Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κατάλαβες τι εννοούσα! Είχα ξεκλειδώσει πριν μέρες τον bootloader και μετά είχα φλασάρει την στοκ ROM αλλά, θεωρητικά, ο bootloader θα έπρεπε να είχε παραμείνει ξεκλείδωτος...για πάντα!

Μπορει να φευγει η ενδειξη Unlocked αλλα το eFuse εχει καει και μπορει αν ανιχνευθει απο το service της Motorola

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aφού ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος για πάντα, τότε γιατί δεν μπόρεσα να φλασάρω custom ROM αφού κάνω όλες τις διαδικασίες πλην του ξεκλειδώματος...που δε χρειάζεται γιατί έγινε στο παρελθόν;;;

Τα περι "καψίματος της ασφάλειας" τα ισχυρίζεται ένα άτομο στο XDA. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή άδικο!

Ειναι το ιδιο με το Photon που εχω εγω. Αν ξανακλειδώσεις τον bootloader φευγει το unlock και πλεον θες signed package για να φλασαρεις. Το eFuse ομως εχει καει απαξ. Οταν το ξεκλειδωσα πρωτη φορα, δεν χρειάστηκε να κανει ολο το enumerating, ελεγε fail γιατι απλα ηταν ηδη ξεκλειδωτο, απλα ηθελε να του το "πω" σε fastboot ωστε να αφηνει unsigned packages να φλασαριστουν.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά , αυτό με την επαναφορά της stock rom δεν ισχύει. Είχα custom 2.3.5 και μετά πήγα να κάνω αυτό με την μανίσια που λέτε παραπάνω με rsd 5.5 ....και το κινητό το πήρα στα χέρια....ξεχάστε το όσοι έχετε φλασάρει πριν custom μεγαλύτερης έκδοσης απο 2.3.4 , κάθε έκδοση νεότερη δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσει σε προηγούμενη έκδοση.

Παιδιά , αυτό με την επαναφορά της stock rom δεν ισχύει. Είχα custom 2.3.5 και μετά πήγα να κάνω αυτό με την μανίσια που λέτε παραπάνω με rsd 5.5 ....και το κινητό το πήρα στα χέρια....ξεχάστε το όσοι έχετε φλασάρει πριν custom μεγαλύτερης έκδοσης απο 2.3.4 , κάθε έκδοση νεότερη δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσει σε προηγούμενη έκδοση.
εμενα γυρισε κανονικα αφου μου εβγαλε την πιστη αναποδα και τελικα εφταιγαν τα windows 7 ,σε αλλο pc με xp εγινε κανονικα με rsd 5.6.αν θες πες τι εννοεις οτι το πηρες στα χερια γιατι μπορει να εχεις παθει οτι και εγω και να το φτιαξεις .

Εγώ πάντως τόνισα συγκεκριμένα ότι φλασάρισα την στόκ ROM με το RSD Lite μόλις διαπίστωσα ότι, μετά το ξεκλείδωμα του bootloader, η RAM είχε πέσει στα 384ΜΒ και προτού φλασάρω κάποια custom μεγαλύτερη της 2.3.4...και όλα με Windows 7! :!:
εγω ειπα φιλε μου τι επαθα εγω ,μαλιστα σε ρωτησα αν ηξερες τι εφταιγε γιατι εφαγα δυο μερες να τα καταφερω ,το μονο που προσεξα στα windows 7 ηταν οτι το rsd μετραγε ανα τρια αυτα που φορτωνε στο κινητο ενω στα xp ανα ενα και φυσικα εκανε την διπλη ωρα να το φλασαρι αλλα το εκανε σωστα .και ειχει φορτωσει την 2.3.6#7 και την δουλεψα 4 μερες .δεν ειμαι ειδιμων απλα προσπαθω να βοηθησω οπως εχω βοηθηθει απο το forum πολλες φορες .αν λεω κατι λαθος ζητω συγνωμη :O

Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ευχαριστημένοι είστε από το κινητό μια και ενδιαφέρομαι να το αγοράσω άμεσα.Με ενδιαφέρει κυρίως η διάρκεια της μπαταρίας και η ευκολία εύρεσης επαφών.Θα πάρει επίσημη ICS? Edited by basilise

εμενα γυρισε κανονικα αφου μου εβγαλε την πιστη αναποδα και τελικα εφταιγαν τα windows 7 ,σε αλλο pc με xp εγινε κανονικα με rsd 5.6.αν θες πες τι εννοεις οτι το πηρες στα χερια γιατι μπορει να εχεις παθει οτι και εγω και να το φτιαξεις .

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Μπορείς να κανεις downgrade απο μία έκδοση π.χ 2.3.5 ή 2.3.4.3 σε 2.3.4? Η απάντηση μου είναι ΟΧΙ.

Κάθε διαφορετική ανώτερη έκδοση έχει αναβαθμισμένο bootloader. Αυτο με τα windows 7 είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Στα Win 7 εξάλλου υπάρχει επιλογή να τρέξεις ένα πρόγραμμα με συμβατότητα XP ή Windows 2000 κ.λ.π Πιστεύω όμως πως αυτό που φταιει στα windows είναι η διαχείριση εφαρμογής ώς διαχειριστής ή κάποιο firewall ή antiviruw που δεν εχει απενεργοποιηθείΆν τελικά έχουν θέμα τα 7 ΠΟΥ δεν έχουν αν διαβάσετε τις αναφορές στο XDA. ΑΛΛΑ στο XDA λέει ευκρίνώς ότι ορισμένες custom δεν γίνονται downgrade και ειδικά αυτές που έχουν βάση τις ROM της ΑΤ&Τ κ.λ.π . Ένα άλλο θέμα είναι η υπερθέρμανση της πλακέτας που προκαλλούν οι overclocked kernels...λυπάμαι άλλα για 300 ψωρο herz μπορεί να κρατάς ένα τηλέφωνο που ζεματάει και μπορεί να ξεκολήσει κάποιο εξάρτημα απο τη πλακέτα ...και μετά γειά σου! ....Δεν έχουν και συστήματα ψύξης αυτά τα λεπτά μηχανήματα...κι εμείς νομίζουμε ότι έχουμε κάποιο υπολογιστή και το στρεσάρουμε....

Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ευχαριστημένοι είστε από το κινητό μια και ενδιαφέρομαι να το αγοράσω άμεσα.Με ενδιαφέρει κυρίως η διάρκεια της μπαταρίας και η ευκολία εύρεσης επαφών.Θα πάρει επίσημη ICS?

Εξαρτάται από τι κινητό θα μεταβείς στο ατριξ. Αν το πάρεις στην τιμή των 300 που το δίνει το public και το multirama σε συμφέρει και κάνεις και ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς. Εγώ στο προηγούμενο έτρεχα τρεις και λίγο να φλασάρω custom ρομ για να κάνω την δουλειά μου, εδώ δεν χρειάζεται τίποτα. Ακόμα και με την στοκ πας μπούνια.

Το μόνο μέτριο πανω στο κινητό είναι η κάμερα που δεν θα σε εντυπωσιάσει να πω.

Η μπαταρία κρατάει (ειδικά σε 2G) πάνω από 2 μέρες με κανονικη χρήση.

Στα λεφτά αυτά δεν θα πάρεις άλλο κινητό με τετοια χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Απο την παρακάτω ανακοίνωση της Motorolla περιγράφεται ότι το μηχάνημα έχει ένα συστημα που μόλις υπερθερμανθεί η πλακέτα...αυτόματα μπαίνει σε safe mode μέχρι να κρυώσει ...και σε αυτή τη περίπτωση μειώνονται οι λειτουργίες , παίφτει η απόδοση του επεξεργαστή , σβήνει για να προστατευτεί κ.λ.π Παρόμοια τεχνολογία χρησιμοποιείται και στους εγκεφάλους των αυτοκινήτων....χαρακτηριστικά σε ένα αυτοκίνητο που ειχα και είχε εγκέφαλο MOTOROLLA παρακαλώ είχε τέτοιο σύστημα που όταν έκανε υπερθέρμανση απο ψυγείο , θερμοστάτη κ.λ.π , ο εγκέφαλος έκοβε τις βενζίνες και ..είχες μειωμένη ιποδύναμη μέχρι να πας στο συνεργε.ίο να σε ελέγξουν το πρόβλημα και να προστατευτεί έτσι ο κινητήρας. ΣΥΝΕΠΩΣ όταν φλασάρουμε κάποιον KERNEL που είναι βασισμένος σε κάποιον κώδικα πειραγμένο ενδεχομένως να μη υποστηρίζει τους σενσορες θερμοκρασίας τις πλακέτας ώστε να εκετελείται η παραπάνω λειτουργία προστασίας και δημιουργείται το πρόβλημα. Παρόμοια κατάσταση αντιμετώπισα όταν σε ένα laptop acer πέρασα linux και Mac kernel και διαπίστωσα ότι το βιντιλατερ του μηχανήματος μου δεν ανοιγόκλεινε όπως κάνει στα windows άλλα δούλευε συνέχεια στο full γιατι δεν υπήρχε σωστό power management. Γιατι το κάθε συγκεκριμένο hardware ακολουθειται κι απο το κατάλληλο software για να δουλεύει όπως σχεδιάστηκε απο τον κατασκευαστή. Αυτα για το ότι το πήρα στα χέρια.

ATRIX - Gets hot during use or when charging the battery.

Why does my phone get hot during use or when charging the battery?

It is possible phones will become warmer during heavy use. This is normal behavior especially if you are transmitting data, talking for an extended period of time, or playing games or music on the device. In these conditions, the phone is transmitting and utilizing a lot of power on the device which will generate heat.

Motorola phones manufactured in 2009 or later have a "cool down mode" function. This feature is designed to protect the battery and circuit board. If the internal temperature of the phone exceeds a certain temperature, the device will shutdown all functions except emergency calls. When this happens it will display a cool down mode message.

Once overheated, a phone will not regain full functionality until the internal temperature drops below this predefined temperature. Ensure you are not leaving the phone in locked cars, in direct sunlight, on warm or hot items such as heaters or radiators, or any location that produces heat that will heat up the phone.

If your phone is getting hot while charging, you should immediately disconnect the charger from the wall and the phone. Please follow the steps below to troubleshoot the issue:

1.Try plugging in another charger if one is available and see if the issue persist. If the charger is defective you should discard immediately or process for a warranty return if still under warranty.

2.Remove the battery door and battery from the device, inspect the battery and battery connections. Ensure there is no damaged to the battery, battery pins or contacts on the device. If you have damage to the battery or charging pins, please discontinue use and submit the phone for repair.

3.Check to ensure the battery and charger are Motorola Original Equipment. While other 3rd party batteries and chargers may fit the device, they have not been certified and tested to Motorola's high standards and could damage your device.

4.Inspect the phone to ensure there is no signs of liquid damaged that may have damaged the electronics in the phone. If there are signs of liquid damage please remove the battery from the device and seek a replacement unit from your authorized carrier. It is important to note that Liquid Damage is not covered under the Motorola Limited Warranty and that phones that have experienced liquid damage will not be repaired and will be returned by unrepaired.

Μία σύντομη ερώτηση για μία σύντομη απάντηση:

Πως αλλάζω γλώσσα στο πληκτρολόγιο? Είναι ελληνικό ATRIX αλλά το τρέχω στα αγγλικά και θέλω να γράφω και στα ελληνικά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

"We don't inherit the land from our ancestors, we borrow it from our children"

Haida's saying

Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός Motorola 4G MB860. Το θέμα μου είναι, θυμάμαι με τα Nokia κινητά υπήρχε θέμα το πόση ώρα θα φορτίσουν την πρώτη φορά, ακόμα και αν δείχνουν ότι είναι 100% φορτισμένα. Υπάρχει τέτοιο θέμα με το motorola? Και θα μου πείτε, " εντάξει, περίμενε λίγες ώρες ακόμα", αλλά έχω να πάω κάπου σε λίγο και είμαι ήδη κάνα 10ημερο χωρίς κινητό.

==>www.wiinews.gr<== The best GREEK wii blog

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτό με το e-fuse παίζει κατά 99% , ....για αυτό όσοι έχετε λιγο υπομονή μη το σκαλίζετε , το κινητό ειναι μπιμπελό απο τις μανίσιες αναβαθμίσεις , ....τα ιphone 4 τα δαγκώνει άγρια! Όταν θα πάρει και σαντουιτσάκι ...θα δείτε πόσο θα ανεβεί στην εκτίμησή σας αυτό το κινητάκι. Ήδη με 2.3.4 είχε μια σημαντική βελτίωση σε προβληματάκια. Να σας πω την αλήθεια έχει καταντήσει και αηδία να φλασάρεις κάθε λίγο και λιγάκι του καθένα το μακρύ και το κοντό. Εγω με το Galaxy S είχα ξενερώσει ...οχι με τις custom άλλα και με τις μηνιαίες επίσημες κάθε λίγο και λιγάκι. Με ένα optimus black που ειχα μετέπειτα διαπίστωσα ότι με τη μανίσια ROM αν είναι λίγο προσεγμένη...έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έχεις πάντα κινητό κι όχι κάθε λιγο και λιγάκι setup εφαρμογές κ.λ.π .....ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ θέλω!

Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός Motorola 4G MB860. Το θέμα μου είναι, θυμάμαι με τα Nokia κινητά υπήρχε θέμα το πόση ώρα θα φορτίσουν την πρώτη φορά, ακόμα και αν δείχνουν ότι είναι 100% φορτισμένα. Υπάρχει τέτοιο θέμα με το motorola? Και θα μου πείτε, " εντάξει, περίμενε λίγες ώρες ακόμα", αλλά έχω να πάω κάπου σε λίγο και είμαι ήδη κάνα 10ημερο χωρίς κινητό.

Οι μπαταρίες λιθίου πλέον δεν χρειαζονται κάτι τέτοιο. Παλιότερα στο γράφανε και στις οδηγίες ότι ήθελε 16 ώρες για να στρώσει η μπαταρία. Τώρα άπαξ και δείξει 100% είσαι οκ.

:)

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Τελικά, όσοι έχουν την υπομονή, θα ανταμειφθούν και με Ice Cream Sandwich! :dance:

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

Μετα απο αυτο, το κινητο αποκτα αλλη προοπτικη και μεγαλη προστιθεμενη αξια. Τοσο που δεδομενης της κατα πολυ ανωτερης ποιοτητας κατασκευης του, θεωρω οτι στα 299€ ειναι πλεον best buy ακομα και συγκριτικα με το NexusS :rolleyes:

Sony logo.gif

Πώς αλλάζω γλώσσα όταν γράφω μνμ?

Σε όλους γράφει CosmoteGR επάνω (εάν έχετε cosmote) ή cosmot? πήγα στο service για αυτό και δεν μου είπαν ότι κάτι φταίει?

Haida's saying

Πατάς παρατεταμένα εκεί που θέλεις να γράψεις και αλλάζεις από το γλώσσες εισόδου..ή βάλε άλλο πληκτρολόγιο.

Παιδιά τι λέτε ,λέω να το πάρω για αντικαταστάτη του θρυλικού HD2 μου.

Με επίσημη Ρομ και ρουτ θα την παλεύει το κινητό;Μπαταρία βγάζει μέρα με πολύ χρήση;το motoblur είναι καλό;αν μου έρθει όρεξη παίρνει "πείραγμα";

Sent from my SK17i using Tapatalk

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Πατάς παρατεταμένα εκεί που θέλεις να γράψεις και αλλάζεις από το γλώσσες εισόδου..ή βάλε άλλο πληκτρολόγιο.

Παιδιά τι λέτε ,λέω να το πάρω για αντικαταστάτη του θρυλικού HD2 μου.

Με επίσημη Ρομ και ρουτ θα την παλεύει το κινητό;Μπαταρία βγάζει μέρα με πολύ χρήση;το motoblur είναι καλό;αν μου έρθει όρεξη παίρνει "πείραγμα";

Sent from my SK17i using Tapatalk

Το πήρα για αντικαταστάτη του HD2!!

Θα ενθουσιαστείς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Thanks. Ηταν σημαντικη βοηθεια αν θελω να απαντω σε ελληνικα forums.

Haida's saying

Παιδια να ρωτησω.

Το motorola atrix που δινει το Public και το getitnow ειναι το mb860 ή το mb680 που λενε αυτοι εχει διαφορες με το mb860;

• Administrators
Παιδια να ρωτησω.

Το motorola atrix που δινει το Public και το getitnow ειναι το mb860 ή το mb680 που λενε αυτοι εχει διαφορες με το mb860;

Ορθογραφικό λάθος είναι, η συσκευή μία είναι.

Modpic.gif

Το πήρα για αντικαταστάτη του HD2!!

Θα ενθουσιαστείς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

orfeas αν δεν σου κάνει κόπο δωσε καμιά λεπτομέρεια :)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Δες προηγούμενα ποστ μου, το έχω εκθειάσει τόσο πολύ που θα με πετάξουν έξω!!

Σε σχέση με το HD2 είναι πιο στενό με το ίδιο σχεδόν μήκος, φτάνεις πιο άνετα με τον δεξί αντίχειρα στην πάνω αριστερή γωνία.

Από χαρακτηριστικά είναι θησαυρός, δεν θα το "τελειώσεις" ποτέ!

Αρκεί να έχεις δίπλα σου ρεύμα (όπως σε όλα τα android) ή να βρεις την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ πλήρους λειτουργικότητας και μεγάλης αυτονομίας.

Εμένα με always-on skype,viber,gTalk,Tapatalk και χίλιαδυο services κρατάει περίπου 20ώρες (με την φοβερή gingermod#8 rom και τον 0.2.4 kernel του faux123)

Είναι φοβερά εύχρηστο κινητό στο τέλειο μέγεθος, o fingerprint sensor βολεύει όταν δεν θες να το πιέζεις το κουμπί αλλά να το χαϊδέψεις (πχ στη βάση αμαξιού), το webtop μέσω HDMI έχει πολλές επιλογές και είναι άκρως απαραίτητο, ουσιαστικά έχεις ένα PC με την TV σου για οθόνη. Η οθόνη του έχει αντέξει τα πάνδεινα, πέσιμο από μηχανάκι, καθημερινή παρέα με τα κλειδιά στην κολότσεπη, δεν έχει το παραμικρό σημαδάκι !!

Κάμερα μέτρια, ήχος πολύ καλός, καπάκια εφαρμόζουν άψογα.

Όσο για την όρεξη για πείραγμα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ εφόσον έρχεσαι από πειραγμένο winmo κινητό

Edited by orfeas76

Δες προηγούμενα ποστ μου, το έχω εκθειάσει τόσο πολύ που θα με πετάξουν έξω!!

Σε σχέση με το HD2 είναι πιο στενό με το ίδιο σχεδόν μήκος, φτάνεις πιο άνετα με τον δεξί αντίχειρα στην πάνω αριστερή γωνία.

Από χαρακτηριστικά είναι θησαυρός, δεν θα το "τελειώσεις" ποτέ!

Αρκεί να έχεις δίπλα σου ρεύμα (όπως σε όλα τα android) ή να βρεις την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ πλήρους λειτουργικότητας και μεγάλης αυτονομίας.

Εμένα με always-on skype,viber,gTalk,Tapatalk και χίλιαδυο services κρατάει περίπου 20ώρες (με την φοβερή gingermod#8 rom και τον 0.2.4 kernel του faux123)

Είναι φοβερά εύχρηστο κινητό στο τέλειο μέγεθος, o fingerprint sensor βολεύει όταν δεν θες να το πιέζεις το κουμπί αλλά να το χαϊδέψεις (πχ στη βάση αμαξιού), το webtop μέσω HDMI έχει πολλές επιλογές και είναι άκρως απαραίτητο, ουσιαστικά έχεις ένα PC με την TV σου για οθόνη. Η οθόνη του έχει αντέξει τα πάνδεινα, πέσιμο από μηχανάκι, καθημερινή παρέα με τα κλειδιά στην κολότσεπη, δεν έχει το παραμικρό σημαδάκι !!

Κάμερα μέτρια, ήχος πολύ καλός, καπάκια εφαρμόζουν άψογα.

Όσο για την όρεξη για πείραγμα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ εφόσον έρχεσαι από πειραγμένο winmo κινητό

ΟΚ είσαι ο άνθρωπός μου, λεπτομερέστατος :lol::lol::lol:

Με είχε τραβήξει απο όταν βγήκε, και βλέπω ότι πλέον ωρίμασε αλλά και έχει ακόμα να δώσει πράγμα!

Ο λόγος που δίνω το HD2 είναι για να σταματήσω να ασχολούμαι τόσο με ρόμ και φλασαρίσματα.Δεν προλαβαίνω με δουλειά και μπέμπη:cry:

Αλλά καλό είναι να υπάρχει η βάση για tuning:lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Με δουλειά, 2η δουλειά και 2 μπέμπηδες όμως???

Λοιπόν τα 4 τελευταία φλασαρίσματα τα έκανα στο αμάξι πηγαίνοντας από τον παιδικό σταθμό προς τη δουλειά!!

Γι' αυτό προτιμώ τις rom που κάνουν όλα τα απαραίτητα πριν εγκατασταθούν, full wipe δλδ.

Επίσης το Titanium Backup είναι εφαρμογή που θα πλήρωνα πολλά $$ να τηυν αποκτήσω,

ευτυχώς είναι πάμφτηνη. Η πρώτη εφαρμογή που εγκαθιστώ πάντα.

Κάνει τόσα πράματα που αξίζει συγχαρητηρίων!

Χρησιμοποιώ καθημερινά πάνω από 300εφαρμογές

(πολλές είναι παιδικές :cry::cry:)

και δεν έχω χάσει ποτέ τη συνέχεια μεταξύ των φλασαρισμάτων.

Ζήτω το android με την modular εγκατάσταση εφαρμογών - data !!

Και εγω απο χθες ειμαι κατοχος Μοτο Αtrix..το πηρα μαζι με το lapdock και το multimedia hd dock και κατι αλλα..bluetooth motorola και φορτιστη αυτοκινητου motorola.

ναι ναι...ειμαι <ψιρας> και θελω τα αξεσουαρ να ειναι της ιδιας εταιριας..

παρ΄ολα αυτα δε βρηκα γνησια θηκη πλεον δεν βγαζει θηκες η εταιρια απο οτι καταλαβα..(το προηγουμενο motorola που ειχα ηταν το startac!!ημουν νεος και γερασα) και πηρα μια otterbox impact...τεληκα ηταν καλη επιλογη απο αποψη προστασιας της συσκευης.και το γεγονος οτι για να κουμπωσει στο lapdock πρεπει να την βγαλεις...οποτε δεν εχει δυσκολια.

πρεπει να πω πως η ποιοτητα κατασκευης τον αξεσουαρ ειναι κατα πολυ ανωτερη της συσκευης...αλλα το οτι η συσκευη ειναι κατασκευασμενη εξ'ολοκληρου απο πλαστικο δεν ειναι κατι κακο...ειναι καλης ποιοτητας και κρατα χαμηλα το βαρος...και το ποιο συμαντικο ειναι το πως αν πεσει κατω η συσκευη δε θα θελει μετα να τρεχεις στον παμπριζα να σου αλλαξει τα τζαμια εμπρος-πισω :p σαν καποια αλλα κινητα .... :X απλα το πολυ να παρεις ενα καπακι μπαταριας και τελος πλαστικο και φθηνο.

πολλα ειπα...λοιπον

θα ηθελα να σας ρωτησω αν κανενας σας εχει δοκιμασει το <περιεργο> χειριστηριο motorola smart controller για android συσκευες...υποτιθεται πως ειναι συμβατο μεσω bluetooth hid προφιλ(για τους χειρισμους) και Ηsp (για τον ηχο-συνομιλια)και κανει για ολα τα android.. αλλα η motorola δεν το εχει το atrix στις συμβατες συσκευες... :O θα δουλεψει η οχι? υποστιριζει multitouch και ετσι καλυπτει μια εγγενη αδυναμια του trackpad απο το lapdock ..που δεν υποστιριζει κατι τετοιο..

και κατι αλλο...μπορω να πω πως χαρηκα πολυ για την αποφαση της motorola να κανει (εστω και αργα) την αναβαθμιση του atrix στο android ics επισημα...ειναι μια συσκευη με αξιολογο hardware και το αξιζε.

• The title was changed to Motorola ATRIX