haris_led Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Υπαρχει κανενα Tweek για να περασουμε στο prop αρχειο?Εχω την 2.3.4 ρουταρισμενη!!?? There is an app for that! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 There is an app for that! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor Δεν μου λέει κατι αυτο.Εγω ζητησα tweeks ας πούμε για μπαταρία η οθόνη η wifi. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Η μοτορολα είπε οτι δίνει κάποια έκπτωσή στην αγορά νέου κινητού αν κάποιος έχει συσκευή της που δε θα αναβαθμιστεί σλ(λεγε με Ατριξ). Γνωρίζει κανεις αν ισχύει κ για τη χώρα μας? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Οποιος θελει να περασει το παγωτο οδηγιες στο βιντεο.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Λιωμένο παγωτό...δε λέει...κάτσε να παγώσει καλά αλλιώς δεν τρώγεται. :lol: Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Η μοτορολα είπε οτι δίνει κάποια έκπτωσή στην αγορά νέου κινητού αν κάποιος έχει συσκευή της που δε θα αναβαθμιστεί σλ(λεγε με Ατριξ). Γνωρίζει κανεις αν ισχύει κ για τη χώρα μας? Στο xda ενας χρηστης που το ειχε ρωτησει του ειχαν πει οτι ηταν για συνδρομητες της at&t. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα γενικα αμφιβαλω αν θα δωσει κατι σε χρηστες εκτος της αμερικης, κατα την γνωμη μου δεν αξιζει κιολας για 100 ευρω εκπτωση να παρει καποιος συσκευη μιας εταιριας που εγραψε τους χρηστες της και λογικα θα τους ξαναγραψει στο μελλον. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Μπορούν να τα βάλουν :X Πιο εξοργιστικό νέο του τελευταίου καιρού. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Στο xda ενας χρηστης που το ειχε ρωτητριξσει του ειχαν πει οτι ηταν για συνδρομητες της at&t. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα γενικα αμφιβαλω αν θα δωσει κατι σε χρηστες εκτος της αμερικης, κατα την γνωμη μου δεν αξιζει κιολας για 100 ευρω εκπτωση να παρει καποιος συσκευη μιας εταιριας που εγραψε τους χρηστες της και λογικα θα τους ξαναγραψει στο μελλον. σε ευχαριστώ. πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έδωσαν αναβάθμισή για το ατριξ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ρε παιδια καπου διαβασα οτι βγηκε ics official leaked για το atrix. Γνωριζουμε κατι? Τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδια μην ζοριζεστε!Εχουμε ενα απο τα καλυτερα κινητα σε hardwere.Εχουμε και την official 2.3.4 που μεχρι τωρα ειναι αστερι.Ενα ρουτ θελει μονο και τιποτα αλλο.Η μπαταρια εμενα με ολα μεσα (wifi -3g internet-ομιλια) κραταει 2 μερες γεματες.Εχουμε 16 γιγα χωρο και μεχρι 32 γιγα σε sd.Εχουμε και τα αστερια των xda Που θα βγαλουν την καλυτερη ρομ ασε που πιστευω οτι τελικα θα βγει και ics απο την motorola!!Γιαυτο μην μασατε...... Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Αλήθεια έχει κάποιος να δωσει λινκ με αυθεντικές μπαταρίες για το atrix? ψάχνω καιρό αλλά δεν έχω βρει κατι το αξιοπιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Οπως φαινεται παρακολουθουν την ενοτητα και εκει που ειχε ενας το λαπντοκ εγιναν σε μια νυχτα 3.Φυσικα το πηρα απο τον φτηνοτερο.;) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Πρόβλημα ?Η μπαταρία δείχνει 43% και αν το σβησω και το ανοίξω λέει 76% τι να κάνω ρε παιδιά? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Τπτ, ετσι κανει. Η ενδειξη της μπαταριας ειναι σχετικη, οχι απολυτη. Αν τρεχεις πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο, απαιτουν πορους, αρα μειωνουν την διαρκεια της. Οταν του κανεις επανεκινηση, ξεκιναει με τις ελαχιστες εφαρμογες, αρα σου δειχνει οτι η μπαταρια θα κρατησει περισσοτερο. Εχω καταληξει οτι η ενδειξη της μπαταριας αναφερερται στην υπολοιπομενη χρονικη διαρκεια και οχι στο φορτιο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Αλήθεια έχει κάποιος να δωσει λινκ με αυθεντικές μπαταρίες για το atrix? ψάχνω καιρό αλλά δεν έχω βρει κατι το αξιοπιστο... Κι εγω ψαχνω. ΕΙχα παρει μια απο ebay αλλα ηταν πολυυυυυ μαϊμου και την επεστρεψα. Αυτα τα βρηκα πριν λιγο http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=33538 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52409 αλλα δεν τα εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 με τις custom rom το λαπντοκ λειτουργει κανονικα? υπαρχει τροπος να μπει αλλοσ browser στο λαπντοκ και να βγει ο firefox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) http://atrix4ghacks.com/atrix-4g-hacks/how-to-enable-webtop-without-laptopusb-dock/ Δεν εχετε lapdock?Καντε το παραπανω και μπορειτε να δειτε σε μια tv το κινητο σας!!!Αντε σας εφτιαξα παλι!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ???ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΔΩ!!!! http://atrix4ghacks.com/atrix-4g-hacks/how-to-install-atrix-4g-drivers/ Θελετε να περασετε drivers Και δεν ξερετε πως η ποιους?Ριξτε μια ματια στο παραπανω λινκ!! Καθαρες και ευκολες οδηγιες με βιντεο για το πως θα ξεκλειδωσουμε τον BootLoader μας!! http://atrix4ghacks.com/atrix-4g-hacks/how-to-unlock-bootloader-and-install-permanent-recovery/ Edited October 28, 2012 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Τπτ, ετσι κανει. Η ενδειξη της μπαταριας ειναι σχετικη, οχι απολυτη. Αν τρεχεις πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο, απαιτουν πορους, αρα μειωνουν την διαρκεια της. Οταν του κανεις επανεκινηση, ξεκιναει με τις ελαχιστες εφαρμογες, αρα σου δειχνει οτι η μπαταρια θα κρατησει περισσοτερο. Εχω καταληξει οτι η ενδειξη της μπαταριας αναφερερται στην υπολοιπομενη χρονικη διαρκεια και οχι στο φορτιο της. Καλα σχετικη ειναι μονο στο atrix? σε ολα τα κινητα android πως ειναι απολυτη?Ουτως εχω βαλει task killer και κλεινω τις εφαρμογες οποτε δεν τρεχει καμία στο παρασκήνιο.Παλι εχτες το εκλεισα με 88% και το πρωι το ανοιξα λεει 99% θα με τρελανει.Βεβαια ειναι στην δευτερη φορτιση ακομα θα το παρακολουθησω.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Κατά κοινή ομολογία η χρήση task killer στο android καλό δεν κάνει. Κακό μπορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ερωτηση: Εχω περασει τη neutrino στο κινητο. Υπαρχει λινκ για την στοκ 2.3.4 ? Θελω να επαναφερω την stock, μπορω να την ξαναφλασαρω η θα brick-αρει? Ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 κανα καλο app υπαρχει για να σωσω καπου ολες τις επαφες μου?sim και κινητο. μαλλον αρχιζω το πειραγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 κανα καλο app υπαρχει για να σωσω καπου ολες τις επαφες μου?sim και κινητο. μαλλον αρχιζω το πειραγμα! αν τις κάνεις συγχρονισμό με το gmail και μετά από κάθε φλασαρισμα απλά μπαίνεις στον λογαριασμό σου και εμφανίζονται ξανά!!! εγώ που αλλάζω συχνά rom έτσι τα περνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 συγχρονισμος με gmail δε σε βολεύει; και έχεις τις επαφές σου παντού και πάντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) κανα καλο app υπαρχει για να σωσω καπου ολες τις επαφες μου?sim και κινητο. μαλλον αρχιζω το πειραγμα! My Phone explorer...ψαξτο στο μαρκετ!! Η καλυτερη ρομ που υπαρχει.Οδηγιες εχει μεσα και με βιντεακι!!Εχει και overclock στο 1.300. http://atrix4ghacks.com/atrix-4g-roms-2/aura-rom-for-rooted-atrix-4g-3500-quadrant1-3ghz-overclocking/ Θα πρεπει να κανετε και update στο CWR .Τα εχει ολα το λινκ! Προσοχη στις οδηγιες! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 28, 2012 by navi55 Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καθαρες και ευκολες οδηγιες με βιντεο για το πως θα ξεκλειδωσουμε τον BootLoader μας!! http://atrix4ghacks.com/atrix-4g-hacks/how-to-unlock-bootloader-and-install-permanent-recovery/ παντως ο τροπος για να το κανεις root στην σελιδα σε εμενα 2 φορες που το εκανα δεν πετυχαινει... γνωριζει κανεις αλλο τροπο,η link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts