Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παίδες, έπεσε προ ημερων στα χερια μου το κινητακι, δεν λεω. καλο και ολα αλλα υπαρχει ενα θεμα με τη usb.

συνδεω κανονικα στο pc και μου βγαζει το εξης : samsung galaxy s usb device not recognized

το εχω δοκιμασει σε 4 διαφορετικα pc, με διαφορετικα drivers(x64 x86) και τιποτα.

δοκιμασα και με διαφορετικα καλωδια αλλα και παλι το ιδιο. αν αλλαξω τη usb (το τσιπ) θα φτιαξει ? εχει κανεις το ιδιο προβλημα ?

στο ιντερνετ βρηκα "λυση" οτι και καλα πρεπει να σηκωσω λιγο τις επαφες της usb και ολα οκ μετα αλλα σε μενα δεν πιανει.

ζητω συγνωμη προκαταβολικα στην περιπτωση που εχει διατυπωθει ξανα αυτο το θεμα.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορούσα να flasharo μέσω odin.Μου έβγαζε device not recognised.Το φτιαξα με τον εξής τρόπο.Απεγκατέστησα kies και ότι drivers υπήρχε μέσα για το κινητό.Μετά έβαλα τους τελευταίους από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35227656 και όλα εντάξει.Ελπίζω να βο'ηθησα.

τα ειχα δοκιμασει και πριν αυτα με τα drivers. ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι hardwar-ικο προβλημα (του κινητου).

αλλα δεν ξερω αν καποιος αλλος ειχε το ιδιο θεμα με μενα και αν με αντικατασταση της usb θηρας ή με αντικατασταση του chip

που εχει το κινητο για αυτη θα λυθει. σε ευχαριστω ομως για την απαντηση σου :)

Παρακαλω οπως μεταφερατε το ποστ εκει που πρεπει(εψαξα και δεν ηξερα που να ποσταρω). Εδω και 2 μηνες περιπου ο γαλαξιας δεν πιανει με τιποτα σημα δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Ολα ξεκινησαν οταν μου χαλασε για δευτερη φορα η οθονη. Την πρωτη φορα την αλλαξα και ολα μια χαρα, ενω τη δευτερη, πριν παραγγειλω καινουρια, και επειδη δεν ημουν σιγουρος εαν εφταιγε η οθονη(εκανε κατι αναλαμπες πριν σβησει για παντα), "επαιξα" λιγακι με τα εντοσθια του γαλαξια. Αγορασα λοιπον δευτερη οθονη, την εβαλα, αναβει κανονικοτατα το κινητο(αυτη τη φορα την κολλησα απο μπροστα με ξυλοκολλα επειδη η δευτερη μαλλον χαλασε επειδη κουνιοταν λιγακι μπρος πισω στο frame του μπροστινου μερους), αλλα απο τοτε δεν επιασε ποτε σημα ! εχω δοκιμασει-παρατηρησει τα εξης και νιωθω απελπισμενος...

1) φλασαρισματα κατα ριπας, στοκ, ξεστοκ, ρουτ, ξερουτ, μοντεμς, ρομς, κερνελς, factory resets(*2767*3855#)

2) ανοιγμα του κινητου μηπως φταιει η κεραια ή το καλωδιου που συνδεει κεραια και motherboard. τζιφος. λυσιμο του κινητου, δεσιμο και παλι πολλες φορες. ολα λειτουργουν ΤΕΛΕΙΑ εκτος απο τηλεφωνια(σημα δηλαδη. στις στοκ εκδοσεις μου βγαζει στη θεση του σηματος ενα απαγορευτικο).

3) Δοκιμη αλλης κεραιας και αλλου καλωδιου(εχει η κοπελα μου το ιδιο κινητο οποτε τα δανειστηκα). Τιποτα! στης κοπελας μου το κινητο δουλευουν μια χαρα αυτα τα δυο τα δικα μου(κεραια(που βρισκεται στο κατω μερος του κινητου) , και καλωδιο κεραιας)

4) Επεσε στα χερια μου και ενας τριτος γαλαξιας(για να τον φιαξω... ενα φλασαρισμα απλα ηθελε) αλλα δεν αντεξα και εκανα μια δοκιμη με τη δικια του motherboard. Ε, δουλεψε αλλα δεν ηταν πια το κινητο μου... χαχαχα. οποτε .. ΕΑΝ ειναι hardware το προβλημα , βρισκεται στη M.B.

5) το κινητο μου εχει παντα σωστο IMEI οποτε δεν εχει να κανει φανταζομαι μαυτο.

6) αυτο που μου φαινεται αρκετα κακο ειναι πως η κεραια δειχνει σημα παντα -111dbm 1asu

7) στο mobile network type γραφει παντα GPRS . αυτο επρεπε να λεει ? δεν ξερω..

8) Εχω δοκιμασει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τρεις διαφορετικες sim απο διαφορετικες εταιριες κινητης τηλ/νιας. Ειτε εχει μεσα sim ειτε οχι, το σημα κεραιας ειναι παντα στον πατο.

9) εψαξα μηπως εχει δηλωθει σαν κλεμμενο και εχω network lock (ή οπως αλλιως το λενε), ολα κομπλε(το αγορασα απο αθηνα πριν 2,5 χρονια)

10) Στην απελπισια μου αρχισα να παιζω και με τον efs(ειχα ενα backup). Τιποτα. Παντως δεν καταφερα να κανω σωστα την επαναφορα. Δεν ξερω adb ..

11) Δεν μπορω να πω τελικα εαν ειναι s/w ή h/w το προβλημα( σημερα ελουσα την mobo με καθαρο οινονευμα. τιποτα. ολα δουλευουν εκτος του σηματος). Εννοειται πριν την κανω μπανιο, την καθαρισα με καθαριστικο αυτιων παντου μηηηηπως.. αλλα αφου εκανε τα ιδια, τν ελουσα.

12) Σημερα πιστευω πως μπορει να εχει ξεσκιστει το partition του efs ή καποιο αλλο partition. καποιες φορες οταν κανω wipe data, δεν μπορει να κανει mount(αλλα επειδη δεν ειμαι ειδικος δεν μπορω να κρινω τι φταιει). Ψαχνω, μαθαινω, αλλα ακομα το προβλημα παραμενει. Δεν ηθελα τοσο καιρο να ενοχλησω εδω, αλλα παραδινομαι.

και ελαχιστες ερωτησεις εαν καποιος χριστιανος(και μη) , μπορει να βοηθησει :

1) υπαρχει τροπος να μαθω εαν ειναι s/w ή h/w το προβλημα ?

2) υπαρχει κατι που να "χτιζει" το κινητο απτην ΑΡΧΗ της ΑΡΧΗΣ?(χωρις να χρειαζονται boxes κλπ)

3) θελει καποιος που ξερει, να του το φερω να το δει?(εννοειται με το αζημιωτο και εννοειται δε μιλαω με τη samsung καν(η οποια ειπε στο γνωστο μου(για το κινητο που του εφιαξα) πως εχει καει η πλακετα και ηταν απλα ενα bootloop))

4) εχω δοκιμασει κιαλλα πραγματα που δεν τα θυμαμαι και ισως καλυτερα γιατι ηδη σας κουρασα. οποιαδηποτε γνωμη-παρατηρηση-βοηθεια δεκτη.. ουφ, τα 'πα και ηρεμησα.

Υ.Γ : εαν θελετε καποια φωτο απο καποιο μενου(κρυφο ή φανερο) πειτε μου. ( και με το *#*#197328640#*#* εχω παιξει..)

Edited by galaxy_singer

Μπορω να παω κατευθιαν απο 2.1 σε 2.3 μεσο Οdin;

Ευχαριστω.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορω να παω κατευθιαν απο 2.1 σε 2.3 μεσο Οdin;

Ευχαριστω.

Φυσικά και μπορείς.

- Alex

Παρακαλω οπως μεταφερατε το ποστ εκει που πρεπει(εψαξα και δεν ηξερα που να ποσταρω). Εδω και 2 μηνες περιπου ο γαλαξιας δεν πιανει με τιποτα σημα δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Ολα ξεκινησαν οταν μου χαλασε για δευτερη φορα η οθονη. Την πρωτη φορα την αλλαξα και ολα μια χαρα, ενω τη δευτερη, πριν παραγγειλω καινουρια, και επειδη δεν ημουν σιγουρος εαν εφταιγε η οθονη(εκανε κατι αναλαμπες πριν σβησει για παντα), "επαιξα" λιγακι με τα εντοσθια του γαλαξια. Αγορασα λοιπον δευτερη οθονη, την εβαλα, αναβει κανονικοτατα το κινητο(αυτη τη φορα την κολλησα απο μπροστα με ξυλοκολλα επειδη η δευτερη μαλλον χαλασε επειδη κουνιοταν λιγακι μπρος πισω στο frame του μπροστινου μερους), αλλα απο τοτε δεν επιασε ποτε σημα ! εχω δοκιμασει-παρατηρησει τα εξης και νιωθω απελπισμενος...

1) φλασαρισματα κατα ριπας, στοκ, ξεστοκ, ρουτ, ξερουτ, μοντεμς, ρομς, κερνελς, factory resets(*2767*3855#)

2) ανοιγμα του κινητου μηπως φταιει η κεραια ή το καλωδιου που συνδεει κεραια και motherboard. τζιφος. λυσιμο του κινητου, δεσιμο και παλι πολλες φορες. ολα λειτουργουν ΤΕΛΕΙΑ εκτος απο τηλεφωνια(σημα δηλαδη. στις στοκ εκδοσεις μου βγαζει στη θεση του σηματος ενα απαγορευτικο).

3) Δοκιμη αλλης κεραιας και αλλου καλωδιου(εχει η κοπελα μου το ιδιο κινητο οποτε τα δανειστηκα). Τιποτα! στης κοπελας μου το κινητο δουλευουν μια χαρα αυτα τα δυο τα δικα μου(κεραια(που βρισκεται στο κατω μερος του κινητου) , και καλωδιο κεραιας)

4) Επεσε στα χερια μου και ενας τριτος γαλαξιας(για να τον φιαξω... ενα φλασαρισμα απλα ηθελε) αλλα δεν αντεξα και εκανα μια δοκιμη με τη δικια του motherboard. Ε, δουλεψε αλλα δεν ηταν πια το κινητο μου... χαχαχα. οποτε .. ΕΑΝ ειναι hardware το προβλημα , βρισκεται στη M.B.

5) το κινητο μου εχει παντα σωστο IMEI οποτε δεν εχει να κανει φανταζομαι μαυτο.

6) αυτο που μου φαινεται αρκετα κακο ειναι πως η κεραια δειχνει σημα παντα -111dbm 1asu

7) στο mobile network type γραφει παντα GPRS . αυτο επρεπε να λεει ? δεν ξερω..

8) Εχω δοκιμασει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τρεις διαφορετικες sim απο διαφορετικες εταιριες κινητης τηλ/νιας. Ειτε εχει μεσα sim ειτε οχι, το σημα κεραιας ειναι παντα στον πατο.

9) εψαξα μηπως εχει δηλωθει σαν κλεμμενο και εχω network lock (ή οπως αλλιως το λενε), ολα κομπλε(το αγορασα απο αθηνα πριν 2,5 χρονια)

10) Στην απελπισια μου αρχισα να παιζω και με τον efs(ειχα ενα backup). Τιποτα. Παντως δεν καταφερα να κανω σωστα την επαναφορα. Δεν ξερω adb ..

11) Δεν μπορω να πω τελικα εαν ειναι s/w ή h/w το προβλημα( σημερα ελουσα την mobo με καθαρο οινονευμα. τιποτα. ολα δουλευουν εκτος του σηματος). Εννοειται πριν την κανω μπανιο, την καθαρισα με καθαριστικο αυτιων παντου μηηηηπως.. αλλα αφου εκανε τα ιδια, τν ελουσα.

12) Σημερα πιστευω πως μπορει να εχει ξεσκιστει το partition του efs ή καποιο αλλο partition. καποιες φορες οταν κανω wipe data, δεν μπορει να κανει mount(αλλα επειδη δεν ειμαι ειδικος δεν μπορω να κρινω τι φταιει). Ψαχνω, μαθαινω, αλλα ακομα το προβλημα παραμενει. Δεν ηθελα τοσο καιρο να ενοχλησω εδω, αλλα παραδινομαι.

και ελαχιστες ερωτησεις εαν καποιος χριστιανος(και μη) , μπορει να βοηθησει :

1) υπαρχει τροπος να μαθω εαν ειναι s/w ή h/w το προβλημα ?

2) υπαρχει κατι που να "χτιζει" το κινητο απτην ΑΡΧΗ της ΑΡΧΗΣ?(χωρις να χρειαζονται boxes κλπ)

3) θελει καποιος που ξερει, να του το φερω να το δει?(εννοειται με το αζημιωτο και εννοειται δε μιλαω με τη samsung καν(η οποια ειπε στο γνωστο μου(για το κινητο που του εφιαξα) πως εχει καει η πλακετα και ηταν απλα ενα bootloop))

4) εχω δοκιμασει κιαλλα πραγματα που δεν τα θυμαμαι και ισως καλυτερα γιατι ηδη σας κουρασα. οποιαδηποτε γνωμη-παρατηρηση-βοηθεια δεκτη.. ουφ, τα 'πα και ηρεμησα.

Υ.Γ : εαν θελετε καποια φωτο απο καποιο μενου(κρυφο ή φανερο) πειτε μου. ( και με το *#*#197328640#*#* εχω παιξει..)

εχω το απολυτως ιδιο προβλημα,και νομιζω οτι εχει προβλημα η πλακετα,που δημιουργηθηκε νομιζω απο ασυμβατοτητα της οθονης,(και εγω την αλλαξα,και σε δυο ημερες ξαφνικα ανεβασε πρωτα θερμοκρασια,και κατοπιν νεκρωσε).με προσπαθεια σε ανεπισημο σερβις ανοιξε,αλλα τα συμπτωματα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που περιγραφεις,συν οτι αδεαζει η μπαταρια σε 7-8 ωρες.αν βρεις την λυση στειλε π.μ.σε παρακαλω.

:ninja:

καλημερα

Απο χθες το μεσημερι εχω το ιδιο προβλημα και εγω!!!!

Ποτε χανεται και ποτε ερχεται το σημα. Επισης μπορει να εχω 5 γραμμες σημα και να μη μπορω να παρω τηλεφωνο, ουτε να με παρουν!!!

Πήρα τηλεφωνο στη wind και μου ειπαν οτι ειχε προβλημα το δικτυο και θα το εφτιαχναν μεχρι χθες βραδυ.

Ομως κ σημερα τα ιδια. Αλλα σημερα μου ειπαν οτι ειναι ολα οκ με το δικτυο.

Τι μπορει να φταιει;

Λετε να ειναι η κεραια;

Ποσο κοστιζει η αλλαγή της;

Εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα:

Εκδοση firmware:2.3.3

Εκδοση βασικου φασματος: I9000XXJVO

Εκδοση Kernel : 2.6.35.7-I9000xxjvo-CL182937 se.infra@SEP-51#2

Αριθμος κατασκευης: GINGERBREAD.XXJVO

Edited by sinagrida
Μαρία

• 4 weeks later...

Καλημέρα,

Θα μπορούσε να μου πει κάποιος, ποια είναι η τελευταία επίσημη rom για το i9000 και από που μπορώ να την κατεβάσω? Θα ήθελα να την φλασάρω με το odin.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα,

Θα μπορούσε να μου πει κάποιος, ποια είναι η τελευταία επίσημη rom για το i9000 και από που μπορώ να την κατεβάσω? Θα ήθελα να την φλασάρω με το odin.

Ευχαριστώ!

Δες εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

• 3 weeks later...
Παιδια καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω ενα samsung galaxy s αλλα αντιμετοπιζω τα εξης προβληματα το κινητο κολλαει παρα πολυ οταν ανοιγω καποιες εφαρμωγες παγωνει κιολας οταν αφαιρω την μπαταρια ξαφνικα ανοιγει μονο του χωρις α πατησω το κουμπι αλλες φορες παπαταω και δεν ανοιγει καθολου και πρεπει ν βαλω τον φορτιστη και τοο αλλο προβλημα ειναι οτι δεν κλεινη ποτε παταω απενεργοποιηση και ξανα ανοιγει μονο του τι μπορει ν φταει;

Φιλε μου θα σε γελασω εγω δεν το εχω πειραξη καθολου ετσι το πηρα λες ν ευθυνετε κατι τετοιο πως μπορω να το δω;

Settings-about phone-build number και Android version

Πες μας τι έχεις

Την τελευταία Ελληνική έχεις.

Υπάρχουν δύο λύσεις. Ή κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να επανέλθει το κινητό σου ή του βάζεις ένα πιο καινούργιο Firmware ακολουθώντας τον οδηγό.

Ό,τι από τα δύο και να κάνεις μην ξεχάσεις να πάρεις Backup οτιδήποτε χρειάζεσαι από το κινητό σου γιατί θα διαγραφούν τα πάντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Η στοκ ρομ XWJW1 είναι odexed ή deodexed? Γενικά ποια είναι η διαφορά τους; Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω αυτό το mod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574975 που είναι για deodexed roms.

Η στοκ ρομ XWJW1 είναι odexed ή deodexed? Γενικά ποια είναι η διαφορά τους; Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω αυτό το mod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574975 που είναι για deodexed roms.

Όλες οι στοκ είναι odexed.

Η deodexed δεν εχουν τα αρχεία odex και έτσι έχουν πιο εύκολο theming.

Thats all

Αποδείχθηκε πως οι odex είναι πιο γρήγορες όπως είναι λογικό.

Για να καταλάβεις ακριβώς τη διαφορά αρκεί ένα απλό googlαρισμα.

Όλες οι στοκ είναι odexed.

Η deodexed δεν εχουν τα αρχεία odex και έτσι έχουν πιο εύκολο theming.

Thats all

Αποδείχθηκε πως οι odex είναι πιο γρήγορες όπως είναι λογικό.

Για να καταλάβεις ακριβώς τη διαφορά αρκεί ένα απλό googlαρισμα.

Δηλαδη αν βαλω αυτο το modακι σε στοκ ρομ θα εχω προβλημα ή δε θα λειτουργεί αφού ειν για deodexed roms?

Δηλαδη αν βαλω αυτο το modακι σε στοκ ρομ θα εχω προβλημα ή δε θα λειτουργεί αφού ειν για deodexed roms?

Εξαρτάται το μοντ.

Κατά πάσα πιθανότητα θα brickαρει.

Άσχετο...

Το έχει βάλει κανένας??

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Άσχετο...

Το έχει βάλει κανένας??

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...:X

Βρήκα άκρη. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Φίλε μου τι ανταπόκριση περιμένεις σε επίσημο θέμα συσκευής του 10;;

Και για τι πράγμα; Ενα bootanimation;;

Φίλε μου Νίκο,

1ον: Να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που δεν έχω χρήματα να πάρω κάτι πιο καινούργιο...

2ον: Εφόσον το thread "θεωρείται" απαρχαιωμένο, (άρα και το μοντέλο) να το κλειδώσετε

3ον: Είδα πως υπήρχε δραστηριότητα στο thread και γι' αυτό έγραψα.

4ον: Να ζητήσω για μία ακόμη φορά συγγνώμη επειδή δεν ήξερα να φτιάξω αυτό το bootanimation και μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω και να ενοχληθείς, αλλά θεωρώ πως αυτός είναι ο κύριος λόγος ύπαρξης των forum. Η αλληλοβοήθεια.

5ον: Μου κάνει εντύπωση που παρόλα αυτά, μπήκες στη διαδικασία να μπεις στο thread του 2010 και αντί να μου απαντήσεις σαν Android Developer, μου την είπες...

Και τέλος λυπάμαι αλλά στο post μου, έκανα πλάκα... Να είσαι καλά

Cube U30GT2

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...:X

Βρήκα άκρη. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει

Για πες πως το έβαλες; :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)