Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θες την ταπεινή μου γνώμη: Για μέγιστη συμβατότητα με το hardware της συσκευής άφησε την εργοστασιακή ROM που έχει πάνω.

Είναι η μοναδική συσκευή στην οποία τρέχω ακόμα το επίσημο software της Motorola και ας είναι το παλιό 2.3.4. Με ρουτάρισμα και προσθήκη 1-2 apps (πχ. Notification Toggle) είναι μια χαρά. Γρήγορο και σταθερότατο.

Αν δε σε πειράζει τόσο η ελλιπής υποστήριξη του hardware του κινητού μπορείς να πας και σε κάτι πιο σύγχρονο. Εγώ όμως που θέλω να λειτουργούν σωστά και κάμερα και δακτυλικό αποτύπωμα και lapdock και multimedia kit έχω μείνει στην επίσημη gingerbread και είμαι ΟΚ.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΟΚ.

root, χωρίς ξεκλείδωμα bootloader γίνεται?

Ξέρεις, δεν ψάχνω να περάσω και ICS αλλά κάποια 2.3 χωρίς τα bloatware της motorola και το moto blur, όσο πιο ελαφριά γίνεται για να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα με κολληματάκια και τέτοια.

Εν τω μεταξύ το κοίταγα λίγο χτες, και διαπίστωσα ότι χωρίς sim δε με άφηνε να κάνω τίποτα. Αυτό τι κόλπο είναι πάλι?

Γιατί να μην μπορώ να βλέπω το μενού?

Καλημέρα.

Πέρυσι τέτοια εποχή τα πήρα 334€ (συσκευή και lapdock). Φαντάζομαι ότι αν βρεις κάποιον ψαγμένο πάνω από 160-170 € δε θα τα πουλήσεις (κυρίως 1. εξαιτίας της ηλιθιότητας της μη αναβάθμισης από μοτορόλα ,γιατί τα specs της συσκευής είναι ακόμη πολύ καλά και 2. της πληθώρας νέων μοντέλων) .Τώρα αν σταθείς τυχερός και βρεις κανέναν μη ψαγμένο ή κανέναν πατέρα που θα ήθελε ένα netbook για τα παιδιά του θα έλεγα κανένα 200€ .Οπότε θα σου πρότεινα να το παρουσιάσεις σαν ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας (κινητό- netbook) με ακόμη ένα χρόνο εγγύηση (προτιμητέος πελάτης κάποιος μη ψαγμένος). Βέβαια αν ψάχνεις για άλλο κινητό ότι και να πάρεις θα είναι καλό αν καταφέρεις να το πουλήσεις σε αυτά τα λεφτά. Προσωπικά όπως ξαναέγραψα θα το πασάρω στην κόρη μου και θα πάω για πολύ μεγαλύτερες intses.

Eυχαριστώ. Μέχρι 200 ευρώ σκεφτόμουνα να το δώσω μαζί βέβαια με όλα τα συμπράγκαλα του. :)

Ευχαριστημένος είμαι με το κινητό και για αυτά που το θέλω αλλά:

1- το lapdock είναι καλό για να χαζέψεις λίγο ίντερνετ και να δείς καμμιά ταινία αλλά για κάτι ποιό σοβαρό σου σπάει τα ούμπαλα

2- μου την έσπασε η όλη αντιμετώπιση από την motorolla

ΟΚ.

root, χωρίς ξεκλείδωμα bootloader γίνεται?

Ξέρεις, δεν ψάχνω να περάσω και ICS αλλά κάποια 2.3 χωρίς τα bloatware της motorola και το moto blur, όσο πιο ελαφριά γίνεται για να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα με κολληματάκια και τέτοια.

Mια χαρά είναι το blur, το έχω σχεδόν ένα χρόνο τώρα και δεν έχω αντιμετωπίσει «κολλήματα και τέτοια».

Edited by dpolal

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Να ρωτησω κατι? Αυτο που λενε πολλοι οτι στις ICS/JB custom ROMs δεν δουλευει το HW acceleration ισχυει? Και δεν δουλευει γενικοτερα, δλδ ουτε στα παιχνιδια? Γιατι αυτο ειναι πολυ σημαντικο :) Και επισης οσον αφορα την καμερα, δε δουλευει γενικοτερα ή μονο το βιντεο κομματι?

Μου αρεσει η SuperLite V8 (παντα μου αρεσουν οι light ROMs). Την εχει δοκιμασει κανεις? Εχει ελληνικα κανονικα ή @@ ?

Edited by paslero

Huawei Honor 4X EU

Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!)

Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus)

Να ρωτήσω κάτι.....? Δεν είμαι καθόλου σχετικός,στην προσπάθειά μου να σβήσω κάποια αρχεία πρέπει ν α έσβησα μάλλον και κάποια που δεν έπρεπε.... απο τότε μου ξετσεκάρει το wifi ,έτσι απλά, χωρίς λόγο και πρέπει να πάω να το ξανα ενεργοποιήσω και αυτό γίνετε συνέχεια.Όσο το χρησιμοποιό, όλα καλά μόλις το αφήσω,σβήσει η οθόνη και την ξανα ανάψω,πάλι εχει βγει to wifi!Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Καλησπερα σε ολη την παρεα...

Σκεφτομαι να γινω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου και θα ηθελα τα φωτα σας....

Τι πλεονεκτηματα και τι μειονεκτιματα εχει η συσκευη και ποια ειναι τα γνωστα προβληματα-Bugs που εχει...

Επισης το lapdock που εχω δει να κυκλοφορει λεει τιποτα??

Ευχαριστω πολυ.

Φιλε paslero, ναι δεν δουλευει αλλα ουτως η αλλως ειναι ενα χαρακτηριστικο που απουσιαζει απο εκδοσεις μικροτερες του .4.0.χ οποτε δν χανεις τπτ εκτος απο το δακτ. αποτυπομα το webtop και τα βιντεο (φωτος οκ)

Φιλε kyrkyrgiakos νμζ οτι δν χαλασες τιποτα, τσεκαρε τις ρυθμισεις σου, στις ρυθμισεις wifi στις προχοριμενες εχει μια παρομοια ρυθμιση με το προβλημα σου

Τωρα geoman τι να σου πω... το πιο μεγαλο + για μενα ειναι το δακτ. αποτυπωμα, το μεγλυτερο εφε που εχω δει. Αλλα σκεψου οτι δεν θα παρεις μαλλον ποτε λειτουργικη ρομ >2.3.6....

geoman τι να σου πω... το πιο μεγαλο + για μενα ειναι το δακτ. αποτυπωμα, το μεγλυτερο εφε που εχω δει. Αλλα σκεψου οτι δεν θα παρεις μαλλον ποτε λειτουργικη ρομ >2.3.6....

Όχι ακριβώς. Τα παιδιά στο xda είναι πολύ κοντά στο να βγάλουν μια πλήρως λειτουργική jelly bean. Εννοώ με Hardware Acceleration.

Καλησπερα σε ολη την παρεα...

Σκεφτομαι να γινω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου και θα ηθελα τα φωτα σας....

Τι πλεονεκτηματα και τι μειονεκτιματα εχει η συσκευη και ποια ειναι τα γνωστα προβληματα-Bugs που εχει...

Επισης το lapdock που εχω δει να κυκλοφορει λεει τιποτα??

Ευχαριστω πολυ.

Bασικό της μειονέκτημα είναι ότι ενώ ήταν από τα φαβορί για αναβαθμίσεις λόγο του διπύρηνου επεξεργαστή και του 1Gb ram που διέθετε, η Moto την «έκλασε» σαν συσκευή μετά την εξαγορά της από την Google και την άφησε στην τύχη της.

Τέρμα δηλαδή οι επίσημες αναβαθμίσεις παρόλο που είχαν δρομολογήσει ήδη τις διαδικασίες από την μαμά εταιρεία.

To webtop θα ήταν πραγματικά τέλειο από πολλές απόψεις αλλά και αυτό είναι στην ουσία μισοτελειωμένο.

Σου δίνει την δυνατότητα να μετατρέψεις το κινητό σου σε laptop με πλήρεις λειτουργίες αλλά δυστυχώς η όλη υλοποίηση ήταν προβληματική εξαρχής. Π.χ. τρώει την μνήμη για πλάκα όταν ανοίγεις πολλά tabs στον firefox, είναι πολύ αργό στην απόκριση, πολλές λειτουργίες του μπλοκάρουν και πρέπει να βγάλεις/βάλεις το κινητό κλπ...

Το μόνο καλό είναι πως αν κουμπώσεις το κινητό επάνω του στο φορτίζει ακόμα και αν δεν έχεις μπρίζα κοντά μέσω της εσωτερικής μπαταρίας που διαθέτει. Χρήσιμο σε πολλες περιπτώσεις.

Γενικά ήταν ένα πολύ καλό κινητό για την εποχή του που όμως δυστυχώς το παράτησαν όχι λόγο κάποιου προβλήματος αλλά εξαιτίας διοικητικών αποφάσεων...

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Όχι ακριβώς. Τα παιδιά στο xda είναι πολύ κοντά στο να βγάλουν μια πλήρως λειτουργική jelly bean. Εννοώ με Hardware Acceleration.

Ναι ισχυει αλλα ακομα κι αν το καταφερουν αυριο κιολας αυτο συνεχιζει να ειναι μεγαλο ρισκο αφου χανεις την εγγυηση ενω μερικα τυχαια προβληματα παραμονευουν (πχ wifi). Επομενως δν τ συστινω για οσους θελουν σιγουρα να εχουν κινητο. Ασε που μια σταθερη >4.χ απεχει μηνες ισως και ποτε

Ναι ισχυει αλλα ακομα κι αν το καταφερουν αυριο κιολας αυτο συνεχιζει να ειναι μεγαλο ρισκο αφου χανεις την εγγυηση ενω μερικα τυχαια προβληματα παραμονευουν (πχ wifi). Επομενως δν τ συστινω για οσους θελουν σιγουρα να εχουν κινητο. Ασε που μια σταθερη >4.χ απεχει μηνες ισως και ποτε

Εντάξει, την εγγύηση την χάνεις, αλλά αξίζει κατά τη γνώμη μου.

Τα προβλήματα δεν μπορούμε να τα ξέρουμε πριν τη δοκιμάσουμε. Πάντως ακόμα και τώρα, με την jelly bean χωρίς Hardware Acceleration, δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα.

Τέλος, δεν θα αργήσει καθόλου να βγει. Οι ROM είναι έτοιμες και περιμένουν τον kernel.

Τι είναι το hardware acceleration?

Εγώ έχω βάλει την mRom, είναι γρήγορη, υποστηρίζει το hardware στο 100% εκτός από το lapdoc που ούτε το έχω ούτε με νοιάζει, και είναι παραμετροποιήσιμη μέχρι αηδίας. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν θα έμενα με τίποτα στην stock rom.

Πάντως όποιος αλλάξει την stock rom να ξέρει πως η επιστροφή δεν είναι ακίνδυνη.

Μέχρι και hardbrick μπορεί να πάθει. (ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ MOTOROLA)

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τι είναι το hardware acceleration?

Εγώ έχω βάλει την mRom, είναι γρήγορη, υποστηρίζει το hardware στο 100% εκτός από το lapdoc που ούτε το έχω ούτε με νοιάζει, και είναι παραμετροποιήσιμη μέχρι αηδίας. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν θα έμενα με τίποτα στην stock rom.

Πάντως όποιος αλλάξει την stock rom να ξέρει πως η επιστροφή δεν είναι ακίνδυνη.

Μέχρι και hardbrick μπορεί να πάθει. (ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ MOTOROLA)

Δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά, αλλά είναι το τμήμα γραφικών του επεξεργαστή. Εσύ το έχεις ενεργοποιημενο διότι η Mrom είναι CM7 που βασίζεται στην Gingerbread.

Δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά, αλλά είναι το τμήμα γραφικών του επεξεργαστή. Εσύ το έχεις ενεργοποιημενο διότι η Mrom είναι CM7 που βασίζεται στην Gingerbread.

Και σε ποιες roms δεν υποστηρίζεται αυτό?

Μόνο στις ICS?

Άσχετο, με το call recording τι κάνετε?

Δεν σας ένοχλεί που δεν υπάρχει η δυνατότητα?

Έχετε βρει καμιά λύση? Εγώ έχω ψάξει τα πάντα αλλά τίποτα.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Και σε ποιες roms δεν υποστηρίζεται αυτό?

Μόνο στις ICS?

Από την ICS και πάνω. Μέχρι να βγει ο πυρήνας στο xda.

Δηλαδη παιχνιδια οπως το Real Racing 3 ή το Beach Buggy Blitz δεν παιζουν καλα? Παιζουν χωρις να εκμεταλευονται τη geforce του tegra?

Huawei Honor 4X EU

Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!)

Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus)

Επειδη επαιζα buggy blitz μπορω να σ πω οτι επαιζε αλλα οχι παντα... δηλαδη αρκετες φορες τα γραφικα του εκαναν κατι κουλα και δν εβλεπες τπτ, βεβαια το ξαναανοιγες και επαιζε αλλα μετα το εκανε πιο συχνα μεχρι να το αφησω να "ξεκουραστει".

Ολα αυτα με epinter's cm10

Τωρα χρησιμοποιω nottachtrix 2.0 οποτε δν μπορω να δοκιμασω το αλλο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2167927

Εδω την κατεβαζεις. Εγω την χρησιμοποιω με faux 1.3 kernel και ενα θεμα του uriel (δλδ οχι απο τα ενσωματωμενα) [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226277 ] μαζι με τον μαμισιο launcher. Και τα σπαει η ρομ. Επειδη ημουν και στην cm10 μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη ;) Μονο με το νεο kernel θα παω σε ics και πανω ξανα .

Σε βοηθησα τωρα ? ;)

Είχα δοκιμάσει και την δικιά σου αλλά δεν μου φάνηκε τόσο σταθερή για τις πολλές εφαρμογές που έχω.

Η πιο σταθερή, πλήρης, όμορφη και λειτουργική που βρήκα είναι η Mrom.

Την έχει δοκιμάσει κανείς? Εντυπώσεις?

Edited by stelios_85_07

• 2 weeks later...
καλημερα.αξιζει να το παρω καινουργιο? μεχρι ποα εκδοση αντροιντ εχει παρει μεχρι στιγμης το κινητο? κολλαει γενικα? ευχαριστω.

το κινητο γ@μ@ει αλλα εχει.μεινει με 2.3 και αυτο ειναι κακο... εγω δν θα τ παιρνα. Απο κοληματα οχι, ειναι τουμπανο αλλα ειναι λιγο laggy με τη μαμα ρομ, αν βαλεις μια custom ειναι τζετ..

Δες και ταβλιγο παλιοτερα ποστ (τις 3 τελευταιες σελ) , το συζητουσαμε κ με ενα αλλο παιδι αυτο τ θεμα ;)

Το είχα.Φανταστικό πραγματικά από κάθε άποψη.Πολύ καλή διαχείριση μνήμης που αλλά δεν κάνουν.Απο κάμερα πάσχει λιγο αλλά οκ

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

• The title was changed to Motorola ATRIX