nikos523 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Φίλε μου Νίκο, 1ον: Να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που δεν έχω χρήματα να πάρω κάτι πιο καινούργιο... 2ον: Εφόσον το thread "θεωρείται" απαρχαιωμένο, (άρα και το μοντέλο) να το κλειδώσετε 3ον: Είδα πως υπήρχε δραστηριότητα στο thread και γι' αυτό έγραψα. 4ον: Να ζητήσω για μία ακόμη φορά συγγνώμη επειδή δεν ήξερα να φτιάξω αυτό το bootanimation και μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω και να ενοχληθείς, αλλά θεωρώ πως αυτός είναι ο κύριος λόγος ύπαρξης των forum. Η αλληλοβοήθεια. 5ον: Μου κάνει εντύπωση που παρόλα αυτά, μπήκες στη διαδικασία να μπεις στο thread του 2010 και αντί να μου απαντήσεις σαν Android Developer, μου την είπες... Και τέλος λυπάμαι αλλά στο post μου, έκανα πλάκα... Να είσαι καλά Φίλε μου δεν στην είπα με κακία. Είδα ειδοποίηση στο tapatalk γι'αυτό και μπήκα. Έγραψες για μοντα στο επίσημο θέμα. Το επίσημο είναι ψόφιο όπως είναι λογικό γιατί δεν είναι για μονταρισμενα. Υπάρχουν ακόμα ενεργά θέματα στους οδηγούς. Μια χαρά συσκευή είναι το sgs ακόμα και σήμερα. Όχι με στοκ 2.3 όμως (για αυτούς τους κατόχους είναι αυτό το θέμα στην ουσία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Για πες πως το έβαλες; :) Καλημέρα φίλε kosmadel[/member], Αρχικά το τηλέφωνο πρέπει να είναι rooted. Κατέβασε το αρχείο από εδώ. https://www.dropbox.com/s/rio4qshyt4ubb45/bootanimation.zip Εγώ κατέβασα την εφαρμογή Root Browser για να μπορέσω να δω τα permissions (όχι τα properties) του original αρχείου (bootanimation.zip) που θα βρεις στο path /system/media. Κάνε το ένα backup για καλό κακό (αφού πρώτα δεις τα permissions γιατί μετά αλλάζουν). Στη θέση του βάζεις το αρχείο που κατέβασες και το δίνεις τα ίδια permissions (λογικά θα τα πάρει μόνο του). Είσαι έτοιμος Φίλε μου δεν στην είπα με κακία. Είδα ειδοποίηση στο tapatalk γι'αυτό και μπήκα. Έγραψες για μοντα στο επίσημο θέμα. Το επίσημο είναι ψόφιο όπως είναι λογικό γιατί δεν είναι για μονταρισμενα. Υπάρχουν ακόμα ενεργά θέματα στους οδηγούς. Μια χαρά συσκευή είναι το sgs ακόμα και σήμερα. Όχι με στοκ 2.3 όμως (για αυτούς τους κατόχους είναι αυτό το θέμα στην ουσία). Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το θέμα. Αν δει κάποιος τρίτος το post μου και την απάντησή σου θα νομίζει ότι έχουμε και προηγούμενα...:D Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις το ύφος του άλλου πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο. Καλημέρα φίλε nikos523[/member]!! Edited September 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλημέρα φίλε kosmadel[/member], Αρχικά το τηλέφωνο πρέπει να είναι rooted. Κατέβασε το αρχείο από εδώ. https://www.dropbox.com/s/rio4qshyt4ubb45/bootanimation.zip Εγώ κατέβασα την εφαρμογή Root Browser για να μπορέσω να δω τα permissions (όχι τα properties) του original αρχείου (bootanimation.zip) που θα βρεις στο path /system/media. Κάνε το ένα backup για καλό κακό (αφού πρώτα δεις τα permissions γιατί μετά αλλάζουν). Στη θέση του βάζεις το αρχείο που κατέβασες και το δίνεις τα ίδια permissions (λογικά θα τα πάρει μόνο του). Είσαι έτοιμος Ok! Thanks, εγινε! Εγω χρησιμοποιω τον Es file manager που δινει προσβαση στο partition του συστηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ok! Thanks, εγινε! Εγω χρησιμοποιω τον Es file manager που δινει προσβαση στο partition του συστηματος. Και εγώ αυτόν έχω ρε... Αλλά δεν μπορούσα να δω τα permissions του αρχείου πέραν από τις ιδιότητες Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Και εγώ αυτόν έχω ρε... Αλλά δεν μπορούσα να δω τα permissions του αρχείου πέραν από τις ιδιότητες Αν πατησεις παρατεταμενα πανω στο αρχειο και διαλεξεις ''ιδιοτητες'' σην καρτελα που ανοιγει καπου λεει "δικαιωματα" και εχει και την επιλογη "αλλαγη" αν θες να τα αλλαξεις. Υποθετω αυτα ειναι τα "permissions". Εγω απο εκει το εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αν πατησεις παρατεταμενα πανω στο αρχειο και διαλεξεις ''ιδιοτητες'' σην καρτελα που ανοιγει καπου λεει "δικαιωματα" και εχει και την επιλογη "αλλαγη" αν θες να τα αλλαξεις. Υποθετω αυτα ειναι τα "permissions". Εγω απο εκει το εκανα. Δεν το είχα προσέξει... Σημασία έχει ότι το πέτυχες Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Παιδες εχω δωσει το galaxy s μου στη συζηγο εδω και ενα χρονο και καθε λιγο και λιγακι αλλαζω roms αλλα σε ολες εχει προβληματα με κολληματα, FCs και αλλα σπαστικα... Εδω και ενα μηνα της εβαλα την τελευταια επισημη (nordic) αλλα τρωει και αυτο τα κολληματα του που και που... (πριν ειχε περασει απο ολα τα cm10.x.x) Με την τελευταια cm10.2 που εβαλα μου χαλασε και η καμερα... αντε να βρω παλι camera bios να περασω... Μπορει καποιος να μου προτεινει μια σταθερη ρομ που να κρατησει αρκετο καιρο χωρις να κανω καθε λιγο και λιγακι wipe (dalvik-cache-data.....)? :confused: edit: Ας πουμε τωρα που το πηρα λιγο στα χερια μου (JWB) βλεπω οτι το facebook εκανε 30" για να ανοιξει και οταν πατησα το viber μετα απο 1΄σε μαυρη οθονη crashare ολο το τηλεφωνο και επεπε να το κλεισω ή να βγαλω τη μπαταρια... Edited September 22, 2013 by Theo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Γειά σε όλους. Ράγισε η οθόνη του galaxy s μου. Εδώ μια φώτο.Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά στα πάντα. Μόνο σκαλώνει λίγο αν βάλεις το νύχι εκεί.Αξίζει να αλλάξω όλη η οθόνη; http://img69.imageshack.us/img69/1866/9rt0.jpg' alt='9rt0.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Γειά σε όλους. Ράγισε η οθόνη του galaxy s μου. Εδώ μια φώτο.Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά στα πάντα. Μόνο σκαλώνει λίγο αν βάλεις το νύχι εκεί.Αξίζει να αλλάξω όλη η οθόνη; http://img69.imageshack.us/img69/1866/9rt0.jpg' alt='9rt0.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Σε ένα Nokia N8 που μου έσπασε πήγα εκεί γύρω στην Ομόνοια σε ένα Μπαγκλαντέζο και την άλλαξα με ενα 20ρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μετά από πολλά flashes JB roms είπα να ξαναβάλω μια ICS και συγκεκριμένα τη ElectRom και έπαθα πλάκα με το πόσο γρήγορο έγινε το κινητό! Δυστυχώς i9000 & JB δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τον "μαμά" music player της Samsung σε CyanogenMod 10.1/10.2;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν νομίζω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μετά από πολλά flashes JB roms είπα να ξαναβάλω μια ICS και συγκεκριμένα τη ElectRom και έπαθα πλάκα με το πόσο γρήγορο έγινε το κινητό! Δυστυχώς i9000 & JB δεν... Αμ εγώ γύρισα σε gingerbread και έχω πάθει την πλάκα μου :p Το μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω είναι η ram... Αν ειχε περισσότερη, έστω και 768 νομίζω πως θα πήγαινε πολύ καλύτερα οποιαδήποτε ρομ μετά την ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μέτρα μέρες Νικο..! Ειναι αργή η gb και δεν παλεύεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τι να πω... Τούρμπο μου φαίνεται σε σχέση με slim 4.3. Θα δούμε αν θα φλασαρω σε μια βδομάδα πάλι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εχω βαλει cm 10.1.3 και τρεχει απροβληματιστα ,παρα τα χρονια του ειναι πολυ καλο σε σχεση με προσφατα διπυρηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Τι να πω... Τούρμπο μου φαίνεται σε σχέση με slim 4.3. Θα δούμε αν θα φλασαρω σε μια βδομάδα πάλι :p έλα πλάκα μας κάνεις τώρα;το δοκίμασα το καλοκαίρι,και πραγματικά πέταξα το κινητό στο τοίχο με τα τόσα κολλήματα.με την 4.3 πιστεύω είναι μια χαρά.με μια ics ακόμα καλύτερα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εχω βαλει cm 10.1.3 και τρεχει απροβληματιστα ,παρα τα χρονια του ειναι πολυ καλο σε σχεση με προσφατα διπυρηνα! Με πρόλαβε ο φίλος... Στα ίδια τρέχουμε χωρίς πρόβλημα Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Έβαλα την XWJWB αλλά δεν "τράβηξε" μόνο του το κινητό τα APN's της Vodafone (έχω CU). Πως μπορώ να τα βάλω χειροκίνητα; Edit: Εντάξει τα βρήκα! Ας σβήσει κάποιος το ποστ, είναι αχρείαστο. Edited October 16, 2013 by kosmasdel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παίδες μια ερώτηση. Παρουσιάζεται πρόβλημα σε Galaxy S το οποίο κατά διαβολική σύμπτωση γίνεται πάντα κατά τη διάρκεια ταξιδιών. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με το σήμα και την έλλειψή του, αλλά έχει γίνει τρεις φορές μέσα σε 1,5 μήνα και σε όλες τις περιπτώσεις σε ταξίδι (με αυτοκίνητο, χωρίς να κλείσει καθόλου το κινητό) Το κινητό σαν να κάνει κάτι σαν reset μόνο του, σαν να χάνει ρυθμίσεις και να επανέρχεται σε αρχική κατάσταση και μετά όταν κάποιος παίρνει τηλέφωνο πηγαίνει κατευθείαν στον τηλεφωνητή, ενώ το τηλέφωνο δεν χτυπάει και βγάζει κατευθείαν αναπάντητη. Το πρόβλημα λύνεται με factory reset αλλά μια που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα (ειδικά επειδή ο κάτοχος του τηλεφώνου δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις) θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrVass Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά! 4 στις 10 φορές που θα προσπαθήσω να πληκτρολογήσω αριθμό για να καλέσω, να ψάξω μέσω των κλήσεων τις επαφές για να καλέσω ή να δω το ιστορικό κλήσεων, θα κλείσει η εφαρμογή των κλήσεων και θα με πετάξει απ'έξω.. Πολύ εκνευριστικό μιας και οσυιαστικα 4/10 φορές δε μπορώ να πάρω τηλέφωνο... Καμιά ιδέα; Και κάτι ακόμα.. Έβαλα εδώ το S/N του κινητού μου, αγορασμένο από Media Markt πριν 2 χρόνια, και μου αναφέρει ως χώρα προέλευσης το Βιετνάμ! :blink: Παίζει να χω θέμα με ελληνική εγγύηση; Θα μου πεις κοντεύει να λήξει, αλλά έστω για να ξέρω και να προβληματιστώ για το εν λόγω κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αν όντως είναι από το Βιετνάμ δεν θα έχεις εγγύηση. Μπορείς βέβαια με ένα απλό τηλέφωνο στη Samsung δίνοντας το IMEI σου να σου πουν για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό. Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών, βρες την εφαρμογή των επαφών και κάνε καθαρισμό δεδομένων. Πρώτα μην ξεχάσεις να πάρεις ένα Backup γιατί θα σου διαγραφούν οι επαφές σου. Αν δεις ότι δεν στρώνει η εφαρμογή μπορείς να περάσεις κάποιο άλλο Firmware ακολουθώντας προσεχτικά τον οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plextis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 χώρα κατασκευής είναι το Βιετνάμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Χτες σύνδεσα για τελευταία φορά το κινητό μου στο υπολογιστή για να περάσω μουσική στη κάρτα sd αλλά αφού πέρασα τη μουσική είχε περίπου 300-380mb ελεύθερα. Μετά απο τη μεταφορά της μουσικής μου παρατήρησα οτι το κινητό δεν έβλεπε καθόλου την SD... Δοκίμασα μερικά apps διαχείρισης sd αλλά την βλέπουν με 0 μέγεθος. Πριν παω για νεα κάρτα είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως έχει κανείς καμία ιδέα/πρόταση μήπως και τη σώσω. Παράθεση Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Χτες σύνδεσα για τελευταία φορά το κινητό μου στο υπολογιστή για να περάσω μουσική στη κάρτα sd αλλά αφού πέρασα τη μουσική είχε περίπου 300-380mb ελεύθερα. Μετά απο τη μεταφορά της μουσικής μου παρατήρησα οτι το κινητό δεν έβλεπε καθόλου την SD... Δοκίμασα μερικά apps διαχείρισης sd αλλά την βλέπουν με 0 μέγεθος. Πριν παω για νεα κάρτα είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως έχει κανείς καμία ιδέα/πρόταση μήπως και τη σώσω. Τη δοκίμασες στον υπολογιστή με κάποιο αντάπτορα usb? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts