hraklhs57 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 λοιπον παιδια, το κινητο δυστυχως ακομη και με την jvo οπως και με ολες μεχρι τωρα τις gingerbread τα πηγαινει ΧΑΛΙΑ με την ram... σημερα επαιζα ενα παιχνιδι, δεν το κανω συχνα, το angry birds συγκεκριμενα και ηθελα να κανω μια παυση για να μπω στο ιντερνετ μπαινω ιντερνετ τσεκαρω κατι 1 λεπτο ξαναπαω στην εφαρμογη και την ανοιγει απο την αρχη... :worry: εκεινη την ωρα μου αναψαν τα λαμπακια :angry: δηλαδη ενταξει, δεν εχτρεχε καμια αλλη εφαρμογη, το angry birds και o browser που ανοιξα, + οι κλασικες εφαρμογες συστηματος... δυστυχως πλεον στην ουσια ΔΕΝ εχουμε multitaskig εχω ξενερωσει απιστευτα με αυτο, τα εχω παρει πολυ ασχημα μα στις 2 εφαρμογες να μου κλεινει την μια??? ελεος... :rolleyes: Δυστυχως η μαυρη αληθεια ειναι αυτη...:(εχουμε πλεον "κατι" σαν multitasking !!! κι οχι μονο στις 2.3.3 αλλα θεωρω οτι και στις υπολοιπες εκδοσεις υπηρχε καποιο σχετικο θεματακι...και βλεπω το desire διπλα μου και δεν μασαει απο τετοια και τρελαινομαι :w00t: Κατι αλλο που παρατηρησα μολις τωρα, τα κολληματα που ειχα επισημανει οτι αντιμετωπιζα με την jvo + cf root/supercurio kernel τελικα μαλλον εφταιγε σε μεγαλο βαθμο το widget program monitor...κι εγω καθομουνα και ξαναφλασαρα τη ρομ...:rolleyes: τωρα δοκιμασα να το βαλω στην αρχικη οθονη και αμεσως αρχισαν τα κολληματα στις εναλλαγες των οθονων...οποτε, δεν νομιζω να ειναι συμπτωση :wacko: Δοκιμαστε κι εσεις να το βαλετε ως widget... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 δηλαδη ενταξει, δεν εχτρεχε καμια αλλη εφαρμογη, το angry birds και o browser που ανοιξα, + οι κλασικες εφαρμογες συστηματος... δυστυχως πλεον στην ουσια ΔΕΝ εχουμε multitaskig εχω ξενερωσει απιστευτα με αυτο, τα εχω παρει πολυ ασχημα μα στις 2 εφαρμογες να μου κλεινει την μια??? ελεος... :rolleyes: Αυτή τη στιγμή τρέχω angry birds + stock browser + tapatalk + market και καμία δεν μου έχει κλείσει. Είμαι σε stock jvo + speedmod. Edit: Ελεύθερη ram 52. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Αυτή τη στιγμή τρέχω angry birds + stock browser + tapatalk + market και καμία δεν μου έχει κλείσει. Είμαι σε stock jvo + speedmod. Edit: Ελεύθερη ram 52. Sent from my GT-I9000 Τωρα το δοκιμασα κι εγω, λοιπον: stock browser,angry birds, root explorer, samsung apps,advance task killer,titanium backup pro,note everything pro,αναζητηση και δεν μου εχει κλεισει κανενα ...μετακινουμαι κανονικα σε ολα :blink: Ελευθερη Ραμ 74mb :blink: Μαλλον, ικανοποιημενος πρεπει να ειμαι...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια, ισως ειναι λιγο offtopic αλλα δεν ηξερα που να το βαλω.. Στην πληρη ιστοσελιδα του facebook και οχι στη mobile πως μπορω να μπω? Δεν υπαρχει επιλογη στο τελος της σελιδας. Δοκιμασα με τον Opera mini και mobile αλλα και τον μαμα της 2.2.1 αλλα ακρη δεν βρηκα... Και το Mobile view απενεργοποιησα και ολα! Το αστειο ειναι οτι ειχα μπει στο κανονικο πριν απο κανενα 10ημερο αλλα δεν θυμαμαι πως! Πανω στη μπαρα διευθυνσεων σβησε το" m. " πριν απο τη λεξη "facebook" Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited June 5, 2011 by Tyxerakias Πρόσθεση παράθεσης Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδιά έχει κάποιος πρόβλημα σε συγχρονισμό facebook και επαφές? παρατήρησα οτι μόνο το status κάνει updates και όχι τις φωτογραφίες. έχω και join contact με επαφή απο το τηλέφωνο για να γράψω κι άλλα στοιχεία και δεν έχω φωτογραφία εκεί για να παίρνει αυτή απο το fb. δεν παίζει όμως . αντιμετωπίζει κανεις κάτι τέτοιο? έχω φρογιο 2.2 επίσημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 αυτο εννοουσα αποχρωματισμο : http://img832.imageshack.us/img832/6812/img0056rh.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Τωρα το δοκιμασα κι εγω, λοιπον: stock browser,angry birds, root explorer, samsung apps,advance task killer,titanium backup pro,note everything pro,αναζητηση και δεν μου εχει κλεισει κανενα ...μετακινουμαι κανονικα σε ολα :blink: Ελευθερη Ραμ 74mb :blink: Μαλλον, ικανοποιημενος πρεπει να ειμαι...:) Παιδιά μην το ζορίζετε, βάλτε την JS8 να ξεμπερδεύετε. Ποτέ δεν κολλάει τίποτα απολύτως και έχει πραγματικό multitasking. Η ελεύθερη ram βρίσκεται πάντα σε υψηλά επίπεδα. Δοκίμασα κι εγώ σχεδόν όλες τις 2.3. Και τις stock και τις custom. Είτε το θέλουμε, είτε όχι οι 2.3 δεν είναι απόλυτα συμβατές με το κινητό μας. Προφανώς χρειάζονται συσκευές με μεγαλύτερη ram και ισχυρότερο επεξεργαστή. Ο Γαλαξίας 2 το αντέχει και πετάει με 2.3. Εγώ κατέληξα να έχω την JS8 στο κινητό μου και δεν πρόκειται να το ξαναπειράξω. Λειτουργεί παραδειγματικά με αυτή τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Angry birds,browser,tapatalk,market,root explorer και 80ΜΒ ελεύθερα..! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) αυτο εννοουσα αποχρωματισμο : Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο?Να το παω κατευθειαν στην σαμσουνγκ? Edited June 5, 2011 by Tyxerakias Aφαίρεση εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Αυτή τη στιγμή τρέχω angry birds + stock browser + tapatalk + market και καμία δεν μου έχει κλείσει. Είμαι σε stock jvo + speedmod. Edit: Ελεύθερη ram 52. Sent from my GT-I9000 Μακη τον K15H χρησιμοποιεις? αυτο εννοουσα αποχρωματισμο : Χμμμ, παραξενο. Μηπως το χτυπησες πουθενα το κινητο? Παντως φαινεται να ειναι θεμα οθονης και για να στην αλλαξουν πρεπει να εισαι εντος εγγυησης, αλλιως θα σου ζητησουν κανενα τρελο ποσο. Edited June 5, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) αυτο εννοουσα αποχρωματισμο : Καρφι εγγυηση απο οτι φαινεται.... Edited June 5, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Εγγυηση εχω ακομα ,απλα επειδη ειναι αγορασμενο απο vodafone δεν ξερω αν πρεπει να το παω εκει η στην samsung κατευθειαν ,γιατι δεν εχω το περιθωριο να μεινω χωρις κινητο, που θα κανουν γρηγοροτερα για να το παρω πισω ,και ποσο πιστευετε θα κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Εγγυηση εχω ακομα ,απλα επειδη ειναι αγορασμενο απο vodafone δεν ξερω αν πρεπει να το παω εκει η στην samsung κατευθειαν ,γιατι δεν εχω το περιθωριο να μεινω χωρις κινητο, που θα κανουν γρηγοροτερα για να το παρω πισω ,και ποσο πιστευετε θα κανουν? Οπως σου ειχα ξαναπει, αν ειναι να αλλαχθει η οθονη σου, λογικα και στη vodafone να το πας αυτοι θα το στειλουν στο επισημο service της samsung. Τωρα κανε οπως αποφασισες, αλλα αν ημουν στη θεση σου θα το πηγαινα στη samsung για να γλιτωσω το χρονο που θα κανουν απο τη vodafone μεχρι να το κοιταξουν και να το στειλουν στη samsung. Δεν ξερω βεβαια αν παιζει τιποτα με τα branded και πρεπει να το πας αναγκαστικα στη voda. Αμα ξερει καποιος αλλος φιλος με vodafone, ας μας πει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Δυστυχως η μαυρη αληθεια ειναι αυτη...:(εχουμε πλεον "κατι" σαν multitasking !!! κι οχι μονο στις 2.3.3 αλλα θεωρω οτι και στις υπολοιπες εκδοσεις υπηρχε καποιο σχετικο θεματακι...και βλεπω το desire διπλα μου και δεν μασαει απο τετοια και τρελαινομαι :w00t: Κατι αλλο που παρατηρησα μολις τωρα, τα κολληματα που ειχα επισημανει οτι αντιμετωπιζα με την jvo + cf root/supercurio kernel τελικα μαλλον εφταιγε σε μεγαλο βαθμο το widget program monitor...κι εγω καθομουνα και ξαναφλασαρα τη ρομ...:rolleyes: τωρα δοκιμασα να το βαλω στην αρχικη οθονη και αμεσως αρχισαν τα κολληματα στις εναλλαγες των οθονων...οποτε, δεν νομιζω να ειναι συμπτωση :wacko: Δοκιμαστε κι εσεις να το βαλετε ως widget... Με την criskelo όταν πήγαινα να βάλω το widget program monitor στην αρχική οθόνη,μπλόκαρε το κινητό,έκανε restart μόνο του και στο τέλος μου έλεγε,''αδύνατη ενέργεια''.Τελικά έβαλα για άλλους λόγους stock jvo με cf root και όλα καλά με την εν λόγω εφαρμογή.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 ρε παιδια υπαρχει τροπος να κανουμε backup τους κωδικους των ασυρματων δικτυων ετσι ωστε μετα απο αναβαθμιση να μην χρειαζεται να τους ξαναβαζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Με την criskelo όταν πήγαινα να βάλω το widget program monitor στην αρχική οθόνη,μπλόκαρε το κινητό,έκανε restart μόνο του και στο τέλος μου έλεγε,''αδύνατη ενέργεια''.Τελικά έβαλα για άλλους λόγους stock jvo με cf root και όλα καλά με την εν λόγω εφαρμογή.. οταν ειχα κι εγω την criskelo δεν το ειχα δοκιμασει...σε μενα στην jvo παντως αποδεδειγμενα μου κανει κολληματακια των 2 δευτερολεπτων στην εναλλαγη των οθονων ( και με cf root και με supercurio που εχω τωρα) κι ετσι πολυ απλα...δεν το χρησιμοποιω πλεον :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Με την criskelo όταν πήγαινα να βάλω το widget program monitor στην αρχική οθόνη,μπλόκαρε το κινητό,έκανε restart μόνο του και στο τέλος μου έλεγε,''αδύνατη ενέργεια''.Τελικά έβαλα για άλλους λόγους stock jvo με cf root και όλα καλά με την εν λόγω εφαρμογή.. Ανέκαθεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα με το program monitor στις criskelo.. είναι τελείως ασήμαντο πιστεύω το συγκεκριμένο όμως, γιατί μπορείς να ανοίξεις τη διαχείριση απλα κρατώντας πατημένο το home για 1 δευτερόλεπτο! (άσχετο: ο criskelo εβγαλε v65 τώρα.. :lol:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Μακη τον K15H χρησιμοποιεις? Τον 15H-t4 Παναγιώτη. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδιά έχει κάποιος πρόβλημα σε συγχρονισμό facebook και επαφές? παρατήρησα οτι μόνο το status κάνει updates και όχι τις φωτογραφίες. έχω και join contact με επαφή απο το τηλέφωνο για να γράψω κι άλλα στοιχεία και δεν έχω φωτογραφία εκεί για να παίρνει αυτή απο το fb. δεν παίζει όμως . αντιμετωπίζει κανεις κάτι τέτοιο? έχω φρογιο 2.2 επίσημη Στην κάθε επαφή που έχεις κάνει Join Contact πρέπει να πας και ναι πατήσεις Mark as Default και εκεί επιλέγεις να φαίνεται η φωτογραφία του facebook ως προεπιλεγμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Τον 15H-t4 Παναγιώτη. Sent from my GT-I9000 Σε ρωτησα γιατι τον περασα κι εγω σημερα, εχοντας διαβασει καλα λογια. Θα τον τρεξω λιγες μερες να δουμε. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδια αυτα που λεω για την ram κτλ δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ουτε νομιζω οτι ειμαι καποιος ο οποιος εμαθε χθες πως λειτουργει η συσκευη... και εγω αμα κλεισω ολες τις εφαρμογες και ανοιξω τον browser, το angry birds και το κομπιουτερακι θα μου τα κρατησει ανοικτα αμα το κανεις ομως σε ανυποπτο χρονο οπως και εγω εχθες χωρις να εχεις κλεισει εφαρμογες συστηματος κτλ με τον task killer υπαρχουν φορες που δεν σου κραταει ανοικτες ουτε 2 εφαρμογες βαρβατες, και οταν λεω βαρβατες εννοω αυτες που πιανουν ram και οχι μηνυματα, επαφες κτλ και εννοειται πως ΔΕΝ ειμαι ευχαριστημενος απο τη συστηευη μου σε αυτο πραγμα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδια αυτα που λεω για την ram κτλ δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ουτε νομιζω οτι ειμαι καποιος ο οποιος εμαθε χθες πως λειτουργει η συσκευη... και εγω αμα κλεισω ολες τις εφαρμογες και ανοιξω τον browser, το angry birds και το κομπιουτερακι θα μου τα κρατησει ανοικτα αμα το κανεις ομως σε ανυποπτο χρονο οπως και εγω εχθες χωρις να εχεις κλεισει εφαρμογες συστηματος κτλ με τον task killer υπαρχουν φορες που δεν σου κραταει ανοικτες ουτε 2 εφαρμογες βαρβατες, και οταν λεω βαρβατες εννοω αυτες που πιανουν ram και οχι μηνυματα, επαφες κτλ και εννοειται πως ΔΕΝ ειμαι ευχαριστημενος απο τη συστηευη μου σε αυτο πραγμα τα δικα μου στοιχεια που παρεθεσα παντως ηταν σε ανυποπτο χρονο και δεν εκλεισα καμια εφαρμογη πριν...το οτι ανοιξα τον task killer δεν σημαινει οτι σκοτωσα και τις εφαρμογες...εκεινη την ωρα ετρεχαν 10 εφαρμογες και μου τις κρατησε ολες ανοιχτες...εννοειται οτι δεν ειμαι πληρως ικανοποιημενος στο θεμα αυτο στις εκδοσεις 2.3.3 αλλα τουλαχιστον σε μεγαλυτερο βαθμο προσωπικα με ικανοποιει...γενικοτερα το πως εξυπηρετει καθε χρηστη εχει να κανει και με τι εφαρμογες ανοιγει κυριως...ας πουμε εγω ειχα τον opera 11 αλλα ετρωγε 55-60 ραμ..ε κι εβαλα την mini εκδοση και ησυχασα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Παιδια οσοι εχετε θεματα με τη ραμ δειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1111145 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλησπερα στην παρεα, Σας εχω θεμα συζητησης πολυ ωραιο, σαν μια καλη παρεα που ειμαστε. Εχω την τυχη απο χθες το μεσημερι να εχω μαζι μου δανεικο ενα galaxy s II Ολοκαινουργιο. Εχει ενας φιλος μου cosmote shop Και το εστειλε η cosmote για live demo. ειναι κανονικοτατο ελληνικο. Το εχω λιωσει απο χθες. του εχω πιει το αιμα που λενε. αυριο το πρωι θα το επιστρεψω. Επειδη σιγουρα καποια παιδια απο εδω μεσα ισως να σκεφτονται την μεταβαση απο τον γαλαξια 1 στον γαλαξια 2 η σε καποιο αλλο διπυρηνο, οτι θελετε να ρωτησετε πολυ ευχαριστως να σας την απαντησω. εχω εγκαταστησει σχεδον τα παντα οτι εχω και στον γαλαξια μου και εχω μετρο συγκρισης. Εχω ανοιξει ξεχωριστο θεμα για να μην ειμαστε off topic εδω. Το θεμα το βρισκεται εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308134 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 τα δικα μου στοιχεια που παρεθεσα παντως ηταν σε ανυποπτο χρονο και δεν εκλεισα καμια εφαρμογη πριν...το οτι ανοιξα τον task killer δεν σημαινει οτι σκοτωσα και τις εφαρμογες...εκεινη την ωρα ετρεχαν 10 εφαρμογες και μου τις κρατησε ολες ανοιχτες...εννοειται οτι δεν ειμαι πληρως ικανοποιημενος στο θεμα αυτο στις εκδοσεις 2.3.3 αλλα τουλαχιστον σε μεγαλυτερο βαθμο προσωπικα με ικανοποιει...γενικοτερα το πως εξυπηρετει καθε χρηστη εχει να κανει και με τι εφαρμογες ανοιγει κυριως...ας πουμε εγω ειχα τον opera 11 αλλα ετρωγε 55-60 ραμ..ε κι εβαλα την mini εκδοση και ησυχασα :) το ξανδοκιμασα και πριν λιγο χωρις να κλεισω καμια εφαρμογη απο το task manager, ανοιγοντας το angry birds κανωντας pause ανοιγοντας τον browser και μετα ανοιγοντας παλι το angry birds μου το εκλεινε τελειως το angry birds αυτο το δοκιμασα 4-5 φορες και παντα μου εκλεινε το angry brids μετα εκλεισα ολες τις εφαρμογες με τον task manager και ανοιξα browser, angry birds, και gmail μου τα ειχε ολα ανοικτα, το δοκιμασα και αυτο 3-4 φορες... ειμαι σιγουρος ομως οτι αμα το δοκιμασω παλι σε 2-3 ωρες χωρις να κλεισω εφαρμγοες με τον task killer και αφου το συστημα εχει ανοιξει απο μονο το τις διαφορες εφαρμογες, χαρτες, ρολοι, 3g watchdog κτλ αμα ανοιξω browser και angry birds θα μου κλεισει το angry birds... :( @mitsos1 το εχεις δοκιμασει το scriptακι αυτο? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts