Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση Εφαρμογων->Ολα->Αρχική οθόνη-> διαγραφή προεπιλογών.

Μετά, κεντρικό κουμπί και επιλέγεις launcher τικάρεις και το "προεπιλογή"

Καλημερα,

δεν μου δινει την δυνατοτητα διαγραφης προεπιλογων. Ειναι απενεργοποιημενο αυτο το κουμπι και δεν μπορω να το πατησω. Να πατησω επιβολη διακοπης?

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Limas την έχεις αγορασμένη την εφαρμογή ή σπασμένη?

Βασικα μου εστειλε ενας φιλος το .apk της εφαρμογης. Δεν ξερω που την βρηκε. Γιατι, ειναι σπασμενη??

Οπότε δεν είναι αγορασμένη. Για αυτό απενεργοποιείται. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επικοινωνεί με το market και ελεγχει αν έχει γίνει αγορά απο τον λογαριασμό σου ή όχι. Μόλις δει ότι δεν υπάρχει κάποιο licence στον λογαριασμό σου, απενεργοποιείται.
Κώστας

Οπότε δεν είναι αγορασμένη. Για αυτό απενεργοποιείται. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επικοινωνεί με το market και ελεγχει αν έχει γίνει αγορά απο τον λογαριασμό σου ή όχι. Μόλις δει ότι δεν υπάρχει κάποιο licence στον λογαριασμό σου, απενεργοποιείται.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δεν τα ηξερα αυτα. Οποτε υπαρχει κανενα "γιατρικο"??

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δεν τα ηξερα αυτα. Οποτε υπαρχει κανενα "γιατρικο"??

Να την αγοράσεις :)

Κώστας

Να την αγοράσεις :)

:(

Αλλιως παντα θα δουλευει για λιγο και μετα θα ξανααπενεργοποιειται??

Καλημερα,

δεν μου δινει την δυνατοτητα διαγραφης προεπιλογων. Ειναι απενεργοποιημενο αυτο το κουμπι και δεν μπορω να το πατησω. Να πατησω επιβολη διακοπης?

Αυτό θα το κάνεις στον SPB όχι στην αρχική οθόνη.

:(

Αλλιως παντα θα δουλευει για λιγο και μετα θα ξανααπενεργοποιειται??

Ε, ναι!

10 chars

Κώστας

Αυτό θα το κάνεις στον SPB όχι στην αρχική οθόνη.

Το εκανα, αλλα οπως μου εγραψαν παραπανω επειδη η εφαρμογη ειναι σπασμενη μπορει εγω να την ξαναβαλω αλλα καποια στιγμη παλι οταν θα δει οτι δεν εχω τις αδειες θα ξανατερματιστει

Καλημερα παιδια,

θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και ζητω την βοηθεια σας αν γνωριζετε. Εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη: SPB Shell 3D, η οποια ωρες-ωρες ειναι σαν να απενεργοποιειται με αποτελεσμα να επανερχεται η αρχικη οθονη.

Πως μπορω να ενεργοποιησω και παλι αυτην την εφαρμογη??

Πηγα στις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω κατι σχετικο στο tab της Διαχειρισης Εφαρμογων. Εκτος απο το να κανω απεγκατασταση και μετα παλι εγκατασταση υπαρχει αλλος τροπος να "ξυπνησω" την εφαρμογη??

Ευχαριστω

Κατεβασε απο το μαρκετ το home switcher επελεξε ως προεπιλεγμενο launcher το spb shell και δες εαν σου δημιουργει παλι προβλημα...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Γεια σας και απο εμενα.

Επειδη εχω το προβλημα με την μπαταρια,αλλοτε μου κραταει και αλλοτε ξεφορτιζεται πολυ γρηγορα,εχω την εκδοση 2.3.3 Gingebread

ειπα να κανω μια αναβαθμιση και να του περασω την τελευταια εκδοση με ελληνικα την 2.3.6.JVW.

Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος που την περασε τωρα τελευταια ετσι ωστε να μην κανω καποιο λαθος.

Απο που να αρχισω και την διαδηκασια.Εχω διαβασει στην αρχη του forum των οδηγω αλλα καποια πραγματα δεν τα πολυ σκαμπαζω.

Ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθησεται.

Κατεβασε απο το μαρκετ το home switcher επελεξε ως προεπιλεγμενο launcher το spb shell και δες εαν σου δημιουργει παλι προβλημα...

Ευχαριστω για την βοηθεια. :)

Κατεβασα την εφρμογη που προτεινες αλλα δεν μου εβγαζε αλλη επιλογη για launcher εκτος απο την Αρχικη οθονη. Οποτε εκανα unistall το 3D και μετα install. Μετα ανοιξα την εφαρμογη home switcher και μπορεσε και ειδε τωρα το Shell 3D. To επλεξα ως προεπιλογη. Αμεσως μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχω νομιμο αντιγραφο της εφαρμογης και με προετρεπε να το αγορασω . Πατησα απορριψη. Μενει τωρα να δω αν θα με ξαναπεταξει εκτος.:blink:

Γεια σας και απο εμενα.

Επειδη εχω το προβλημα με την μπαταρια,αλλοτε μου κραταει και αλλοτε ξεφορτιζεται πολυ γρηγορα,εχω την εκδοση 2.3.3 Gingebread

ειπα να κανω μια αναβαθμιση και να του περασω την τελευταια εκδοση με ελληνικα την 2.3.6.JVW.

Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος που την περασε τωρα τελευταια ετσι ωστε να μην κανω καποιο λαθος.

Απο που να αρχισω και την διαδηκασια.Εχω διαβασει στην αρχη του forum των οδηγω αλλα καποια πραγματα δεν τα πολυ σκαμπαζω.

Ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθησεται.

O οδηγός είναι αναλυτικότατος και ο λόγος που υπάρχει είναι για να μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια και καταντάει το παρόν νήμα δύσχρηστο. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα δεις ότι δεν υπάρχουν κενά στην διαδικασία. Αν πάλι κάπου κολλήσεις, ρίξε εδώ ενα μήνυμα και σε λίγη ώρα κάποιος θα σε έχει διαφωτίσει. :)

Κώστας

Ευχαριστω για την βοηθεια. :)

Κατεβασα την εφρμογη που προτεινες αλλα δεν μου εβγαζε αλλη επιλογη για launcher εκτος απο την Αρχικη οθονη. Οποτε εκανα unistall το 3D και μετα install. Μετα ανοιξα την εφαρμογη home switcher και μπορεσε και ειδε τωρα το Shell 3D. To επλεξα ως προεπιλογη. Αμεσως μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχω νομιμο αντιγραφο της εφαρμογης και με προετρεπε να το αγορασω . Πατησα απορριψη. Μενει τωρα να δω αν θα με ξαναπεταξει εκτος.:blink:

Να σαι καλα...

Αφου σου εβγαλε ομως μυνημα επικυρωσης τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα σε ξαναπεταξει...buy it :cool:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Να σαι καλα...

Αφου σου εβγαλε ομως μυνημα επικυρωσης τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα σε ξαναπεταξει...buy it :cool:

Μαλλον εκει με βλεπω να καταληγω. Οταν το εγκατεστησα προσπαθησα να μην εγκαταστησω την επιλογη που ελεγε σχετικα με αδειες αλλα δεν με αφηνε. Επρεπε να τα εγκαταστησω ολα.

Τα ερωτηματα μου ειναι:

1)Πως κανω Format στην εσωτερικη sd καρτα???

2)Χρειαζεται να κανω το πρωτο βημα(τικάρω το Re-partition ή οχι),ή παω στο δευταρο κατευθειαν???

3)δεν εχω καταλαβει πως αλλάζω το product code στη χώρα που αντιστοιχεί το firmware στο τελος.

4)Χρειαζεται να κρατησω καποιοα αρχεια ή οχι???

Ευχαριστω πολυ.

Τα ερωτηματα μου ειναι:

1)Πως κανω Format στην εσωτερικη sd καρτα???

2)Χρειαζεται να κανω το πρωτο βημα(τικάρω το Re-partition ή οχι),ή παω στο δευταρο κατευθειαν???

3)δεν εχω καταλαβει πως αλλάζω το product code στη χώρα που αντιστοιχεί το firmware στο τελος.

4)Χρειαζεται να κρατησω καποιοα αρχεια ή οχι???

Ευχαριστω πολυ.

1) όταν πας να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα σου βγάλει επιλογή για format της sd card. Θα την τικάρεις και θα συνεχίσεις.

2) Δεν χανεις τίποτα αν το κάνεις. Κρατάει 10 δευτερόλεπτα.

3)Στο τέλος, αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του νεου firmware και γίνει το πρώτο bootαρισμα, πατάς στον dialer *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σου και θα σου βγάλει μια λίστα με επιλογές. Αν είσαι με Cosmote επέλεξε COS. Για κάτι πιο γενικό αλλά ταυτόχρονα ελληνικό πάτα EUR μετά πάτα install και περίμενε να κάνει η συσκευή reboot.

4) Να κρατήσεις τις φωτογραφίες σου και τις επαφές σου γιατί κατα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνονται.

Κώστας

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Για να περασω και semaphore πρωτα κανω την αναβαθμηση του κινητου σε 2.3.6JVW και μετα αφου τελειωσει η διαδικασια κανακανω το ιδιο αλλα διαλεγω στο pda το αρχεο απο το semaphore?????

Ποιο semaphore πρεπει να βαλω??

Ευχαριστω.

Ακριβώς. Χωρίς το repartition τσεκαρισμένο (νομίζω κάπου υπάρχει οδηγός και για εγκατάσταση semaphore, εκεί θα δεις λεπτομέρειες)

Δοκίμασε τον τελευταίο semaphore (2.1.1)

Κώστας

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Για να περασω και semaphore πρωτα κανω την αναβαθμηση του κινητου σε 2.3.6JVW και μετα αφου τελειωσει η διαδικασια κανακανω το ιδιο αλλα διαλεγω στο pda το αρχεο απο το semaphore?????

Ποιο semaphore πρεπει να βαλω??

Ευχαριστω.

Semaphore 2.1.1 ( η έκδοση bm δίνει παραπάνω μνήμη αλλά χαλάει την εγγραφή 720p) .

Μαλλον εκει με βλεπω να καταληγω. Οταν το εγκατεστησα προσπαθησα να μην εγκαταστησω την επιλογη που ελεγε σχετικα με αδειες αλλα δεν με αφηνε. Επρεπε να τα εγκαταστησω ολα.

Θα δώσεις 10€ για το σίχαμα-spb?? Ιησους Χριστός

Αν θέλεις κάτι «παρόμοιο» κατέβασε δωρεάν το regina 3d launcher

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Κατα τη εγκατασταση του semaphore 2.1.1 στο odin στο PDA διαλεγω το αρχειο tar που εχω κατεβασει και στα PHONE ΚΑΙ CSC δεν διαλεγω τιποτα???

Ευχαριστω.

Θα δώσεις 10€ για το σίχαμα-spb?? Ιησους Χριστός

Αν θέλεις κάτι «παρόμοιο» κατέβασε δωρεάν το regina 3d launcher

Τι θες εσυ? Του αρέσει του ανθρώπου να του δεσμεύει ο launcher 60 ΜΒ. Του περισσεύουν να 'ούμε! Υπάρχει κανα πρόβλημα? :lol:

Κατα τη εγκατασταση του semaphore 2.1.1 στο odin στο PDA διαλεγω το αρχειο tar που εχω κατεβασει και στα PHONE ΚΑΙ CSC δεν διαλεγω τιποτα???

Ευχαριστω.

Ναι. Πρόσεχε, όχι τικ στο repartition!

Edited by mindfield
Κώστας

Τι θες εσυ? Του αρέσει του ανθρώπου να του δεσμεύει ο launcher 60 ΜΒ. Του περισσεύουν να 'ούμε! Υπάρχει κανα πρόβλημα? :lol:

Άμα φοράει semaphore BBBmem πάω πασο..

:lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)