Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Android δεν σε νοιάζει πόση ελεύθερη μνήμη έχεις, ειδικά σε τέτοια συσκευή. :)

Mε 1gb σε αυτήν τη συσκευή όντως δεν σε νοιάζει αλλά το θέμα είναι πως οι περισσότερες συσκευές είναι με 512 ή ακόμα και 384 άρα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι οκ ή τελικά υπάρχει θέμα.

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακριβώς αυτό παρατηρούσα κι εγώ σήμερα και είχα την απορία τι γίνεται στα κινητά με 512.

Το πήρα τελικά το κινητό και τρεις μέρες τώρα μπορώ να πω πως έχω μάθει τα βασικά (που βρίσκεται το καθετί).

Αυτό με την RAM το βλέπουμε στη διαχείριση εφαρμογών στο ''εκτελούνται'' σωστά;

Δηλαδή εμένα που έχει 250 περίπου συνήθως φορτωμένα (αριστερή ένδειξη) και τα 440 περίπου ελεύθερα (δεξιά ένδειξη),

τα υπόλοιπα που μένουν μέχρι τα 1000 τα καταλαμβάνει το Android φορτωμένο απλά και μόνο για να δουλεύει το κινητό;

Και τα 250 δηλαδή είναι ένα σωρό μ@λ#κίες οι φορτωμένες εφαρμογές από τη motorola;

Για τα παιδιά που γράφουν παραπάνω για το swype η επίσημη αναβάθμιση δεν το περιλαμβάνει;

Εμένα, η συσκευασία του κινητού είχε μέσα ένα χαρτάκι που έλεγε ότι το κινητό έχει ενημερωθεί και ότι κάποια πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι τα λέει στο εγχειρίδιο (εξηγούσε κιόλας τα τέσσερα εικονίδια της αρχικής οθόνης της 2.3.4) και χωρίς να το βάλω εγώ το είχε το swype μέσα.Και με ελληνικά.

Σόρρυ για την ασχετοσύνη :help: :confused:

Επίσης παρήγγειλα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330653594216

θα είμαι καλυμμένος από πλευράς ταχύτητας σωστά;Παρόλο που θα μπορούσα να πάρω ταχύτερη, αυτή γράφει mobile κτλ, σκέφτηκα καλή θα είναι.

THX ...:happy:

Edited by alex1987car2150
Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

• Administrators
Δηλαδή εμένα που έχει 250 περίπου συνήθως φορτωμένα (αριστερή ένδειξη) και τα 440 περίπου ελεύθερα (δεξιά ένδειξη),

τα υπόλοιπα που μένουν μέχρι τα 1000 τα καταλαμβάνει το Android φορτωμένο απλά και μόνο για να δουλεύει το κινητό;

Και τα 250 δηλαδή είναι ένα σωρό μ@λ#κίες οι φορτωμένες εφαρμογές από τη motorola;

Ένα ποσοστό της RAM είναι δεσμευμένο από το λειτουργικό, δεν υπάρχει κάτι να σε απασχολεί μιας και αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές.

Modpic.gif

Στο ελληνικό πληκτρολόγιο όταν επιλέγω ρύθμιση 7bit SMS/IM δεν θα έπρεπε να έχω 160 χαρακτήρες;

Μόνο σε handcent sms πρέπει να καταφύγω κι αν ναι πως ρυθμίζω να μην έρχεται ειδοποίηση και από το κινητό και από το handcent; Να απενεργοποιήσω για την ακρίβεια τη μαμά εφαρμογή και να δουλεύει μόνο η handcent

Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

To απόλυτα καλύτερο, παραμετροποιήσιμο μέχρι αηδίας και πολυδοκιμασμένο (από την αφεντιά μου) είναι το Widget Locker...αλλά με κάποιο κόστος.

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή και ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως όμως δεν ήμουν σαφής: Ψάχνω για ένα widget (ή εφαρμογή), που να το βάζω στη home screen και, πατώντας το, να κλειδώνει η οθόνη (να μη χρειάζεται, δηλαδή να πατάω το hardware on/off button, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά δύσχρηστο).

Στις διάφορες cooked ROMs (όπως την RedPill Hybrid ή την Nottachtrix) που χρησιμοποιώ, βάζω το Lock Screen Widget. Αυτό, όμως, δεν λειτουργεί σε Stock ROM (για την ακρίβεια, λειτουργεί μόνο την πρώτη φορά που θα το πατήσεις). Το ίδιο ισχύει για κάθε άλλη σχετικό app έχω δοκιμάσει. Γι' αυτό ρώτησα μήπως κάποιος έχει βρει κάτι που να λειτουργεί σε stock...

• Administrators
Ενδιαφέρουσα εφαρμογή και ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως όμως δεν ήμουν σαφής: Ψάχνω για ένα widget (ή εφαρμογή), που να το βάζω στη home screen και, πατώντας το, να κλειδώνει η οθόνη (να μη χρειάζεται, δηλαδή να πατάω το hardware on/off button, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά δύσχρηστο).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2siXQ..

Modpic.gif

Στις διάφορες cooked ROMs (όπως την RedPill Hybrid ή την Nottachtrix) που χρησιμοποιώ, βάζω το Lock Screen Widget. Αυτό, όμως, δεν λειτουργεί σε Stock ROM (για την ακρίβεια, λειτουργεί μόνο την πρώτη φορά που θα το πατήσεις). Το ίδιο ισχύει για κάθε άλλη σχετικό app έχω δοκιμάσει. Γι' αυτό ρώτησα μήπως κάποιος έχει βρει κάτι που να λειτουργεί σε stock...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsinib.lockscreenoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mc2luaWIubG9ja3NjcmVlbm9mZiJd

δοκίμασε και αυτό,εμένα μου δουλεύει άψογα

ακριβως αυτο μπορεις να το κανεις με το widget locker,απλα το προσθετεις σαν εφαρμογη,σου εμφανιζει ενα οικονιδιο το οποιο λεει lock now.με το που το πατας κλειδωνει και η οθονη ξυπναει με τα κουμπια ηχου.

Να προσθεσω οσο αφορα το widgetlocker οτι για να ξυπναει η οθονη με τα κουμπια του ηχου πρεπει να ενεργοποιηθει το easy wake mode.

εχω μια ερωτηση κι εγω βρε παλιοπαιδα:happy:,

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν κανει αυτο το widgetlocker???:p

πραγματικα εχει τα παντα!

respect στον πρωτο-postada:)!!.....ποιος ηταν?respect!

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παιδιά μια ερώτηση σκέφτομαι να το πάρω αν και παλιό μοντέλο πλέον,η οθόνη αξίζει από θέμα χρωμάτων?πλησιάζει ας πούμε του iPhone?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

η οθονη μια χαρα,η αναλυση πολυ καλη οπως και τα χρωματα, σαν αγορα ειναι τελεια τωρα οσο αφορα την συνγκριση με το iphone δεν μπορω να σου απαντησω.

Πηγαινε σε ενα μαγαζι και δες το απο κοντα(στα 300ε ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει)

τα παντα εξαρτουνται απο τι κιν. ερχεσαι και τι ζητας απο την συσκευη σου,παντως εγω το atrix το ξαναγοραζα:D

Παιδιά μια ερώτηση σκέφτομαι να το πάρω αν και παλιό μοντέλο πλέον,η οθόνη αξίζει από θέμα χρωμάτων?πλησιάζει ας πούμε του iPhone?

To iphone δεν πιάνει μία μπροστά στο ATRIX. BVM το atrix.Πάρτο με κλειστά μάτια.HAKI πες κάτι και εσύ.

To iphone δεν πιάνει μία μπροστά στο ATRIX. BVM το atrix.Πάρτο με κλειστά μάτια.HAKI πες κάτι και εσύ.

Για οθόνη όμως ρώτησα

φίλε μου εγώ είχα το iphone 4s πριν πάρω το atrix. Από θέμα οθόνης σίγουρα το iphone 4s με την retina ηταν καλύτερο αλλά και το atrix δεν πάει πίσω

Για οθόνη όμως ρώτησα

δεν την πλησιαζει σε φωτεινοτητα,αλλα λογω των υψηλων ppi ,που εχει σαν

και στο iphone βοηθα πολυ στην αναγνωση κειμενων:)

ενω φαινεται απλη-ξεπλυμενη οθονουλα και βλεπεις και τα pixel:confused:,

ειναι πιο βολεψιμη στην αναγνωση-browsing απο τα 2χ,gs2 που ειχα πριν!!

ξεκουραστη και ποιοτηκοτατη και στα βιντεο.

καλη αγορα το ατριξ και το οτι ειναι καλη η τιμη του κ η μπαταρια του σιγουρα βοηθα:)

αναι ειχα και το iphone 4 ταξιδιωτη και μια χαρα το ατριξ

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Αυτο που με προβληματίζει ειναι το ξεπλυμενη οθονη.

Δηλαδη τα χρώματα άς πούμε καμία σχέση με του sensation?η με κάποιου αλλου κινητου συγκριτικά?

αυτο το ξεπλυμενη το ακουγα και εγω....μια χαρα φιλε μου ειναι η οθονη,τσεκαρε τη σε ενα μαγαζι κινητης

αυτο το ξεπλυμενη το ακουγα και εγω....μια χαρα φιλε μου ειναι η οθονη,τσεκαρε τη σε ενα μαγαζι κινητης

Συμφωνώ μια χαρά είναι τα χρώματα του

Παιδια μην τρελενεστε,

Ηρθα στο Atrix απο το Nexus S και πριν απο αυτο κατοχος του iPhone 4.

Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση η οθονη του δεν ειναι ξεπλυμενη, αν ειναι δυνατον!

Την θεωρω υπερβολικα καλη, και αν αναλογιστοθμε την αξια του, τοτε υπερβαινει

κατα πολυ το iPhone

Μην ξεχνάς ότι δεν ήταν πάντα έτσι φτηνό,δεν πουλούσε και την έριξαν

Μην ξεχνάς ότι δεν ήταν πάντα έτσι φτηνό,δεν πουλούσε και την έριξαν

Μιλαμε ομως για καποιον που σημερα θελει να το παρει....οποτε

στην συναρτηση μπαινει και τιμη αγορας, και μαλιστα στο παρονομαστη.

Οποτε το αποτελεσμα ειναι μια ξεκαθαρη νικη του Atrix

• The title was changed to Motorola ATRIX