tsak8 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Unfortunatelly I don't share your optimism :P Ερχόμενος από το HTC Desire όπου του είχαν αλλάξει τα πρέκια οι xda-devs το Atrix ήταν μια απογοήτευση. Φυσικά όπως έγραψα και παραπάνω βιάστηκα όταν το αγόρασα λόγω της καλής τιμής του (300 με εκείνη την προσφορά του MediaMarkt) οπότε δε μου φταίει και η Motorola, έπρεπε να γνωρίζω. Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχω ρίξει άπειρη αρνητική κριτική και σε αυτό αλλά και στο Xoom που επίσης έχω και επίσης έχω απωθήσει αρκετό κόσμο από το RAZR για τους ίδιους λόγους. Όπως κάποια άτομα αγαπούν-σε όρια λατρείας- την Apple έτσι και εγώ 8 μήνες τώρα έχω μισήσει όσο δεν πάει άλλο αυτή την εταιρία. Τουλάχιστον η HTC "άφηνε" να ξεκλειδώσεις τον bootloader χωρίς πολλά πολλά, εδώ θέλαν και e-fuse τρομάρα τους, μη τους χαλάσουμε το προϊόν. Σύντομα θα πωληθεί βέβαια, ελπίζω σε μια ικανοποιητική τιμή μπας και πάρω ένα κινητό που έχει στοιχειώδη υποστήριξη πρωτίστως από την εταιρία που το φτιάχνει και κατά συνέχεια-συνέπεια και από την κοινότητα. Έτσι που τα λες μαζί σου, αν και το γεγονός ότι μόνο ρουτ έκανα και τέλος προσωπικά δεν με χάλασε. Μολις παρελαβα την μπαταρια, με μεγαλη καθυστερηση. Να 'ναι καλα τα ΕΛ.ΤΑ.... Μεσα στο ΣΚ, πιστευω θα φανει ποσο "γνησια" ειναι, απο το ποσο θα κρατησει. Απο Δευτερα θα ενημερωσω. Αναμένουμε Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Παιδιά δεν ξέρω τι λετε,μιλάμε για την πιο value for money συσκευή που υπάρχει,και συγκεκριμένα στη δική μου έχω αλλάξει ένα σωρό ρομ και κερνελ ,μπορει να δουλεύει στα 1300mhz χωρις το παραμικρό θεμα αλλα παει μια χαρά τελικά και στα 1000mhz,μιλάμε για διπυρινο tegra,πολύ καλη gpu 1 gb μνημης και γενικά η συσκευή είναι κάτι πιο πάνω απο τουμπανο,σε benches σκίζει κάθε galaxy s2 όπως και σε αναλυση οθόνης,η δε μπαταρία της είναι φαινόμενο για σημερινό smartphone... Να πω για το ότι με ένα σκετο καλωδιο κανει την τηλεοραση μου υπολογιστη με linux ? Το οποίο δε θα γίνεται σε ice cream... Ειλικρινά,εσεις που έχετε ξενερωσει τοοοσο πολύ,δεν ξέρω τι ψάχνατε... Αν σας βγάλω μια ρομ που θα την ονομάσω ice cream θα βαφτισετε καλη; Δεν κοιτάτε για κανα desktop? Αν και κάτι μέτρια τα παταει το atrix... Ελεος... Edited September 15, 2012 by vagelisda Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Πες τα ρε Βαγγέλη... :up: Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Αφήστε τα ελεη για την εκκλησία και χαλαρώστε... Κανείς δεν είπε ότι το κινητό δεν έχει πολύ καλό hardware για την τιμή του αλλά αναμφισβήτητα απαξιώνεται από το λειτουργικό του. Είναι παράλογο να ζητάει κάποιος νεότερες εκδόσεις android? Η μήπως όλοι έχουν όνειρο να κάνουν την τηλεόραση υπολογιστή με λίνουξ και παρατάνε όλα τα features της ICS και την αμεσότητα της jelly bean με τις σημαντικές αλλαγές του project butter? Η μήπως έχουμε τον χρόνο και την όρεξη να πειραματιζόμαστε με kernels, custom roms για να πάρουμε τις μισές λειτουργίες των επίσημων εκδόσεων??? Κανένα πρόβλημα αν είστε ευχαριστημένοι, αλλά μάθετε να σέβεστε τις διαφορετικές ανάγκες και την ιεράρχηση τους από τους άλλους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Μολις παρελαβα την μπαταρια, με μεγαλη καθυστερηση. Να 'ναι καλα τα ΕΛ.ΤΑ.... Μεσα στο ΣΚ, πιστευω θα φανει ποσο "γνησια" ειναι, απο το ποσο θα κρατησει. Απο Δευτερα θα ενημερωσω. Η μπαταρια ειναι πιο μαϊμου απο μαϊμου των τροπικων δασων :mad::mad::mad: Ειναι ζητημα να κραταει μιση μερα, με χαλαρη χρηση !!! Αγοραστηκε απο ebay και συγκεκριμενα απο http://www.ebay.co.uk/itm/110742841493?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2880wt_1139 Τουλαχιστον εγω την αγορασα προς 7,90 Ευρω και οχι 11,90. Μακρια απο αυτον παιδια. Και ειναι απο Γερμανια... Edited September 15, 2012 by nfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Θα συμφωνήσω σα μέσω χρήστης για το εν λόγο κινητό και σαν υπέρ καταναλωτής συσκευών (έχω και note στη κατοχή μου) μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 νομίζω οτι κάποιους τους ενδιαφέρει πιο πολύ η "ετικέτα"... αν φοράει δλδ ICS ή JB παρά το γεγονός του τι πραγματικά είναι σε τελική ανάλυση το συγκεκριμένο "κινητό"... εγώ χαίρομαι που βλέπω πλέον και άλλες εταιρείες (Asus, NEX...) να βγάζουν κινητά με δυνατότητες "all in one"... αυτό από μόνο του λέει πολλά για το Atrix. σίγουρα θα ήθελα και εγώ μια αναβάθμιση και είμαι σίγουρος οτι η μοτο το παλεύει... μην ξεχνάμε όμως ότι για την αναβάθμιση αυτή πρέπει να αλλάξει πολλά... (webtop) οπότε δεν είναι και το πιο απλό πράγμα, αν πάλι κάποιος πει ότι δεν τον νοιάζει το webtop τότε μπορεί να βρει μια custom rom και να έχει και ICS & JB και οτι άλλο βγει... ας δούμε το δάσος και οχι το δένδρο, έστω για μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Απορώ γιατί εκνευρίζεστε μερικοί και πετάτε ελέη από εδώ και από εκεί. Κανείς δεν είπε ότι η συσκευή υστερεί σε μπαταρία, hardware κλπ. Το ότι γίνεται webtop, lapdock media center κλπ τα θεωρώ εγώ τουλάχιστον δευτερευούσης σημασίας μιας και έχω laptop το οποίο χρησιμοποιώ συνέχεια. Συγκρίσεις σχετικά με lapdock-laptops και χρηστικότητας/δύναμης επεξεργαστών/λειτουργικών είναι περιττές φαντάζομαι. Το ότι μπορείς να βάλεις 1000 ρομ και 2000 κερνελ δε μου λέει κάτι αν όταν τα βάλεις το κινητό σε ICS/JB χάνει δυνατότητες. Και δεν μιλάω για τις "δευτερεύουσες" που γράφω παραπάνω αλλά για βασικές, όπως η ΚΑΜΕΡΑ. :rolleyes::rolleyes: Δεν θέλω να μου βγάλει official update η Motorola για ics, θέλω απλά τους drivers για την ΚΑΜΕΡΑ. Δεν ζήτησα να ξαναγράψει το lapdock και τα σχετικά. Μπορεί να δώσει τους drivers για ics στο site της για να μπορέσουμε όσοι δεν έχουμε lapdock να βάλουμε ICS ? Όλα τα άλλα που γράφετε και σκίζετε τα ιμάτιά σας είναι ωραία αλλά ανούσια. Το κινητό δεν έχει υποστήριξη σε επίπεδο λογισμικού. Τελεία και παύλα. Σχετικό-άσχετο: εγώ χρησιμοποιώ πολύ το κινητό για να ακούω μουσική με το PlayerPro. Το έχω χρόνια, το έχω συγχρονίσει με τη μουσική βιβλιοθήκη μου στο iTunes και είναι το αγαπημένο μου πρόγραμμα για να ακούω μουσική. Με motoblur rom(gingerbread) έχω τα εξής προβλήματα: στο lockscreen δεν φαίνεται το κομμάτι που παίζει ούτε υπάρχουν κουμπιά προηγούμενου επόμενου. Επίσης με τα volume buttons παρατεταμένα δεν μπορώ να πάω αμέσως στο επόμενο/προηγούμενο κομμάτι. Με cm7 custom rom στην lockscreen εμφανίζονται κουμπάκια play/pause, next, previous και επίσης με τα κουμπιά της έντασης παρατεταμένα μπορώ να πάω next/previous. Γιατί όμως θέλω απεγνωσμένα ICS/JB ? Γιατί κάτι (μάλλον) πρόσθεσε η μαμάκα Google και πλέον τρίτοι κατασκευαστές των music player apps έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν Information στην Lockscreen NATIVE (by native εννοώ χωρίς πειράγματα της cyanogenmod team όπως στο gingerbread). Για παράδειγμα στις ics rom ο playerpro(καθώς και άλλοι) προβάλουν album, previous/next play/pause και επίσης από τα volume buttons αλλάζεις τραγούδι χωρίς να ανοίξεις την οθόνη. Τι προτείνεις να κάνω φίλε με το έλεος στο τέλος του μηνύματός σου; Να το καθίσω στο dock και να ακούω μουσική στην tv μου; Γιατί αυτό το πράγμα που ζητάω δε νομίζω να είναι ΤΟΣΟ εξεζητημένο, αλλά mostly common feature που μάλιστα το έχει και το iOS εξαρχής νομίζω. Απλά πράγματα. Καθημερινά. Όχι φαμφάρες τύπου το σύνδεσα στην τιβι. Αν θεωρείτε ότι η λειτουργία της κάμερας ή/και της διαχείρισης αναπαραγωγής μουσικής μέσω lockscreen είναι ασήμαντα τότε πάσο, είμαι πολύ περίεργος. Disclaimer: όπως έγραψα δε μου φταίει η Motorola, έπρεπε να ξέρω πριν πάρω την συσκευή ότι είναι έτσι. Απλά αφότου την πήρα και το διαπίστωσα περίμενα λίγο ακόμα, λίγο ακόμα, λίγο ακόμα, και πάει λέγοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Παίδες,αν δε σας νοιαζει το lapdock η το webtop γενικά,ίσως δεν κάνατε καλη έρευνα αγοράς,τι να σας πω; Εγώ που το πηρα για αυτο που ήταν και όχι για αυτό που θα ήθελα να είναι δε βαράω το κεφάλι μου τωρα στον τοίχο. Χάρη ,εσύ αντιφασκεις. Εσύ είπες ότι σου άρεσε το desire γιατι του ειχες αλλάξει τα φώτα. Για αυτο ειπα ότι έχω αλλάξει ένα σωρό ρομ. Αλλάξει τα και στο atrix να εχεις αυτά που θες. Αφού ασχολείσαι ξερεις ότι γίνεται. Ολοι θα θέλαμε να εχουμε τα updates,εννοείται,και στάνταρ είναι εκνευριστική η motorola σε αυτο το θέμα,αλλα μετά απο.τρεις συσκευές motorola,κατάλαβα ότι είναι συσκευές με ουσία,ποιοτικές και διαχρονικές σαν hardware (κάτι που εκλείπει σιγα σιγά) και με κορυφαίους επεξεργαστές συνηθως και με καλύπτουν,παρολες τις παρασπονδίες της εταιρείας στα updates. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Unfortunatelly I don't share your optimism :P Ερχόμενος από το HTC Desire όπου του είχαν αλλάξει τα πρέκια οι xda-devs το Atrix ήταν μια απογοήτευση. Φυσικά όπως έγραψα και παραπάνω βιάστηκα όταν το αγόρασα λόγω της καλής τιμής του (300 με εκείνη την προσφορά του MediaMarkt) οπότε δε μου φταίει και η Motorola, έπρεπε να γνωρίζω. Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχω ρίξει άπειρη αρνητική κριτική και σε αυτό αλλά και στο Xoom που επίσης έχω και επίσης έχω απωθήσει αρκετό κόσμο από το RAZR για τους ίδιους λόγους. Όπως κάποια άτομα αγαπούν-σε όρια λατρείας- την Apple έτσι και εγώ 8 μήνες τώρα έχω μισήσει όσο δεν πάει άλλο αυτή την εταιρία. Τουλάχιστον η HTC "άφηνε" να ξεκλειδώσεις τον bootloader χωρίς πολλά πολλά, εδώ θέλαν και e-fuse τρομάρα τους, μη τους χαλάσουμε το προϊόν. Σύντομα θα πωληθεί βέβαια, ελπίζω σε μια ικανοποιητική τιμή μπας και πάρω ένα κινητό που έχει στοιχειώδη υποστήριξη πρωτίστως από την εταιρία που το φτιάχνει και κατά συνέχεια-συνέπεια και από την κοινότητα. Kαλά, φυσικά και η υποστήριξη δε φτάνει τα επίπεδα του desire. Γενικώς η moto δεν έχει την υποστήριξη που έχουν άλλες εταιρίες από xda, μιας και -μέχρι τώρα τουλάχιστον- η πολιτική κλειδώματος που ακολουθούσε δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Και ο λόγος για τον οποίον κράζω τη motorola είναι ακριβώς αυτό. Το κλείδωμα των bootloaders! Δεν μπορώ να πω πως έχω μείνει εκστασιασμένος με το atrix, αλλά σίγουρα δεν είμαι και δυσαρεστημένος. Βέβαια όλα είναι θέμα αναγκών. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι ένα lapdock για να του βάλω linux, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλουν όλοι. Αν άλλαζα τώρα συσκευή, είμαι σίγουρος ότι θα πήγαινα προς asus padfone γιατί μου αρέσει ακριβώς αυτή η φιλοσοφία (κινητό-tablet-lapdock) και είναι αυτό που γουστάρω και στο atrix. Προφανώς και αν δε χρησιμοποιείς και δεν ενδιαφέρεσαι γι'αυτά, δε θα σε καλύπτει. Σίγουρα ανυπομονώ κι εγώ σαν τρελός για την ics/jb και είμαι αισιόδοξος μιας και μόλις δοθεί η επίσημη ics (βασικά το source του kernel) κατευθείαν η cm9/10 θα γίνουν επίσημες και fully functional γιατί τα προβλήματα (πχ το βίντεο και διάφορα fc) οφείλονται στην έλλειψη διαφόρων drivers για ics/jb! υγ. βλέπω αυξήθηκε η κίνηση στο θέμα του atrix πλέον :D Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Παίδες,αν δε σας νοιαζει το lapdock η το webtop γενικά,ίσως δεν κάνατε καλη έρευνα αγοράς,τι να σας πω; Εγώ που το πηρα για αυτο που ήταν και όχι για αυτό που θα ήθελα να είναι δε βαράω το κεφάλι μου τωρα στον τοίχο. Χάρη ,εσύ αντιφασκεις. Εσύ είπες ότι σου άρεσε το desire γιατι του ειχες αλλάξει τα φώτα. Για αυτο ειπα ότι έχω αλλάξει ένα σωρό ρομ. Αλλάξει τα και στο atrix να εχεις αυτά που θες. Αφού ασχολείσαι ξερεις ότι γίνεται. Ολοι θα θέλαμε να εχουμε τα updates,εννοείται,και στάνταρ είναι εκνευριστική η motorola σε αυτο το θέμα,αλλα μετά απο.τρεις συσκευές motorola,κατάλαβα ότι είναι συσκευές με ουσία,ποιοτικές και διαχρονικές σαν hardware (κάτι που εκλείπει σιγα σιγά) και με κορυφαίους επεξεργαστές συνηθως και με καλύπτουν,παρολες τις παρασπονδίες της εταιρείας στα updates. Σε παρακαλώ πολύ πήγαινε και ξανακοίτα τι έγραψα για το ποιός έχει αλλάξει τα φώτα στο desire. Ουδεμία όρεξη έχω να αλλάζω ρομ κάθε μέρα. Το κάνω μόνο όταν θέλω να δοκιμάσω αν μια ρομ έχει κάτι που με ενδιαφέρει. Και ξαναλέω δεν γίνεται να έχω αυτά που θέλω (ics ή jb rom μαζί με λειτουργική κάμερα) διότι λείπουν οι drivers. Πως να το περιγράψω άραγε, έχω στερέψει από ιδέες. Εξ' αρχής έγραψα ότι ήταν δικό μου λάθος που δεν έψαξα και ότι βιάστηκα να πάρω την συσκευή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε λες και θιχτήκατε; Αλήθειες λέω. Αν βάλεις ics custom δεν έχεις κάμερα. Τέλος. Δεν είπα κάποιο ψέμα. Εκτός και αν εσύ Βαγγέλη ξέρεις κάτι που δεν ξέρω. :X Το ότι έχω κράξει την Motorola στον κύκλο μου δεν είναι κάτι που έκανα μόνο στην Motorola, αλλά και στην HTC η οποία δεν έδινε (τότε) την 2.3 και το καθυστερούσε. Και εκεί είχε πέσει κράξιμο. Επίσης έπεσε και όταν η HTC δεν έδινε source code του Open source λειτουργικού που έβαζε στις συσκευές της ως όφειλε. Τουλάχιστον αυτή έβαλε μυαλό με τον καιρό και καλυτέρεψε λίγο. Με την Motorola θα αναγκαστούμε να περιμένουμε. Anyway δεν υπάρχει νόημα σε αυτή τη συζήτηση όπως καταλαβαίνεις οπότε σταματάει εδώ από μέρους μου. Villis, άντε να δούμε πότε θα βγει!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Αγαπητοι φιλοι το ατριξ μου σταματησε να δουλευει ολη η οθονη αφης .... Μετα απο hard reset το προβλημα δεν λυθηκε .... παμε για σερβις λογικα Εχει ξανασυμβει σε αλλα ατριξ ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Αγαπητοι φιλοι το ατριξ μου σταματησε να δουλευει ολη η οθονη αφης .... Μετα απο hard reset το προβλημα δεν λυθηκε .... παμε για σερβις λογικα Εχει ξανασυμβει σε αλλα ατριξ ???? Όχι, δεν είναι σύνηθες φαινόμενο. Μήπως σου έπεσε ή απλά από τη μια στιγμή στην άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Εχω το atrix στην τελευταια version. Ενα προβληματακι εχω μονο απο το κινητο και τιποτα αλλο. Καμια φορα χανει το σημα και θελει επανεκκινηση για να διορθωθει. Εχετε κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Οταν χανει το σημα για καποιο λογο, ασανσερ κτλ, ειναι γεγονος οτι αργει να το ξαναβρει. Δε χρειαζεται επανεκκινηση ομως. Ενα "κολπο", που σε μενα δουλευει συνηθως, ειναι να ενεργοποιησω το 3G, εκεινη τη στιγμη, ωστε να αρχισει να ψαχνει σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ναι, σωστα. Απλα αργει αρα δεν εχει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 καταλαβαινω τον εκνευρισμο μερικων και συμφωνω μαζι σας αλλα η συσκευη περυσσι ηταν flagship των 699 ευρω και γι αυτο ερχεται με μερικα Premium features Οπως 2gb exclusive rom, fingerprint reader dual led flash Και φυσικα διπυρηνο με 1gb ram. Εχω 200 εφαρμογες και με το Launcher pro δεν τρωει κανενα κολλημα χωρια που εχω 10 tabs ανοιχτα στον firefox. Οταν δε τους λεω οτι το κινητο ανοιγει με δακτυλικα αποτυπωματα τοτε πολυ απλα δε με πιστευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Δακτυλικά αποτυπωματα?? :what: Πες με ότι θες αλλά θα μου πεις και για τα δακτυλικά αποτυπωματα .... :o Edit. Άκυρο το βρήκα!!! :) Μενω έκπληκτος ...... :cool: Edited September 19, 2012 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Σκεφτομαι να το δωσω το κινητο μονο και μονο για το sar του που ειναι υψηλο. Τι λετε? Μπορειτε να με ηρεμισετε?:happy: Κατα τα αλλα, λειτουργει τελεια και δεν με εχει απογοητευσει σε τιποτα. Και το να το δωσω 200-220 ευρω το σκεφτομαι γιατι τι αλλο να παρω να ειναι τοσο καλο? Το εν λογω κινητο το πηρα στην κοπελα μου μιας και της κλεψαν την τζαντα με το gs2 μεσα (την οποια τζαντα βρηκε η αστυνομια αλλα οπως ηταν αναμενομενο χωρις το κινητο, λεφτα κλπ μεσα) και της πηρα το atrix. Σε συγκριση που κανω λοιπον με το gs2 δεν υστερει σε τιποτα (ισως ηταν ελαφρα πιο γρηγορο στην εγκατασταση και εκκινηση προγραμματων παιχνιδιων και πιο λεπτο το gs2) και ο μονος λογος που σκεφτομαι να το πουλησω ειναι το sar. Edit: Ξεχασα να αναφερω και κατι που με απογοητευσε. Η καμερα του atrix. Edited September 20, 2012 by stratigos24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Σκεφτομαι να το δωσω το κινητο μονο και μονο για το sar του που ειναι υψηλο. Τι λετε? Μπορειτε να με ηρεμισετε?:happy: Κατα τα αλλα, λειτουργει τελεια και δεν με εχει απογοητευσει σε τιποτα. Και το να το δωσω 200-220 ευρω το σκεφτομαι γιατι τι αλλο να παρω να ειναι τοσο καλο? Το εν λογω κινητο το πηρα στην κοπελα μου μιας και της κλεψαν την τζαντα με το gs2 μεσα (την οποια τζαντα βρηκε η αστυνομια αλλα οπως ηταν αναμενομενο χωρις το κινητο, λεφτα κλπ μεσα) και της πηρα το atrix. Σε συγκριση που κανω λοιπον με το gs2 δεν υστερει σε τιποτα (ισως ηταν ελαφρα πιο γρηγορο στην εγκατασταση και εκκινηση προγραμματων παιχνιδιων και πιο λεπτο το gs2) και ο μονος λογος που σκεφτομαι να το πουλησω ειναι το sar. Edit: Ξεχασα να αναφερω και κατι που με απογοητευσε. Η καμερα του atrix. SAR ευρωπαϊκού ATRIX: Aυτί: 0.84, Σώμα: 0.92 Δεν νομίζω αυτό να θεωρείται μεγαλο... απλά δεν ειναι πολύ χαμηλό οπως στα Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Α τοσο ειναι? Μια χαρα τοτε. Εγω νομιζα 1.40 φευγα....:p (τοσο βλεπω να λενε στο ιντερνετ και εδω στο θεμα αυτο εχει αναφερθει ως αρνητικο του). Προσωπικα αν ειναι τοσο, ειμαι οκ. Σε ευχαριστω. Edited September 21, 2012 by stratigos24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Αυτό το είδατε; Η motorola αλλαξε το status σχετικά με την αναβάθμιση μας σε ics από Q3 σε "Further plans coming soon". Γενικώς αναβάθμισε το χρονοδιάγραμμά της για αρκετές συσκευές, αλλά δε μου φαίνονται τόσο καλά τα νέα για εμάς. Βέβαια οι atrix users έχουν ξεκινήσει εκστρατεία στο google+ κι απ'ότι λέει ο ceo της moto σύντομα θα έχουμε νέα. Κάποιοι μιλάνε για ακύρωση, κάποιοι άλλοι για πέρασμα σε jb κατευθείαν... Η αλήθεια είναι ότι ακόμα θέλω να είμαι αισιόδοξος, μιας και άλλες συσκευές ακυρώθηκαν τελείως, ενώ σ'εμάς δίνεται μια ελπίδα. Είδωμεν... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Αν δεν δωσουν αναβαθμιση σε ενα τετοιο κινητο θα ειναι απλα τραγικοι. Δε νομιζω σε μια τετοια περιπτωση να ξανακοιταξω κινητο τους στα σοβαρα... Send from my Atrix using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Ανανεώθηκε όλη η σχεδίαση και δομή της σελίδας με αφαίρεση του εκπαιδευτικού κομματιού περί αναβαθμίσεων καθώς και τα νέα για ICS specific upgrades. Αυτό το "further plans coming soon" πάντως, είναι καινούργια έκφραση, ισχύει και για τα αμερικάνικα Atrix 2 & 4G και πολύ στην κόψη του ξυραφιού μου φαίνεται... Ίδωμεν τέλος Οκτώβρη αφού η σελίδα υπόσχεται πλέον μηνιαία ενημέρωση... Edited September 23, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Αυτό το είδατε; Η motorola αλλαξε το status σχετικά με την αναβάθμιση μας σε ics από Q3 σε "Further plans coming soon". Γενικώς αναβάθμισε το χρονοδιάγραμμά της για αρκετές συσκευές, αλλά δε μου φαίνονται τόσο καλά τα νέα για εμάς. Βέβαια οι atrix users έχουν ξεκινήσει εκστρατεία στο google+ κι απ'ότι λέει ο ceo της moto σύντομα θα έχουμε νέα. Κάποιοι μιλάνε για ακύρωση, κάποιοι άλλοι για πέρασμα σε jb κατευθείαν... Η αλήθεια είναι ότι ακόμα θέλω να είμαι αισιόδοξος, μιας και άλλες συσκευές ακυρώθηκαν τελείως, ενώ σ'εμάς δίνεται μια ελπίδα. Είδωμεν... Να κλάψω ή να γελάσω; :X Villis δώσε αν μπορείς link για το gplus να ενημερώνομαι please! Πάντως τουλάχιστον οι Αμερικάνοι που κάνουν μηνύσεις εύκολα σε εταιρίες θα έπρεπε να μηνύσουν την εταιρία που ενώ σε επίσημη σελίδα έλεγε ότι θα δοθεί ICS το Q3 τώρα αναβλήθηκε σε κάτι αόριστο. (θυμάμαι καλά; έλεγε Q3 ή ήταν evaluation + planning; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts