Jump to content

Slim128

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Slim128

  1. μπορει να φταιει το καλωδιο που χρησιμοποιείς ή στην χειρότερη των περιπτωσεων η mini-usb (του κινητου) αν εχεις windows 7 σου βρισκει αυτοματα τους βασικους drivers οποτε δεν χρειαζεσαι Kies. εγω θα σου πρότεινα να καθαρισεις λιγο τη usb με αερα και να ξαναδοκιμασεις.
  2. τα ειχα δοκιμασει και πριν αυτα με τα drivers. ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι hardwar-ικο προβλημα (του κινητου). αλλα δεν ξερω αν καποιος αλλος ειχε το ιδιο θεμα με μενα και αν με αντικατασταση της usb θηρας ή με αντικατασταση του chip που εχει το κινητο για αυτη θα λυθει. σε ευχαριστω ομως για την απαντηση σου :)
  3. καλησπέρα παίδες, έπεσε προ ημερων στα χερια μου το κινητακι, δεν λεω. καλο και ολα αλλα υπαρχει ενα θεμα με τη usb. συνδεω κανονικα στο pc και μου βγαζει το εξης : samsung galaxy s usb device not recognized το εχω δοκιμασει σε 4 διαφορετικα pc, με διαφορετικα drivers(x64 x86) και τιποτα. δοκιμασα και με διαφορετικα καλωδια αλλα και παλι το ιδιο. αν αλλαξω τη usb (το τσιπ) θα φτιαξει ? εχει κανεις το ιδιο προβλημα ? στο ιντερνετ βρηκα "λυση" οτι και καλα πρεπει να σηκωσω λιγο τις επαφες της usb και ολα οκ μετα αλλα σε μενα δεν πιανει. ζητω συγνωμη προκαταβολικα στην περιπτωση που εχει διατυπωθει ξανα αυτο το θεμα.
  4. παιδες, το κινητο μου εβγαλε update, το εκανα και οταν χρειαστηκε restart παταω οκ. μετα απ αυτο, κολησε στο Installing 43% δεν μπαινει ουτε σε download mode ουτε στο αλλο mode (που δεν το θυμαμαι :P ) τι να κανω ? εκτος απο το να το πετάξω απο το παραθυρο ? ποση ωρα παιρνει συνηθως αυτο ?
  5. μου το εκανε και μενα πριν μερικες εβδομαδες να σου πω την αληθεια αλλα εφτιαξε μονο του... (μαλλον)
  6. προφανως ειναι ελαττωματικό, ας το παει πισω αν ειναι εντος εγγύησης εχω το ιδιο κινητο, δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα ουτε με μπαταρια ουτε με τιποτα αλλο. μονο με το οτι ειναι cosmote branded :P
  7. διστυχως δεν υπαρχει ακομα για το μοντελο του κινητου μου :( τι το θελα και το πηρα.. σε περισσοτερα προβληματα με εβαλαν τα android παρα τα symbian
  8. καμια ιδεα για το πως να αλλαξω το boot animation/splash screen της cosmote στο 5839i ??
  9. να ρωτήσω κατι εγω. επειδή εχω το s5839i cosmote branded οταν ανοίγω και οταν κλείνω το κινητό φαίνεται ενα μυνηματακι της cosmote. που ειναι αποθηκευμένο αυτο μεσα στο root ? εχει καμια σχεση με το splash screen ? και αν το βγαλω τι επιπτώσεις θα εχει ?
  10. χμμμ.. προς το παρόν δεν γίνεται κατι τετοιο στην εκδοση του κινητου μου αλλα σ'ευχαριστω για τη διευκρίνηση.
  11. μαιστα, κατι τελευταίο: firmware downgrade πως κάνω ? γενικα γινεται ? και αν ναι, ποσο ποιο κατω ?
  12. πρώτα απ όλα σ'ευχαριστω για την απάντηση. 2ον: γνωρίζεις μήπως αν γίνεται πηγαίνοντας το σε κάποιον επίσημο αντιπρόσωπο αν μπορεί να γινει η αλλαγή σε original samsung firmware ?
  13. χμμ.. εχω το 5839i με εκδοσή gingerbread (cosmote branded) και στην ουσια θελω να βγαλω το welcome screen της cosmote (μετα το ανοιγμα και την εμφάνιση του εικονιδίου της έκδοσης του samsung galaxy ace λεει "ο κοσμος μας εσυ") και μερικά προγράμματα (οπως το Uno) που δεν τα χρειαζομαι. σε αυτη την περιπτωση τι κανω ? και γενικα γινεται να βρω καπου εναν πληρη οδηγο δεδομενου του οτι ειμαι αρχαριος ? EDIT: de-brand θελω να το κανω στην ουσια μεσω root η μεσω update που γινεται συνήθως) EDIT2: επισης το un-root για του 1ου post για το 5839i ποιο ειναι ?
  14. thank you thank you.. παει και αυτο, τωρα σαβαρα, σε ολους πιανει το gps(χωρις χρεωση) τοσο ευκολα ?? γιατι εμενα οταν ειναι πολυκατοικιες κοντα και αλλα τετοια δεν γινεται, πρεπει να βγω σε ανοιχτο χωρο, ας πουμε αλιμο για να πιασει καλα.
  15. ευχαριστω για τις απαντησεις μαγκες, αλλα με το αλλο 8εμα τι λετε να παιζει ? κα8ε φορα που το συνδεω μεσω mini usb ειτε στο pc ειτε μονο για φορτιση αλλαζει 8εμα απο μονο του
  16. τους χαρτες τους εχω. οχι 100% αλλα δεν ειναι το 8εμα οι χαρτες οσο το οτι δεν βρισκει το σημειο που ειμαι τοσο ευκολα.
  17. να ρωτησω κι εγω κατι, οταν παω να το φορτισω μου αλλαζει το theme απο μονο του, συνη8ως βγαζω το καλωδιο απο την υποδοχη και το ξαναβαζω και παει πισω στο 8εμα που εχω επιλεξει(και κατεβασει απο το ovi) επισης, δεν ξερω αμα γινεται μονο σε μενα η και σε αλλους με το ιδιο κινητο αλλα δεν "πιανει" τοσο καλα/γρηγορα τους δορυφορους. εδω που μενω στο παγκρατι για παραδειγμα δεν μπορω να δω που ειμαι στο χαρτη εκτος και αν επιλεξω να χρεω8ω. να το παω πισω απο κει που το πηρα για service ?
×
×
  • Create New...