Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το GoSms. Τελευταία κρασάρει όταν πάω να το ανοίξω, ή ανοίγει και κρασάρει μόλις πάω να ανοίξω των big editor, ή όταν πάω να μπω στις ρυθμίσεις. Άλλες φορές λειτουργεί κανονικότατα. Δοκίμασα και το Handcent και επίσης κρασάρει, κάτι που εμ κάνει να υποψιάζομαι ότι κάτι πάει στραβά όταν αυτές οι εφαρμογές πάνε να διαβάσουν το directory με τα μηνύματα. Υπάρχει περίπτωση να έχει υπερβολικά πολλά μηνύματα και να μην φτάνει η μνήμη για να τα εμφανίσει; Ή κάτι άλλο φταίει;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η ρυθμιση ειναι μονο για GSM. Αν καταλαβα καλα δεν μπορω να εχω μονο ΜΜΣ, τσεκαρωντας τα πακετα δεδομενων και την περιαγωγη υποχρεωτικα θα εχω και ιντερνετ, σωστα;

Δυστυχώς στις gingerbread και μετά για να έχεις ΜΜΣ πρέπει να ανοίξεις δεδομένα, οπότε θα έχεις και ίντερνετ. Μπορείς να σβήσεις το APN του ιντερνετ ή να το τροποποιήσεις βάζοντας μία άκυρη διεύθυνση στο APN ώστε να μη μπορεί να συνδεθεί. Αυτό γίνεται και αυτόματα από κάποιες εφαρμογές και κουμπάκια widgets (υπάρχουν πολλά στο μάρκετ)

Δυστυχώς στις gingerbread και μετά για να έχεις ΜΜΣ πρέπει να ανοίξεις δεδομένα, οπότε θα έχεις και ίντερνετ. Μπορείς να σβήσεις το APN του ιντερνετ ή να το τροποποιήσεις βάζοντας μία άκυρη διεύθυνση στο APN ώστε να μη μπορεί να συνδεθεί. Αυτό γίνεται και αυτόματα από κάποιες εφαρμογές και κουμπάκια widgets (υπάρχουν πολλά στο μάρκετ)

Δεν εχω gingerbread, γιαουρτι 2.2.1 εχω :)

Θα κανω αυτο που λες με το APN, πιο απλο απο το να κατεβαζω εφαρμογες.

Δεν εχω gingerbread, γιαουρτι 2.2.1 εχω :)

Θα κανω αυτο που λες με το APN, πιο απλο απο το να κατεβαζω εφαρμογες.

Ααα σε γιαουρτι δε ξερω τι γινεται παντως σε εκλερακι σε αλλο κινητο που ειχα δει δουλευαν τα μμς με κλειστα τα δεδομενα.

Ααα σε γιαουρτι δε ξερω τι γινεται παντως σε εκλερακι σε αλλο κινητο που ειχα δει δουλευαν τα μμς με κλειστα τα δεδομενα.

Τότε όλοι περνούσαμε το apn droid για ευκολία. Εκείνο είχε επιλογή ρύθμισεις μόνο για mms.

Ερώτηση στα γρήγορα το Ι9000 με το Ι9003 εκτός από την οθόνη έχει κι άλλες διαφορές;

Δες εδω να καταλαβεις

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3761&idPhone2=3115 ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

καλημερα, πειραματίστηκα αρκετό καιρό με ics, και θέλω να γυρίσω στην 2,3,

πως γίνεται αυτό και ποιά ρομ μου προτείνετε ?

ευχαριστώ.

SGS II με Pulse ROM 2.0

καλημερα, πειραματίστηκα αρκετό καιρό με ics, και θέλω να γυρίσω στην 2,3,

πως γίνεται αυτό και ποιά ρομ μου προτείνετε ?

ευχαριστώ.

εδω υπαρχουν οδηγιες για να βαλεις την τελευταια 2.3.6 jw6 :rolleyes:

Ηρακλής!

ειναι πιο γρηγορη απο την επισημη 2.3.3? και περιοριζεται καπως αυτο το lagfix που εχει?

Σε βλέπω αρκετά μπερδεμένο.

Ρίξε μια ματιά στους οδηγούς που έχουμε αν θέλεις.

Όχι, δεν μπορείς. Το γράφει άλλωστε στο τέλος του θέματος Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Όχι, δεν μπορείς. Το γράφει άλλωστε στο τέλος του θέματος Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης.

ok ευχαριστω,αρα θα πρεπει να τα περασω εγω τα mms και το ιντερνετ.

καλησπερα σε ολους,εχω μια απλη ερωτηση εβαλα το I9000XWJW6 (XSA) μπορω να αλλαχω το csc σε EUR ?

Ναι μπορεις, φλασαρε μεσω odin μονο το xxjvc csc της jw5 και μετα μπορεις να το αλλαξεις σε csc ;)

Ηρακλής!

Φαντάζομαι ότι ο φίλος εννοούσε χωρίς να κάνει καμία αλλαγή στην ROM.

Αυτό γίνεται φυσικά όπως ξέρουμε Ηρακλή αλλά συνήθως δε το λέω στους πιο άπειρους χρήστες για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα.:p

Επίσης θα μπορούσε να το είχε φλασάρει από την αρχή που είναι και πιο απλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Φαντάζομαι ότι ο φίλος εννοούσε χωρίς να κάνει καμία αλλαγή στην ROM.

Αυτό γίνεται φυσικά όπως ξέρουμε Ηρακλή αλλά συνήθως δε το λέω στους πιο άπειρους χρήστες για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα.:p

Επίσης θα μπορούσε να το είχε φλασάρει από την αρχή που είναι και πιο απλό.

Αφου εβαλε την ρομ μεσω odin δεν νομιζω να του ηταν δυσκολο να βαλει και ενα μονο αρχειο csc μετα.Εγω του προτεινω αυτο για να μην ταλαιπωρειται αδικα, τον θεωρω πολυ πιο ευκολο τροπο :rolleyes:

Ηρακλής!

Ναι μπορεις, φλασαρε μεσω odin μονο το xxjvc csc της jw5 και μετα μπορεις να το αλλαξεις σε csc ;)

σας ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις.το εχω φλασσαρει εδω και 5 μερες και του εβαλα και το semaphore

2.7.4. θα υπαρξει καποιο προβλημα αν του βαλω τωρα το xxjvc csc της jw5?

η να του βαλω τα apn με το apn backup?

Αν του περάσεις το CSC θα πρέπει να το αλλάξεις σε EUR το οποίο σημαίνει ότι θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή.

Αν περάσεις τα APN σύμφωνα με τον οδηγό δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Αν του περάσεις το CSC θα πρέπει να το αλλάξεις σε EUR το οποίο σημαίνει ότι θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή.

Αν περάσεις τα APN σύμφωνα με τον οδηγό δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.

οκ τοτε καλυτερα να βαλω τα apn με τον οδηγο και αν καποια στιγμη το ξανα φλασσαρω θα του βαλω το (phone ) και το (pda) απο την JW6 και το CSC απο την JW5 σωστα ? η κανω καποιο λαθος?

καλησπερα παιδια. εδω και λιγο καιρο εχω ενα θεμα με τον γαλαξια μου βγαζει συχνα ενα μυνημα. network error check network. καθως επισης ανοιγη μονη της η οθονη ετσι οταν θελει. του βγαζω εφαρμογες για να δω αν φτεει κατι τετοιο αλλα ακρη δεν εχω βρει.:mad: λεω να του κανω κανα reset. πως να κανω κατι τετοιο να καθαρισει και να ειναι οπως οταν το πηρα? οπωσ καταλαβατε ειμαι απλος user. ευχαριστω εκ τον πρωτερον
Practice what you preach

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)