβως ετσι ειναι Παναγιωτη,

τις τελευταιες μερες παρατηρω κι εγω σημαντικη αυξηση της αυτονομιας του κινητου...ιδανικη για smartphone:)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ακριβως ετσι ειναι Παναγιωτη,

τις τελευταιες μερες παρατηρω κι εγω σημαντικη αυξηση της αυτονομιας του κινητου...ιδανικη για smartphone:)

Αυτο που παρατηρω ειναι οτι οσο παει και κανει τους κυκλους της μετα τις αλλαγες τοσο και στρωνει. Ειδικα στα κατωτερα στρωματα δηλαδη κατω απο 35%. Χθες βραδυ μετα απο 8 ωρες υπνου και δεν εχασε ουτε 1%

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)