Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιάς και αναφέρατε φορτιστή, θέλω να αγοράσω έναν αλλά δεν ξέρω ποιός είναι. Το δικό μου Atrix είναι από Αμερική και δεν είχε Ευρωπαϊκό βύσμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω κάποιον αυθεντικό από ebay ή εγχώριο μαγαζί?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά..Μάλλον θα αγοράσει φίλος την συσκευή..Υπάρχει υποστήριξη απο xda?Μέχρι gb έχει πάρει official?

Μεχρι GB εχει οφισιαλ, απο κει και επειτα παρα τις προσπαθειες των devs τα πραγματα ειναι κατι λιγοτερο απο ικανοποιητικα :( εγω θα ελεγα καλυτερα καποιο αλλο κινητο της ιδιας κλιμακας (πχ http://www.gsmarena.com/acer_cloudmobile_s500-4542.php που ειναι στα ιδια λεφτα και με καλυτερη αναλυση !)

Πετραν για φορτιστη το μοντελο ειναι FMP5507A με εξοδο 850mA και 5.1v, αλλα οτι φοριστη και να παρεις αν εχει την ιδια ταση και ενταση θα ναι το ιδιο, εννοω αλλης εταιριας γιατι οι κινεζικοι αλλα λενε κ αλλα κανουν :p

Edited by johnannis

Ναι θα φορτισει με οποιοδηποτε καλωδιο MICRO usb.

Αν δεν κανω λαθος στο μετρημα :p εχει 5 pinακια.

Αν φορτιζει αργα η γρηγορα δν εχει να κανει με το καλωδιο αλλα με το κομματι του φορτιστη που μπαινει στο ρευμα. Ο μαμα φορτιστης ειναι στα 0.85A αν δεν καν λαθος, με 1A (απο το S3 του αδερφου μου) υπαρχει αισθητη διαφορα , αλλα ωστσοσο νομιζω οτι δεν ειναι καλο για την ζωη της μπαταριας

Κι όμως το παλιό αυτό καλώδιο που βρήκα και το χρησιμοποιώ μέχρι να αγοράσω άλλο φορτίζει τις συσκευές πολύ πιο αργά (σαν να το είχα συνδέσει στην usb του pc).

Με το προηγούμενος καλώδιο, στον ίδιο φορτιστή πριν χαλάσει φόρτιζα με κανονική ταχύτητα. Επίσης αυτό το παλιό καλώδιο φόρτιζε αργά και το προηγούμενο κινητό μου.

Άρα η αργή φόρτιση είναι θέμα καλωδίου γι αυτό και προβληματίστηκα μήπως αγοράσω κάποιο που έχει την ίδια συμπεριφορά.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Μηπως εχει καποιο προβλημα τ καλωδιο η ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας? Δεν εχουν καποιον <<μηχανισμο>> τα καλωδια, απλα συνδεουν το κινητο με το μετασχηματιστη.

Τελος παντων δεν θα επειμεινω αλλο απλα λεω την γνωμη μου, μπορει να μαι και λαθος

Δε με θελει τελικα το ρουτ. Πατησα το 1. και ενω αρχικα εκανε εγκατασταση μετα εβγαλε σφλμα γραφοντας:''motorola ADR interface η συσκευη αποσυνδεθηκε'' ενω το κινητο ειναι κανονικα συνδεδεμενο. >Το εκανα 3 φορες και μετα το παρατησα γιατι δεν εβγαλα ακρη. Οποιος ειπε οτι αυτο το κινητο ρουταρεται με ενα κλικ (καπου το διαβασα) ευχομαι να του τραγουδησει live η Στυκουδη! ΑΧΑΧαχαχα :p:lol::p:lol:

Ποια έκδοση αντροιντ φορας?

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Πετραν για φορτιστη το μοντελο ειναι FMP5507A με εξοδο 850mA και 5.1v, αλλα οτι φοριστη και να παρεις αν εχει την ιδια ταση και ενταση θα ναι το ιδιο, εννοω αλλης εταιριας γιατι οι κινεζικοι αλλα λενε κ αλλα κανουν :p

Ευχαριστώ φίλε. Να ξέρω τι να ψάξω!

Παιδια επιτελους τυποποιηθηκε dualboot !!! Ελευθερια για ολους οσους θελουν cm10 και webtop χωρις backup .μονο π πρεπει να αγορασω καινουργια microSD

Μηπως εχει καποιο προβλημα τ καλωδιο η ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας? Δεν εχουν καποιον <<μηχανισμο>> τα καλωδια, απλα συνδεουν το κινητο με το μετασχηματιστη.

Τελος παντων δεν θα επειμεινω αλλο απλα λεω την γνωμη μου, μπορει να μαι και λαθος

Πιθανώς να μην είναι καλό το καλώδιο. Θα δοκιμάσω με καινούριο και θα δούμε.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Παιδια επιτελους τυποποιηθηκε dualboot !!! Ελευθερια για ολους οσους θελουν cm10 και webtop χωρις backup .μονο π πρεπει να αγορασω καινουργια microSD

δηλαδη θα έχεις 2 ρομ εγκατεστημένες στο κινητό? και πως θα λειτουργεί αυτο?? με την εκκίνηση θα επιλέγεις ρομ?

Απ οτι καταλαβα δημιουργει νεα παρτισιονς στην ΣΔ και μεταφερει εκει τη ρομ π εχεις φλασαρισμενη, μετα εσυ απλα ξαναφλασαρεις οτι θες στην εσωτερικη κανονικα. Το μπουταρισμα νομιζω το κανεις μεσω ενος ζιπ απο ρεκοβερυ μοουντ

ΥΓ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124668

Ρε παιδιά σε αυτή τη ρομ --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694390

ξέρει κανείς ποιές είναι οι διαφορές της στάνταρ έκδοσης και της vanilla?

Ρωτάω στο xda και δεν απαντάει κανείς.

Ως Vanilla αναφέρονται οι καθαρές εκδόσεις Android όπως βγαίνουν από την Google χωρίς την παραμετροποίηση κάθε εταιρίας όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση το Blur.

Παιδια με αφορμη την νεα εφαρμογη του WhatsUp που δεν με αφηνει να βαλω στο κινητο μου θελω να κανω την εξης ερωτηση :

Μονο εμενα εχει στειλει το google play στο περιθωριο ? :p

Και ρωταω γιατι δεν ειναι η μονη εφαρμογη που μου λεει οτι δν ειναι συμβατη με το κινητο μου, πχ το viber καθεμερα μου βγαζει ειδοποιηση για update και στο playstore μου λεει οτι δεν βρεθηκε τιποτα, επισης οι περισσοτερες εφαρμογες(διαφημησεις στο dragRacing) δεν ειναι επισης συμβατες, και γενικοτερα εχω την εντυπωση πως ειμαι σχετικα αποκλεισμενος απο to google play :mad:

Ως Vanilla αναφέρονται οι καθαρές εκδόσεις Android όπως βγαίνουν από την Google χωρίς την παραμετροποίηση κάθε εταιρίας όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση το Blur.

Δηλαδή τα 1080p και όλα τα fix και τα tweaks δεν τα έχει? Τί είναι σαν τη στοκ?

Παιδια με αφορμη την νεα εφαρμογη του WhatsUp που δεν με αφηνει να βαλω στο κινητο μου θελω να κανω την εξης ερωτηση :

Μονο εμενα εχει στειλει το google play στο περιθωριο ? :p

Και ρωταω γιατι δεν ειναι η μονη εφαρμογη που μου λεει οτι δν ειναι συμβατη με το κινητο μου, πχ το viber καθεμερα μου βγαζει ειδοποιηση για update και στο playstore μου λεει οτι δεν βρεθηκε τιποτα, επισης οι περισσοτερες εφαρμογες(διαφημησεις στο dragRacing) δεν ειναι επισης συμβατες, και γενικοτερα εχω την εντυπωση πως ειμαι σχετικα αποκλεισμενος απο to google play :mad:

ποιά ρομ έχεις?

Εχω την CM10 του EPinter.

Δοκιμασα να αλλαξω το build.prop μπας και ξεγελασω το playstore και νομιζει οτι εχω nexus 4 αλλα τζιφος, εκανα fixpermissions παλι τζιφος...

Σε εσενα πετρο η εφαρμογη του whatsup ειναι στην εκδοση 1.1.2 ? Σε εμενα δν την παιρνει, ειμαι με την 1.1.1. (Αν δεν εχεις whats up κανε εναν κοπο αν μπορεις κ δες αν σ αφηνει να βαλεις την τελευταια)

Εχω την CM10 του EPinter.

Δοκιμασα να αλλαξω το build.prop μπας και ξεγελασω το playstore και νομιζει οτι εχω nexus 4 αλλα τζιφος, εκανα fixpermissions παλι τζιφος...

Σε εσενα πετρο η εφαρμογη του whatsup ειναι στην εκδοση 1.1.2 ? Σε εμενα δν την παιρνει, ειμαι με την 1.1.1. (Αν δεν εχεις whats up κανε εναν κοπο αν μπορεις κ δες αν σ αφηνει να βαλεις την τελευταια)

και εγω την ιδια εχω αλλα δεν εχω προβλημα... μηπως αλλαξες το dpi? γιατι μονο σαν προβλημα αναλυσης μου ακουγεται..

και εγω την ιδια εχω αλλα δεν εχω προβλημα... μηπως αλλαξες το dpi? γιατι μονο σαν προβλημα αναλυσης μου ακουγεται..

Και σε μένα είχε τύχει μερικούς μήνες πριν. Είχα αλλάξει dpi!

Ναι παιδια το χω κατεβασει το dpi στο 230, οποτε αυτο φταιει ... :rolleyes:

Δεν το χα σκεφτει καν, αλλα μετα το δα σε ενα τοπικ του xda και το καταλαβα, χαζομαρα μου. Σας ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση

EDIT: Τωρα δουλευει κανονικα το μαρκετ

Edited by johnannis

Χαίρεται , έχει το MOTOROLA ATRIX 4G MB860 το e-shop στα 229. Ψήνομαι τρελά να το πάρω.

Από αναβάθμιση τι έχει πάρει επίσημα ; Σας έχει έρθει 4.1 ; θα πάρει 4.2 ; Αξίζει ;

Χαίρεται , έχει το MOTOROLA ATRIX 4G MB860 το e-shop στα 229. Ψήνομαι τρελά να το πάρω.

Από αναβάθμιση τι έχει πάρει επίσημα ; Σας έχει έρθει 4.1 ; θα πάρει 4.2 ; Αξίζει ;

φίλε δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα το κινητο εχει σταματησει να υποστιριζετε απο την μοτορολα.φοραει 2.3. και δεν θα παρει αλλη αναβαθμηση.κατα τα αλλα το κινητακι ειναι πολυ καλο

Φιλε με τιποτα ΑΤΡΙΧ ! Ειναι καλο κινητο αλλα με 2.3 ειναι για τα σκουπιδια. Ενω αμα βαλεις 4.1 (οπως κ γω αλλωστε) χανεις βασικες λειτουργιες του κινητου.

Θα σου προτινα το lg true hd που ειναι και 4g και ερχεται με 16αρα καρτα μνημης μεσα και κανει 50ε παραπανω

• The title was changed to Motorola ATRIX