telson71 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Γεια χαρα!Αποκτησα το Samsung Galaxy I,θελω να ρωτησω,αν ξερει καποιος να μου πει,εαν υπαρχει τροπος να μπορεσω να "κλειδωσω"καποιον φακελο στην καρτα μνημης και να τον βλεπω με καποιο πιν π.χ. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Όταν με καλούν, στην αρχή ο ήχος ακούγεται σιγανά, και μετά όσο δυνατά πρέπει. Είναι ρύθμιση αυτή; Το κάνει με όλους τους ήχους που διαλέγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Αυτός ο κωδικός έχει κάποια self test της Samsung... Το χρησιμοποιούσα πολύ στο προηγούμενο samsung όταν ήθελα να ανάψω το φλας για φακο γιατί δεν είχε εφαρμογή να ανάβει το φλας :lol: Edit: Να ορίστε... και προχτές να φανταστείς ότι μία δούλευε και μία δε δούλευε. Τώρα απο χτες δεν έχει δουλέψει καθόλου... (τραβηξα το βίντεο σαν αποδεικτικό στοιχείο μπας και ξαναδουλέψει όταν θα θέλω να δείξω το πρόβλημα σε κάποιον :p) http://www.youtube.com/watch?v=-iBV0q3QIyM η εφαρμογή στην αρχή του βιντεο είναι το super compass? Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Όταν με καλούν, στην αρχή ο ήχος ακούγεται σιγανά, και μετά όσο δυνατά πρέπει. Είναι ρύθμιση αυτή; Το κάνει με όλους τους ήχους που διαλέγω. Είναι samsung feature. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει modακι αλλα με custom rom φεύγει Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) η εφαρμογή στην αρχή του βιντεο είναι το super compass? Nαι αυτή είναι. (δεν εστίασε καθόλου η κάμερα του κινητού που τράβαγα....) Καλή εφαρμογή για πυξίδα, όταν βέβαια δεν παρουσιάζει πρόβλημα το κινητό μου :lol: Γενικώς όταν μου παρουσιάζει το πρόβλημα, οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί magnet sensor κολλάει. Και μετά ακόμα κι αν την τερματίσω, μόλις σβήσει η οθόνη δεν ξανα ανάβει! (καλά αυτό bug είναι προφανώς) Μίλησα με την samsung τους είπα ακριβώς τι κάνει και τους είπα ότι κολλάει και στο μενου με τα test της samsung και μου είπαν να το πάω να το ελέγξει τεχνικός... Μάλλον θα το πάω στο κεντρικό σέρβις στο Χαϊδάρι (μαζί με το βίντεο σε ένα φλασάκι USB :p) Γεια χαρα!Αποκτησα το Samsung Galaxy I,θελω να ρωτησω,αν ξερει καποιος να μου πει,εαν υπαρχει τροπος να μπορεσω να "κλειδωσω"καποιον φακελο στην καρτα μνημης και να τον βλεπω με καποιο πιν π.χ. Ευχαριστω! Από μόνο του το android δεν έχω δει να έχει κάποια τέτοια λειτουργία. Θα έπρεπε να έχει ή τουλάχιστον να το πρόσθετε η samsung όπως το έχει σε όλα τα παλαιότερα μοντέλα της. Κάπου πάντως είδα μία εφαρμογή που κλειδώνει αρχεία τα κάνει και εξαφανίζονται απο τους φακέλους του κινητού, κάτι τέτοιο... δεν το έψαξα και πολύ και δε θυμάμαι πως λέγεται. Κάνε μία αναζήτηση στο μαρκετ ψάχνωντας για lock files, hide files και διάφορα τέτοια και δοκίμασε :) Edited September 20, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Tελικα θα βγει αλλη ελληνικη επισημη περα της 2.3.3?Μονο και μονο για το battery drain.Εγω παλι καλα εχω μεινει στην 2.2 Μια 2.3.4 ειναι αναγκαια. Καμμια πληροφορια απο samsung hellas δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_metaxades Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Γεια σας...Μόλις έκανα αναβάθμιση τι κινητό μου...Είχα froyo 2.2 και έβαλα gingerbread 2.3.3...Είχα κάνει backup τα αρχέια μου και τις εφαρμογές με το titanium backup....Μετά την αναβάθμιση το ξανακατέβασα απο το market αλλά δεν μπορώ να τις επαναφέρω....Δεν τις δείχνει....Κάνω κάτι λάθος?? Βοηθείστε με!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 εισαι ροοτ τωρα με το 2.3.3?νομιζω το titanium θελει απαραιτητα root Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_metaxades Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 εισαι ροοτ τωρα με το 2.3.3?νομιζω το titanium θελει απαραιτητα root Ναι ειμαι. root αλλιως δεν θα ανοιγε το.προγραμμα...απλα.δεν.μπορω να.βρω τα προγραμματα....Μηπως δεν.κανω κατι σωστα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 ok, τα δεδομενα τα διεγραψα. Το appbrain ναι πρωτη φορα το χρησιμοποιω οπως και γενικα ολα το κινητο ειναι προσφατο (καινουργιο) Αν υπηρχε τροπος να κατεβασω τον installer sto pc και να το περναγα μεστα μεσω mass storage με το usb στο τηλεφωνο ισως να γινοταν δουλεια. Υπαρχει τροπος? Γενικα ομως, γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα σφαλμα Α, οταν ειχα βγαλει το facebook μου εβγαζε ενα μηνυμα κατι με λαθος facebook/katana Κάτι για αυτό το πρόβλημα έχουμε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ναι ειμαι. root αλλιως δεν θα ανοιγε το.προγραμμα...απλα.δεν.μπορω να.βρω τα προγραμματα....Μηπως δεν.κανω κατι σωστα;; Το πρόγραμμα θα άνοιγε και δεν θα μπορούσες να το δουλέψεις όπως τώρα. Πως έγινες ροοτ; Πέρασες άλλο κερνελ; ποιον; Fuguroot? Γιατί σε 2.3.x super one click δεν παίζει.. Βοήθησε μας λίγο..! :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_metaxades Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Το πρόγραμμα θα άνοιγε και δεν θα μπορούσες να το δουλέψεις όπως τώρα. Πως έγινες ροοτ; Πέρασες άλλο κερνελ; ποιον; Fuguroot? Γιατί σε 2.3.x super one click δεν παίζει.. Βοήθησε μας λίγο..! :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ροοτ έγινα με τον οδηγό του τυχεράκια....Με cf-root..Περασα το κερνελ....Είμαι ροοτ γιατί έχω το superuser permissions.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Γεια σας...Μόλις έκανα αναβάθμιση τι κινητό μου...Είχα froyo 2.2 και έβαλα gingerbread 2.3.3...Είχα κάνει backup τα αρχέια μου και τις εφαρμογές με το titanium backup....Μετά την αναβάθμιση το ξανακατέβασα απο το market αλλά δεν μπορώ να τις επαναφέρω....Δεν τις δείχνει....Κάνω κάτι λάθος?? Βοηθείστε με!!! Να προσθέσω και εγώ ενα σχόλιο: είσαι root σίγουρα απο ότι διάβασα, καλό αυτό και προχωράμε παρακάτω. Το titanium backup για να σου δείξει τις εφαρμογές πρέπει: 1) να του δώσεις superuser permissions (root access). Για να βεβαιωθείς πήγαινε στην εφαρμογή "superuser" και δες αν υπάρχει πράσινο εικονίδιο δίπλα στην εφαρμογή titanim backup (αν υπάρχει κόκκινο διάλεξε το και επέλεξε το "Ξέχασε") 2) να επαναφέρεις τον κατάλογο "titanium backup" στην εσωτερική κάρτα μνήμης (υπάρχει ακόμα; Τον κράτησες σε backup στο pc;). Αν δεν υπάρχει αυτός ο φάκελος (ή είναι άδειος) δεν υπάρχουν και τα backup. Επίσης αν έχεις θέμα με busybox πήγαινε στο titanium backup, διάλεξε "Προβλήματα;" -> "Get busybox" (χρειαζεσαι ιντερνετ να το κατεβάσει) και θα είσαι εντάξει... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Δεν γνωριζω αν εχει ηδη ρωτηθει κατι παρομοιο, αλλα χτες μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα. Περασα με swiftp ενα mp3 στο galaxy για να το ορισω ως ringtone. Το προβλημα ειναι οτι ο music player του κινητου μου λεει not supported file/the file does not exist, παρα το γεγονος οτι το δειχνει με την ονομασια του στην οθονη, ενω αν το ανοιξω μεσα απο καποιον file manager παιζει κανονηκα :confused: Μηπως γνωριζει καποιος τη συμβαινει? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grliquid Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) Καλημερα σε ολους σας. Σημερα για καποιο λογο δεν μπορουσα να δω τις επαφες μου στο galaxys2 τις αντεγραψα απο την sim στην συσκευη και τωρα δεν μου αναγνωριζει καθολου την sim με αποτελεσμα να μην δουλευει καθολου :-( Πειτε μου σας παρακαλω τι πρεπει να κανω...Εβγαλα εβαλα την μπαταρια αλλα τιποτα παλι.... Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας Edited September 21, 2011 by grliquid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Παιδια μια ερωτηση να κανω.στην 2.2.1 που ειχα υπηρχε μια επιλογη να αλλζω το μεγεθος της γραμματοσειρας.στην 2.3.4 που περασα χθες δεν υπαρχει κατι τετοιο η τουλαχιστον εγω δεν το βρισκω.γινεται με καποιο τροπο καποια αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_metaxades Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Να προσθέσω και εγώ ενα σχόλιο: είσαι root σίγουρα απο ότι διάβασα, καλό αυτό και προχωράμε παρακάτω. Το titanium backup για να σου δείξει τις εφαρμογές πρέπει: 1) να του δώσεις superuser permissions (root access). Για να βεβαιωθείς πήγαινε στην εφαρμογή "superuser" και δες αν υπάρχει πράσινο εικονίδιο δίπλα στην εφαρμογή titanim backup (αν υπάρχει κόκκινο διάλεξε το και επέλεξε το "Ξέχασε") 2) να επαναφέρεις τον κατάλογο "titanium backup" στην εσωτερική κάρτα μνήμης (υπάρχει ακόμα; Τον κράτησες σε backup στο pc;). Αν δεν υπάρχει αυτός ο φάκελος (ή είναι άδειος) δεν υπάρχουν και τα backup. Επίσης αν έχεις θέμα με busybox πήγαινε στο titanium backup, διάλεξε "Προβλήματα;" -> "Get busybox" (χρειαζεσαι ιντερνετ να το κατεβάσει) και θα είσαι εντάξει... ωχ...το δευτερο το.βημα δεν το εκανα....αρα πανε τα αρχεια μου.....Τεσπα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Παιδιά πρόσφατα αγόρασα το Galaxy S και είμαι ΤΡΟΜΕΡΑ ευχαριστημένος. Πρώτη φορά επίσης που δεν έβαλα custom rom σε android Κινητό μου (και είχα πολλά). Είμαι υπερευχαριστημένος με την 2.3.3 που ερχόταν και μου αρέσει ΑΠΕΙΡΑ το Touchwiz 3.0. Έχω όμως ένα παράπονο. Είμουν χθες σε μια συναυλία και τράβηξα ένα βίντεο σε 720p. Πραγματικά έμεινα εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της εικόνας παρότι ήταν βράδυ, όμως ο ήχος ήταν Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Σ! Δεν ακουγόταν τίποτα; Θόρυβος θόρυβος θόρυβος! Μπορώ κάπως να το φτιάξω αυτό ΧΩΡΙΣ να βάλω (ίσως) Custom Rom;; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Παιδιά πρόσφατα αγόρασα το Galaxy S και είμαι ΤΡΟΜΕΡΑ ευχαριστημένος. Πρώτη φορά επίσης που δεν έβαλα custom rom σε android Κινητό μου (και είχα πολλά). Είμαι υπερευχαριστημένος με την 2.3.3 που ερχόταν και μου αρέσει ΑΠΕΙΡΑ το Touchwiz 3.0. Έχω όμως ένα παράπονο. Είμουν χθες σε μια συναυλία και τράβηξα ένα βίντεο σε 720p. Πραγματικά έμεινα εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της εικόνας παρότι ήταν βράδυ, όμως ο ήχος ήταν Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Σ! Δεν ακουγόταν τίποτα; Θόρυβος θόρυβος θόρυβος! Μπορώ κάπως να το φτιάξω αυτό ΧΩΡΙΣ να βάλω (ίσως) Custom Rom;; Σε συναυλιες ειναι λογικο να συμβαινει αυτο! Ο supecurio ομως απτο xda εχει φτιαξει ενα app ωστε να ρυθμιζει το πολυ καλο chipset ηχου του galaxy S,ωστε να βελτιωνει γενικοτερα τον ηχο,αλλα και τον ηχο κατα το video recording. Δες εδω τι εννοω Το προγραμμα αυτο ομως για να δουλεψει προυποθετει τα εξης: Θελει είτε custom kernel που να υποστηριζει voodoo sound(πχ semaphore) Ειτε θελει original kernel,αλλα rootαρισμενο κινητο και το επι πληρωμη προγραμμα(αντι για το free) Το προγραμμα ειναι το Voodoo control Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Σε ευχαριστώ που ήσουν τόσο αναλυτικός. Να ρωτήσω πως κάνω εύκολα root χωρίς να ψάξω; (απληστία;) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Σε ευχαριστώ που ήσουν τόσο αναλυτικός. Να ρωτήσω πως κάνω εύκολα root χωρίς να ψάξω; (απληστία;) Στην κεντρικη σελιδα εχει επισημασμενο θεμα (εξηγει με καθε λεπτομερεια τι κανει το root και πως γινεται). Υ.Γ. Φοβερο nickname ευγε:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkon Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Να ρωτήσω & εγώ κάτι για το ολοκαίνουριο (& εξαιρετικό!) Galaxy I 9000 μου: Έχω περάσει διάφορους mp3 ήχους στην εσωτερική κάρτα του τηλεφώνου, (αυτή, των 8GB, όχι στην εξωτερική που του έχω επίσης τοποθετήσει), έχοντας δημιουργήσει ένα φάκελο με το όνομα audio, & τους έχω αντιστοιχήσει σε διάφορες επαφές. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι, πχ σε μια συγκεκριμένη επαφή όταν με καλεί, πότε χτυπάει με τον αντιστοιχισμένο ήχο που έχω επιλέξει & πότε με τον default ήχο που έχω ορίσει για τις κλήσεις, γενικότερα... Τι λέτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Στην κεντρικη σελιδα εχει επισημασμενο θεμα (εξηγει με καθε λεπτομερεια τι κανει το root και πως γινεται). Υ.Γ. Φοβερο nickname ευγε:) Βρήκα το θέμα, αλλά με 2.3.3. είναι διαδικασία ρε ****το... Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Βρήκα το θέμα, αλλά με 2.3.3. είναι διαδικασία ρε ****το... Mην το βλεπεις τοσο βουνο. Αν κανεις τη διαδικασια θα δεις οτι ειναι πολυ ευκολο, αρκει να κανεις τα βηματα προσεκτικα αφου καταλαβεις ακριβως τι πρεπει να κανεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ναι όντως αστείο ήταν απλά βαριόμουν εκείνη την στιγμή! Στο Voodoo Control Plus τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω καλή ηχογράφηση και καλύτερο ήχο. Αφήνω απλά να τρέχει και δεν πειράζω τίποτα; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts