Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω για την ενημερωση εισαι απο τα ατομα που τα εχει αναγκη το φαρουμ για να μας εκπαιδευεις

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eχω από σήμερα ένα κομμάτι από την Wind που το απέκτησα σε πολύ φιλική τιμή! Εχω να πώ οτι έχω μείνει κατενθουσιασμένος με την ποιότητα του, το μέγεθος του, την ανάλυση οθόνης των 960Χ540, την RAM του 1GB, την ταχύτητα του διπύρηνου επεξεργαστή, την ROM των 2GB και την εσωτερικη SD των 16GB! To τηλέφωνο φυσάει!!! :whistle: Αν το αγοράσετε με οποιαδήποτε τιμή που να ξεκινάει από 3, έχετε πιασει Jackpot!!!

και εγώ με επιδότηση wind προς τα εκεί πήγαινα αλλά sar στο θεό, κεφάλι καβουρδιστήρι....

Δηλαδή γιατί ρε γμτ τόσο μεγάλο sar και το RAZR το ίδιο...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Πόσο υψηλό νομίζεις ότι είναι το SAR του;;; :confused: Πως μπορείτε να έχετε λανθασμένες πληροφορίες με ολόκληρο το database της ανθρωπότητας μέσα στα χέρια σας;;;

από μια αναζήτηση στο google βρήκα αυτά:

http://forums.androidcentral.com/t-atrix/63703-concerns-about-high-sar-atrix.html

http://www.sarshield.com/english/radiationchart-motorola.htm

http://www.gsmarena.com/motorola_atrix-reviews-3709.php

Δεν νομίζεις ότι είναι υψηλό;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

εχω την εντυπωση οτι το σαρ του κινητου οσο μεγαλο και αν ειναι δεν εχει καμια επιπτωση σε εμας αφου η ακτινοβολια που τρωμε καθε μερα ολη μερα ειναι τεραστια

Mετά από τόσα χρόνια και εκατοντάδες αναφορές στο φόρουμ, δεν ξέρεις ότι το αμερικανικό SAR μετριέται διαφορετικά από το ευρωπαϊκό;

SAR ευρωπαϊκού ATRIX: Aυτί: 0.84, Σώμα: 0.92

To λέει το βιβλιαράκι!

Oρίστε και το λίνκ για το πλήρες εγχειρίδιο στα Ελληνικά.

http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GR-EL/Mobile_Phones/ATRIX/Documents/Staticfiles/ATRIX_UG_EL_68004140005.pdf

Να σαι καλά που το ανέβασες αδερφέ. Κ εγώ κάτοχος atrix είμαι εδώ κ καιρό κ διαβάζω εδώ κ μέρες κάτι για υψηλό sar κ μου ανεβαίνει η πίεση στο κεφάλι... Α ρε Ελλάδα, η χώρα της παραπληροφόρησης που ο καθένας λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι... Ήμαρτον που λέει κ ο Γεωργίου!!!

Mετά από τόσα χρόνια και εκατοντάδες αναφορές στο φόρουμ, δεν ξέρεις ότι το αμερικανικό SAR μετριέται διαφορετικά από το ευρωπαϊκό;

SAR ευρωπαϊκού ATRIX: Aυτί: 0.84, Σώμα: 0.92

To λέει το βιβλιαράκι!

Oρίστε και το λίνκ για το πλήρες εγχειρίδιο στα Ελληνικά.

http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GR-EL/Mobile_Phones/ATRIX/Documents/Staticfiles/ATRIX_UG_EL_68004140005.pdf

μάλιστα... Μόλις με έκανες να μετανιώσω που πήρα το optimus 2x, αυτό που ήξερα γιατί το είχα αφήσει το sport

είναι ότι έχουν διαφορετικά όρια ότι αμερική είναι 2 ενώ ευρώπη είναι 1,6. Πάντως για το atrix θα εδεινα στη wind

ακόμα 100 ευρώ γιατί είναι 400 ευρώ επιδότηση οπότε μια χαρά μου ήρθε το lg.

Δεν πειράζει τι να κάνουμε...

Σε ευχαριστώ

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα κάλο πρόγραμμά για την μπαταρία με βγάζει 1.5 μερα και νομίζω ότι δεν είναι ικανοποιητικό για τον όγκο της να πω την αλήθεια όταν αγόρασα το τηλ δεν μπορώ να πω ότι είχα την υπομονή για μια καλή φωρτηση των 15 ωρών και ίσος εκεί να οφείλετε στο όταν η στάθμη στο τηλ μου πάει στο 50% δεν με βγάζει περισσότερο από 6/7 ώρες

Το έχω μόνιμα σε 2g και το ίντερνετ το έχω σχεδόν μόνιμα κλειστό βέβαια το τηλ το σκαλίζω αρκετά τακτικά γιαυτό και το αγόρασα αν είχαν περισσότερο χρόνο δεν θα σβήνε ποτέ η οθόνη του χάχα θέλω και να ενημερώσουν ότι η μπαταρία ξέρω ότι είναι πάνω από το μέσο όρο τον android συσκευών

εχω κανει topic και κανεις δεν απανταει..το εν λογο κινητο το εχω βρει στα 305 ευρω...αξιζει? να ρωτησω στο καταστημα για τι ειδους και απο ποιον παιρνω εγγυηση?

μου αρεσει πολυ σαν κινητο αλλα δε νξερω για την οθονη του πολλα...καλλη ειναι? ειμαι αναμεσα σε αυτο το arc,galaxy s,nexus s(γερνω πιο πολυ προς το Atrix ).... τι πρτεινετε? εχω θαλασσωσει...

Σε δύναμή τα ατριξ είναι πολύ ποιο δυνατό το νεξους το έχει ένας φίλος έχει καλλίτερη οθόνη μεγάλη αυτονομία και λογικά θα έχει και καλλίτερη υποστήριξή να σου πω την αλήθειά εγώ ούτε που το σκέφτηκα και καλά έκανα αφού με το μότο μου ειμαι παρά πολύ ευχαριστημένος έχει δύναμή είναι όμορφο και δεν του λείπει τίποτα

• Administrators
εχω κανει topic και κανεις δεν απανταει..το εν λογο κινητο το εχω βρει στα 305 ευρω...αξιζει? να ρωτησω στο καταστημα για τι ειδους και απο ποιον παιρνω εγγυηση?

μου αρεσει πολυ σαν κινητο αλλα δε νξερω για την οθονη του πολλα...καλλη ειναι? ειμαι αναμεσα σε αυτο το arc,galaxy s,nexus s(γερνω πιο πολυ προς το Atrix ).... τι πρτεινετε? εχω θαλασσωσει...

Η τιμή είναι όντως τίμια για αυτή τη συσκευή. Αν θέλεις όμως να ασχοληθείς με πειράγματα, καλύτερα να κοιτάξεις για άλλη συσκευή.

Modpic.gif

Η τιμή είναι όντως τίμια για αυτή τη συσκευή. Αν θέλεις όμως να ασχοληθείς με πειράγματα, καλύτερα να κοιτάξεις για άλλη συσκευή.

Γιατι να κοιταξει αλλου; Εχει ημι-επισημη υποστηριξη απο CyanogenMod και αρκετη κινητικότητα στο XDA. Η συσκευη ειναι μια απο τις πιο υποτιμημένες συσκευες που υπάρχουν.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως επειδή το είχε και το έχει ημι-υποτιμημένο η ίδια η εταιρεία;

Ασχετως τί κανει η εταιρια το κινητο ειναι σκυλι και απο τα πιο δυνατα που κυκλοφορουν. Εμενα με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο μεχρι τωρα και δεν εχει κανει κιχ. Φθηνα αξεσουαρ και απροβλημάτιστη λειτουργια. Η καλυτερη value for money αγορα που εχω κανει μετα το Samsung Focus

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό θα πάρει σάντουιτς επισήμως ή μόνο από την κοινότητα;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

• Administrators

Δεν περιλαμβάνεται στις συσκευές που έχει ανακοινώσει η Motorola...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319693

Modpic.gif

οσον αφορα τα πειραγματα δεν ξερω αφου ειναι το πρωτο android κινητο που παιρνω(αλλα εχω ορεξη και μερακι και γνωσεις pc) οποτε πιστευω δεν θα ειναι κανενα τρομερο προβλημα,αν το πειραξω και βαλω π.χ cyanogenmod μπορει να κραταει περισσοτερο η μπαταρια η να αποδιδει περισσοτερο ο επεξεργαστης κλπ? στο mod μου αρεσε πολυ το gestures. απο οθονη σε σχεση με το arc,to nexus s(s-lcd) και το galaxy s τι λεει? κυριως σκεφτομαι να τσιμπισω ή το atrix ή το arc...τι λετε???? η μοτορολα απο σερβις τι λεει?

απαντηστε μου παρακαλω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323646

Edited by vulkan007

Επίσημα ισως αργοτερα, δεν ειναι και απο τις πρώτες προτεραιότητες της εταιρίας, αλλα η κοινοτητα μεχρι μεσα/τελη Ιανουαριου θα το εχει δώσει.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα μυνηματα που στελνω απο το μοτο μου φτανουν μισα τα φωνηεντα δεν μου κανουν την χαρη να φτασουν στον παραληπτη γνωριζει κανεις πως λυνεται αυτο το προβλημα?

• Administrators
τα μυνηματα που στελνω απο το μοτο μου φτανουν μισα τα φωνηεντα δεν μου κανουν την χαρη να φτασουν στον παραληπτη γνωριζει κανεις πως λυνεται αυτο το προβλημα?

Αν θέλεις γράψε κανονικά όπως όλοι μας ούτως ώστε να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις.

Modpic.gif

Κανονικά γράφω στα mms έχω πρόβλημά και δεν νομίζω ότι είμαι και ο μοναδικός που το έχει πάθει αυτό και λογικά θα υπάρχει και λύση που δυστυχως δεν γνωρίζω

Ευχαριστώ φίλε μου.ειμαι καινούριος στο φόρουμ και θέλω να ενταχθω στην παρέα σιγά σιγά θα τα καταφέρω

σκεφτομαι να αγορασω το atriχ, και θελω να το πειραξω ωστε να χρησιμοποιει λιγοτερη μπαταρια, μου αρεσε το cyanogenmod(ειδικα τα gestures) αλλα δυστηψως δεν υποστηριζουν το εν λογο κινητο.....επειδη θα ειναι το πρωτο μου android και δεν εχω ιδεα πως να κανω rooting και να βαζω custom roms ,μπορει να καποιος να με βοηθησει ή να μου στειλει κανενα λινκ απο guide και γενικα να μου προτεινει κανενα custom rom κτλ....

σας ευχαριστω πολυ :)

• The title was changed to Motorola ATRIX