vulkan007 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Kαλά Χριστούγεννα από τα χιονισμένα προάστια της Νάουσας με την κάμερα του Atrix! http://img72.imageshack.us/img72/233/20111225132919640.th.jpg Uploaded with ImageShack.us καλυτερη απο οτι φανταζομουν ειναι η καμερα του.....παντως εχεις φαει κολλιμα με το atrix...e? :p απο battery consuption το cm7 ειναι καλυτερο σε σχεση με το απλο 3.4? γενικα εκτος απο καπια features παραπανω τι αλλο προσφερει? ευχαριστω παιδια πολυ για τον χρονος σας :) ΚΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 καλλα χριστουγεννα δυστυχος εμας το ατριξ δεν βγαζει τοσο ωραιες φωτογραφειες μιας και ο πειραιας δεν ειναι χιονισμενος;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 παιδια ξερεται που να ρωτησω στο φορουμ για βοηθεια καθως και τι custom rom αξιζει για να βαλω στο atrix μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 παιδια ξερεται που να ρωτησω στο φορουμ για βοηθεια καθως και τι custom rom αξιζει για να βαλω στο atrix μου??? Πληροφορίες για αυτά τα θέματα θα βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) το εχω βρει αλλα εχω χαθει λιγο μεσα στις τοσες πληροφοριες,δεν ξερω πιο rom ειναι καλο πιο οχι, ανα αξιζει κλπ,..... το cyanogenmod κανει την μπαταρια να κρατα περισσοτερο ? αξιζει? επισης εδω δεν αναφερει το atrix οποτε μαλλον δεν το υποστηριζει..http://www.cyanogenmod.com/devices επισης εχω μπερδευτει λιγο με τα flashing κλπ./.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 25, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Από τη στιγμή που έχεις τέτοιες απορίες, δεν βρίσκω λόγο ακόμα να ασχοληθείς με "πειράγματα". Ασχολήσου λίγο ως έχει και όταν θα έρθει μόνη της η ανάγκη για "πείραγμα", είναι και αυτή που θα σε βάλει στη διαδικασία να διαβάσεις και να καταλάβεις τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 το εχω βρει αλλα εχω χαθει λιγο μεσα στις τοσες πληροφοριες,δεν ξερω πιο rom ειναι καλο πιο οχι, ανα αξιζει κλπ,..... το cyanogenmod κανει την μπαταρια να κρατα περισσοτερο ? αξιζει? επισης εδω δεν αναφερει το atrix οποτε μαλλον δεν το υποστηριζει..http://www.cyanogenmod.com/devices επισης εχω μπερδευτει λιγο με τα flashing κλπ./.. Ενα τηλέφωνο πρέπει να εχει ξεκλειδωτο bootloader για να του περασεις αλλες ROM Αρα η σειρα ειναι: Ξεκλείδωμα bootloader - > εγκατασταση ClockWorkRecovery -> Flash καινουριας rom Η cyanogenmod υποστηρίζεται σε επίπεδο nightlies (η κωδικη ονομασια της συσκευής ειναι Olympus) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 τα nightlies δεν ειναι τα unstable? εγω αν και θελω να ασχοληθω,δεν θελω να καθομαι συνεχεια και να προσπαθω να λυσω προβληματα ,η να μου κανει restart οποτε του κατεβει κλπ, αν και θελω να εχω καλυτερες επιδοσεις απο το stock(και οποσδηποτε το gestures) θελω να ειναι ψιλο install and forget.... απο custom roms πιο μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Προσωπικα χρησιμοποιώ την Red Pill Hybrid που ειναι βασισμένη στην CM7 με kernel Faux 1.3GHz και δεν εχω προβλημα κανενα. Η συσκευη χρησιμοποιείται σαν κυρια επαγγελματικη χωρις κανενα θεμα. Απο εκει και πέρα ειναι θέμα του πόσο εχεις ορεξη για ψαξιμο. Αν θελεις κατι να λειτουργει χωρις ψαξιμο, Samsung SGII ή Apple iPhone Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 μαλλον θα δοκιμασω το gingermod...αλλα δεν θελω να πειραξω kernel γιατι βλεπω πως κανουν ακιρα rebouts.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Λίγο παλιά δεν είναι αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 το κουτι τι περιεχει εκτος απο φορτιστη,μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 minihdmi-hdmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 minihdmi-hdmi ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έχω χαθεί κάπου στη μετάφραση και της αναζητήσεις (επαναλαμβάνομαι αλλά είναι ανάγκη, μπαίνω στο φόρουμ από παλιό κινητό κ770 και δε μπορώ να κάνω καλό ψάχτήρι) ποιά gpu έχει και σε σχέση με ανάλογες προτάσεις συσκευών είναι ανώτερη ή κατώτερη; Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Οι ξεκλειδωτοι φλασάκιδες δοκιμάστε την : LiGux - CM7 based Σπέρνει :D Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 σημερα το πηρα και εμφανισε στη μέση της οθόνης μια διακεκομενη μαυρη γραμμη. τι κάνω? μπορώ να το φτιάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 σημερα το πηρα και εμφανισε στη μέση της οθόνης μια διακεκομενη μαυρη γραμμη. τι κάνω? μπορώ να το φτιάξω? Φυσικά θα το επιστρέψεις στο μαγαζί από όπου το πήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 σημερα το πηρα και εμφανισε στη μέση της οθόνης μια διακεκομενη μαυρη γραμμη. τι κάνω? μπορώ να το φτιάξω? Αν το εμφανιζει ΠΑΝΤΟΥ ειναι θεμα hardware συνεπως επιστροφη εκει που το πηρες και αντικατάσταση. Αν δεν στο εμφανίζει παντου ειναι θεμα software, δοκιμασε hard reset Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) εκανα hard reset αλλα το προβλημα παραμενει. τι δικαιωματα έχω σαν καταναλωτης; μπορώ να ζητ'ησω καινούργιο; στην ελάχιστη ώρα που το χρησιμοποίησα, διαπιστωσα οτι ζεσταινεται ,πολύ. επαιζε τραγουδια ,κολλησε. επισης γραφει COSMOT αντι COSMOTE και εκανε επανεκκινηση μονο του όταν δε το χρησιμοποιούσα. επισης βγαζει ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ πωσ βελτιωνεται αυτο; μια άλλη rom λυνει το προβλημα; Edited December 29, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Είναι προφανές πως θα το γυρίσεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) επισης μετα το χαρντ ρεσετ ζητησε στοιχεια για το motoblur ενω οταν το πρωτοανοιξα οχι τι σημαινει αυτο? και το κορυφαιο μετα απο 50 λεπτα με χρηση εξοικονομησης μπαταριασ,φωτισμο στο αυτόματο,όλα κλειστα και χρηση 3γ ντατα η μπαταρια έπεσε στο 50%. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 30, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ακόμα κάθεσαι; :p Επίστρεψέ το σήμερα κιόλας στο κατάστημα από όπου το πήρες! Χωρίς να είμαι σίγουρος πιθανότατα να έχεις δικαίωμα DOA (Dead on arrival) αντικατάστασης συσκευής, δηλαδή να στο αντικαταστήσουν αμέσως και επί τόπου με μία καινούργια συσκευή και όχι να το στείλουν στο σέρβις για επιδιόρθωση κλπ. Ξέρει κάποιος συμφορουμίτης αν ισχύει αυτό με την DOA αντικατάσταση; Είναι παροχή της Motorola ή του εκάστοτε καταστήματος; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ακόμα κάθεσαι; :p Επίστρεψέ το σήμερα κιόλας στο κατάστημα από όπου το πήρες! Χωρίς να είμαι σίγουρος πιθανότατα να έχεις δικαίωμα DOA (Dead on arrival) αντικατάστασης συσκευής, δηλαδή να στο αντικαταστήσουν αμέσως και επί τόπου με μία καινούργια συσκευή και όχι να το στείλουν στο σέρβις για επιδιόρθωση κλπ. Ξέρει κάποιος συμφορουμίτης αν ισχύει αυτό με την DOA αντικατάσταση; Είναι παροχή της Motorola ή του εκάστοτε καταστήματος; που θα βρω που γραφει για το dead on arrival για να τους το τριψω στα μουτρα τους,γιατι αναφεραν για σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 κανενας δεν ξρει που θα βρω τι ισχυει ME DOA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts