petran_7 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Μιάς και αναφέρατε φορτιστή, θέλω να αγοράσω έναν αλλά δεν ξέρω ποιός είναι. Το δικό μου Atrix είναι από Αμερική και δεν είχε Ευρωπαϊκό βύσμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω κάποιον αυθεντικό από ebay ή εγχώριο μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά..Μάλλον θα αγοράσει φίλος την συσκευή..Υπάρχει υποστήριξη απο xda?Μέχρι gb έχει πάρει official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Μεχρι GB εχει οφισιαλ, απο κει και επειτα παρα τις προσπαθειες των devs τα πραγματα ειναι κατι λιγοτερο απο ικανοποιητικα :( εγω θα ελεγα καλυτερα καποιο αλλο κινητο της ιδιας κλιμακας (πχ http://www.gsmarena.com/acer_cloudmobile_s500-4542.php που ειναι στα ιδια λεφτα και με καλυτερη αναλυση !) Πετραν για φορτιστη το μοντελο ειναι FMP5507A με εξοδο 850mA και 5.1v, αλλα οτι φοριστη και να παρεις αν εχει την ιδια ταση και ενταση θα ναι το ιδιο, εννοω αλλης εταιριας γιατι οι κινεζικοι αλλα λενε κ αλλα κανουν :p Edited January 30, 2013 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ναι θα φορτισει με οποιοδηποτε καλωδιο MICRO usb. Αν δεν κανω λαθος στο μετρημα :p εχει 5 pinακια. Αν φορτιζει αργα η γρηγορα δν εχει να κανει με το καλωδιο αλλα με το κομματι του φορτιστη που μπαινει στο ρευμα. Ο μαμα φορτιστης ειναι στα 0.85A αν δεν καν λαθος, με 1A (απο το S3 του αδερφου μου) υπαρχει αισθητη διαφορα , αλλα ωστσοσο νομιζω οτι δεν ειναι καλο για την ζωη της μπαταριας Κι όμως το παλιό αυτό καλώδιο που βρήκα και το χρησιμοποιώ μέχρι να αγοράσω άλλο φορτίζει τις συσκευές πολύ πιο αργά (σαν να το είχα συνδέσει στην usb του pc). Με το προηγούμενος καλώδιο, στον ίδιο φορτιστή πριν χαλάσει φόρτιζα με κανονική ταχύτητα. Επίσης αυτό το παλιό καλώδιο φόρτιζε αργά και το προηγούμενο κινητό μου. Άρα η αργή φόρτιση είναι θέμα καλωδίου γι αυτό και προβληματίστηκα μήπως αγοράσω κάποιο που έχει την ίδια συμπεριφορά. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Μηπως εχει καποιο προβλημα τ καλωδιο η ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας? Δεν εχουν καποιον <<μηχανισμο>> τα καλωδια, απλα συνδεουν το κινητο με το μετασχηματιστη. Τελος παντων δεν θα επειμεινω αλλο απλα λεω την γνωμη μου, μπορει να μαι και λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Δε με θελει τελικα το ρουτ. Πατησα το 1. και ενω αρχικα εκανε εγκατασταση μετα εβγαλε σφλμα γραφοντας:''motorola ADR interface η συσκευη αποσυνδεθηκε'' ενω το κινητο ειναι κανονικα συνδεδεμενο. >Το εκανα 3 φορες και μετα το παρατησα γιατι δεν εβγαλα ακρη. Οποιος ειπε οτι αυτο το κινητο ρουταρεται με ενα κλικ (καπου το διαβασα) ευχομαι να του τραγουδησει live η Στυκουδη! ΑΧΑΧαχαχα :p:lol::p:lol: Ποια έκδοση αντροιντ φορας? Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Πετραν για φορτιστη το μοντελο ειναι FMP5507A με εξοδο 850mA και 5.1v, αλλα οτι φοριστη και να παρεις αν εχει την ιδια ταση και ενταση θα ναι το ιδιο, εννοω αλλης εταιριας γιατι οι κινεζικοι αλλα λενε κ αλλα κανουν :p Ευχαριστώ φίλε. Να ξέρω τι να ψάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδια επιτελους τυποποιηθηκε dualboot !!! Ελευθερια για ολους οσους θελουν cm10 και webtop χωρις backup .μονο π πρεπει να αγορασω καινουργια microSD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Μηπως εχει καποιο προβλημα τ καλωδιο η ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας? Δεν εχουν καποιον <<μηχανισμο>> τα καλωδια, απλα συνδεουν το κινητο με το μετασχηματιστη. Τελος παντων δεν θα επειμεινω αλλο απλα λεω την γνωμη μου, μπορει να μαι και λαθος Πιθανώς να μην είναι καλό το καλώδιο. Θα δοκιμάσω με καινούριο και θα δούμε. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδια επιτελους τυποποιηθηκε dualboot !!! Ελευθερια για ολους οσους θελουν cm10 και webtop χωρις backup .μονο π πρεπει να αγορασω καινουργια microSD δηλαδη θα έχεις 2 ρομ εγκατεστημένες στο κινητό? και πως θα λειτουργεί αυτο?? με την εκκίνηση θα επιλέγεις ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Απ οτι καταλαβα δημιουργει νεα παρτισιονς στην ΣΔ και μεταφερει εκει τη ρομ π εχεις φλασαρισμενη, μετα εσυ απλα ξαναφλασαρεις οτι θες στην εσωτερικη κανονικα. Το μπουταρισμα νομιζω το κανεις μεσω ενος ζιπ απο ρεκοβερυ μοουντ ΥΓ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124668 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει φασαρία για να το κάνεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ρε παιδιά σε αυτή τη ρομ --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694390 ξέρει κανείς ποιές είναι οι διαφορές της στάνταρ έκδοσης και της vanilla? Ρωτάω στο xda και δεν απαντάει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ως Vanilla αναφέρονται οι καθαρές εκδόσεις Android όπως βγαίνουν από την Google χωρίς την παραμετροποίηση κάθε εταιρίας όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση το Blur. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδια με αφορμη την νεα εφαρμογη του WhatsUp που δεν με αφηνει να βαλω στο κινητο μου θελω να κανω την εξης ερωτηση : Μονο εμενα εχει στειλει το google play στο περιθωριο ? :p Και ρωταω γιατι δεν ειναι η μονη εφαρμογη που μου λεει οτι δν ειναι συμβατη με το κινητο μου, πχ το viber καθεμερα μου βγαζει ειδοποιηση για update και στο playstore μου λεει οτι δεν βρεθηκε τιποτα, επισης οι περισσοτερες εφαρμογες(διαφημησεις στο dragRacing) δεν ειναι επισης συμβατες, και γενικοτερα εχω την εντυπωση πως ειμαι σχετικα αποκλεισμενος απο to google play :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ως Vanilla αναφέρονται οι καθαρές εκδόσεις Android όπως βγαίνουν από την Google χωρίς την παραμετροποίηση κάθε εταιρίας όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση το Blur. Δηλαδή τα 1080p και όλα τα fix και τα tweaks δεν τα έχει? Τί είναι σαν τη στοκ? Παιδια με αφορμη την νεα εφαρμογη του WhatsUp που δεν με αφηνει να βαλω στο κινητο μου θελω να κανω την εξης ερωτηση : Μονο εμενα εχει στειλει το google play στο περιθωριο ? :p Και ρωταω γιατι δεν ειναι η μονη εφαρμογη που μου λεει οτι δν ειναι συμβατη με το κινητο μου, πχ το viber καθεμερα μου βγαζει ειδοποιηση για update και στο playstore μου λεει οτι δεν βρεθηκε τιποτα, επισης οι περισσοτερες εφαρμογες(διαφημησεις στο dragRacing) δεν ειναι επισης συμβατες, και γενικοτερα εχω την εντυπωση πως ειμαι σχετικα αποκλεισμενος απο to google play :mad: ποιά ρομ έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχω την CM10 του EPinter. Δοκιμασα να αλλαξω το build.prop μπας και ξεγελασω το playstore και νομιζει οτι εχω nexus 4 αλλα τζιφος, εκανα fixpermissions παλι τζιφος... Σε εσενα πετρο η εφαρμογη του whatsup ειναι στην εκδοση 1.1.2 ? Σε εμενα δν την παιρνει, ειμαι με την 1.1.1. (Αν δεν εχεις whats up κανε εναν κοπο αν μπορεις κ δες αν σ αφηνει να βαλεις την τελευταια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχω την CM10 του EPinter. Δοκιμασα να αλλαξω το build.prop μπας και ξεγελασω το playstore και νομιζει οτι εχω nexus 4 αλλα τζιφος, εκανα fixpermissions παλι τζιφος... Σε εσενα πετρο η εφαρμογη του whatsup ειναι στην εκδοση 1.1.2 ? Σε εμενα δν την παιρνει, ειμαι με την 1.1.1. (Αν δεν εχεις whats up κανε εναν κοπο αν μπορεις κ δες αν σ αφηνει να βαλεις την τελευταια) και εγω την ιδια εχω αλλα δεν εχω προβλημα... μηπως αλλαξες το dpi? γιατι μονο σαν προβλημα αναλυσης μου ακουγεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 και εγω την ιδια εχω αλλα δεν εχω προβλημα... μηπως αλλαξες το dpi? γιατι μονο σαν προβλημα αναλυσης μου ακουγεται.. Και σε μένα είχε τύχει μερικούς μήνες πριν. Είχα αλλάξει dpi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Ναι παιδια το χω κατεβασει το dpi στο 230, οποτε αυτο φταιει ... :rolleyes: Δεν το χα σκεφτει καν, αλλα μετα το δα σε ενα τοπικ του xda και το καταλαβα, χαζομαρα μου. Σας ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση EDIT: Τωρα δουλευει κανονικα το μαρκετ Edited February 7, 2013 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Τώρα το είδα το ποστ, γι' αυτό δεν απάντησα. Τέλος καλό όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδια για 2η ρομ (dualboot) ποια blured ρομ θα προτειναται ή χρεισιμοποιητε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Χαίρεται , έχει το MOTOROLA ATRIX 4G MB860 το e-shop στα 229. Ψήνομαι τρελά να το πάρω. Από αναβάθμιση τι έχει πάρει επίσημα ; Σας έχει έρθει 4.1 ; θα πάρει 4.2 ; Αξίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Χαίρεται , έχει το MOTOROLA ATRIX 4G MB860 το e-shop στα 229. Ψήνομαι τρελά να το πάρω. Από αναβάθμιση τι έχει πάρει επίσημα ; Σας έχει έρθει 4.1 ; θα πάρει 4.2 ; Αξίζει ; φίλε δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα το κινητο εχει σταματησει να υποστιριζετε απο την μοτορολα.φοραει 2.3. και δεν θα παρει αλλη αναβαθμηση.κατα τα αλλα το κινητακι ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Φιλε με τιποτα ΑΤΡΙΧ ! Ειναι καλο κινητο αλλα με 2.3 ειναι για τα σκουπιδια. Ενω αμα βαλεις 4.1 (οπως κ γω αλλωστε) χανεις βασικες λειτουργιες του κινητου. Θα σου προτινα το lg true hd που ειναι και 4g και ερχεται με 16αρα καρτα μνημης μεσα και κανει 50ε παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts