suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 μπιλ άνοιξα 5 βαριά και μου κρατάει μόνο τα 3 :) εχεις στοκ ρε συ??? :p Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 stock cyanogenmod7 απείραχτη!!! :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) stock cyanogenmod7 απείραχτη!!! :lol: τι μου λες ρε... :dash: :p αλλος με στοκ 2.2.1? ?? js3, js8 κτλ μολις δοκιμασα το gps με την serendipity μιλαμε για ελεινο κλειδωμα, ισως το χειροτερο που εχω δει σε ρομ, μου εβρισκε μονο ενα δορυφορο στο ιδιο παντα σημειο... :angry: ας ειναι καλα ομως το gps aids για το οποιο κανω λογο στη προηγουμενη σελιδα, και κλειδωσε σε 10-15 δευτερολεπτα στους 8 δορυφορους τελικα δεν ειναι συμπτωση, ειναι σπουδαια εφαμρογη εχει σταλει ηδη donation γιατι απλα το αξιζει :) Edited April 7, 2011 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 τι μου λες ρε... :dash: :p αλλος με στοκ 2.2.1? ?? js3, js8 κτλ μολις δοκιμασα το gps με την serendipity μιλαμε για ελεινο κλειδωμα, ισως το χειροτερο που εχω δει σε ρομ, μου εβρισκε μονο ενα δορυφορο στο ιδιο παντα σημειο... :angry: ας ειναι καλα ομως το gps aids για το οποιο κανω λογο στη προηγουμενη σελιδα, και κλειδωσε σε 10-15 δευτερολεπτα στους 8 δορυφορους τελικα δεν ειναι συμπτωση, ειναι σπουδαια εφαμρογη εχει σταλει ηδη donation γιατι απλα το αξιζει :) Δεν σε πιστευα μεχρι που το δοκιμασα...8 δορυφορους σε 5 δευτερολεπτα μεσα στο σπιτι κοντα σε παραθυρο αλλα οχι κολλημενος σε αυτο:blink:.... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν σε πιστευα μεχρι που το δοκιμασα...8 δορυφορους σε 5 δευτερολεπτα μεσα στο σπιτι κοντα σε παραθυρο αλλα οχι κολλημενος σε αυτο:blink:.... Βρε παιδια το κατεβασα αλλα δεν εχω καταλαβει τι εννοειται κλειδωνει γρηγορα...και γω εξω ημουν με data ανοικτα,κατεβασε οτι κατεβασε,μετα ανοιξα το gps test αλλα ραπαρια μαντολες...:X...δηλαδη πρεπει να το εχουμε συνεχεια με data ανοικτα για να κλειδωνει?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) παιδες θελω μια χαρη :D οποιος εχει στοκ ρομ, αμα μπορει ας ανοιξει 7-8 βαριες εφαρμογες, πχ παιχνιδια με γραφικα κτλ και να τις ελαχιστοποιει αφου τις ανοιξει ολες ας δοκιμασει να επιστρεψει στις 2-3 που ανοιξε πρωτα ανοιγουν ολες απο εκει που το αφησατε η σας ξεκιναει καποια απο την αρχη? μολις φλασαρα τη serendipity και βαριεμαι να ξαναφλασαρω για να το δοκιμασω ευχαριστω :D Προσπάθησα να το κάνω εγώ (rom: 2.2.1 js3 με speedmod 13d kernel ) :p με το να ανοίξω 5 παιχνίδια μαζί (μερικά βαριά) και να τα κάνω πάυση ενω παίζω. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια ήταν (με τη σειρά που τα έτρεξα): 1) asphalt 6, 2)angry birds 3)backbreaker 4)fruit ninja 5)basketball lite Αποτελέσματα: το asphalt κόλησε τελείως (fc), το backbreaker ξεκίνησε απο την αρχή, τα angry birds,fruit ninja & basketball lite συνέχισαν απο το σημείο που βρίσκονταν... Αν θέλεις άλλο τεστ πες μου! ----------- Και για σπάσιμο (:ninja::X) μια ερώτηση μου για τους υπότιτλους: κάπου διάβασα οτι ο stock video player πάιζει και ελληνικούς υπότιτλους με συγκεκριμένη κωδικοποίηση, ποιά όμως; Edited April 7, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Και για σπάσιμο (:ninja::X) μια ερώτηση μου για τους υπότιτλους: κάπου διάβασα οτι ο stock video player πάιζει και ελληνικούς υπότιτλους με συγκεκριμένη κωδικοποίηση, ποιά όμως; utf-8 και να εχει την ιδια ακριβως ονομασια με την ταινια :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν σε πιστευα μεχρι που το δοκιμασα...8 δορυφορους σε 5 δευτερολεπτα μεσα στο σπιτι κοντα σε παραθυρο αλλα οχι κολλημενος σε αυτο:blink:.... Εφόσον φαίνεται ότι η εφαρμογή είναι καλή, ανέλαβα την ελληνική μετάφραση :) Coming soon. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) utf-8 και να εχει την ιδια ακριβως ονομασια με την ταινια :) Ευχαριστώ πολύ (Ηρακλή; ) για την απάντηση... Θυμάμαι κάπου το είχα δει αλλα άντε ψάξε στο "χάος" :p... Το google δεν βοήθησε ιδιαίτερα σε αυτή τη περίπτωση. Και η ερώτηση συνεχίζεται: πως μετατρέπω ενα (srt) αρχείο σε utf-8? Κατέβασα το αρχείο απο το ιντερνετ αλλά στον stock video player απλά βλέπω κινέζικα... Ο mvideoplayer απο την άλλη παίζει σωστά τους υπότιτλους ΑΛΛΑ δεν δείχνει την εικόνα (μόνο ήχο!). Εξάλλου μου αρέσει ο stock video player (λέτε να χρειάζομαι ψυχολόγο?)... EDIT: Ευχαριστώ το βρήκα με λίγο ψάξιμο (ΟΝΤΩΣ δουλεύει!!!)... α) ανοίγουμε το αρχείο με το notepad (σημειωματάριο) και μετα β) κανουμε "αποθηκευση ως" και διαλεγουμε Κωδικοποιηση: UTF-8 γ) κανουμε αποθήκευση με το ίδιο όνομα... Edited April 7, 2011 by Coolgreek ΑΚΥΡΩΣΗ ερώτησης- βρέθηκε λύση Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αλέξανδρε καλημέρα, η έκδοση swype που έβαλα τελευταία (αυτή που είχες δώσει), τελικά δεν είναι και τόσο καλή δυστυχώς. Στα αγγλικά είναι σούπερ αλλά στα Ελληνικά έχει μεγάλο πρόβλημα με το λεξικό. Τις περισσότερες λεξεις δεν τις έχει, και οσες τελειώνουν με τελικό εσ (ς) συνήθως δεν τις έχει. Δοκίμασε κι' εσύ για να έχεις μία γνώμη. Θα το βγάλω σήμερα και θα επιστρέψω στο προηγούμενο. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg83 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα με το asphalt 6.το περασα στο κινητο μετα μου ζητησε να το κατεβασω περιπου 500 mb.μετα πηγα να το ανοιξω αλλλα δειχνει το βιντεο στην αρχη κ μετα απο λιγο μαυριζει η οθονη κ με πεταει εξω στη home.γιατι;γνωριζει καποιος;εχω την darky 9.5 rom. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Βρε παιδια το κατεβασα αλλα δεν εχω καταλαβει τι εννοειται κλειδωνει γρηγορα...και γω εξω ημουν με data ανοικτα,κατεβασε οτι κατεβασε,μετα ανοιξα το gps test αλλα ραπαρια μαντολες...:X...δηλαδη πρεπει να το εχουμε συνεχεια με data ανοικτα για να κλειδωνει? εννοουμε οτι βρισκει δορυφορους στη στιγμη και κλειδωνει πολυ γρηγορα... εμενα μου κλειδωνει ακομη και μεσα στο σπιτι με 5-9 δορυφορους :wacko: θελει να τρεξεις την εφαρμογη και να εχεις ανοικτο gps και να εχεις συνδεση ιντερνετ (wifι η 3g) και οταν τα κατεβασει αυτα που θελει τα κυκλακια γινονται πρασσινα (θα καταλαβεις τι εννοω) και τοτε εισαι ετοιμος Προσπάθησα να το κάνω εγώ (rom: 2.2.1 js3 με speedmod 13d kernel ) :p με το να ανοίξω 5 παιχνίδια μαζί (μερικά βαριά) και να τα κάνω πάυση ενω παίζω. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια ήταν (με τη σειρά που τα έτρεξα): 1) asphalt 6, 2)angry birds 3)backbreaker 4)fruit ninja 5)basketball lite Αποτελέσματα: το asphalt κόλησε τελείως (fc), το backbreaker ξεκίνησε απο την αρχή, τα angry birds,fruit ninja & basketball lite συνέχισαν απο το σημείο που βρίσκονταν... Αν θέλεις άλλο τεστ πες μου! ----------- Και για σπάσιμο μια ερώτηση μου για τους υπότιτλους: κάπου διάβασα οτι ο stock video player πάιζει και ελληνικούς υπότιτλους με συγκεκριμένη κωδικοποίηση, ποιά όμως; σε ευχαριστω φιλε, αλλα οπως και εγω ετσι και εσυ εχεις τον speedmod που λογικα εχει μια ρυθμιση ο κερνελ για να σκοτωνει εφαρμογες για να κραταει την μνημη ψηλα για αυτο ρωτησα αν εχει καποιος στοκ, αλλα απο οτι φαινεται κανεις δεν εχει μεινει με στοκ πια... :lol::lol: Εφόσον φαίνεται ότι η εφαρμογή είναι καλή, ανέλαβα την ελληνική μετάφραση :) Coming soon. μπραβο Αλεξ :) γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα με το asphalt 6.το περασα στο κινητο μετα μου ζητησε να το κατεβασω περιπου 500 mb.μετα πηγα να το ανοιξω αλλλα δειχνει το βιντεο στην αρχη κ μετα απο λιγο μαυριζει η οθονη κ με πεταει εξω στη home.γιατι;γνωριζει καποιος;εχω την darky 9.5 rom. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ειναι θεμα ρομ ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 σε ευχαριστω φιλε, αλλα οπως και εγω ετσι και εσυ εχεις τον speedmod που λογικα εχει μια ρυθμιση ο κερνελ για να σκοτωνει εφαρμογες για να κραταει την μνημη ψηλα για αυτο ρωτησα αν εχει καποιος στοκ, αλλα απο οτι φαινεται κανεις δεν εχει μεινει με στοκ πια... :lol::lol: λοιπον suspect21, ανοιξα κατα σειρα τα:angry birds,nfs shift,speedx 3d,opera,wave blazer,mole mole και μετα παρατηρησα οτι το angry birds και το shift (δηλαδη τα δυο πρωτα) αρχισαν παλι απο την αρχη κι οχι εκει που που τα ειχα σταματησει..τα αλλα τεσσερα εμειναν...οποτε μηπως ειναι θεμα διαχειρισης μνημης του λειτουργικου γενικοτερα..;θα το δοκιμασω και το απογευμα παντως στο desire να δω κι εκει τι γινεται...:blink: να υπενθυμισω οτι ειμαι με stock jpy 2.2.1... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εννοουμε οτι βρισκει δορυφορους στη στιγμη και κλειδωνει πολυ γρηγορα... εμενα μου κλειδωνει ακομη και μεσα στο σπιτι με 5-9 δορυφορους :wacko: θελει να τρεξεις την εφαρμογη και να εχεις ανοικτο gps και να εχεις συνδεση ιντερνετ (wifι η 3g) και οταν τα κατεβασει αυτα που θελει τα κυκλακια γινονται πρασσινα (θα καταλαβεις τι εννοω) και τοτε εισαι ετοιμος Χμμμ...ημουν κατω απο τον τεραστιο φωταγωγο της εταιρειας στον τελευταιο οροφο χωρις τιποτα να μου κοβει δορυφορους,για κανενα πενταλεπτο.... εκανα οτι ειπες εγιναν ολα πρασινα εκτος απο το su που απο κοκκινο εγινε μπλε,εκανα save και ανοιξα το gps test με τα data ενεργοποιημενα.Βρηκε ακαριαια 7 δορυφορους με πολυ καλο σημα 40 εως 55 σε κλιμακα και δεν κλειδωσε ποτε..... Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 λοιπον suspect21, ανοιξα κατα σειρα τα:angry birds,nfs shift,speedx 3d,opera,wave blazer,mole mole και μετα παρατηρησα οτι το angry birds και το shift (δηλαδη τα δυο πρωτα) αρχισαν παλι απο την αρχη κι οχι εκει που που τα ειχα σταματησει..τα αλλα τεσσερα εμειναν...οποτε μηπως ειναι θεμα διαχειρισης μνημης του λειτουργικου γενικοτερα..;θα το δοκιμασω και το απογευμα παντως στο desire να δω κι εκει τι γινεται...:blink: να υπενθυμισω οτι ειμαι με stock jpy 2.2.1... ωραιος Ηρακλη :) ειχα την εντυπωση οτι οταν ημουν με στοκ δεν εκλεινε τελειως καμια εφαρμογη, αλλα απο οτι φαινεται εκανα λαθος σε σχεση με την simply και τον kernel του damiangt που εκλεινε εφαρμογες αμεσως ο speedmod με την serendipity εχει σαφως μεγαλυτερα ορια οποτε θα μεινω λιγο και εδω :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Εχω ενα θεματακι με το poweramp ρε παιδια..οταν το κλεινω με καποιο killer η οταν κανω reboot το τηλεφωνο δεν μου κραταει τις ρυθμισεις..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Γεια σας παιδια εγω εχω ενα προβλημα αλλαξα καρτα και απο τοτε μου βγαζει αυτο sim network pin και δεν παιρνει σημα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Χμμμ...ημουν κατω απο τον τεραστιο φωταγωγο της εταιρειας στον τελευταιο οροφο χωρις τιποτα να μου κοβει δορυφορους,για κανενα πενταλεπτο.... εκανα οτι ειπες εγιναν ολα πρασινα εκτος απο το su που απο κοκκινο εγινε μπλε,εκανα save και ανοιξα το gps test με τα data ενεργοποιημενα.Βρηκε ακαριαια 7 δορυφορους με πολυ καλο σημα 40 εως 55 σε κλιμακα και δεν κλειδωσε ποτε..... δεν χρειαζονται τα δεδομενα αμα μπορεις ξανακανε το setup για να σου γινουν ολα πρασσινα, δεν θυμαμαι για ποιο πραγμα αφορα το su που λες το εχεις αλλαξει το gps config απο Αμερικη σε Ευρωπη? κλεισε gps-gps test και ξαναδοκιμασε Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Εχω ενα θεματακι με το poweramp ρε παιδια..οταν το κλεινω με καποιο killer η οταν κανω reboot το τηλεφωνο δεν μου κραταει τις ρυθμισεις..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Aν εισαι root, πηγαινε με τον root explorer (ή οποια αλλη εφαρμογη χρησιμοποιεις) στο path: /dbdata/databases Εκει θα βρεις εναν φακελο με το ονομα poweramp και καποια αλλα γραμματα μπροστα και πισω. Θα καταλαβεις ποιος ειναι. Τον βρηκες? Διαγραψε τον! Profit :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αλέξανδρε καλημέρα, η έκδοση swype που έβαλα τελευταία (αυτή που είχες δώσει), τελικά δεν είναι και τόσο καλή δυστυχώς. Στα αγγλικά είναι σούπερ αλλά στα Ελληνικά έχει μεγάλο πρόβλημα με το λεξικό. Τις περισσότερες λεξεις δεν τις έχει, και οσες τελειώνουν με τελικό εσ (ς) συνήθως δεν τις έχει. Δοκίμασε κι' εσύ για να έχεις μία γνώμη. Θα το βγάλω σήμερα και θα επιστρέψω στο προηγούμενο. Έχω δοκιμάσει, και μου δουλεύει άψογα, γιαυτό και το πρότεινα άλλωστε. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πρόβλημα. Εγώ δε γυρνάω πίσω, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Aν εισαι root, πηγαινε με τον root explorer (ή οποια αλλη εφαρμογη χρησιμοποιεις) στο path: /dbdata/databases Εκει θα βρεις εναν φακελο με το ονομα poweramp και καποια αλλα γραμματα μπροστα και πισω. Θα καταλαβεις ποιος ειναι. Τον βρηκες? Διαγραψε τον! Profit :D Σε ευχαριστω! να σε καλα γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 παιδες θελω μια χαρη :D οποιος εχει στοκ ρομ, αμα μπορει ας ανοιξει 7-8 βαριες εφαρμογες, πχ παιχνιδια με γραφικα κτλ και να τις ελαχιστοποιει αφου τις ανοιξει ολες ας δοκιμασει να επιστρεψει στις 2-3 που ανοιξε πρωτα ανοιγουν ολες απο εκει που το αφησατε η σας ξεκιναει καποια απο την αρχη? μολις φλασαρα τη serendipity και βαριεμαι να ξαναφλασαρω για να το δοκιμασω ευχαριστω :D Ανοιξα angry birds,angry birds seasons,angry birds rio,hero of sparta και mini squadron lite και δεν μου εκλεισε καμια.Εχω official js8 και πριν τις ανοιξω ολες εκλεισα τα παντα με atk και ειχα 212 mb ram. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ανοιξα angry birds,angry birds seasons,angry birds rio,hero of sparta και mini squadron lite και δεν μου εκλεισε καμια.Εχω official js8 και πριν τις ανοιξω ολες εκλεισα τα παντα με atk και ειχα 212 mb ram. μηπως για αυτο δεν σου εκλεισε καποιες...;εγω ειχα καπου στα 100mb ελευθερα...δεν ειχα κλεισει τιποτα πριν :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ανοιξα angry birds,angry birds seasons,angry birds rio,hero of sparta και mini squadron lite και δεν μου εκλεισε καμια.Εχω official js8 και πριν τις ανοιξω ολες εκλεισα τα παντα με atk και ειχα 212 mb ram. χμ... μαλιστα δεν εβαζες και ενα asphalt να ειμαστε σιγουροι οτι δεν σου κλεινει καμια? (ειναι βαρυ το ατιμο... :lol:) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 χμ... μαλιστα δεν εβαζες και ενα asphalt να ειμαστε σιγουροι οτι δεν σου κλεινει καμια? (ειναι βαρυ το ατιμο... :lol:) Εβαλα και το asphalt 5 και μου εκλεισε το rio(το ειχα ανοιξει πρωτο) ολα τα αλλα πηγαινουν σφαιρα και ξανα πριν τα ανοιξω ολα εκλεισα τα παντα με atk. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts