drlacan Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 δοκιμασες τον οδηγο τον δικο μου ? γιατι τα apn τα πηρα απο παιδια απο εδω μεσα που τους δουλευαν κανονικα. εκαναν backup και μου εδωσαν το αρχειο που δουλευει κανονικα και στο δικο μου. γι'αυτο εδω λεω : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html TonyK όχι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το apn backup & restore. Περνούσα πάντα τα apn με το χέρι από εδώ. Επειδή οι ρυθμίσεις που έχεις είναι σε xml και δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή αν είναι ίδιες με αυτες στο magic-tips, απλά λέω ότι αν δεν είναι ενδέχεται να μή δουλέψουν σε cosmote. Πιό πολύ το αναφέρω για αυτούς που περνάνε τα apn με το χέρι όπως εγώ. Υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στις δύο βερσιόν, πάντως. Ενημερωτικά, η Rom μου είναι απείραχτη JS8, και το apn για το ιντερνετ δουλεύει κανονικά (δεν κοίταξα καν αν είναι το ίδιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 εχω μια απορια. . γιατι να βαλει καποιος handcent στο κινητο? αφου εχει 145 χαρακτηρες στα μηνυματα με το πληκτρολογιο του κινητου.(εμενα τουλαχιστον) 2.2 official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 εχω μια απορια. . γιατι να βαλει καποιος handcent στο κινητο? αφου εχει 145 χαρακτηρες στα μηνυματα με το πληκτρολογιο του κινητου.(εμενα τουλαχιστον) 2.2 official για τους 160 χαρακτήρες και για τις άπειρες επιλογές παραμετροποιήσης που έχει, ειδικά το go sms που έχει κάτι ωραία pop-up στην οθόνη! εγώ δεν είμαι του μηνύματος, αλλά γνωρίζω κάτι 20άχρονα κοριτσάκια/αγοράκια που είναι το "υγρό" τους όνειρο να βλέπουνε τα μηνύματα φάτσα κάρτα.. :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 εχω μια απορια. . γιατι να βαλει καποιος handcent στο κινητο? αφου εχει 145 χαρακτηρες στα μηνυματα με το πληκτρολογιο του κινητου.(εμενα τουλαχιστον) 2.2 official Ναι, έχει και η "μαμά" εφαρμογή, απλά το handcent είναι πολύ πιό παραμετροποιήσιμο και έχει πάρα πολλές παραπάνω επιλογές. Επίσης νομίζω ότι το handcent μεματρέπει τα μικρά σε κεφαλαία αυτόματα, ενώ η μαμά εφαρμογή τα στέλνει έτσι, και σε προειδοποιεί ότι ενδεχομένω να πάει αλλοιωμένο το μήνυμα. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με βολεύει η μαμά εφαρμογή στα sms γιατί το handcent δίνει υπερβολικά πολύ μικρό χώρο στη σύνταξη μηνυμάτων. Σε μια τεράστια οθόνη πρέπει να παλεύεις για να δεις ένα μικροσκοπικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ευχαριστω παιδες. (μια χαρα ειναι για μενα το μανησιο!:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) EDIT: Διάβασα λίγο προσεκτικότερα τα παραπάνω ποστς και νομίζω ότι κατάλαβα τί θέλετε να κάνετε... και στην περίπτωση αυτή νικητής είναι ο saliez (και ο TonyK)... τα μανίσια wallpapers είναι στο /system/app, και η εφαρμογή λέγεται TwWallpaperChooser.apk . Για να προσθέσετε wallpapers, πρέπει να είναι ένα μεγάλο και ένα μικρό, το μεγάλο 960x800 και το μικρό με _small στο τέλος του ονόματος, και μέγεθος 170x142. Φυσικά το app πρέπει να είναι deodexed, zipaligned καi ξανα-signed όταν βάλετε τις extra εικόνες που θέλετε. Γίνεται δηλαδή αυτό που θέλετε, αλλά είναι λίγο πολύπλοκο. Eναλλακτικά βρείτε ένα άλλο πρόγραμμα, που δεν αναγνωρίζει ΜΟΝΟ τα stock wallpapers. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι υπάρχει. Αλεξ οντως πολυπλοκο, οποτε I'll pass τελικα. Υπαρχουν αλλες εφαρμογες λογικα, απλως ειχα σκεφτει πως θα ηταν καλη ιδεα να ειναι ολα τα walls μαζεμενα και να βγαινουν με την επιλογη του TwWallpaperChooser. Αλλα οκ μπορω και χωρις αυτο :) Ευχαριστω για την ενημερωση :D Αν θέλετε να πειράξετε το apk, μπορεί να σας κάνει αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=890199 Thanks Αντωνη. Το χρησιμοποιω εδω και καιρο αυτο το προγραμμα για να αλλαξω εικονιδια και ονομα απο δυο τρεις εφαρμογες που δεν θελω να δινουν στοχο :X Aλλα δεν φανταζομουν πως πειραζει και τα εσωτερικα αρχεια κλπ. και βασικα δεν ξερω πως να το κανω, οποτε τα παραταω :) Edited April 15, 2011 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Aπό το twitter του Supercurio: http://twitter.com/#!/supercurio/status/58957950433243136 Source say: About Gingerbread release on #GalaxyS. It was planned for today! But they had some troubles and will retry next week. -> Wow :D Τόσο κοντά :p Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ευχαριστω παιδες. (μια χαρα ειναι για μενα το μανησιο!:) ) δοκίμασε αν θέλεις και το GoSms. Είναι κάπως σαν το handcent, αλλά μου φαίνεται καλύτερο σε interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παιδια καλησπερα .Παρατηρησα σημερα το εξης προβλημα με το κινητο ,ενω βαζω την φωτεινοτητα της οθονης στο τερμα ,οταν αυτο κλειδωνει η φωτεινοτητα πεφτει .Αν μπω ομως στις ρυθμισεις εκει παραμενει η μπαρα στο τερμα οπως την ειχα βαλει και βγαινοντας η οθονη ξαναφωτιζεται.Οταν μετα παλι ξανακλειδωσει παλι τα ιδια ...Τι προβλημα υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 δεν έχει κάτι στις ρυθμίσεις που λέει "autoadjust lcd brightness" η κάτι παρόμοιο δεν μπορώ να τσεκάρω αυτή τη στιγμή ! για κοίταξε αν είναι τικαρισμένο, ξετίκαρε το και δοκίμασε Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παιδια εχει κανενας τις επαφες του συνδεδεμένες με το facebook...?(αυτο που σου βγαζει πληροφορίες μεσα απο τις επαφες σου για το τι συμβαινει τωρα στο facebook κτλ κτλ κτλ) εντελως ξαφνικα σταματησε να δουλευει η εφαρμογη και δεν συνδέεται με τιποτα... το εχει και αλλος το προβλημα η να αρχισω να ψαχνομαι....?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 δεν έχει κάτι στις ρυθμίσεις που λέει "autoadjust lcd brightness" η κάτι παρόμοιο δεν μπορώ να τσεκάρω αυτή τη στιγμή ! για κοίταξε αν είναι τικαρισμένο, ξετίκαρε το και δοκίμασε Oχι οχι ,δεν το εχω στο autoadjust εκει ξερω στο αυξομειωνει μονο του .Το εχω βαλει στο τερμα να ειναι η φωτεινοτητα μονιμα και μου το κανει αυτο .Βεβαια ειναι αφορτιστο το κινητο δηλαδη με εχει ειδοποιησει για να το φορτισω αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο .Το εβαλα τωρα παντως στον φορτιστη και η φωτεινοτητα λειτουργει κανονικα παλι ,δεν απενεργοποιειται με το κλειδωμα δηλαδη ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σοι προβλημα ηταν αυτο .Εντωμεταξυ πριν το βαλω για φορτιση οταν μου εριχνε την φωτεινοτητα μετα απο κλειδωμα και πηγαινα στην μπαρα στις ρυθμισεις , ενω ηταν τερμα η μπαρα, αν πατουσα οκ δεν εκανε τιποτα,ενω αν πατουσα ακυρωση να βγω τοτε ξαναμεγαλωνε η φωτεινοτητα.Μηπως να κανω κανενα reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Oχι οχι ,δεν το εχω στο autoadjust εκει ξερω στο αυξομειωνει μονο του .Το εχω βαλει στο τερμα να ειναι η φωτεινοτητα μονιμα και μου το κανει αυτο .Βεβαια ειναι αφορτιστο το κινητο δηλαδη με εχει ειδοποιησει για να το φορτισω αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο .Το εβαλα τωρα παντως στον φορτιστη και η φωτεινοτητα λειτουργει κανονικα παλι ,δεν απενεργοποιειται με το κλειδωμα δηλαδη ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σοι προβλημα ηταν αυτο .Εντωμεταξυ πριν το βαλω για φορτιση οταν μου εριχνε την φωτεινοτητα μετα απο κλειδωμα και πηγαινα στην μπαρα στις ρυθμισεις , ενω ηταν τερμα η μπαρα, αν πατουσα οκ δεν εκανε τιποτα,ενω αν πατουσα ακυρωση να βγω τοτε ξαναμεγαλωνε η φωτεινοτητα.Μηπως να κανω κανενα reset ? και δεν κανεις? διορθωνει πολλα θεματα, μπορει και το δικο σου... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 τελικα κατεληξα στην Darkys_v10.0_Extreme_Edition_RC4 και δεν το κουναω απο δω για λιγο...:) δοκιμασα πολλα αλλα σαν την darky για μενα καμια... γρηγορη κανενα προβλημα με τον browser κανενα κόλλημα και γενικα καθησε στο κινητο μου κουτι.... (εκτος απο αυτο με το facebook αλλα μαλλον θα εχουν προβλημα αυτοι.....θα δειξει στην πορεια....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 και δεν κανεις? διορθωνει πολλα θεματα, μπορει και το δικο σου... και η πλακα ειναι οτι με το κινητο μονο φωτογραφιες τραβαω και περνω τηλεφωνα ...Αν ειναι να παθαινει ετσι φλασιες βραστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) και η πλακα ειναι οτι με το κινητο μονο φωτογραφιες τραβαω και περνω τηλεφωνα ...Αν ειναι να παθαινει ετσι φλασιες βραστα.. Βεβαια ειναι αφορτιστο το κινητο δηλαδη με εχει ειδοποιησει για να το φορτισω αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο . ένα ένα μας τα λες :) βγάλτο από τη πρίζα στο 21-25% και δοκίμασε να δεις αν θα στο κάνει :) το κινητό συμπεριφέρεται "περίεργα" όταν πέφτει κάτω από 20% για να έχει παραπάνω διάρκεια η μπαταρία λειτουργούν τα άκρως απαραίτητα! Χωρίς να θέλω να γίνω κακός αλλά αν ήθελες κινητό για να πέρνεις τηλέφωνα και να τραβάς καμιά φωτογραφία θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις πάρει ένα "feature" τηλέφωνο, το galaxy δεν είναι απλό touch είναι όντως smartphone και θέλει προσοχή και φροντίδα παραπάνω από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά :) Edited April 16, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παιδες σορυ που επιμενω το κινητο δεν μου κανει συγχρονισμό ουτε με google ουτε με facebook.... δοκιμαστε αργοτερα μου βγαζει μήνυμα κτλ.. συμβαινει και σε σας η εκανα καμια πατατα παλι....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Χωρίς να θέλω να γίνω κακός αλλά αν ήθελες κινητό για να πέρνεις τηλέφωνα και να τραβάς καμιά φωτογραφία θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις πάρει ένα "feature" τηλέφωνο, το galaxy δεν είναι απλό touch είναι όντως smartphone και θέλει προσοχή και φροντίδα παραπάνω από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά :) Καλα κανεις και μου το λες γιατι δεν εχω εμπειρια ουτε σοβαρες γνωσεις γυρω απο το smartphones και στο ποσο περιεργα συμπεριφερονται σε τετοιες καταστασεις.Παντως πληροφοριακα να σου πω για να μην γινεσαι τσαμπα κακος οτι δωρο μου το πηρανε .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 εμένα γιατί μου κάνουνε μπλουζάκια δώρο και όχι 500 ευρώ κινητό ; :( Είμουνα κακός γιατί χωρίς να ξέρεις βιάστηκες να κρίνεις και μάλιστα λάθος :) αν μου έλεγες π.χ. για τα πλαστικά δεν θα σου έλεγα τίποτα ! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παιδες σορυ που επιμενω το κινητο δεν μου κανει συγχρονισμό ουτε με google ουτε με facebook.... δοκιμαστε αργοτερα μου βγαζει μήνυμα κτλ.. συμβαινει και σε σας η εκανα καμια πατατα παλι....? εμενα με google μια χαρα μου συγχρονιζει παντως... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 εμενα με google μια χαρα μου συγχρονιζει παντως... τιποτα εμενα ακομη ουτε google ουτε facebook....:mad: "δοκιμαστε σε λιγο" ....κτλ.... :rolleyes: θα περιμενω μεχρι αυριο και μετα παλι απο την αρχη...παμε για αλλα.. παντως εκανα ενα search στο google και ειδα οτι πολυ κοσμος εχει παρόμοια προβληματα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 τιποτα εμενα ακομη ουτε google ουτε facebook....:mad: "δοκιμαστε σε λιγο" ....κτλ.... :rolleyes: θα περιμενω μεχρι αυριο και μετα παλι απο την αρχη...παμε για αλλα.. παντως εκανα ενα search στο google και ειδα οτι πολυ κοσμος εχει παρόμοια προβληματα...:worry: Sorry αν το απαντησες πιο πριν, αλλα τι ρομ φορας? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Sorry αν το απαντησες πιο πριν, αλλα τι ρομ φορας? κατεληξα στην Darkys_v10.0_Extreme_Edition_RC4 μετα την GingerCriskeloV31... θυμαμαι ομως οτι απο το πρωι και με την GingerCriskeloV31 ειχα προβληματα.... (εχω την εντυπωση οτι η darky μπηκε πανω απο την criskelo.....)... λες οτι ειναι θεμα rom τελικα εεε....? παντως και τωρα που ξαναπροσπαθησα facebook μανισιο γιοκ... το google πηρε μπρος μετα απο 2 ωρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 κατεληξα στην Darkys_v10.0_Extreme_Edition_RC4 μετα την GingerCriskeloV31... θυμαμαι ομως οτι απο το πρωι και με την GingerCriskeloV31 ειχα προβληματα.... (εχω την εντυπωση οτι η darky μπηκε πανω απο την criskelo.....)... λες οτι ειναι θεμα rom τελικα εεε....? παντως και τωρα που ξαναπροσπαθησα facebook μανισιο γιοκ... το google πηρε μπρος μετα απο 2 ωρες.... Ναι καλλον κατι παιζει με την ρομ σου αφου κανεις αλλος απο μας δεν εχει προβλημα. Δεν ξερω αν μιλησες με κανεναν με ιδια ρομ με σενα βεβαια...Λογικα πας για ξαναφλασαρισμα και για να μην κανεις αλχημειες πηγαινε σε clean install, δηλαδη φροντισε να κανεις ενα καλο wipe την καρτα σου κι ενα hard reset πριν την εγκατασταση για να εισαι οκ. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ναι καλλον κατι παιζει με την ρομ σου αφου κανεις αλλος απο μας δεν εχει προβλημα. Δεν ξερω αν μιλησες με κανεναν με ιδια ρομ με σενα βεβαια...Λογικα πας για ξαναφλασαρισμα και για να μην κανεις αλχημειες πηγαινε σε clean install, δηλαδη φροντισε να κανεις ενα καλο wipe την καρτα σου κι ενα hard reset πριν την εγκατασταση για να εισαι οκ. θα το ξαναδω το θεμα αυριο με καθαρο κεφαλι.... thanks για την απαντηση....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts