drdino Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Έχοντας gingerblur μπορούμε να περάσουμε themes από uot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 http://briefmobile.com/exclusive-atrix-4g-bootloader-unlocked-with-android-2-3-update :-D Sent from my MB860 using smoke signals. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Τέλεια νέα !!!!! Οπότε όταν το πιάσουμε στα χέρια μας θα μπορούμε να το κάνουμε ότι θέλουμε !!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Χε χε χε καιρος το θηριο να βγει απο το κλουβι :D Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Καλοκαιρινά φλασαρισματα :-D Καιρός ήταν, μιας και η gingerblur δεν μου αρκεί :-P Sent from my MB860 using smoke signals. Καινούρια εξέλιξη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136261 πρώτο ποστ! Sent from my MB860 using smoke signals. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 24, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Τα off topic μηνύματα διαγράφηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Αντε να ξεκινησει το development στην συγκεκριμενη συσκευη. Ηταν ισως απο τις καλυτερες επιλογες που εχω κανει και τωρα πιστευω οτι θα δειξει πραγματικα τα δοντια του. Στα συν οτι βρισκεις lapdock με κανα 130 απο USA :D Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Λοιπόν.... το πήρα μεταχειρισμένο και αφού έκανα restore με ολική διαγραφή, στα πληκτρολόγια έχω επιλογή για Swype και Multi-Touch keyboard, όπου και τα 2 έχουν επιλογή για Ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις τους. Όταν όμως στέλνω μηνύματα οι αποδέκτες δεν βλέπουν όλα τα γράμματα ( λείπουν φωνήεντα και σύμφωνα ) Πήγα ρυθμίσεις μηνυμάτων και δεν έχει επιλογή για UNICODE όπως έχει το nexus S και το Galaxy SII ( σίγουρα εκεί είναι το πρόβλημα...) Επίσης το lapdock δεν έχει Ελληνικά.. μόνο Αγγλικά. Έχετε ακούσει ή ανακαλύψει κάτι για Ελληνικά ? Κατέβασα και δοκίμασα το multiling από το Market αλλά τίποτα... Αντιμετωπίζει άλλος αντίστοιχο θέμα ? Πληροφοριακά η συσκευή είναι Unbranded και είναι στην έκδοση 2.2.2 με Baseband N_01.95.00R και Build OLYEM_U4_4.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Ειναι Orange UK; Με ενα αμερικανικο που εχω δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα. Locale -> English και SmartKeyboard Pro. Επίσης ειμαι σε 2.3.4 HongKong Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ειναι Orange UK; Με ενα αμερικανικο που εχω δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα. Locale -> English και SmartKeyboard Pro. Επίσης ειμαι σε 2.3.4 HongKong Πως μπορω να το δω αυτο? Βασικα ειναι unbranded.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Πως μπορω να το δω αυτο? Βασικα ειναι unbranded.... Στο κουτί δεν έχει τα λογότυπα κάποιου provider; Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Στο κουτί δεν έχει τα λογότυπα κάποιου provider; Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται; Δεν έχω κουτάκι .. :O προσπαθώ μήπως βγάλω άκρη με την έκδοση software που έχει με τις δικές σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Δεν έχω κουτάκι .. :O προσπαθώ μήπως βγάλω άκρη με την έκδοση software που έχει με τις δικές σας... Έχεις δοκιμάσει να συντάξεις sms κανονικά με το ελληνικό πληκτρολόγιο της συσκευής και να το στείλεις με το handcent sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Έχεις δοκιμάσει να συντάξεις sms κανονικά με το ελληνικό πληκτρολόγιο της συσκευής και να το στείλεις με το handcent sms; Θα το δω το απόγευμα.... και θα ενημερώσω :) ( δεν το έχω μαζί μου τώρα...) Αα..... είδα το Link που έχεις βάλει και από το εικονίδιο θυμήθηκα ότι το έχω ήδη δοκιμάσει και δεν έπαιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Αν φοραει την ROM που εδωσες ειναι Orange και απλα ειναι ξεκλειδωτο για αλλα δικτυα. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Αν φοραει την ROM που εδωσες ειναι Orange και απλα ειναι ξεκλειδωτο για αλλα δικτυα. Όλα τα Orange έχουν Ελληνικό swype και Ελληνικό multitouch keyboard ? Έχει άλλος με Orange το ίδιο θέμα ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Όλα τα Orange έχουν Ελληνικό swype και Ελληνικό multitouch keyboard ? Έχει άλλος με Orange το ίδιο θέμα ? :( Επικοινώνησε με το service της Motorola, υποτίθεται ότι η συσκευή σου είναι ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charikara Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Γειά σας. Να ρωτήσω κι εγω κάτι σχετικό... Προβήματίζομαι...να πάρω το Atrix απο την VNP ή να το βρώ απο την Αγγλία (χωρίς να ειμαι σίγουρος οτι θα μπορέσω κιόλας). Θα ήθελα να μην αντιμετωπίσω προβλήματα με τα ελληνικά (sms, gps, λεξικό...) Επίσης.... μπορεί να ξεκλειδωθεί με τα σημερινά δεδομένα Atrix της Orange? Κατι διάβασα στo forum αλλά δεν έχω ιδαίτερη εμπειρία με "βελτιώσεις" ... Τι μου προτείνετε; (αν υπάρχει και κάτι άλλο που πρεπει να σκεφτώ ως προς την επιλογή VNP Vs Αγγλικό ... please let me know :) ) Ευχαριστώ Edited July 1, 2011 by charikara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 To vpn έχει την αμερικάνικη συσκευή της AT&T η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση του επίσημου service στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charikara Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 To vpn έχει την αμερικάνικη συσκευή της AT&T η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση του επίσημου service στη χώρα μας. Ναι το ξέρω. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν οτι αν χρειαστεί κάτι αναλαβάνουν αυτοί την αποστολή για σέρβις. Κατα τα άλλα θα υπάρχει πρόβλημα με την γλώσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Κάποιοι έχουν αναφέρει προβλήματα με την πλήρη υποστήριξη των ελληνικών στις συσκευές της AT&T. Θα συνιστούσα να κοιτάξεις προς ευρωπαϊκές λύσεις πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Ειμαι σιγουρος πως καθυστερησα ! :p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Ειμαι σιγουρος πως καθυστερησα ! :p Ε, όσο να το πεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3688246#post3688246 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charikara Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Κάποιοι έχουν αναφέρει προβλήματα με την πλήρη υποστήριξη των ελληνικών στις συσκευές της AT&T. Θα συνιστούσα να κοιτάξεις προς ευρωπαϊκές λύσεις πια. Ευχαριστώ. Θα τα σκεφτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Οσοι εχουν αμερικάνικα Atrix και τα εχουν ξεκλειδώσει μπορουν πλεον να εχουν την ΑΤ&Τ build 2.3.4 (οχι επισημη) μεσω CWM recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1159385 Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts