georg1234 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) ΠΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ PC ME 3G ME TO GMOTE ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited March 24, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ότι έχει να κάνει με εφαρμογές το συζητάμε εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 2-way call recording υποστηριζει ο Semaphore η καποιος αλλος kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carculas Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) Η λύση βρέθηκε για την αδυναμία κατεβάσματος και ενημερώσεων απο μαρκετ, παραθέτω απο xda forum.Εχουν αρκετοι παντως το πρόβλημα και δεν ειναι θεμα galaxy αλλα μάλλον android γιατί ειναι και σε άλλες συσκευες. Try some of the steps above, in particular these in this order; Disable in Privacy Settings (Backup my settings & Automatic restore) & sync OR delete .lostdir & .androidsecure folders on sdcard Enable Unknown sources in App settings Clear market cache Reboot into CWM recovery & clear dalvik cache Sign into market again If you have "Market Enabler" app, try that after doing the above, you will need to give SU permission after you select provider & "fake provider". If not give the above a try first. Also. it has been suggested to checkdisk your sdcard for errors as well. Sometimes Google Market is down, so may not be an issue at all. If you have Titanium Backup Pro, you have an option: Menu -> More -> Market Doctor Try after doing the above, can help restore broken market links. .... αρκει να μην είχα ΠΑΛΙ το προβλημα με τις αναβαθμισεις απο το μαρκετ.μετα απο άπειρα φλασαρισματα τις τελευταιες μερες μονο μια eclair έλυσε το προβλημα και μπορω να εχω αναβαθμισεις σε ολες τις εφαρμοφες μου, ή να κατεβαζω οποια θέλω.Πάντως πολυ κουλό το προβλημα.δεν ειναι θεμα wifi, εχω κανει καθαρες εγκαταστασεις με wipe kai format, και παλι τα ιδια.Και δεν εχει στανταρ εφαρμογες που αρνείται να αναβαθμισει, οποια του τι βιδωσει.το ειχα 6 μηνες ετσι και γιατυτο αρχισα να σκαλιζω,δεν παει αλλο ειπα.Ασε που και να μεινω με eclair για να λειτουργουν ολα παλι καταντια ειναι.και ειναι κριμα γιατι το κινητο μου αρεσει απρα πολυ και κανω πραγματικα προσπαθεια να το κρατησω και να μην πάω απεναντι. Edited March 25, 2012 by carculas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lary7 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Απ' ότι ξέρω το modem της JVT είναι το καλύτερο για πολλούς. Εγώ αυτό έχω στην CM9 (το είχα και στις JVT, JW1) και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Όπως είπες και εσύ ο μόνος τρόπος για να δεις αν θα λυθεί το πρόβλημα είναι να πειραματιστείς με άλλα modems. Τελικα μετα απο δοκιμες διαφορων modem το JVT βελτιωσε πολυ το σημα του κινητου. Thanks a lot superuser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Παιδιά καλησπέρα,έχω περασμένη την CM9,ωστόσο έχω πρόβλημα στην αντιγραφή ή διαγραφή φακέλων μέσω του pc, μέσα στους δύο αποθηκευτικούς χώρους της συσκευής (που βλέπει το pc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Συνεχίζουμε στο thread CyanogenMod 9 για Samsung I9000 Galaxy S. Έδωσα εκεί απάντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Καλημέρα σε όλους αποφάσισα να περάσω την 2.3.6 που θα την βρω ; νομίζω της Ολλανδίας δεν είναι η official ; Επίσης ελληνικά έχει ; Μετά δεν πιστεύω να έχω κάνα πρόβλημα ; Επειδή δεν θέλω να μπλέκω και πολύ ;:) Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Καλημέρα σε όλους αποφάσισα να περάσω την 2.3.6 που θα την βρω ; νομίζω της Ολλανδίας δεν είναι η official ; Επίσης ελληνικά έχει ; Μετά δεν πιστεύω να έχω κάνα πρόβλημα ; Επειδή δεν θέλω να μπλέκω και πολύ ;:) Επίσημα firmware και οδηγός εγκατάστασης. πέρασε αυτήν με τα 3 αρχεία απο τον superuser (θα τη βρεις. Είναι ξεκάθαρος ο οδηγός) Σε ότι ρωτάς, ναι (εκτός από τα προβλήματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThomasFou Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 εχω το galaxy s κανα πεντάμηνο και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με την μπαταρία του.. Το φόρτιζα κάθε 2 μέρες. Πλέον όμως για κάποιο λόγο η μπαταρία δεν κρατάει πάνω απο 10-12 ώρες. Ίσως να φταίει ότι κατεβασα κάποια προγράμματα που ρυθμίζουν τη cpu όπως το cpu όπως το setCPU και το CPU tuner. Στον κατάλογο που δείχνει την χρ΄σησ της μπαταρίας μου δείχνει ότι το Android OS καταναλώνει μεγάλο ποσοστό μπαταρίας. Τα προγράμματα αυτα τα απεγκατέστησα αλλα το πρόβλημα με την μπταταρία δεν διορθώνεται.. καποιος που μπορει να με βοηθίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 εχω το galaxy s κανα πεντάμηνο και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με την μπαταρία του.. Το φόρτιζα κάθε 2 μέρες. Πλέον όμως για κάποιο λόγο η μπαταρία δεν κρατάει πάνω απο 10-12 ώρες. Ίσως να φταίει ότι κατεβασα κάποια προγράμματα που ρυθμίζουν τη cpu όπως το cpu όπως το setCPU και το CPU tuner. Στον κατάλογο που δείχνει την χρ΄σησ της μπαταρίας μου δείχνει ότι το Android OS καταναλώνει μεγάλο ποσοστό μπαταρίας. Τα προγράμματα αυτα τα απεγκατέστησα αλλα το πρόβλημα με την μπταταρία δεν διορθώνεται.. καποιος που μπορει να με βοηθίσει? Υποψιάζομαι ότι φοράς την 2.3.3. Αν αληθεύει δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να αναβαθμίσεις στις τελευταίες ginger. Λεπτομέρειες εδώ (προτείνεται η JW1). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThomasFou Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι 2.3.3 φοράω αλλά τόσο καιρό δε είχα αντιμετωπίσει θέμα με την μπαταρία.. τεσπα θα προσπαθίσω να κάνω την αναβάθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι 2.3.3 φοράω αλλά τόσο καιρό δε είχα αντιμετωπίσει θέμα με την μπαταρία.. τεσπα θα προσπαθίσω να κάνω την αναβάθμιση.. Πάντως όπως λέει και ο Lakerdas είναι σαν να αλλάζεις κινητό μετά την αναβάθμιση. Αυτό που λες με την 2.3.3, σκέψου ότι μια φορά (με ελάχιστη χρήση βέβαια-τηλέφωνα, μηνύματα) μου κράτησε ούτε λίγο ούτε πολύ για 5 μέρες :cool: Αλλά έπεσε μετά σε σταθερό ρυθμό αποφόρτισης 16-22 ώρες. Μετά την JW1 μου κρατάει τουλάχιστον 2-3 μέρες ανάλογα την χρήση:shifty: Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Παιδια εχει καποιος γνωσεις στο titanium backup? Οταν αλλαζεις ρομ πχ 2. 2 σε 2. 3 πως μπορεις να ανακτησεις δεδομενα ημερολογιου και επαφες με συνδεσεις; Sent from my GT-I9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Αποφασισα να εγκαταλειψω την JW1 και ο λογος ειναι το wifi και το recording. Βλεπω οτι το λινκ στον οδηγο του τυχερακια για την Froyo 2.2.1: I9000XWJS8 δεν λειτουργει, απο που μπορω να την κατεβασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Ορίστε η απλή και εύκολη λύση. Edited March 28, 2012 by Tyxerakias Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ορίστε η απλή και εύκολη λύση. Μπορω να βαλω μετα και τον semaphore τον τελευταιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μπορω να βαλω μετα και τον semaphore τον τελευταιο; όχι, ο semaphore είναι μόνο για τις εκδόσεις 2.3.χ Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλημερα σας!Περασα απο το samfirmware στο κινητο,την τελευταια επισημη ελληνικη απο cosmote.Την xwjvn.Ολα καλα με την εγκατασταση.Το θεμα ειναι οτι συνδεσα το κινητο με Kies ετσι για περιεργεια κυριως,και μου γραφει οτι η συσκευη δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικού μεσω Kies.πως και αυτο?αφου αυτη δεν ειναι υποτιθεται η επισημη ελληνική; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Το product code είναι σε COS; Για κοίταξε το. Πάντως και να στο διαβάσει δεν υπάρχει άλλη αναβάθμιση από την Samsung Hellas για το Galaxy S. Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες την 2.3.3; Τόσες ROM υπάρχουν και εσύ έβαλες αυτή με το battery drain; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 παιδια αυτη η νεα rom I9000XWJW3 2012 March I9000TMNJV4 Portugal (TMN) τι λεει; την περασε κανεις; ειναι μια αναβαθμισμενη JW1; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 παιδια αυτη η νεα rom I9000XWJW3 2012 March I9000TMNJV4 Portugal (TMN) τι λεει; την περασε κανεις; ειναι μια αναβαθμισμενη JW1; Είναι branded πορτογαλική, του δικτύου ΤΜΝ,η επόμενη της πορτογαλικής jvu. Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Πάντως είναι πολύ θετικό που βγήκε, σημαίνει ότι η Samsung δε μας παράτησε τελείως! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Το product code είναι σε COS; Για κοίταξε το. Πάντως και να στο διαβάσει δεν υπάρχει άλλη αναβάθμιση από την Samsung Hellas για το Galaxy S. Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες την 2.3.3; Τόσες ROM υπάρχουν και εσύ έβαλες αυτή με το battery drain; Tην εβαλα γιατι θα το παω για σερβις.Εχει χαλασει ο δεκτης gps,εδω και κατι μηνες.Εγω βαλει τα παντα,επισημες,ανεπισημες ρομ και δεν δουλευει ποτε.Μου παν οτι το καλυπτει η εγγυηση,απλα πρεπει να ναι ολα μαμα! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Tην εβαλα γιατι θα το παω για σερβις.Εχει χαλασει ο δεκτης gps,εδω και κατι μηνες.Εγω βαλει τα παντα,επισημες,ανεπισημες ρομ και δεν δουλευει ποτε.Μου παν οτι το καλυπτει η εγγυηση,απλα πρεπει να ναι ολα μαμα! Όπως είπε o Νίκος, άλλαξε το csc σε cos όπως λέει o οδηγός και θα είσαι ΟΚ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Eχω τον γαλαξια με τα εξης στοιχεία firmware 2.3.3 Εκδοση βασικου φασματος ι9000XXJVQ Αριθμος κατασκευης gingerbread.xwjvn Εχω ενα προβλημα..Εβαλα χθες ενα φακελο με fonts στην καρτα sd (external).Αφου τα εκανα ολα εγκατασταση,εσβησα τον φακελο και μετα παω στις ρυθμισεις ..οθονη..στυλ γραμματοσειρας ..παταω να μπω,δεν μπαινει και μου λεει οτι ''Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης (διαδικασια com.android.settings).Προσπαθηστε ξανα....Αναγκαστικο κλεισιμο.Απο χθες το εχω ανοιγοκλεισει πολλες φορες αλλα τιποτα ..εχω βγαλει μπαταρια πολλες φορες τιποτα...καμμια ιδέα;; Ευχαριστω εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts