Lakerdas Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Νέες φήμες στο διαδίκτυο λένε πως η Samsung θα αναβαθμίσει όλη την σειρά Gt-I9XXX στο Ice Cream Sandwich. Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες...!:) Μακάρι να το δούμε επίσημα! Αλλά κατά 99,9% θα έρθει από Cyanogen ούτως η άλλος :p γιατί να μη το κάνει?? Η samsung δεν είναι σαν κάποιες άλλες εταιρείες που παίρνεις το κινητό δίνοντας μια περιουσία και το παντρεύεσαι...Υποστηρίζοντας της συσκευές της συνεχίζει να πουλάει αφού ως γνωστόν ο ευχαριστημένος κάτοχος του galaxy s θα πάει στο sii ή s iii, θα δώσει το κινητό σε κάποιον, που στα χρήματα αυτά θα έπαιρνε ένα απλό κινητό, αυτός ο κάποιος όλο και κάποιο αξεσουάρ θα προμηθευτεί...και πάει λέγοντας. Το θέμα, κατά την άποψή μου, δεν είναι μόνο το αν και πότε θα πάρει το τηλέφωνό μας την αναβάθμιση σε ice cream. Είναι και το κατά πόσο σωστά θα το "κουμπώσει" η samsung πάνω του. Έχω την εντύπωση ότι την τελευταία φορά που ασχολήθηκε σοβαρά η samsung με το κινητό μας, μας έδωσε ένα άψογο λειτουργικό ονόματι 2.2.1. Από εκεί και πέρα μάλλον τους ενδιαφέρει περισσότερο να βγάζουν ανανεώσεις για να πειθαρχήσουν στην συμφωνία τους με την google παρά να προσαρμόσουν το λειτουργικό απροβλημάτιστα για το κινητό μας. Για τον λόγο αυτό δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος ότι, εφόσον πάρουμε την ice cream, θα είναι όσο λειτουργική θα έπρεπε. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkon Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μια ερώτηση ακόμη (πέρα από αυτή που είχα γράψει παραπάνω, ότι παίζει όποτε θέλει τους ήχους που έχω αντιστοιχίσει σε επαφές & ομάδες...): Το βίντεο που τραβάει, ως ποιότητα εικόνας είναι εξαιρετικό, αλλά δυστυχώς, η ποιότητα του ήχου σε αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτη, το ηχείο τσιρίζει & συντονίζεται, γενικά ο ήχος του βίντεο έχει πολλά "γρέζια". Μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μια ερώτηση ακόμη (πέρα από αυτή που είχα γράψει παραπάνω, ότι παίζει όποτε θέλει τους ήχους που έχω αντιστοιχίσει σε επαφές & ομάδες...): Το βίντεο που τραβάει, ως ποιότητα εικόνας είναι εξαιρετικό, αλλά δυστυχώς, η ποιότητα του ήχου σε αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτη, το ηχείο τσιρίζει & συντονίζεται, γενικά ο ήχος του βίντεο έχει πολλά "γρέζια". Μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό; Να φανταστώ ότι δεν έχεις πειράξει το stock firmware της samsung ε? Γιατι αν είχες κάποιον custom kernel όπως ο semaphore για παράδειγμα θα είχε το voodoο sound που θα σου βελτίωνε τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkon Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Όχι, τίποτε δεν έχω πειράξει εδώ & 1 μήνα που το έχω. Απλά, με το που το πήρα, μου έγινε αυτόματα η αναβάθμιση σε 2.3.3. Τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί ο ήχος (αλλά & το άλλο, που χτυπάει με ό,τι ήχο θέλει); Το voodoo sound τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 γινεται...εχεις μαλιστα και πολλες επιλογες...Ριξε μια ματια εδω να δεις τι σου ταιριαζει http://market.android.com/search?q=static+ip&so=1&c=apps Δηλαδη για να καταλαβω το πρωτο ας πουμε εναλλασσει τη στατικη ιρ με δυναμικη οποτε χρειαζεται>?Καταλαβα καλα? Δεν ειχα αλλαξει την επιλογη απο τις ρυθμισεισ.Παντως μου κανει εντυπωση γιατι και με στατικη ιρ εμπαινα κανονικα απο το ξεκλειδωτο δικτυο του γειτονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μια ερώτηση ακόμη (πέρα από αυτή που είχα γράψει παραπάνω, ότι παίζει όποτε θέλει τους ήχους που έχω αντιστοιχίσει σε επαφές & ομάδες...): Το βίντεο που τραβάει, ως ποιότητα εικόνας είναι εξαιρετικό, αλλά δυστυχώς, η ποιότητα του ήχου σε αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτη, το ηχείο τσιρίζει & συντονίζεται, γενικά ο ήχος του βίντεο έχει πολλά "γρέζια". Μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό; Αυτό αφορά μόνο τον ήχο σε ταινίες που βγάζεις εσύ; Δηλαδή τον ήχο εγγραφής από το μικρόφωνο; Ή τον ήχο του κινητού σε ταινίες; Έχει διαφορά. Όταν παίζεις κάποια ταινία κανονική (που δεν τράβηξες εσύ), είναι καλός ο ήχος; Όταν παίρνεις τηλέφωνο, οι άλλοι σ'ακούνε, ή σου λένε ότι τρίζεις και συντονίζεσαι; Αν είναι το 2ο, έχει πρόβλημα το μικρόφωνό σου και πρέπει να το κοιτάξεις. Εμένα δεν τρίζει, ούτε συντονίζεται, ούτε "γρέζια" κάνει. Αν βάλεις ακουστικά εκεί που λες ότι τρίζει, ακούγεται κανονικά; Δεν ξέρω τι είδους hi-def ήχο περιμένεις από το κινητό (το αυτί του καθενός απαιτεί άλλα πράγματα), αλλά τριξίματα και συντονισμούς εγώ δεν έχω ακούσει. Τo voodoo sound που είπε ο Νίκος αφορά κυρίως τα ακουστικά, βελτιώνει τον ήχο εκεί. Αλλά απ'ότι κατάλαβα εσύ μιλάς για ηχεία.... Μπορεί να έχεις ελαττωματική συσκευή, αν είναι τόσο άσχημο όσο λες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkon Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Η ποιότητα του ήχου είναι κακή στα βίντεο που τραβάω εγώ ο ίδιος. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο ήχος που βγάζει είναι καλός. Πήγα να εγκαταστήσω το Voodoo Sound από το Android Market, μα δε γίνεται για τη συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδια εχω κατεβασει το "gps test" ανοιγω το gps μου στο κινητο και το κινητο δεν βρισκει δορυφορους. Στην μπαρα πανω το σημα του gps,μια στρογκυλη κουκιδα,αναβοσβεινει. Υπαρχει κατι που πρεπει να ενεργοποιησω??? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δηλαδη για να καταλαβω το πρωτο ας πουμε εναλλασσει τη στατικη ιρ με δυναμικη οποτε χρειαζεται>?Καταλαβα καλα? Δεν ειχα αλλαξει την επιλογη απο τις ρυθμισεισ.Παντως μου κανει εντυπωση γιατι και με στατικη ιρ εμπαινα κανονικα απο το ξεκλειδωτο δικτυο του γειτονα. Το πρώτο σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις από πριν την ΙΡ που θες για κάθε δίκτυο ξεχωριστά, και αυτό αναλαμβάνει να αλλάξει την στατική ΙΡ ανάλογα με το δίκτυο που θα συνδεθείς. Αν το ρούτερ του γείτονα χρησιμοποιεί την ίδια ΙΡ όπως κι εσύ τότε λογικό είναι να μπήκες και με την στατική ΙΡ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδια εχω κατεβασει το "gps test" ανοιγω το gps μου στο κινητο και το κινητο δεν βρισκει δορυφορους. Στην μπαρα πανω το σημα του gps,μια στρογκυλη κουκιδα,αναβοσβεινει. Υπαρχει κατι που πρεπει να ενεργοποιησω??? Ευχαριστω. Ποιο gps test κατέβασες; Το ότι αναβοσβήνει το σήμα πάνω σημαίνει ότι ψάχνει για δορυφόρους και δεν έχει κλειδώσει. Φυσικά πρέπει να βλέπεις ουρανό για να πιάσει, και να μην είσαι κλεισμένος από πολυκατοικίες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apple Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καλημέρα σε όλους, προσπαθώντας να κάνω αναβάθμιση μέσω kies το κινητό όταν έφτασε στο 7% της διαδικασίας κόλλησε και εμφάνισε αυτή τη φωτογραφία. έκτοτε η συσκευή παραμένει σε αυτή την κατάσταση. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή, καθότι είμαι παντελώς άσχετως... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καλημέρα σε όλους, προσπαθώντας να κάνω αναβάθμιση μέσω kies το κινητό όταν έφτασε στο 7% της διαδικασίας κόλλησε και εμφάνισε αυτή τη φωτογραφία. έκτοτε η συσκευή παραμένει σε αυτή την κατάσταση. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή, καθότι είμαι παντελώς άσχετως... Ευχαριστώ Υπάρχει μια επιλογή στο μενού του lies που λέει emergency firmware recovery ή κάπως έτσι. Δοκίμασε το.. αλλιώς μέσω Odin, μετά από προσεχτικό διάβασμα των οδηγών. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouko Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καταρχην καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα.Συγχαρητηρια για το forum και την βοηθεια που προσφερετε.Εχω ενα samsung galaxy s και συμφωνα με τις οδηγιες σας , φλασαρα την επισημη εκδοση gingerbread I9000XWJVN (COS) (XWJVN/XXJVQ/OXXJV9) ομως εγινε μεσω odin και οχι με το kies καθως επεστρεψα απο την 2.3.4 I9000XΧJVQ (XEU) (έκδοση 10 Iουνίου - Aγγλία). που ειχα βαλει τον σεπτεμβρη...θελω να μου πειτε αν και εφοσον εχω φλασαρει μεσω odin την επισημη ελληνικη εκδοση gingerbread, αν το κινητο μου ειναι εντος εγγυησης, και αν μπορω να αναβαθμιστω μελλοντικα μεσω kies.Ευχαριστω προκαταβολικα.... κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καταρχην καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα.Συγχαρητηρια για το forum και την βοηθεια που προσφερετε.Εχω ενα samsung galaxy s και συμφωνα με τις οδηγιες σας , φλασαρα την επισημη εκδοση gingerbread I9000XWJVN (COS) (XWJVN/XXJVQ/OXXJV9) ομως εγινε μεσω odin και οχι με το kies καθως επεστρεψα απο την 2.3.4 I9000XΧJVQ (XEU) (έκδοση 10 Iουνίου - Aγγλία). που ειχα βαλει τον σεπτεμβρη...θελω να μου πειτε αν και εφοσον εχω φλασαρει μεσω odin την επισημη ελληνικη εκδοση gingerbread, αν το κινητο μου ειναι εντος εγγυησης, και αν μπορω να αναβαθμιστω μελλοντικα μεσω kies.Ευχαριστω προκαταβολικα.... κωστας Πληκτρολόγησε τα παρακάτω σαν αριθμούς τηλεφώνου: 1) *2767*4387264636# και γράψε τι αναφέρει στην δεύτερη γραμμή (product code). 2) *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σου (το ΙΜΕΙ μπορείς να το βρείς πληκτρολογώντας *#06#) και γράψε ποιο sales code είναι επιλεγμένο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouko Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Λοιπον: Product code: GT-I9000HKDKOR IMEI 354781043087979 SALES CODE KOR Τι κανω τωρα!!!??? Edited October 25, 2011 by petrouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Λοιπον: Product code: GT-I9000HKDKOR IMEI 354781043087979 SALES CODE KOR Λοιπόν, όπως είσαι το kies δεν θα σου δώσει αναβάθμιση γιατί το firmware σου (COS) δεν συμφωνεί με το product και το sales code (KOR) της συσκευής σου. Σύνδεσε το κινητό στο kies και επέλεξε αναβάθμιση. Θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή. Η επιλογή σου είναι μία. Άλλαξε sales code από KOR σε COS όπως αναλύεται εδώ. Αυτό βέβαια θα έχει σαν αποτέλεσμα να διαγραφούν όλα τα δεδομένα σου (επαφές, μηνύματα, εφαρμογές), οπότε πάρε πρώτα ένα backup. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouko Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ευχαριστω θα το κανω και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Γεια χαρα,μου λετε παιδια,πως κανουμε "print screen"?Ευχαριστω!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Γεια χαρα,μου λετε παιδια,πως κανουμε "print screen"?Ευχαριστω!:rolleyes: Κρατάς πατημένο το back key και πατάς το κεντρικό πλήκτρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Κρατάς πατημένο το back key και πατάς το κεντρικό πλήκτρο. τωρα με εστειλες,μετα απο 6 μηνες με το κινητο δεν ειχα παρει ειδηση οτι γινεται αυτο χωρις να βαλεις καποιο προγραμμα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 τωρα με εστειλες,μετα απο 6 μηνες με το κινητο δεν ειχα παρει ειδηση οτι γινεται αυτο χωρις να βαλεις καποιο προγραμμα Από την 2.2 και μετά γίνεται χωρίς κάποιο πρόγραμμα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Από την 2.2 και μετά γίνεται χωρίς κάποιο πρόγραμμα.;) Υποκειμενικό το «γίνεται»! Συνήθως πας πίσω και δεν προλαβαίνεις να κάνεις prtscrn.. Εγώ χρησιμοποιώ το shootme πάντως και είμαι ευχαριστημένος! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Υποκειμενικό το «γίνεται»! Συνήθως πας πίσω και δεν προλαβαίνεις να κάνεις prtscrn.. Εγώ χρησιμοποιώ το shootme πάντως και είμαι ευχαριστημένος! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Εγώ κρατάω πατημένο το back key κανένα δευτερόλεπτο πριν πατήσω το κεντρικό πλήκτρο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Σε μερικές custom roms αν κρατάς το back key πατημένο σε πάει στο κεντρικό μενού αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Εγώ κρατάω πατημένο το back key κανένα δευτερόλεπτο πριν πατήσω το κεντρικό πλήκτρο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Σε μερικές custom roms αν κρατάς το back key πατημένο σε πάει στο κεντρικό μενού αν δεν κάνω λάθος. Σε μερικές κλείνεις την εφαρμογή τελείως με κάποια δευτερόλεπτα πάτημα στο back. Anyway, μια φορά το δοκίμασα πριν κάτι μήνες και δεν με βόλεψε όσο το shootme. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Σε μερικές κλείνεις την εφαρμογή τελείως με κάποια δευτερόλεπτα πάτημα στο back. Anyway, μια φορά το δοκίμασα πριν κάτι μήνες και δεν με βόλεψε όσο το shootme. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι, δίκιο έχεις ότι κλείνει η εφαρμογή (δε το θυμόμουνα καλά). Σημασία δεν έχει ο τρόπος αλλά το να γίνεται η δουλειά μας...!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts