dkat Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Πιστεύω ότι πολύ ασχοληθήκαμε με το θέμα η συγκεκριμένη Rom μπορεί να είναι μια πάρα πολύ καλή rom που να μοιάζει εμφανισιακά με την Jelly Bean αλλά στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από την stock rom της Motorola. Η έκδοση του android που εμφανίζεται είναι όντως η 4.2.1 αλλά αυτό είναι κάτι αλλάζει πολύ εύκολα κάνοντας edit to αρχείο build.prop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 αν το αλλαξε ο συγκεκριμενος developer δεν το ξερω ,χλωμο το βλεπω. Μπορεις να τον ρωτησεις αλλα δεν θεωρω οτι μαιμουδεψε την rom γιατι μεχρι σημερα δεν μου εχει τυχει να εβαλα custom rom που να λεει ψεματα στην εκδοση android. Εσυαν μπορειςνα αποδειξεις κατι τετοιο μπορεις καντο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Είμαστε εδώ τόσο άτομα που σου λέμε ότι είσαι λάθος αλλά εσύ επιμένεις δίχως λόγο... Ορίστε έκανα ένα απλό search στο thread της rom στο XDA για android 4.2.1 http://i1299.photobucket.com/albums/ag63/dkatsos/421.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Δεν επιμενω λεω τι γραφει η ρομ.Και ειπα οτι ελληνικη gb μονο 2.3.4 υπαρχει 2.3.6 εχει καναδεζικη και αμερικανικη γιατι καποιος ειπε οτι ηταν 2.3.6 η cm7 κ.λ.π. Τελος η κουβεντα , ο καθενας κανει αυτο που θελει.παντως αν ηταν 2.3.χ θα ειχε flash player μεσω google play ενω αυτη δε βγαζει. Edited November 30, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Εχω φλασαρει τα παντα και μπορω να ξεχωρισω αν ειναι gb η ics/jb . Δεν πιεζω κανενα οποιος θελει το κανει , εγω να βοηθησω θελω.Αν αλλαζαν οι πληροφοριες για την εκδοση ANDROID τοσο ευκολα θα γινονταν χαμος.Και επισηςαν ηταν 2.3.χ θα επερνε κανονικα flash player οπως οι gb roms.Η καμερα δουλευει κανονικα παντως . μέχρι την έκδοση v.4 ήταν 100% 2.3.χ το είχα δοκιμάσει τώρα με την καινούργια v.5 δεν έχω ασχοληθεί μπορεί όντως να την αναβάθμισεσε 4.1.2 αλλά να ξέρεις σε όλες δεν λειτουργεί η κάμερα και ούτε το webtop που βλέπω ότι έχει. να την προχώρησε μόνος του τόσο πολύ την δουλειά χλωμό το κόβω. Edited November 30, 2012 by wicker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Δεν σε αμφισβητουμε απλα μας κανει εντυπωση, μια τελευταια ερωτηση που θα λυσει το "μυστηριο" , η βιντεο καμερα λειτουργει? Για την καμερα δεν μας ειπες? τραβαει βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Δεν επιμενω λεω τι γραφει η ρομ.Και ειπα οτι ελληνικη gb μονο 2.3.4 υπαρχει 2.3.6 εχει καναδεζικη και αμερικανικη γιατι καποιος ειπε οτι ηταν 2.3.6 η cm7 κ.λ.π. Τελος η κουβεντα , ο καθενας κανει αυτο που θελει.παντως αν ηταν 2.3.χ θα ειχε flash player μεσω google play ενω αυτη δε βγαζει. τον flash player σταμάτησε να τον υποστηρίζει η google και δεν υπάρχει πλεον στο market. γιαυτό δεν τον βρίσκεις. αν το κατεβάσεις από αλλά σαιτ θα στον τρέξει κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) τραβαει κανονικα 720p χωρις lag. Δε ξερω τι εκανε ο τυπας παντως με εκανε εντυπωση πως με τον δικο του κερνελ ετρωγε την μπαταρια σαν νερο (οπως ics) αλλα με αυτον τον κερνελ που δοκιμασα ειναι πολυ σουπερ. Edited November 30, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 τραβαει κανονικα 720p χωρις lag. Δε ξερω τι εκανε ο τυπας παντως με εκανε εντυπωση πως με τον δικο του κερνελ ετρωγε την μπαταρια σαν νερο (οπως ics) αλλα με αυτον τον κερνελ που δοκιμασα ειναι πολυ σουπερ. αν παιζει η μαμα καμερα τοτε 1000% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ JB ΟΥΤΕ ΚΑΝ ICS ειναι απλο, αν ειχε βρει τροπο να εχει webtop και καμερα τοτε να εισαι σιγουρος οτι 1) θα γινοταν χαμος απο request απο αλλους Dev και θα ηξεραν ΟΛΟΙ οτι βρεθηκε λυση στο μεγαλο προβλημα, και 2) συντομα (χθες) θα ειχαν βγαλει και αλλοι. ξερουμε ολοι οτι το μεγαλυτερο bug στις ICS &JB ειναι η καμερα (το webtop οχι τοσο γτ αλλοι το θελουν και αλλοι οχι), αφου λοιπον οπως λες τραβαει 720p χωρις προβλημα, τοτε τελος, δεν ειναι 4.x αλλα GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Βρήσκω στο ebay, στον Καναδά, αρκετά φτηνά το atrix, κλειδωμένα στην Bell Mobility (προφανώς καναδική εταιρία τηλεπικοινωνιών). Ο χρήστης που το πουλάει το ξεκλειδώνει κι όλας, αν και αναφέρει ότι είναι πολύ εύκολο. Το κινητό αυτό γνωρίζεται εάν δουλεύει στην Ελλάδα; Εάν έχει ίδιο πομποδέκτη με τα Ευρωπαϊκά; (εν προκειμένω της vodafon); Αν κρινω απο το δικο μου, που ειναι αμερικανικο ΑΤ&Τ και μου το εστειλε ξεκλειδωτο ο πωλητης, δε θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 δε παει να ειναι οτι θελει , ε,ενα μάρεσει και δεν υποχρεωσα κανενα να την βαλει.Τελος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αν κρινω απο το δικο μου, που ειναι αμερικανικο ΑΤ&Τ και μου το εστειλε ξεκλειδωτο ο πωλητης, δε θα εχεις κανενα προβλημα. Άλλο bell άλλο t&t,στην Αμερική δεν εκπέμπουν όλες οι εταιρείες στο ίδιο φάσμα και οι συσκευές του ενός παροχου δεν παίζουν στους άλλους,όπως ήταν και εδώ παλιά ,με cosmote και τους άλλους. Παρόλα αυτά,έχω την εντύπωσή ότι με την bell είμαστε ιδιοι... Αυτό θα το διαπιστώσεις αν ψάξεις στο xda αν οι custom rom που βασίζονται σε εκδοσεις της bell κάνουν και για international users. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδιά βιντεοκληση αλλά όχι μέσω ίντερνετ αλλά μέσω GSM κάνει το κινητό?Και αν ναι πως? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παιδιά χθες το βράδυ έβαλα την 4.1.2 του epinter, αρκετά καλή μπορώ να πω. Τα μόνα μειονεκτήματα είναι ότι δεν παίζει βίντεο και ότι στο beach buggy blitz δημιουργεί πρόβλημα στα γραφικά και δεν βλέπεις τίποτα. Αυτά ευθύνονται στo hardware acceleration?? Η Paranoid Android 4.1.2 είναι καλή? Εντυπώσεις κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παιδιά χθες το βράδυ έβαλα την 4.1.2 του epinter, αρκετά καλή μπορώ να πω. Τα μόνα μειονεκτήματα είναι ότι δεν παίζει βίντεο και ότι στο beach buggy blitz δημιουργεί πρόβλημα στα γραφικά και δεν βλέπεις τίποτα. Αυτά ευθύνονται στo hardware acceleration?? Η Paranoid Android 4.1.2 είναι καλή? Εντυπώσεις κανείς?? κι εγώ τόσο καιρό είμαι με του epinter και τελευταία επειδή άργησε να βγάλει update πέρασα την paranoid. τo πρόβλημα με hardware acceleration τα έχουν και η δυο ρομ. απλά με την paranoid εχω μερικά reboot. η ρομ τοθ epinter είναι πιο σταθερή. και το παιχνιδάκι που λες το έχω παίξει απροβλημάτιστα!!για κανε μια προσπάθεια να περάσεις ξανά την rom. μου έχει τύχει και εμένα να έχω κάτι ψηλοκολληματα μετά το update και μόλις το ξαναπέρασα όλα ήταν τέλεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Για το παιχνδι που λετε ειχα κ γω σε μια φαση ενα ψιλοκολημα με τα γραφικα που εμφανιζοταν οποτε ηθελε, εκανα ενα restart και εφευγε και μετα ξαναερχοταν , τωρα τελευταια δεν μ εχει εμφανιστει καθολου. Πρεπει να ναι απο το HW παντως ΥΓ Εχω cm10 του epinter με το 1.3Ghz kernel. Δοκιμασε το εχει βελτιωση κ στο προβλημα της καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Για το παιχνδι που λετε ειχα κ γω σε μια φαση ενα ψιλοκολημα με τα γραφικα που εμφανιζοταν οποτε ηθελε, εκανα ενα restart και εφευγε και μετα ξαναερχοταν , τωρα τελευταια δεν μ εχει εμφανιστει καθολου. Πρεπει να ναι απο το HW παντως ΥΓ Εχω cm10 του epinter με το 1.3Ghz kernel. Δοκιμασε το εχει βελτιωση κ στο προβλημα της καμερας το κέρνελ το φλασάρεις πριν τη ρομ μέσω της recovery? εγώ δεν άλλαξα κέρνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 το κέρνελ το φλασάρεις πριν τη ρομ μέσω της recovery? εγώ δεν άλλαξα κέρνελ μπορεις να τον φλασαρεις και μετα, εγω εβαλα τον 1,3 χθες γιατι ειχα καποια προβληματα με το bluesleep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ρε παιδια ημαρτων...βιντεοκληση κανει το κινητο χωρις προγραμμα απο ιντερνετ???Ναι η οχι..Δυσκολο ειναι να απαντησετε? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkyriakos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Να ρωτήσω κάτι και εγώ;κατέβασα απο το μάρκετ έναν καθαριστή:clean master και όλα μια χαρά,μέχρι που διαπίστωσα ότι πλέον δεν δουλεύει το μπλουτούθ!ενεργοποιήται κανονικά,αλλά δεν συνδέεται... εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος,μιας και δεν είμαι πολύ "σχετικός" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ρε παιδια ημαρτων...βιντεοκληση κανει το κινητο χωρις προγραμμα απο ιντερνετ???Ναι η οχι..Δυσκολο ειναι να απαντησετε? Πρώτο αποτέλεσμα. http://lmgtfy.com/?q=motorola+atrix+3g+video+call Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) μπορεις να τον φλασαρεις και μετα, εγω εβαλα τον 1,3 χθες γιατι ειχα καποια προβληματα με το bluesleep το bluesleep τί είναι? είδα και ένα φιξ που υπάρχει.. άκυρο.. βρήκα αυτο εδώ και νομίζω κατάλαβα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985271 το νεο κέρνελ απλά το φλάσαρες πάνω από τη ρομ χωρίς κανένα wipe και γενικότερα καμια αλλη διαδικασία?? είδες διαφορά με τον 1,3? Edited December 5, 2012 by petran_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 το bluesleep τί είναι? είδα και ένα φιξ που υπάρχει.. Το bluesleep πρεπει να το πατσαρεις για να μπορει το κινητο να κανει deep sleep οταν σβηνει η οθονη, αν δεν το κανεις θα δουλευει στο μινιμουμ 216Mhz με αποτελεσμα να ξοδευει πολυ μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Το bluesleep πρεπει να το πατσαρεις για να μπορει το κινητο να κανει deep sleep οταν σβηνει η οθονη, αν δεν το κανεις θα δουλευει στο μινιμουμ 216Mhz με αποτελεσμα να ξοδευει πολυ μπαταρια. ωραία. με το νεο κερνελ βλέπεις διαφορά? αξιζει να τον φλασάρω κ εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Το bluesleep fix (νομιζω τουλαχιστον) δεν δουλευει σε ολους γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτο το 'bug' σε ολους, αλλα οπως κ να χει καλο ειναι :p Τωρα για το κερνελ το φλασαρεις μεσω cmw μετα τη ρομ και ξαναμπουταρεις κανονικα (χωρις να κανεις wipe), αν και γινεται και απο τις ρυθμισεις<σχετικα με το τηλεφωνο<cyanogenmod updates και εκει επιλεγεις New versions(inc. Nightlies) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts