Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται μπιλ :) δεν θεώρησα σκόπιμο να απαντήσω σοβαρά όταν το κινητό κυκλοφορεί σχεδόν 1 χρόνο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το τσεκάρει σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα..

Έλα όμως που το κατάστημα δεν το είχε συνδεδεμένο με ιντερνετ. :p (καλά, άλλο πάλι και αυτό..)

Συγκεκριμένα το ρώτησα γιατί διάβασα παράπονα για πιξελιασμα φοντς σε AMOLED με Pen-Tile, κυρίως στη χρήση του ιντερνετ ειδικά με κάποιο κλασσικό άσπρο φόντο στη σελίδα.

Edited by ASDF
Όχι.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έλα όμως που το κατάστημα δεν το είχε συνδεδεμένο με ιντερνετ. :p (καλά, άλλο πάλι και αυτό..)

Συγκεκριμένα το ρώτησα γιατί διάβασα παράπονα για πιξελιασμα φοντς σε AMOLED με Pen-Tile, κυρίως στη χρήση του ιντερνετ ειδικά με κάποιο κλασσικό άσπρο φόντο στη σελίδα.

φιλε μου η οθονη ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε ανησυχει στο galaxy s

στο κατω κατω ειναι το κυριοτερο προτερημα της συσκευης... :lol::lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

φιλε μου η οθονη ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε ανησυχει στο galaxy s

στο κατω κατω ειναι το κυριοτερο προτερημα της συσκευης... :lol::lol:

Φίλε μου το ξέρω, απλά αν δεις το 1ο μου μηνυμα κυρίως με νοιάζει για το αν θα στέκεται επάξια σε σχέση με την Plus του S2, ώστε αν πάρω το S να μην το μετανοιώσω μετά :p Και για το συγκεκριμένο ζήτημα που ρώτησα, δεν είχα καταφέρει να δω απο κοντά μόνος μου όπως είπα γιατί δεν γινόταν.

Ευχαριστώ για τη πληροφορία, μάλλον θα πορευθώ για το S και όταν πέσει πολύ χαμηλά η τιμή του S2 ή βγει το S3 βλέπουμε. Γιατί οκ...600 είναι πολλά :X

Όχι.

Φίλε μου το ξέρω, απλά αν δεις το 1ο μου μηνυμα κυρίως με νοιάζει για το αν θα στέκεται επάξια σε σχέση με την Plus του S2, ώστε αν πάρω το S να μην το μετανοιώσω μετά :p Και για το συγκεκριμένο ζήτημα που ρώτησα, δεν είχα καταφέρει να δω απο κοντά μόνος μου όπως είπα γιατί δεν γινόταν.

Ευχαριστώ για τη πληροφορία, μάλλον θα πορευθώ για το S και όταν πέσει πολύ χαμηλά η τιμή του S2 ή βγει το S3 βλέπουμε. Γιατί οκ...600 είναι πολλά :X

Φιλε μου μεγάλες διάφορες τουλάχιστον οπτικά δεν φαίνεται να έχουν...

Βεβαια ολα αυτα μονο απο κοντα μπορεις να τα συγκρινεις, αλλα δυστυχως ακομη ειναι νωρις για αυτο, οποτε αρκεσου σε φωτογραφιες...

Μπορείς να δείς εδώ καποιες εικονες μεταξυ τους

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-588p2.php

υπαρχουν και βιντεακια αμα ψαξεις

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Πατώντας *2767*4387264636 για να δω το προντακτ κοουντ ετσι απο περιεργεια(ευρ είναι κομπλε :Ρ), στο νούμερο 3 (στο mode) έγραφε «test», ενώ σε κάποιον φίλο χθες (που είχε πρόβλημα με το προντακτ κοουντ) παρατήρησα οτι έγραφε «prod».. Ξέρει κανείς τι είναι γιατί με αγχώνει αυτό το «τεστ»!! (παρεμπιπτόντως το ρώτησα άλλες 3-4 φορές παραπάνω αλλά τίποτα..!)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Πατώντας *2767*4387264636 για να δω το προντακτ κοουντ ετσι απο περιεργεια(ευρ είναι κομπλε :Ρ), στο νούμερο 3 (στο mode) έγραφε «test», ενώ σε κάποιον φίλο χθες (που είχε πρόβλημα με το προντακτ κοουντ) παρατήρησα οτι έγραφε «prod».. Ξέρει κανείς τι είναι γιατί με αγχώνει αυτό το «τεστ»!! (παρεμπιπτόντως το ρώτησα άλλες 3-4 φορές παραπάνω αλλά τίποτα..!)

1ον έχει ξεχάσει την δίεση στο τέλος και εμένα έπερνε κανονικά τηλέφωνο

2ον εμέναείναι 1:off/2:kor/3;prod αλλά πραγματικά οτι να ναι.

Λες και ξέρουνε εκεί στην αντιπροσωπεία να πατήσουν τους κωδικούς..

εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ; το τηλέφωνο λειτουργεί όλα οκ ;

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

1ον έχει ξεχάσει την δίεση στο τέλος και εμένα έπερνε κανονικά τηλέφωνο

2ον εμέναείναι 1:off/2:kor/3;prod αλλά πραγματικά οτι να ναι.

Λες και ξέρουνε εκεί στην αντιπροσωπεία να πατήσουν τους κωδικούς..

εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ; το τηλέφωνο λειτουργεί όλα οκ ;

Λειτουργεί όσο το δυνατών καλύτερα μπορεί.. Εχω επίσημη 2.2 βλέπεις.. Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι τύπου λαιβ ντεμο, προπαραγωγης η κατι τέτοιο το κινητό;

Λειτουργεί όσο το δυνατών καλύτερα μπορεί.. Εχω επίσημη 2.2 βλέπεις.. Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι τύπου λαιβ ντεμο, προπαραγωγης η κατι τέτοιο το κινητό;

με επίσημη 2.2 δεν πας ούτε στο περίπτερο, αντί να χάνεις τον χρόνο σου να κάνεις λάθος ερωτήσεις, βάλε την js8 να ξερμπερδέψεις μια και καλή

Edited by saliez

με επίσημη 2.2 δεν πας πουθενά, αντί να χάνεις τον χρόνο σου να κάνεις λάθος ερωτήσεις δεν βάζεις την js8 να ξεμπερδεύεις ;

Πιστεύω δε θα τα βγάλω πέρα με τη διαδικασία.. Σήμερα το απόγευμα ήμουν έτοιμος αλλά μόλις διάβασα για το rage against the cage καραφλιασα..(α ντ μπ , οντιν , μπιζιμποξ , μπλα μπλα, αγνωστες λεξεις..) ηταν τόσο εύκολο το ροοτ και το φλασαρισμα στο ζτε του φιλου μου..! (το πρώτο μου αλλα ηταν ζτε! Οχι γαλαξιας!)

Με λιγα λογια:το φοβαμαι!

Αν σου δουλευουν τα 3 κουμπια μπορω να σε βοηθησω εγω αλλα οχο τωρα, το απογευμα βραδυ.

Καληνυχτα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και φυσικά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

Βασικά ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπάς και μπορεί κάποιος κάτοχος galaxy s ξέρει τι μπορεί να φταίει.

Εχω το galaxy s και σε froyo 2.2 . Προχθές έκανα restart στο κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί είχα βάλει πολύ πράγμα μέσα.

Τό έκανα και πέρασα μέσα 2-3 βασικά απλά πράγματα όπως και το igo8.

Μέχρι προχθές όταν έβαζα σε wifi κατάσταση On είχα κανόνικά internet είτε απο το σπίτι μου είτε απο άλλα rooter που είχα κωδικούς.Υστερα όμως απο το restart δεν μπορώ να μπώ σε ιντερνετ μέσω wifi . Βλέπει κανονικά το rooter μου λέει ότι έχω πολύ καλό σήμα αλλα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ότι εφαρμογή κάνω Open που θέλει ιντερνετ μου λέει ότι δεν έχω.

Δοκίμασα να μπώ στις ρυθμίσεις αλλα δεν έχει κάτι που θα μπορούσε να φταίει γιαυτό.

Εκανα rr το κινητό πολλές φορές αλλα μάταια. Σαν σύνδεση με 3g είναι κομπλέ αλλα καμια σχέση φυσικά η ταχύτητα.

Αν μπορεί κάποιος να πεί καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ας μου πεί.

Ευχαριστώ.

Κατ'αρχάς χρόνια πολλά σε όλους! :D

Για το θέμα σου: το ότι έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σημαίνει πως έχασες τις εφαρμογές που είχες στο κινητό αλλά και τις ρυθμίσεις (και αποθηκευμένους κωδικούς). Αποτέλεσμα όταν συνδέεσαι στο wifi να χρειάζεται να διαλέξεις το δίκτυο σου και να ξαναβάλεις τον κωδικό (wpa/wpa2/wep ότι έχεις βάλει). Αυτό γίνεται γιατί έχασε τις ρυθμίσεις το κινητό οπότε απλά πρέπει να τα ξανα εισάγεις εσύ...

Βασίλης!

:lol::lol:

λυσε μου μια αλλη απορια απο το google talk του κινητου πως σταματας να εισαι onlain......?

βασικα πηγα απο το τιτανιουμ εκανα παγωμα εφαρμογης και για την ωρα φαινεται οτι ειμαι οφλαιν......

το google talk δεν βγαινει απο το κινητο ετσι....?

το θεωρει μερος του συστηματος ετσι δεν ειναι η κανω λαθος...?:)

Πας στις ρυθμισεις και απενεργοποιεις τον συνεχη συγχρονισμο,δε θα σε ξαναδει κανεις online ;)

Μια ερώτηση στους χρήστες του Galaxy S:

Φαντάζομαι έχετε δει λίγο πολύ την τεχνολογία της Super Amoled Plus με τα 12 sub-pixels και ξέρετε για το Pen-Tile matrix της Super AMOLED του S.

Ύπάρχει κάποιο κομμάτι που φαίνονται τα μειονεκτήματα του Pen-Tile; Πχ. κείμενο σε websites κτλ. ;

Ρωτάω γιατί για εμένα το μεγαλύτερο selling point του S2 σε σχέση με το S είναι η φοβερή οθόνη του, αλλά δεδομένου ότι σαν τιμή μου αρέσει πιο πολύ το S ( :p ), αν δεν με ενοχλήσει ποτέ το Pen-Tile τότε λέω να επενδύσω σε αυτό.

εχουν αρκετη διαφορα..βαλε την ιδια φωτο σε σενα και ενα φιλο που εχει slcd desire π.χ και θα ειναι εξαιρετικα αισθητη..επισησ η pentile αποτυπωνει λαθωσ τισ αποχρωσεισ του γκρι...π.χ ανοιξε το winamp το μενου αρχικα με το αλογακι παλι σε ενα lcd και γαλαξια και θα το δεισ..α χρωματα rgb (red green blue) δεν ειναι τοσο τονισμενα παραπανω οπωσ σε pentile ,εχουν αισθητα λιγπτερα πιξελ,αρα το κειμενο σε πολλεσ σελιδεσ θα μπορει να διαβαστει και χωρισ ζουμ..επισησ απο οτι εχω ακουσει η pentile amoled παρουσιαζει burn in πιο γρηγορα γιατι κανει μςγαλυτερο saturation..γενικα εαν εχεισ δυνατο ματι η διαφορα θα ειναι ορατη αλλα οχι και χαωδησ..στο γαλαξια 2 η οθονη θα ναι μεγαλυτερησ ευκρινειασ αλλα στο δικο μασ θα ναι πιο ζεστα τα χρωματα..

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε ολους.

θά ηθελα αν ξέρει κάποιος πώς μπορούμε να αλάξουμε την αγγλική γλώσσα σε ελλινική στις φωνιτικές κλήσεις και πώς αποθηκευουμε στην καρτα sd την εξωτερική το οτι δήποτε.

κατέβασα απο το marcet το 3d weather και δέν μπορώ να το βγάλο στην επιφάνεια.

Σας ευχαριστώ....

Edited by bambino

πριν 3 μερες εγραψα για την περιπετεια μας και εγω και η γυναικα, με το δικο της sgs...

σημερα, εφαγα διαστημικη φλασια και θυμηθηκα την ωρα που εβγαζα την μπαταρια του οτι πανω εγραφε 1000mah..!!! κοιταζω σημερα το δικο μου............. 1500...

μα ειμαστε καλα???

για ριχτε μια ματια κ πειτε μου τι παιζει, γιατι το πρωτο πραγμα που μου ερχεται ειναι defective προϊον και θα γινει χαμος ετσι και φαω κανενα ακυρο με την εγγυηση...

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

To SGS i9000 έχει 1500mah μπαταρία

Το SGS i9003 έχει 1650mah μπαταρία

1000mah δεν έχει κανένα μοντέλο και εφόσον μιλάμε για τη μπαταρία που βρήκες μέσα στο κουτί καινούριου SGS τότε όντως κάτι πάει στραβά.

Όχι.

To SGS i9000 έχει 1500mah μπαταρία

Το SGS i9003 έχει 1650mah μπαταρία

1000mah δεν έχει κανένα μοντέλο και εφόσον μιλάμε για τη μπαταρία που βρήκες μέσα στο κουτί καινούριου SGS τότε όντως κάτι πάει στραβά.

δυστηχως φιλε μου ειναι 1000αρα.... :(:( το θεμα ειναι γιατι και πως...

δεν μπορω να καταλαβω...

μολις το παρω στα χερια μου θα ανεβασω φωτο....

Ας μας πουνε και 2-3 φιλοι ακομα αν θελουν...

μπας και βρουμε καναν ελεφαντα να πεταει....

@Jordan@

Το ξέρω φίλε μου. Εννοούσα στο πρώτο μου ερώτημα! Παρεμπιπτόντως για το θέμα των μηνυμάτων, μόλις έβαλα το γκο σμσ προ και πάλι όμως 70 χαρακτήρες στα ελληνικά (στο αυτόματο :Ρ) κάνω κατι λάθος;

Βαλε την εφαρμογη handcent να σωθεις.

δεν μπορω να καταλαβω...

Ιορδανη σαν κατι να αρχιζει να βρωμοκοπαει ασχημα. Εισαι σιγουρος γιαυτο που λες? Γιατι αν ειναι ετσι αρχιζω να πιστευω οτι δεν θυμασαι λαθος οτι ειχε μεσα και 2.2.1 οταν το αγορασες. Απο wind ειπες ετσι? Κατι ζεχνει εδω φιλε αν ειναι ετσι οντως. Ελεγξε το μολις το παρεις!

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

δεν μπορω να καταλαβω...

1500 mha και η δικη μου φιλε,με ημερομηνια κατασκευης μπαταριας 27/8/2010 αγορασμενο απο wind.Aληθεια,εσυ απο που εχεις αγορασει το συγκεκριμενο?

Παιδια μην το ψαχνετε δεν υπαρχει περιτπωση να μην εχει καποιος την 1500αρα μπαταρια. Απλα ο φιλος ο Ιορδανης πρεπει να την πατησε πολυ ασχημα αν εχουν οντως ετσι τα πραγματα γιατι απο συνομιλια μας ειχε την εντυπωση οτι το κινητο του ηρθε με 2.2.1 μεσα αλλα δεν θυμοταν. Αν εχει μπαταρια 1000αρα διολου απιθανο να ειχε και 2.2.1 οταν το πηρε. Ιορδανη αν δεις μεσα τετοια μπαταρια οταν το παρεις το πας πισω ΑΜΕΣΑ! Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδια μην το ψαχνετε δεν υπαρχει περιτπωση να μην εχει καποιος την 1500αρα μπαταρια. Απλα ο φιλος ο Ιορδανης πρεπει να την πατησε πολυ ασχημα αν εχουν οντως ετσι τα πραγματα γιατι απο συνομιλια μας ειχε την εντυπωση οτι το κινητο του ηρθε με 2.2.1 μεσα αλλα δεν θυμοταν. Αν εχει μπαταρια 1000αρα διολου απιθανο να ειχε και 2.2.1 οταν το πηρε. Ιορδανη αν δεις μεσα τετοια μπαταρια οταν το παρεις το πας πισω ΑΜΕΣΑ!
Παναγιωτη αν διαπιστωθει κατι τετοιο πρεπει να τους σκισει,κυριολεκτικα,γιατι πιθανων καποιος εκει εχει βρει τηλεφωνακι απο εκεινα τα <μαγαζακια> που το πουλανε 300-350 ευρωπουλα και το εκανε πασα!!!!!

Παναγιωτη αν διαπιστωθει κατι τετοιο πρεπει να τους σκισει,κυριολεκτικα,γιατι πιθανων καποιος εκει εχει βρει τηλεφωνακι απο εκεινα τα <μαγαζακια> που το πουλανε 300-350 ευρωπουλα και το εκανε πασα!!!!!

Nαι Παρη αλλα αν δεν κανω λαθος ο φιλος μου ειχε πει οτι η αγορα εγινε απο Wind. Ας περιμενουμε να το επιβεβαιωσει και ο ιδιος βεβαια. Τοτε μιλαμε για ακομα χειροτερη περιπτωση αν πουλανε και αυτοι τετοιες συσκευες...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Nαι Παρη αλλα αν δεν κανω λαθος ο φιλος μου ειχε πει οτι η αγορα εγινε απο Wind. Ας περιμενουμε να το επιβεβαιωσει και ο ιδιος βεβαια. Τοτε μιλαμε για ακομα χειροτερη περιπτωση αν πουλανε και αυτοι τετοιες συσκευες...
Βρε παιδια, λιγο δυσκολο απο wind και να εχει και 1000αρα μπαταρια κι ολας. Κατι δε μου καθεται καλα εμενα

Παιδες απο καταστημα wind εγινε η αγορα.

ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ και να μην θυμαμαι σωστα...

Παναγιωτη, δεν ξερω τι να πω:(

εξακολουθω κατα στιγμες να σκεφτομαι πως ειχε ερθει με 2.2.1 και θυμαμαι μαλιστα να μου ειχε κανει εντυπωση... ολα αυτα μεχρι προχθες που εγινε το "φορματ" στο μυαλο μου υστερα απο το πατατρακ που εφαγα μεχρι τα ξημερωματα

γμτ μου δεν θελω να πιστευω οτι τιθεται θεμα σε κινητο των 500 ευρω... θα τρελαθω....

συγνωμη αν καθυστερω να ποσταρω αλλα βρισκομαι ακομα στην δουλεια...

@Jordan@

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)