Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια να κανω μια ερωτηση, στις cm9 το σοβαροτερο bug ποιο ειναι, θελω να πω τι δεν δουλευει εστω καλα? καμερα, επιταχυνση 2d...??
All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια να κανω μια ερωτηση, στις cm9 το σοβαροτερο bug ποιο ειναι, θελω να πω τι δεν δουλευει εστω καλα? καμερα, επιταχυνση 2d...??

η βιντεοκαμερα και η περιστροφη οθονης στον browser...

εγώ θα έλεγα οτι είναι υπερβολικός ΣΕ ΟΛΑ, ειδικά μετά την μη αναβάθμιση που πείραξε όλους μας... αλήθεια αν δεν έχεις χρόνο (30 λεπτά) για root στο Iphone τι έκανες? δεν το είχες JB? (που πρέπει να το κάνεις συνέχεια μετά απο κάθε αναβάθμιση), αν λοιπόν δεν το έκανες JB το μηλαρακι τότε μη μου λες τίποτα άλλο, μήλο χωρίς JB δεν ειναι τίποτα, μόνο ενα όμορφο κινητό για ξανθιές (και όχι μόνο) αν πάλι το έκανες JB τοτε σου λέω οτι είναι πιο απλό να ρουταρεις το μοτο και να κάνεις παπάδες, αν εσύ δεν θέλεις είναι άλλο θέμα.

όσο για την σαμυ... πάνε από εκεί να δεις την γλύκα. να μου έλεγες οτι θα πάρεις Iphone θα λεγα οκ... αλλά να μιλάς για samsung? χα χα ή θα δώσεις ΛΕΦΤΑ για να πάρεις κάτι καλό ηή αν δώσεις όσα κάνει το μοτορολα ξέχνα το-

ΥΓ και εγώ επαγγελματίας είμαι αλλά μέσα στο αυτοκίνητο δεν έχω κανένα πρόβλημα.... έχω βλέπεις ΒΤ, και σε αυτά που δεν έχουν ΒΤ παίρνω ενα φορητό μαζί μου και κάνω την δουλειά μου ΣΩΣΤΑ... αν εσύ είσαι απο αυτούς που το κινητό το κάνουν σκουλαρίκι ... σορυ δεν θα κοντραριστώ μαζί σου, εγώ θέλω την ασφάλεια μου.

Μια χαρά δουλεύει το iphone χωρίς JB.

Φυσικά και έχω BT στο αυτοκίνητο. Αφού είσαι επαγγελματίας, για πες μου πως παίρνεις τηλέφωνο με το atrix; Πατάς το κουμπί του BT και βγαίνει η επαφή που έχεις στο μυαλό σου; Δεν πρέπει να ξεκλειδώσεις με το χέρι σου την μπάρα (που δεν ξεκλειδώνει με ΤΙΠΟΤΑ) και να πας μετά στις επαφές;

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το Galaxy S2 είναι χειρότερο από το Atrix και είναι πεταμένα λεφτά αν πάω σε αυτό;

Βάζεις το δακτυλάκι επάνω στην μπάρα με το κόκκινο σηματάκι και το τραβάς προς τα κάτω.

Σου εμφανίζει λίστα με όλες τις χαμένες κλήσεις χωρίς να χρειαστείς να κάνεις την διαδικασία που αναφέρεις πάντως...;)

Μετά αν πατήσεις πάνω σε οποιαδήποτε αναπάντητη κλήση σε πάει κατευθείαν στην αντίστοιχη λίστα με τις αναπάντητες.

Βάζω το δαχτυλάκι και τραβάω την μπάρα και βλέπω να γράφεις "3 αναπάντητες κλήσεις" και δεν μου δείχνει λίστα με τις τελευταίες κλήσεις. Αφού πατήσω πάνω σε αυτές τότε με πάει στην λίστα με όλες τις αναπάντητες. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το κινητό για να γίνουν όλα αυτά. Δεν υπάρχει λοιπόν λίστα με τις αναπάντητες κλήσεις η μηνύματα ΠΡΙΝ ξεκλειδώσεις το κινητό αλλά ούτε και ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μετά.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Γκρρρρρ.

Προσπαθω να το ρουταρω, http://nutshelltek.com/Root_Motorola_Atrix_4G_after_Gingerbread_4.5.91_Update αλλα δε μου καθεται :mad:

Απορια. Αν τελικα το καταφερω, θα χασω ολα τα δεδομενα, προγραμματα κτλ που υπαρχουν ηδη στο κινητο;

Γκρρρρρ.

Προσπαθω να το ρουταρω, http://nutshelltek.com/Root_Motorola_Atrix_4G_after_Gingerbread_4.5.91_Update αλλα δε μου καθεται :mad:

Απορια. Αν τελικα το καταφερω, θα χασω ολα τα δεδομενα, προγραμματα κτλ που υπαρχουν ηδη στο κινητο;

Τελικα το πηρα και ολα καλα..Εγω το ρουταρα με τον οδηγο στο 1ο ποστ παντος ανετα και μεσα σε ενα λεπτο.Εχω την 2.3.4 εκδοση γνησια αλλα τωρα με ροοτ!!

Οποτε τωρα τι κανουμε??Τι βγαζουμε και πως για να φτιαξει το κινητο???

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

• Administrators
Γκρρρρρ.

Δοκίμασες τον οδηγό που έχω ανεβάσει στο πρώτο post; Δουλεύει σίγουρα.

Με το root δεν χάνεις τίποτα.

Modpic.gif

Παιδια ενα λινκ για το igo με την αναλυση του Atrix υπαρχει?

Δοκίμασες τον οδηγό που έχω ανεβάσει στο πρώτο post; Δουλεύει σίγουρα.

Με το root δεν χάνεις τίποτα.

Εχω ΑΤ&Τ με Gingerbread 2.3.6 (System Version 4.5.141) και ο οδηγος ειναι μεχρι 2.3.4.

Οποτε ειπα να μην το διακινδυνευσω. Το ωραιο ειναι οτι κολλαει απο το πρωτο βημα, οταν ξεκιναει το πρωτο φλασαρισμα, δινοντας αναφορα "Too many links" και μαλιστα αφου αποσυνδεσω το USB. Αν δεν αποσυνδεσω μενει στην ενδειξη "Transfering ....".

Φυσικά και έχω BT στο αυτοκίνητο. Αφού είσαι επαγγελματίας, για πες μου πως παίρνεις τηλέφωνο με το atrix; Πατάς το κουμπί του BT και βγαίνει η επαφή που έχεις στο μυαλό σου; Δεν πρέπει να ξεκλειδώσεις με το χέρι σου την μπάρα (που δεν ξεκλειδώνει με ΤΙΠΟΤΑ) και να πας μετά στις επαφές;

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το Galaxy S2 είναι χειρότερο από το Atrix και είναι πεταμένα λεφτά αν πάω σε αυτό;

Βάζω το δαχτυλάκι και τραβάω την μπάρα και βλέπω να γράφεις "3 αναπάντητες κλήσεις" και δεν μου δείχνει λίστα με τις τελευταίες κλήσεις. Αφού πατήσω πάνω σε αυτές τότε με πάει στην λίστα με όλες τις αναπάντητες. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το κινητό για να γίνουν όλα αυτά. Δεν υπάρχει λοιπόν λίστα με τις αναπάντητες κλήσεις η μηνύματα ΠΡΙΝ ξεκλειδώσεις το κινητό αλλά ούτε και ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μετά.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

ευτυχως ή δυστυχως το ΒΤ στο αυτοκινητο διαβαζει τον καταλογο μου... οποτε απο εκει κανω κλησεις, απο την αλλη δεν ξερω πως εχεις στημενο το τηλεφωνο αλλα στο δινκο μου ξεκλειδωνει απλα ευκολα, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο, (θα ανεβασω φωτο να το δεις αργοτερα), οσο για την μπαρα, οταν την τραβηξεις σου εχει τνη/τις αναπαντητες και απλα παταω πανω και με παει στον dialer.

στην ερωτηση σου για το SII ....το θεωρω υπερβολικα μεγαλο και οι 4" οθονης του ατριξ μου αρκουν... αν το αλλαζα εγω θα επαιρνα το Padfone, απλα τελειο και μοναδικο.

Έχω κάνει πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντησή.Εγώ θα συνεχίσω λοιπόν τις ερωτήσεις.Έχω την 2.3.4 rooted και θέλω να μου πει κάποιος ποιες εφαρμογές μπορώ να απεγκαταστησω με το root unistaller χωρίς να έχει κάποιο θέμα το κινητό.Ας πούμε τους χάρτες μπορώ?Το άλλο που έχει μαζί Facebook tweeter και λοιπά μπορώ?

Κοίτα, δεν ξέρω τί γίνεται με το iphone καθότι δεν είχα ποτέ.

Από την άλλη όταν κλειδώνει το κινητό συνήθως σβήνει και η οθόνη του για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το να θέλεις να βλέπεις τις κλήσεις με σβηστή την οθόνη δεν παίζει αφενώς, το να ανάβει τώρα η οθόνη από μόνη της μόνιμα μετά την αναπάντητη μπας και εσύ δεις τις κλήσεις πάλι δεν παίζει για ευνόητους νομίζω λόγους.

Αφού σε χαλάει τώρα τόσο πολύ το θέμα, απλά απενεργοποιείς το κλείδωμα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξεκλειδώνεις το κινητό κάθε φορά, απλά θα πατάς το κουμπί και αυτό θα ανάβει.

Για την περιβόητη λίστα, όπως σου απάντησαν και άλλοι υπάρχουν κάμποσες δωρεάν εφαρμογές να δοκιμάσεις ποιά σου ταιριάζει καλύτερα.

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Και συνεχιζώ τις ερωτησεις.Υπαρχει τροπος να δει η συσκευη καναλια του wifi 11 ως 14?Έχω root και 2.3.4 πάνω.Ακόμα ποιο hands free με καλώδιο να παρω?Φτηνό και κάλο?

...Και ναι δεν το βαζω κατω......

Εχω βρει αυτο

http://www.officenaf.gr/pegasus/products01/show00.php?code=18336&pcode=SHOW_PROD18336

και το βιντεο

Κανει για το κινητο μας η οχι?

Οτι και να λέμε υπαρχουνε και οι ειδικοι που εχουν κανει τεστ πριν απο μας για μας!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Τελικα το πηρα και ολα καλα..Εγω το ρουταρα με τον οδηγο στο 1ο ποστ παντος ανετα και μεσα σε ενα λεπτο.Εχω την 2.3.4 εκδοση γνησια αλλα τωρα με ροοτ!!

Οποτε τωρα τι κανουμε??Τι βγαζουμε και πως για να φτιαξει το κινητο???

To τι θα βγάλεις εξαρτάται από σένα. Συνήθως αυτά γίνονται με δοκιμή και σφάλμα. Κάνε ένα nandroid backup και δοκίμασε. Πάντως τους χάρτες μπορείς να τους σβήσεις ;)

Παιδια ενα λινκ για το igo με την αναλυση του Atrix υπαρχει?

Link με igo δεν πρόκειται να δεις, γιατί κάτι τέτοιο είναι παράνομι (πειρατεία λογισμικού) και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου στο forum! Περισσότερα για το igo μπορείς να δεις κι εδώ ;)

Τhe end of an era...

To τι θα βγάλεις εξαρτάται από σένα. Συνήθως αυτά γίνονται με δοκιμή και σφάλμα. Κάνε ένα nandroid backup και δοκίμασε. Πάντως τους χάρτες μπορείς να τους σβήσεις ;)

Link με igo δεν πρόκειται να δεις, γιατί κάτι τέτοιο είναι παράνομι (πειρατεία λογισμικού) και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου στο forum! Περισσότερα για το igo μπορείς να δεις κι εδώ ;)

Ok..κανενα tweek κατι που μπορουμε να κανουμε δοκιμασμενα χωρις κανενα προβλημα υπαρχει?Δεν θελω να αλλαξω ρομ γιατι δεν θελω να χασω τις λειτουργιες για lapdock αλλα και αλλα!!

Κοίτα, δεν ξέρω τί γίνεται με το iphone καθότι δεν είχα ποτέ.

Από την άλλη όταν κλειδώνει το κινητό συνήθως σβήνει και η οθόνη του για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το να θέλεις να βλέπεις τις κλήσεις με σβηστή την οθόνη δεν παίζει αφενώς, το να ανάβει τώρα η οθόνη από μόνη της μόνιμα μετά την αναπάντητη μπας και εσύ δεις τις κλήσεις πάλι δεν παίζει για ευνόητους νομίζω λόγους.

Αφού σε χαλάει τώρα τόσο πολύ το θέμα, απλά απενεργοποιείς το κλείδωμα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξεκλειδώνεις το κινητό κάθε φορά, απλά θα πατάς το κουμπί και αυτό θα ανάβει.

Για την περιβόητη λίστα, όπως σου απάντησαν και άλλοι υπάρχουν κάμποσες δωρεάν εφαρμογές να δοκιμάσεις ποιά σου ταιριάζει καλύτερα.

Στο iphone όταν πατήσεις το κουμπάκι για να εμφανιστεί η οθόνη προκειμένου να το ξεκλειδώσεις βλέπεις μια σύντομη λίστα με τις τελευταίες κλήσεις ή μηνύματα. ΠΡΙΝ ξεκλειδώσεις...

Το να απενεργοποιήσω το κλείδωμα δεν παίζει γιατί το είχα κάνει και γινόταν της μουρλής με λάθος κλήσεις κτλ.

Φίλε στο iphone δεν με είχε προβληματίσει ποτέ τίποτα από αυτά. Μπορεί να μην έκανε διάφορες φλωρίες αλλά την βασική του δουλειά την έκανε τέλεια.

ευτυχως ή δυστυχως το ΒΤ στο αυτοκινητο διαβαζει τον καταλογο μου... οποτε απο εκει κανω κλησεις, απο την αλλη δεν ξερω πως εχεις στημενο το τηλεφωνο αλλα στο δινκο μου ξεκλειδωνει απλα ευκολα, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο, (θα ανεβασω φωτο να το δεις αργοτερα), οσο για την μπαρα, οταν την τραβηξεις σου εχει τνη/τις αναπαντητες και απλα παταω πανω και με παει στον dialer.

στην ερωτηση σου για το SII ....το θεωρω υπερβολικα μεγαλο και οι 4" οθονης του ατριξ μου αρκουν... αν το αλλαζα εγω θα επαιρνα το Padfone, απλα τελειο και μοναδικο.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.

Έβαλα τον Go Launcher, τον είχα βάλει και παλιότερα, και κάποια σπαστικά έχουν βελτιωθεί. Παραμένουν τα περισσότερα προβλήματα όμως, ενώ μου κάνει και κάτι reset εδώ και εκεί (πολύ σπαστικό).

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.

Έβαλα τον Go Launcher, τον είχα βάλει και παλιότερα, και κάποια σπαστικά έχουν βελτιωθεί. Παραμένουν τα περισσότερα προβλήματα όμως, ενώ μου κάνει και κάτι reset εδώ και εκεί (πολύ σπαστικό).

Φιλε μου.Να ξερεις οτι εχεις και εσυ οπως και εμεις ενα απο τα καλυτερα κινητα σε σχεση αξιας και προιοντος.Προσπαθειτε εδω και πολλα ποστ να βρειτε το καλυτερο αναμεσα σε Ios και android αλλά και μεταξύ iphone και Atrix.Οι απαντήσεις είναι άπλες.Στο μεν πρώτο ερώτημά είναι το τι βολεύει τον καθένα τι του αρέσει και τι θέλει να κάνει.Στο άλλο ερώτημά έ δεν θέλει και σκέψη.Δες άπλα τα hardware τους τις δοκιμές τους και θα βγάλεις μονός σου συμπέρασμά.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν, εάν υπάρχει κάποια διαφορά στο lapdock πχ της at&t με το δικό μας. Το λέω γιατί ψάχνω εδώ και καιρό και αποφάσισα να κοιτάξω σε sites τύπου ebay. Τα γερμανικά lapdock (ebay.de ή amazon.de) έρχονται με qwertz πληκτρολόγιο (αντί για qwerty), οπότε θα ήθελα κάτι πιο κοντά στο δικό μας ;)

Τhe end of an era...

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220003379

Οποιος θελει μπορει να κανει την παραγγελια του.Σε μια εβδομαδα θα το εχει.(Ναι την εκανα και εγω γιαυτο τα ξερω)

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Εξαιρετική τιμή, όταν άλλοι ζητούσαν για μεταχειρισμένο τουλάχιστον τα διπλάσια ;)

Το είχα βρει για ένα φεγγάρι στα 50 ευρώ και δεν είχα προλάβει να το παραγγείλω. Αλλά τώρα, let the party begin :p

Αναμένω να δοκιμάσω το ubuntop! Αλήθεια το έχει δοκιμάσει κανείς; Εντυπώσεις;

Τhe end of an era...

Αντε να οργανωθουμε και λιγο!!!

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ουτε τα 30 ευρω του απο τοτε που το πηρα σκονιζεται στην βιβλιοθηκη !

Αξιζει μονο για να ξεμονταρεις την οθονη και να την συνδεσεις σε κανα Pc!! :lol:

Οντως, με την stock rom το webtop ειναι πολυ αργο. Τα mods με το Linux που εχουν βγαλει στο xda βελτιωνουν την κατασταση αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο και με τις Cm7-10 δουλευει μονο σαν hdmi mirroring οπου δεν εχει και την καλυτερη αναλυση. Γενικα δεν θα το προτεινα σαν αγορα, αξιζει μονο να το παρει καποιος που δεν εχει λαπτοπ.

Αν εβγαινε ics στο atrix με webtop θα αξιζε η αγορα του αλλα τωρα ασκοπη μου φενεται, εγω το ειχα και το πουλησα.

Ο καθε ενας εχει την γνωμη του.Πανω απο 30 ευρω δεν θα εδινα.Οταν εχεις παιδι που βλεπει παιδικα ε πως να το κανουμε θες ενα.

• The title was changed to Motorola ATRIX