thalassi Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Kαλησπερα! Ξερει καποιος απο ποιο μαγαζι μπορω να το αγορασω, οχι ομως μεσω internet και να ειναι και Ελληνικο? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ναι και Εγω της HTC έχω.Πολύ καλό. Απο ποιοτικα ηχου ειναι ικανοποιητικα? Γιατι τα χρησιμοποιω κ για μουσικη :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εγω εχω δοκιμασει ....ολες τις καινουριες custom , γυρισα σε μια custom deodex που ειναι οπως η 2.3.4 ελληνικη( full) και εχω πλεον παλι το κινητο full λειτουργικο ξεκλειδωμενο ρουταρισμενο με ολα τα προσθετα hacks που υπαρχουν στην πιατσα ,με ext4 , kernel 1.3 , hdmi webtop mirroring ,dock station στην tv χωρις να το αγορασω, ξεκλειδωμα απο τα πλαγια , καμερα 1080p ,μεγαλα fonts , αποτυπωματα κ.λ.π ελληνικα apn κ.λ.π ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ? αφηστε το jelly beann να κουρευεται αν δεν εχω την καμερουλα να δουλευει τελεια οπως αυτη που εχω τωρα. Εδω ειναι για οποιον θελει να μη πειραματιζεται αλλο .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545001 , εγω βρηκα την υγεια μου με αυτην! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εγω εχω δοκιμασει ....ολες τις καινουριες custom , γυρισα σε μια custom deodex που ειναι οπως η 2.3.4 ελληνικη( full) και εχω πλεον παλι το κινητο full λειτουργικο ξεκλειδωμενο ρουταρισμενο με ολα τα προσθετα hacks που υπαρχουν στην πιατσα ,με ext4 , kernel 1.3 , hdmi webtop mirroring ,dock station στην tv χωρις να το αγορασω, ξεκλειδωμα απο τα πλαγια , καμερα 1080p ,μεγαλα fonts , αποτυπωματα κ.λ.π ελληνικα apn κ.λ.π ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ? αφηστε το jelly beann να κουρευεται αν δεν εχω την καμερουλα να δουλευει τελεια οπως αυτη που εχω τωρα. Εδω ειναι για οποιον θελει να μη πειραματιζεται αλλο .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545001 , εγω βρηκα την υγεια μου με αυτην! Μα αυτό έχει παλιά έκδοση Gingerbread :-P Δηλαδή ούτε καν 2.3.6;; ; :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Απο ποιοτικα ηχου ειναι ικανοποιητικα? Γιατι τα χρησιμοποιω κ για μουσικη :happy: Ναι κανενα προβλημα με την ποιοτητα!!Φοβερη.Καθαρο και δυνατο!Και δουλευουν κανονικα και τα κουμπια που εχει πανω για το τηλ! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Kαλησπερα! Ξερει καποιος απο ποιο μαγαζι μπορω να το αγορασω, οχι ομως μεσω internet και να ειναι και Ελληνικο? Ευχαριστω! https://www.skroutz.gr/products/show/7655951 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εγω εχω δοκιμασει ....ολες τις καινουριες custom , γυρισα σε μια custom deodex που ειναι οπως η 2.3.4 ελληνικη( full) και εχω πλεον παλι το κινητο full λειτουργικο ξεκλειδωμενο ρουταρισμενο με ολα τα προσθετα hacks που υπαρχουν στην πιατσα ,με ext4 , kernel 1.3 , hdmi webtop mirroring ,dock station στην tv χωρις να το αγορασω, ξεκλειδωμα απο τα πλαγια , καμερα 1080p ,μεγαλα fonts , αποτυπωματα κ.λ.π ελληνικα apn κ.λ.π ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ? αφηστε το jelly beann να κουρευεται αν δεν εχω την καμερουλα να δουλευει τελεια οπως αυτη που εχω τωρα. Εδω ειναι για οποιον θελει να μη πειραματιζεται αλλο .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545001 , εγω βρηκα την υγεια μου με αυτην! Μερικα Bench μπορεις να δωσεις? στο Quadrant τι σου βγαζει? η μπαταρια ποσο σου κραταει (και με τι χρηση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Με τον κερνελ υποβαθμισμενο στα 1000 mhz εχω σκορ 3074 quandrant , η μπαταρια κραταει οσο κρατουσε η μαμα , στα 1450mhz εχω σκορ 4711 . Εγω το εχω συνεχεια στα 1000 και πεταει.Αυτο που δε μπορω να καταφερω ειναι να συνδεθω με το wifi οταν ειμαι στο webtop περιβαλλον και σε firefox , ενω θυμαμαι με τον stok κερνελ δουλευε , εχει καποιο θεμα ο firefox , θελει ψαξιμο.Αυτο το σκορ πάντως δε το βγαζει καμια αλλη rom που να ειναι πληρως λειτουργικη και να μη τρωει και τη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Με τον κερνελ υποβαθμισμενο στα 1000 mhz εχω σκορ 3074 quandrant , η μπαταρια κραταει οσο κρατουσε η μαμα , στα 1450mhz εχω σκορ 4711 . Εγω το εχω συνεχεια στα 1000 και πεταει.Αυτο που δε μπορω να καταφερω ειναι να συνδεθω με το wifi οταν ειμαι στο webtop περιβαλλον και σε firefox , ενω θυμαμαι με τον stok κερνελ δουλευε , εχει καποιο θεμα ο firefox , θελει ψαξιμο.Αυτο το σκορ πάντως δε το βγαζει καμια αλλη rom που να ειναι πληρως λειτουργικη και να μη τρωει και τη μπαταρια. Ακουγεται ενδιαφερον... τα νουμερα ειναι πολυ καλα για σχεδον στοκ ρομ... αυτο με το WiFi γινεται μονο αν πας να συνδεθεις με το webgtop? αν εισαι συνδεδεμενος με το wifi και ανοιξεις το webtop χανει την συνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά η moto δεν είναι τυχαίο που άφησέ το κινητό με την jb Δεν έχει ανάγκη το κινητακι.Μόνο ρουτ το έχω και πετάει.Όταν και αμα μείνει πίσω θα βγάλει αναβάθμισή.Μην φοβάστε. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ακουγεται ενδιαφερον... τα νουμερα ειναι πολυ καλα για σχεδον στοκ ρομ... αυτο με το WiFi γινεται μονο αν πας να συνδεθεις με το webgtop? αν εισαι συνδεδεμενος με το wifi και ανοιξεις το webtop χανει την συνδεση? δε χανει καμια συνδεση , το wifi δουλευει κανονικα μονο ο firefox. του webtop. δε συνδεεται. Μπορει να παιζει καποιο κολπακι που δε το ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά η moto δεν είναι τυχαίο που άφησέ το κινητό με την jb Δεν έχει ανάγκη το κινητακι.Μόνο ρουτ το έχω και πετάει.Όταν και αμα μείνει πίσω θα βγάλει αναβάθμισή.Μην φοβάστε. Τυχαιο δεν ειναι, μιας και η motorola αποφασισε να "θαψει" τις παλιες συσκευες τις για να αναγκασει τον κοσμο να παρει νεες. Την jb και την ics την εχει αναγκη το atrix γιατι οι εφαρμογες που απαιτουν hardware acceleration σταδιακα θα αυξανονται και δεν θα μπορουμε να τις τρεξουμε στο κινητο μας. Δεν λεω οτι σαν συσκευη δεν εχει καλες επιδοσεις αλλα αυτην την στιγμη το κινητο με την gb δεν δουλευει στο 100% του. Οσο για την αναβαθμιση τερμα οι αναβαθμισεις για το atrix απο την motorola, δεν προκειται να βγαλει κατι αλλο στο μελλον γιατι στο προγραμμα της ηταν σαφεστατο, μενει στην gb και τελος. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 ALEX δυστυχως δεν μπορω να συμφωνησω... Απο τη στιγμη που ''εβαλα'' επανω το ICS leak (οταν ειχε βγει) εχω παθει την πλακα μου, βεβαια εκεινο το αφησα, οπως και ολες τις ρομ βασισμενες στο νεο κερνελ γιατι ''ρουφαει'' τη μπαταρια σε 9-10 ωρες πολυ μετριας χρησης (μη πω αναμονης) και κατεληξα πλεον στην Cm10 tou EPinter, Δε λεω η καμερα μου τη σπαει που lagαρει αλλα οσο κιαν προσπαθησα να δουλεψω τις gb ρομ δεν μπορω, το κινητο ΦΥΣΑΕΙ me CM10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Όλο για ρομ ακούω και προβλήματά.Εγω αν και σε όλα μου σχεδόν τα κινητά μου τις άλλαζα μπορώ να πω ότι με το Ατριχ δεν μου κάνει αίσθηση να το πειράξω.Νομίζω ότι ακόμα τουλάχιστον δεν χρειαζετε. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Κι επειδη καθενας με τον πονο του κι ο δικος μου, ειναι το rootαρισμα που δε μου καθεται. Ειτε χειροκινητα ειτε με καποια αυτοματοποιημενη διαδιακασια, δε με θελει. Παρατηρησα στον πινακα ελεγχου, στη διαχειριση συσκευων, εκει που αναφερει android phone, o οδηγος Android composite ADB interface δεν δουλευει. Στις ιδιοτητες αναφερει "This device can not start (code 10)". Δε βρισκει αλλη εκδοση οταν ζηταω Update. Υπαρχει καποιος driver που μου εχει ξεφυγει; Ευχαριστω. Ακομη και το SuperOneClick v2.3.3.0 κολλαει -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 11, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 τη δοκιμασα κι εγω αυτη την rom και μου την εδωσε αυτο το λαγκαρισμα , επισης δεν εχει webtop. Η μπαταρια δεν ειναι ασχημη και ειναι αρκετα γρηγορη ρομ.Για δες ομως το σκορ που βγαζει σε σχεση με αυτη που ειπα να δεις διαφορα. Για μενα η καμερα 1080p ειναι κοκκινο πανι ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Κι επειδη καθενας με τον πονο του κι ο δικος μου, ειναι το rootαρισμα που δε μου καθεται. Ειτε χειροκινητα ειτε με καποια αυτοματοποιημενη διαδιακασια, δε με θελει. Παρατηρησα στον πινακα ελεγχου, στη διαχειριση συσκευων, εκει που αναφερει android phone, o οδηγος Android composite ADB interface δεν δουλευει. Στις ιδιοτητες αναφερει "This device can not start (code 10)". Δε βρισκει αλλη εκδοση οταν ζηταω Update. Υπαρχει καποιος driver που μου εχει ξεφυγει; Ευχαριστω. Ποια εκδοση εχεις στο τηλ σου?Για βαλε λιγο μεσα απο τις πληροφοριες τα νουμερα και εκδοσεις. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ποια εκδοση εχεις στο τηλ σου?Για βαλε λιγο μεσα απο τις πληροφοριες τα νουμερα και εκδοσεις. System Version 4.5.141.MB860.ATT.en.US Android version 2.3.6 Webtop version WT-1.2.0.-110_OLY-6 Build number 4.5.141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 System Version 4.5.141.MB860.ATT.en.US Android version 2.3.6 Webtop version WT-1.2.0.-110_OLY-6 Build number 4.5.141 εχει μια εφαρμογη motorolla peters tools. αν. θυμαμαι καλα που ρουταρει το κινητο χωρις ξεκλειδωμα του bootloader. Για μενα δεν υπαρχει λογος καποιος να εχει κλειδωμενο bootloader εφοσον η μαμα μοτορολλα δε θα δωσει αλλο firmware.Οποτε καλυτερα ξεκλειδωσε το και μετα ρουταρισε το. Απλα θελει προσοχη ποιο αρχειο sbf θα φλασαρεις δεδομενου οτι εχεις Att rom και αν ειναι επισημη 2.3.6 δε μπορεις να πας πισω σε 2.3.4 ουτε να φλασαρεις ιnternational sbf....προσοχη μη το brickareis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Θα ηθελα να απαντησει καποιος στο παρακατω ερωτημα μου. Εχει καποιος παιξει βιντεο 1080P με υποτλιτους σε τηλεοραση 46 ιντσων χωρις κολληματα?Μπορει να το κανει το κινητο αυτο?Εστω και 720P μπορει να παιξει?Και αν ναι με ποιον Player? Ευχαριστω ..Και αν σας ειναι ευκολο ενα λινκ για τον τυπο του hdmi καλωδιο που πρεπει να παρω? System Version 4.5.141.MB860.ATT.en.US Android version 2.3.6 Webtop version WT-1.2.0.-110_OLY-6 Build number 4.5.141 http://www.androidauthority.com/atrix-4g-android-2-3-6-firmware-4-5-141-root-63533/ Εχεις κανει το παραπανω? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 12, 2012 by navi55 Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 ... http://www.androidauthority.com/atrix-4g-android-2-3-6-firmware-4-5-141-root-63533/ Εχεις κανει το παραπανω? Φυσικα και κολαει στο ... adb shell ... Οπου μου βγαζει οτι δε βλεπει τη συσκευη. :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Φυσικα και κολαει στο ... adb shell ... Οπου μου βγαζει οτι δε βλεπει τη συσκευη. :mad::mad::mad: Πρεπει να κατεβασεις τους drivers της συσκευης σου.Αν και παλι δεν κανεις κατι δες αυτο http://www.unlockroot.com/index.html Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 To ρουτάραμε το κινητό και όλα ωραία και καλά...:D Γενικά το ψιλοκατέχω το άθλημα και δεν ήταν κάτι το δύσκολο, πέρασα μετά την εφαρμογή titanium backup, τράβηξα και μερικά backup, καθάρισα και την dalvic cache αλλά από εκεί και πέρα τί ;;;;;;; :O Τί άλλο μπορώ να κάνω για να το αλαφρώσω λίγο παραπάνω;;; Να σημειώσω ότι κάνω αρκετή χρήση του webtop και μου είναι απαραίτητο να παίζει οπότε δεν θέλω να ασχοληθώ με την δοκιμή διάφορων άλλων διανομών. Επίσης μετά το ρουτάρισμα και το καθάρισμα της cache παρατήρησα ότι το webtop τρέχει πολύ καλύτερα χωρίς τα κολλήματα/προβλήματα που εμφάνιζε παλαιότερα. Κάθε βοήθεια δεκτή. :D Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 To ρουτάραμε το κινητό και όλα ωραία και καλά...:D Γενικά το ψιλοκατέχω το άθλημα και δεν ήταν κάτι το δύσκολο, πέρασα μετά την εφαρμογή titanium backup, τράβηξα και μερικά backup, καθάρισα και την dalvic cache αλλά από εκεί και πέρα τί ;;;;;;; :O Τί άλλο μπορώ να κάνω για να το αλαφρώσω λίγο παραπάνω;;; Να σημειώσω ότι κάνω αρκετή χρήση του webtop και μου είναι απαραίτητο να παίζει οπότε δεν θέλω να ασχοληθώ με την δοκιμή διάφορων άλλων διανομών. Επίσης μετά το ρουτάρισμα και το καθάρισμα της cache παρατήρησα ότι το webtop τρέχει πολύ καλύτερα χωρίς τα κολλήματα/προβλήματα που εμφάνιζε παλαιότερα. Κάθε βοήθεια δεκτή. :D Πως καθαρισες το dalvic cache?Χανεις κατι αν το καθαρισεις η πρεπει να παρεις backup?Σε ευχαριστω. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα προβληματακι με το κινητο απο λαθος δικο μου,αφου απενεγοποιησα το blur με ενα tool απο το xda ολα ηταν τελεια αλλα αν κανω επαναφορα ρυθμισεων υπαρχει θεμα αφου εχει διαγραψει τον launcher της μοτο...αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να ξεκλειδωσω τον μπουτλοαντερ χωρις να εχω καποιο προβλημα ωστε να ξαναστεισω το κινητο απο την αρχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts