Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε στις 02:00 που ποστάρισε ο Ανδρέας υπήρχε διαθεσιμότητα Atrix στο e-shop (γι΄αυτό και έγραψα στις 02:15 ότι δεν το έχουν, εκτος κι αν πουλήθηκαν τα "μερικά κομμάτια" από τις 02:00 έως τις 02:15 :wacko: ) και φυσικά δεν υπήρχε και Kυριακάτικα στις 18:08 που ποστάρισες εσύ!!! Ειναι τελικά πολύ ταπεινωτικό για να πεί ο νεοέλληνας μια συγνώμη! :mad:

Στις 18:08 που πόσταρα δεν είχε, στις 02:10 που τσέκαρα τις προσφορές του e-shop.gr υπήρχε. Έγραψα πριν λίγες μέρες κ για το public γιατί με ενδαφερει η συσκευή αυτή οπότε όντως την παρακολουθώ.

Εγώ σαν νεοέλληνας δεν ξέρω να ζητώ συγγνώμη, εσύ σαν παλαιοέλληνας δείχνε ανωτερότητα κ προσπέρνα κ απάντησε σε ότι σε ρωτούν την επόμενη φορά.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εξαντλήθηκαν όλα από τα Public Μαρούσι, Σύνταγμα και Γλυφάδα των 299€, απ'οσο έμαθα! όποιος πρόλαβε, πρόλαβε! Edited by Thingol

"We don't inherit the land from our ancestors, we borrow it from our children"

Haida's saying

ξαναπηγα σημερα να δω μηπως το παρω τελικα δε τα καταφερα. Εντελως αδιαφορο και ασχημο κινητο, και φυσικα απο την εμφανιση του atrix2 καταλαβαινει κανεις οτι και οι ιδιοι το καταλαβαν
All it takes is a swipe...

Να πω την αλήθεια ούτε εγώ ξετρελάθηκα, αλλά δεν βρίσκω και ιδιαίτερες διαφορές από το atrix2.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό θα μπορούσα να δω σε μία τέτοια συσκευή (από άποψη εμφάνισης εννοώ). Λίγο πολύ όλα τα smartphones ίδια είναι, μόνο τα (εσωτερικά) χαρακτηριστικά τους αλλάζουν, η ποιότητα και άντε να προεξέχει λίγο η camera η κανένα κουμπακι...Δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια του άσχημου που προσδίδει στο atrix ο/η ea6gka.

Πιθανά να μην έχω δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη σχεδίαση αλλά όπως και να το κάνεις στο σκοτάδι θα δεις μόνο μία οθόνη...δεν είναι όπως τα παλιά κινητά που λέγαμε για design με διάφορα σημεία να φωτίζονται.

"We don't inherit the land from our ancestors, we borrow it from our children"

Haida's saying

σχεδιαση δεν ειναι να φωτιζονται διαφορα μερη του κινητου αλλα να εχει κατι που να το ξεχωριζει απο τα αλλα. Το ατριξ τι εχει? τιποτα. ειναι ενα ακομα μαυρο πλαστικο κινητο. ουτε μια πινελια χρωμιου ψευτοαλουμινιου

σχεδιαση δεν ειναι να φωτιζονται διαφορα μερη του κινητου αλλα να εχει κατι που να το ξεχωριζει απο τα αλλα.

Μοναδικά χαρ/κά:

Webtop, HDMI mirroring

Fingerprint sensor

Σημαντικά χαρ/κά:

2core, 960x540, 4" gorilla glass, 1gb ram, 16gb rom, sdhc up to 32gb, 1930 mAh

Επίσης Μοναδικό:

Όλα αυτά με 299eur.

Αισθητική:

Στρογγυλεμένες άκρες, ανθρακονημάτινη πίσω όψη, λιτό χωρίς hardware buttons, λεπτό, ελαφρύ με σκληρό πλαστικό που κουμπώνει σε 6σημεία

Έχεις κάποιο άλλο υπόψιν να το συζητήσουμε κ να το χτυπήσουμε?

Atrix2: μεγαλύτερο, βαρύτερο, μικρότερη ανάλυση σε ppi, 8gb αντί 16, άλλο chipset, μικρότερη μπαταρία.

Κοντολογίς χειρότερο και ακριβότερο

Edited by orfeas76

μονο που αναφερομαι αποκλειστικα και μονο στην εξωτερικη του εμφανιση και οχι στα χαρακτηριστικα του, το τονισα

Αισθητική:

Στρογγυλεμένες άκρες, ανθρακονημάτινη πίσω όψη, λιτό χωρίς hardware buttons, λεπτό, ελαφρύ με σκληρό πλαστικό που κουμπώνει σε 6σημεία

Έχεις κάποιο άλλο υπόψιν να το συζητήσουμε κ να το χτυπήσουμε?

Δείξε μου ένα πιο όμορφο να πάρουμε μια γεύση.

Εμένα το atrix μου αρέσει πιο πολύ από το HD2 που είχα ας πούμε. Μη ξεχνάς μέγεθος, πάχος, όλα αισθητική είναι

παιδια γεια σας! πηρα το το τηλεφωνακι και πραγματικα πεταει! μια ερωτηση παρακαλω..με το που εκανα την τελευταια αναβαθμηση του flash player απο το μαρκετ μολις ζουμαρω σε βιντεο σε σιτε με flash περιεχομενο στο βιντεακι βγαινει ενα θαυμαστικο και δεν το ανοιγει! βαζω παλι το update του flash και παλι τα ιδια! μολις κανω unistall τελειως το update δεν εχω κανενα προβλημα! το παρατηρησε κανεις η κανω κατι λαθος? και κατι τελευταιο!για να το κανω ροοτ πρεπει να κανω unlook bootlander?η το κανω ετσι οπως ειναι με Pete's Motorola Root Tools?συγνωμη αν σας ζαλισα! Edited by couros1

παιδια γεια σας! πηρα το το τηλεφωνακι και πραγματικα πεταει! μια ερωτηση παρακαλω..με το που εκανα την τελευταια αναβαθμηση του flash player απο το μαρκετ μολις ζουμαρω σε βιντεο σε σιτε με flash περιεχομενο στο βιντεακι βγαινει ενα θαυμαστικο και δεν το ανοιγει! βαζω παλι το update του flash και παλι τα ιδια! μολις κανω unistall τελειως το update δεν εχω κανενα προβλημα! το παρατηρησε κανεις η κανω κατι λαθος? και κατι τελευταιο!για να το κανω ροοτ πρεπει να κανω unlook bootlander?η το κανω ετσι οπως ειναι με Pete's Motorola Root Tools?συγνωμη αν σας ζαλισα!

το κανεις με Pete's Motorola Root Tools.

σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι το multirama αν και το εμφανίζει σαν προϊον το MB680 στη πραγματικότητα παραδίδει το MB860. Είναι σημαντική διαφορά, για το πρώτο δεν υπάρχουν custom roms ενώ για το δεύτερο υπάρχουν αρκετές.

το κανεις με Pete's Motorola Root Tools.

ναι φιλε μου αυτο το ξερω,,,για το αλλο που γραφω σχετικα με το προβλημα με το flash player update το παρατηρησε κανεις?

καλημερα παιδια,το αγορασα κι εγω την προηγουμενη εβδομαδα,εχω σχετικα καλες εντυπωσεις, το μονο που με απασχολει ειναι το ηχειο. οταν βαζω σε ανοικτη ακροαση ή παιζω βιντεακια , μπουκωνει ευκολα στο τερμα της εντασης και τριζει λιγο. ειναι φυσιολογικο ή λετε να προκειται για αστοχια υλικου?

παιδια αν μπορει καποιος να κανει κανει οδηγο για unlock bootlader στα ελληνικα και εγκατασταση ρομ θα ηταν τελειο! χανεται η μπαλα με τις αγγλικες οδηγιες....

Καλησπέρα, καινούριος κάτοχος και αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα, που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (μια γρήγορη αναζήτηση δεν έδωσε κανένα αποτέλεσμα που να έκανε).

Προσπαθώ να βγάλω τη μπαταρία αλλά δε βγαίνει με τίποτα!

Δοκίμασα με το νύχι στην εσοχή, με μικρό λαμάκι, και τίποτα φοβάμαι μην το χαλάσω στο τέλος!

Καμιά ιδέα;

EDIT: με σουγιά λεπτό βγήκε, αλλά δεν είναι η βέλτιστη λύση please help:p

Edited by haris_led

Attention, please!

Μόλις διάβασα εδώ, εδώ κι εδώ, ότι η Motorola προσκαλεί χρήστες του Atrix που είναι μέλη του Motorola Feedback Network να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα δοκιμής κάποιου update που έχει έτοιμο για τη συσκευή (κάτι σαν προχωρημένο beta testing).

Τα σχόλια, βέβαια που γίνονται είναι ιδιαίτερα συγκρατημένα, καθώς η Motorola έχει επίσημα ανακοινώσει ποιες συσκευές θα αναβαθμίσει σε ICS και το Atrix δεν συγκαταλέγεται σε αυτές. Πιθανόν να πρόκειται για κάποιο minor update με bugfixes, αλλά δεν αποκλείεται εντελώς και κάποια έκπληξη, δηλαδή να πρόκειται πράγματι για αναβάθμιση σε ICS!

Άντε, γιατί μόλις δοκίμασα την τελευταία alpha του Jokersax με 2D acceleration, αλλά είχε πολλά glitches και, φυσικά, όχι camera, οπότε την "έστειλα"...

Edit: εδώ υπάρχει ολόκληρο thread!

Και εδώ η δήλωση συμμετοχής!

Edited by cirith

Ειναι minor update με bugfixes. Θα βγει μαζει με αυτο του Photon που εχω στην κατοχη μου. Απ' οτι φαινεται ICS μονο ανεπισημα.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασα κι εγώ το thread αλλά έχω μιάν απόμακρη ελπίδα ότι δε θα δημιουργούσαν τόση φασαρία για τη μετάβαση από 2.3.4 σε 2.3.6. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Αμα δωσει ICS επισημα σε Atrix/Photon τοτε το επομενο θα ειναι Motorola Droid 4/Atrix 3 :lol:

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασα κι εγώ το thread αλλά έχω μιάν απόμακρη ελπίδα ότι δε θα δημιουργούσαν τόση φασαρία για τη μετάβαση από 2.3.4 σε 2.3.6. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Με το ίδιο σκεπτικό τρέφω ελπίδες...

Καλημέρα!

Ψήθηκα με την τιμή των 299 να το παρω το κινητάκι αλλά έχω και λίγο τους ενδιασμούς μου σχετικά με το πόσο ξεστοκάρισμα είναι η όλη κίνηση. Αξίζει να δώσει κανείς σε τέτοιες εποχές αυτά τα χρήματα για να πάρει κάτι τέτοιο? Μήπως περιμένωντας δούμε σε αυτή την κατηγορία χρημάτων κάτι καλύτερο σε κάνα δίμηνο?

EDIT: Υπάρχει καμιά custom ROm που να είναι πραγματικά σταθερή και να ανεβάζει το κινητό σε άλλο level όπως ας πούμε η rom του Κύριλλου για το galaxy 3 που έχω?

Ευχαριστώ.

υ.γ.

Θα εκτιμούσα αν κάποιος μου έλεγε την γνώμη του για το κινητό που έχει μια και η χρήση που κάνω είναι κυρίως επαγγελματική (email, gps, calendar, contacts, navigation) συν ακούω μουσική (με χαλάει λίγο που δεν έχει ράδιο).

Δεν το θέλω για gaming ή ταινίες 3D κλπ.

:)

Edited by artsol

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Καλημέρα!

Ψήθηκα με την τιμή των 299 να το παρω το κινητάκι αλλά έχω και λίγο τους ενδιασμούς μου σχετικά με το πόσο ξεστοκάρισμα είναι η όλη κίνηση. Αξίζει να δώσει κανείς σε τέτοιες εποχές αυτά τα χρήματα για να πάρει κάτι τέτοιο? Μήπως περιμένωντας δούμε σε αυτή την κατηγορία χρημάτων κάτι καλύτερο σε κάνα δίμηνο?

EDIT: Υπάρχει καμιά custom ROm που να είναι πραγματικά σταθερή και να ανεβάζει το κινητό σε άλλο level όπως ας πούμε η rom του Κύριλλου για το galaxy 3 που έχω?

Ευχαριστώ.

υ.γ.

Θα εκτιμούσα αν κάποιος μου έλεγε την γνώμη του για το κινητό που έχει μια και η χρήση που κάνω είναι κυρίως επαγγελματική (email, gps, calendar, contacts, navigation) συν ακούω μουσική (με χαλάει λίγο που δεν έχει ράδιο).

Δεν το θέλω για gaming ή ταινίες 3D κλπ.

:)

ειχα κι εγω αντιστοιχους προβληματισμους. μετα απο πολυ ψαξιμο,κατεληξα στο οτι ειναι αριστη αγορα. παρα πολυ γρηγορος επεξεργαστης και γραφικα, βαζει τα γυαλια σε πιο καινουρια κινητα, εχει 1γιγα ραμ, που σημανει κατα την αποψη μου σταθεροτητα και ταχυτητα, εχει κομπακτ διαστασεις σε αντιθεση με αλλες "παντοφλες" που σημαινει περισσοτερη χρηστικοτητα στην καθημερινοτητα, η ληψη του wifi ειναι παρα πολυ καλη και αρκετα γρηγορο (κατεβαζα στο wifi του σπιτιου μου με 1.3 mb/s τη στιγμη που με το λαπτοπ δεν πιανω πανω απο 1.0mb/s. το gps συνδεθηκε σε χρονο ρεκορ την πρωτη φορα που το δοκιμασα, σε σχεση με το iphone 3gs που ειχα.

επισης εχει τεραστιες δυνατοτητες multimedia (dock κτλ) με ενσωματωμενο ειδικο λογισμικο αναλογα με την χρηση.... το βαζεις σε dock σου πεταει το αναλογο λογισμικο,το συνδεεις με τηλεοραση, σου πεταει αλλο αναλογο λογισμικο, το συνδεεις στην βαση αυτοκινητου, και παλι εχει αλλο λογισμικο ειδικο για την χρηση. ορθα το ειχε χαρακτηρισει ενας "τρανσφορμερ" κινητο. αμα εχεις και χρημα παιρνεις και το lapdock 199 απο e-shop και μετατρεπεται πανευκολα σε ενα ποιοτικοτατο νετμπουκ.

ολα αυτα με εξεπληξαν και με εσπρωξαν στην αγορα. στα 299 ευρω νομιζω δεν παιρνεις κατι καλυτερο. στα μειονεκτηματα συγκαταλεγεται η λιγο πιο θαμπη(οσον αφορα το χρωμα) οθονη σε σχεση με αλλα κινητα (με πολυ καλη αναλυση ομως), η οποια προσωπικα με ικανοποιει παρολες τις αρνητικες κριτικες.

συνοψιζοντας, αριστο τηλεφωνο για επαγγελματικη και καθημερινη χρηση, τεραστιες δυνατοτητες multimedia, τελεια τεχνικα χαρακτηριστικα.

υ.γ. ειναι το μονο που εχει στο κουτι καλωδιο hdmi που σημειωτεον κοστιζει κανα 20αρικο...

υ.γ.2 ας ελπισουμε οτι θα παρει και ics

α ξεχασα και την τεραστια σε χωρητικοτητα μπαταρια, κατι που το κανει να εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες για μεγαλη αυτονομια σε σχεση με αλλα κινητα

Edited by DlMlTRlS

Tελικά στην έκδοση 2.3.4 αναβαθμησμένο από την εταιρεία (οσοι το πήραμε τώρα τελευταία δηλαδή) οι bootloader ειναι ξεκλείδωτοι οπως λένε πολλοί??? Και πως το βλέπουμε?

Και κάτι Μαμάτο!!!! Moto Home Fix για να έχουμε την επιλογή για ποιό launcher θέλουμε :D

Και άλλη μια no lock καταργεί το ενοχλητικό κλείδωμα :cool: και το σημαντικό... οταν θέλουμε να το ανοιξουμε πατάμε εναλλακτικά το πολύ πιό εύκολο --της έντασης.

ολα αυτα με εξεπληξαν και με εσπρωξαν στην αγορα. στα 299 ευρω νομιζω δεν παιρνεις κατι καλυτερο. στα μειονεκτηματα συγκαταλεγεται η λιγο πιο θαμπη(οσον αφορα το χρωμα) οθονη σε σχεση με αλλα κινητα (με πολυ καλη αναλυση ομως), η οποια προσωπικα με ικανοποιει παρολες τις αρνητικες κριτικες.

συνοψιζοντας, αριστο τηλεφωνο για επαγγελματικη και καθημερινη χρηση, τεραστιες δυνατοτητες multimedia, τελεια τεχνικα χαρακτηριστικα.

υ.γ. ειναι το μονο που εχει στο κουτι καλωδιο hdmi που σημειωτεον κοστιζει κανα 20αρικο...

υ.γ.2 ας ελπισουμε οτι θα παρει και ics

α ξεχασα και την τεραστια σε χωρητικοτητα μπαταρια, κατι που το κανει να εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες για μεγαλη αυτονομια σε σχεση με αλλα κινητα

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Σχετικά με Rom ή rooting υπάρχει κάτι σχετικό?

EDIT: ξενέρωσα αρκετά με τα επίπεδα SAR που έχει και είναι στο 1.47 σε σχέση με to 0.50 που έχω τώρα στο galaxy 3 και με βαράει έτσι και μιλήσω σερί κανα τεταρτο στο κινητό. κρίμα :(

Edited by artsol

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

• The title was changed to Motorola ATRIX