hraklhs57 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 οκ το καταλαβα τωρα.... η δικια μου ερωτηση...αν απενεργοποιήσω το "χρηση πακετων δεδομενων" θα μπορω να παιρνω mms.....? επειδη δεν ασχολουμαι καθολου με τα mms, εχω την εντυπωση (καπου το ειχα διαβασει :wacko:) πως δεν μπορεις να τα λαμβανεις με απεργοποιημενη την χρηση πακετων δεδομενων...ισως ομως ο tailer35 που σου απανησε προηγουμενως να ξερει κατι παραπανω...;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Ναι θα παιρνεις. φιλε μολις τωρα το δοκιμασα... τα εκλεισα ολα και εστειλα ενα mms...στον εαυτό μου... καμια κινηση τιποτα δεν εφυγε απο το κινητο μου τιποτα δεν ηρθε... μολις ανοιξα το "χρηση πακετων δεδομενων" το mms εφυγε και "ηρθε" κανονικα... για αυτο σου λεω εδω μπερδεύομαι.....με το θεμα.... επειδη δεν ασχολουμαι καθολου με τα mms, εχω την εντυπωση (καπου το ειχα διαβασει :wacko:) πως δεν μπορεις να τα λαμβανεις με απεργοποιημενη την χρηση πακετων δεδομενων...ισως ομως ο tailer35 που σου απανησε προηγουμενως να ξερει κατι παραπανω...;) αυτο ακριβως συμβαινει....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Φυσικά και χρειάζεται πακέτο δεδομένων ρε παιδιά, λογικό δεν είναι; Η εικόνα του mms, δεν είναι data? Όσοι έχουν smartphone πάντως θα πρέπει να έχουν έστω κάποιο υποτυπώδες πακέτο με τον πάροχό τους, αλλιώς χάνεται το νόημα... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Φυσικά και χρειάζεται πακέτο δεδομένων ρε παιδιά, λογικό δεν είναι; Η εικόνα του mms, δεν είναι data? Όσοι έχουν smartphone πάντως θα πρέπει να έχουν έστω κάποιο υποτυπώδες πακέτο με τον πάροχό τους, αλλιώς χάνεται το νόημα... πακετο εχω κανονικα...απλα ηθελα να δω τι παιζει με το κινητο γιατι ακομη το μαθαινω..(στο symbian μερικα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα:p) τεσπα εγω εχω συνέχεια ανοιχτο το "χρηση και μπλα μπλα" και απενεργοποιημένα "τα δεδομενα φοντου" και τον αυτοματο συγχρονισμό ετσι αν δεν θελω η αν δεν εχω αλλες "μοναδες" ιντερνετ το κινητο απο μονο του δεν κατεβαζει τιποτα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Φυσικά και χρειάζεται πακέτο δεδομένων ρε παιδιά, λογικό δεν είναι; Η εικόνα του mms, δεν είναι data? Όσοι έχουν smartphone πάντως θα πρέπει να έχουν έστω κάποιο υποτυπώδες πακέτο με τον πάροχό τους, αλλιώς χάνεται το νόημα... Γραψτε λαθος...Το ειχα αλλαξει γι αυτο τον λογο...:O Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Όσοι έχουν smartphone πάντως θα πρέπει να έχουν έστω κάποιο υποτυπώδες πακέτο με τον πάροχό τους, αλλιώς χάνεται το νόημα... Ofcourse, obvious is obvious! εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείτε mms, ακόμα και τότε που ήταν της μόδας δεν τα χρησιμοποιούσα τώρα αν μιλάμε για φωτογραφίες το καλύτερο απευθείας upload στο fb, αλλιώς αν είναι προσωπικές καλύτερα μέσω email.. περισσότερο εμπιστεύομαι την google παρά τους άθλιους πάροχους Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 καλησπερα!τελικα αγορασα κ εγω τον γαλαξια..δεν μπορουσα οικονομικως να παω για lg optimus 2x,οποτε ελπιζω να εκανα την δευτερη καλυτερη επιλογη!!λοιπον,το εχω βαλει στην φορτιση τωρα..να ρωτησω μερικα πραγματα: 1)το κινητο εχει εργοστασιακα την 2.1,θελω να παω με odin σε official ολλανδικη 2.2.1 και με superonclick ροοταρισμα για setcpu,titanium backup και adfee.να περιμενω μερικες μερες να κανει καποιους κυκλους η μπαταρια μεχρι να "στρωσει",η να προχωρησω αμεσα στην αναβαθμιση? 2)θελω να περασω official 2.2.1,προτεινετε καποια αλλη καλυτερη official παντοτε με υποστηριξη ελληνικων? 3)διαβασα πριν λιγο για 2.3 πολυ συντομα!αξιζει να περιμενω η να προχωρησω οπως λεω παραπανω?επισης,θα εχω προβλημα μετα να περασω την 2.3, ή με odin παλι περναω κλασσικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 καλησπερα!τελικα αγορασα κ εγω τον γαλαξια..δεν μπορουσα οικονομικως να παω για lg optimus 2x,οποτε ελπιζω να εκανα την δευτερη καλυτερη επιλογη!!λοιπον,το εχω βαλει στην φορτιση τωρα..να ρωτησω μερικα πραγματα: 1)το κινητο εχει εργοστασιακα την 2.1,θελω να παω με odin σε official ολλανδικη 2.2.1 και με superonclick ροοταρισμα για setcpu,titanium backup και adfee.να περιμενω μερικες μερες να κανει καποιους κυκλους η μπαταρια μεχρι να "στρωσει",η να προχωρησω αμεσα στην αναβαθμιση? 2)θελω να περασω official 2.2.1,προτεινετε καποια αλλη καλυτερη official παντοτε με υποστηριξη ελληνικων? 3)διαβασα πριν λιγο για 2.3 πολυ συντομα!αξιζει να περιμενω η να προχωρησω οπως λεω παραπανω?επισης,θα εχω προβλημα μετα να περασω την 2.3, ή με odin παλι περναω κλασσικα?? Τη product code εχεις? Γιατι στην ελλαδα δεν εχει βγει ακομα επισημα...Δεν θα εχεις προβλημα αν σου εμφανιζει επισημα την 2.2.1 προχωρα σε update...Δεν υπαρχει καποια καλυτερη αυτη την στιγμη official rom. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Τη product code εχεις? Γιατι στην ελλαδα δεν εχει βγει ακομα επισημα...Δεν θα εχεις προβλημα αν σου εμφανιζει επισημα την 2.2.1 προχωρα σε update...Δεν υπαρχει καποια καλυτερη αυτη την στιγμη official rom. εννοεις να μου εμφανιζει την 2.2.1?λιγο δυσκολο εφοσον μεχρι 2.2 παρεχεται στην ελλαδα και δεδομενου οτι το κινητο το πηρα απο πλαισιο..για το product code δεν ξερω ακομη,μολις το ανοιξω το κινητο θα δω..εχει σημασια για το αν θα εχω μετεπειτα εγγυηση?αν γινει καμια "στραβη",δεν θα μπορω να γυρισω παλι μεσω odin σε official ελληνικη 2.1 ή 2.2 για να μην εχω θεμα με την εγγυηση?? επισης για το 1) που ρωτησα,δεν υπαρχει προβλημα με την μπαταρια και τους κυκλους φορτισης αν παω κατ'ευθειαν σε αναβαθμιση? Edited April 11, 2011 by billylo_20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 εννοεις να μου εμφανιζει την 2.2.1?λιγο δυσκολο εφοσον μεχρι 2.2 παρεχεται στην ελλαδα και δεδομενου οτι το κινητο το πηρα απο πλαισιο..για το product code δεν ξερω ακομη,μολις το ανοιξω το κινητο θα δω..εχει σημασια για το αν θα εχω μετεπειτα εγγυηση?αν γινει καμια "στραβη",δεν θα μπορω να γυρισω παλι μεσω odin σε official ελληνικη 2.1 ή 2.2 για να μην εχω θεμα με την εγγυηση?? επισης για το 1) που ρωτησα,δεν υπαρχει προβλημα με την μπαταρια και τους κυκλους φορτισης αν παω κατ'ευθειαν σε αναβαθμιση? Μαλλον καταλαβα λαθος...Μπορεις να περασεις την 2.2.1 μεσω odin χανοντας την εγγυηση το kies δεν στην εμφανιζει...Αλλα μπορεις οποιαδηποτε στιγμη θες να γυρισεις σε 2.2 παλι μεσω odin.Η μπαταρια δεν παιζει κανενα ρολο μπορεις να flashareis οποτε θες.Απλα κοιτα να εχεις τα 3 κουμπια αν δεν τα εχεις περνα τα για την στραβη που λεγαμε... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μαλλον καταλαβα λαθος...Μπορεις να περασεις την 2.2.1 μεσω odin χανοντας την εγγυηση το kies δεν στην εμφανιζει...Αλλα μπορεις οποιαδηποτε στιγμη θες να γυρισεις σε 2.2 παλι μεσω odin.Η μπαταρια δεν παιζει κανενα ρολο μπορεις να flashareis οποτε θες.Απλα κοιτα να εχεις τα 3 κουμπια αν δεν τα εχεις περνα τα για την στραβη που λεγαμε... ωραια λοιπον,θα τσεκαρω την λειτουργια των 3 πληκτρων,και περναω αμεσα σε αναβαθμιση μεσω odin και ροοταρισμα!ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καλησπερα παιδια ξερετε σε ποιο φακελο αποθηκευονται οι εφαρμογες που εγκαθιστουμε στο κινητο; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καλησπερα παιδια ξερετε σε ποιο φακελο αποθηκευονται οι εφαρμογες που εγκαθιστουμε στο κινητο; Ποιό κομμάτι τους; Τα .apk πάνε στο /data/app , και τα δεδομένα στο /data/data . Με ελάχιστες εξαιρέσεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ποιό κομμάτι τους; Τα .apk πάνε στο /data/app , και τα δεδομένα στο /data/data . Με ελάχιστες εξαιρέσεις. επίσης αρκετές εφαρμογές φτιάχνουνε δικούς τους φακέλους χύμα στην εσωτερική μνήμη Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ofcourse, obvious is obvious! εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείτε mms, ακόμα και τότε που ήταν της μόδας δεν τα χρησιμοποιούσα τώρα αν μιλάμε για φωτογραφίες το καλύτερο απευθείας upload στο fb, αλλιώς αν είναι προσωπικές καλύτερα μέσω email.. περισσότερο εμπιστεύομαι την google παρά τους άθλιους πάροχους πιστεψε με υπαρχουν ατομα που δεν εχουν οχι mail ουτε pc ακομη(ναι ναι ναι υπαρχουν...)...:lol: παιδια ποση ram(μεμορυ) πανω κατω έχετε ελευθερη στο κινητο...? εμενα συνήθως ειναι στα 106 αλλα αν ανοιξω οπερα με κατι αλλο μαζι πεφτει και αλλο... οχι οτι μου δημιούργησε προβληματα αλλα ειναι φυσιολογικο αυτο...? τοσο πανω κατω πρεπει να ειναι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 πιστεψε με υπαρχουν ατομα που δεν εχουν οχι mail ουτε pc ακομη(ναι ναι ναι υπαρχουν...)...:lol: παιδια ποση ram(μεμορυ) πανω κατω έχετε ελευθερη στο κινητο...? εμενα συνήθως ειναι στα 106 αλλα αν ανοιξω οπερα με κατι αλλο μαζι πεφτει και αλλο... οχι οτι μου δημιούργησε προβληματα αλλα ειναι φυσιολογικο αυτο...? τοσο πανω κατω πρεπει να ειναι...? Ποια rom εχεις στο κινητο?? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 νομίζω την darky τον είχα βοηθήσει να βάλει anyways freddy εάν το κινητό δεν κρεμάει(για 3-4 δευτερόλεπτα) όταν έχει χαμηλή μνήμη μην σε απασχολεί καθόλου πόση μνήμη έχει Δεν δουλεύει σαν τα windows, έχει άλλη λογική :) Πχ στην cyanogen μερικές φορές είμαι στα 60mb διαθέσιμα και το κινητό πάει σφαίρα, συνήθως οι 2.2.1 είναι στα 100mb :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 νομίζω την darky τον είχα βοηθήσει να βάλει anyways freddy εάν το κινητό δεν κρεμάει(για 3-4 δευτερόλεπτα) όταν έχει χαμηλή μνήμη μην σε απασχολεί καθόλου πόση μνήμη έχει Δεν δουλεύει σαν τα windows, έχει άλλη λογική :) Πχ στην cyanogen μερικές φορές είμαι στα 60mb διαθέσιμα και το κινητό πάει σφαίρα, συνήθως οι 2.2.1 είναι στα 100mb :) Δαρκυ 9.3 120mb μεσο ορο... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 εγω συνηθως χωρις να εχω εφαρμογες ανοικτες σε κατασταση αναμονης ειμαι στα 100-150 ξερω ειναι μεγαλη η αποκλιση... :lol: οι browser ειναι βαρια προγραμματα και ο opera και ο στοκ (μην αναφερω τον mozilla καλυτερα... :lol:) στην serendipity που ειμαι μεχρι και τα 70κατι που το εχω φτασει λειτουργει οπως οταν ηταν γεματη η μνημη :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ποια rom εχεις στο κινητο?? νομίζω την darky τον είχα βοηθήσει να βάλει anyways freddy εάν το κινητό δεν κρεμάει(για 3-4 δευτερόλεπτα) όταν έχει χαμηλή μνήμη μην σε απασχολεί καθόλου πόση μνήμη έχει Δεν δουλεύει σαν τα windows, έχει άλλη λογική :) Πχ στην cyanogen μερικές φορές είμαι στα 60mb διαθέσιμα και το κινητό πάει σφαίρα, συνήθως οι 2.2.1 είναι στα 100mb :) φιλεεε δεν κρατηθηκα και εβαλα την Juwe v31:p εδω βοηθησε ο suspect21:) ηταν να μην παρω φόρα....:lol: και με τετοιους δάσκαλους με βλεπω να αλλαζω ρομ καθε βδομαδα...:lol: παιδια δεν μου κώλυσε το κινητο ουτε μια φορα..απλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα... εχω επισης βαλει παρα πολλες εφαρμογες πειραματίζομαι συνεχεια σιγουρα παιζει ρολο και αυτο... απλα πολλες φορες βλεπω πχ να ανοιγουν εφαρμογες οπως το yahoo messenger(εφαγε ποδι) χωρις να τις ανοιγω εγω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδια μια ερωτηση για το titanium backup flashara τη rom darky 9.5 και ηθελα να κανω restore τις εφαρμογες μου με το titanium Πρεπει να τις εγκαταστησω μια μια και μετα να κανω restore ή με το restore εγκαθιστα και τις εφαρμογες που ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) παιδια μια ερωτηση για το titanium backup flashara τη rom darky 9.5 και ηθελα να κανω restore τις εφαρμογες μου με το titanium Πρεπει να τις εγκαταστησω μια μια και μετα να κανω restore ή με το restore εγκαθιστα και τις εφαρμογες που ειχα Απλά φρόντισε να υπάρχει ο φάκελος "titaniumbackup" (με τα backup) στην εσωτερική SD του κινητού και μετά εγκατέστησε το titanium backup. Έτσι θα στα αναγνωρίσει αμέσως και θα μπορείς να τα επαναφέρεις (βρήκα είναι βολικότερο έτσι). Όσο δε για το restore μπορείς να κάνεις μόνο την εφαρμογή ή και την εφαρμογή με τα δεδομένα της (πχ saves παιχνιδιών). Τα αρχεία εγκατάστασης του (.apk) τα έχει φυλαγμένα το titanium οπότε απλά τα επαναφέρεις και είσαι έτοιμος!!! Μόνο και μόνο για αυτά το backup είναι απαραίτητο το root :rolleyes:... EDIT: φιλεεε δεν κρατηθηκα και εβαλα την Juwe v31:p εδω βοηθησε ο suspect21:) ηταν να μην παρω φόρα....:lol: και με τετοιους δάσκαλους με βλεπω να αλλαζω ρομ καθε βδομαδα...:lol: παιδια δεν μου κώλυσε το κινητο ουτε μια φορα..απλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα... εχω επισης βαλει παρα πολλες εφαρμογες πειραματίζομαι συνεχεια σιγουρα παιζει ρολο και αυτο... απλα πολλες φορες βλεπω πχ να ανοιγουν εφαρμογες οπως το yahoo messenger(εφαγε ποδι) χωρις να τις ανοιγω εγω.... Καλώς ήρθες στην παρέα! Πως σου φαίνεται; Είναι πολύ γλυκιά ή άτιμη αλλά λίγο ρουφήχτρα ( :X σε μπαταρία εννοώ) μου φαίνεται (ιδίως σε σχέση με τη 2.2.1 που είχα). Περιμένω εντυπώσεις. Κυρίως δε για τη μπαταρία (άσχετο αλλά κάνε και wipe battery stats- βοηθάει)... Κυκλοφόρησε και η juwe 3.2 αλλά είδα ένα σχόλιο στο xda οτι δεν είχε Ελληνικό πληκτρολόγιο... Ξέρει κανείς; ΥΓ:έχω φτιάξει και οδηγό για το πως περνιέται η juwe 3.x εδώ (προτελευταίο σχόλιο): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153&page=518 Edited April 11, 2011 by Coolgreek μην γεμίζω ποστ το φόρουμ... Τα συγχώνευσα! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδια μια ερωτηση για το titanium backup flashara τη rom darky 9.5 και ηθελα να κανω restore τις εφαρμογες μου με το titanium Πρεπει να τις εγκαταστησω μια μια και μετα να κανω restore ή με το restore εγκαθιστα και τις εφαρμογες που ειχα Η Darky έχει θεματάκια με το Titanium Backup, είτε είναι ο voodoo kernel είτε η ίδια η ρομ .. δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2. Κάνε το restore κανονικά πάντως και αν δεις να τρώει λαγκαρίσματα θα ξέρεις τι φταίει, επίσης καλό θα ήταν οταν μιλάμε για custom roms να πηγαίνουμε στο αντίστοιχο θέμα μιας και είναι το αρμόδιο :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Στον μαμισιο web browser σου λεει κανε add bookmark. Πως ομως βρισκεις το bookmark που μολις εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Η Darky έχει θεματάκια με το Titanium Backup, είτε είναι ο voodoo kernel είτε η ίδια η ρομ .. δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2. Κάνε το restore κανονικά πάντως και αν δεις να τρώει λαγκαρίσματα θα ξέρεις τι φταίει, επίσης καλό θα ήταν οταν μιλάμε για custom roms να πηγαίνουμε στο αντίστοιχο θέμα μιας και είναι το αρμόδιο :) απλα οταν παω να κανω restore βρισκει τα backups αλλα τα εχει διαγραμενα (δηλαδη το ονομα της εφαρμογης με μια γραμμη στη μεση) και στο υπομνη μα λεει οτι αυτο σημαινει "Μη εγκατεστημενη εφαρμογη" οταν κανω εγκατασταση την εφαρμογη τοτε μπορω να κανω restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts