Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Μετά τις απαντήσεις σας μου φαίνεται ότι ήλθε η ώρα να αλλάξω το blade, ευχαριστώ !! Σίγουρα είναι σαφώς ανώτερο από το κατά τα άλλα πολύ καλό blade σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Μετά τις απαντήσεις σας μου φαίνεται ότι ήλθε η ώρα να αλλάξω το blade, ευχαριστώ !! να ξερεις μονο οτι η lg σε θεμα sw ειναι χαλια, 2012 εχουμε κ το black ακομα με froyo τρεχει κ δεν πολυ ασχολουντε στο xda... βεβαια δεν ενδιαφαιρει ολους τους χρηστες το σκαλισμα.. σαν τηλεφωνο ομως ειναι πολυ καλο για τα λεφτα που το βρηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Έστω και αργά όμως... έχει τάξει αναβαθμίσεις και για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Έστω και αργά όμως... έχει τάξει αναβαθμίσεις και για τη συγκεκριμένη συσκευή. τις αναβαθμισεις τις ειχε ταξει προ μηνων αλλα τελος παντων....μακαρι να σας τις δωσει γρηγορα κ να αυξηθουν οι πωλησεις του ωστε να εχει κ ποιο πολυ υποστηριξει απο DEVS παντως ειναι καλο κινητο σα συσκευη. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill30968 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 παιδια, τελικά δεν το πήρα, όχι τίποτ' άλλο αλλά δεν μου αρέσει η "κοροιδία", πάω στο μαγαζί και η αναγραφόμενη τιμή ήταν 224€ και μου λένε στο κάνουμε 199€ (εκθεσιακό) αλλά ειναι υποχρεωτική η αγορά της δικής μας εγγύησης (29€) με αποτέλεσμα το κινητο να κοστίσει 228€, έτσι "τα πήρα" και έφυγα, sorry αν σας "έπρηξα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 τις αναβαθμισεις τις ειχε ταξει προ μηνων αλλα τελος παντων....μακαρι να σας τις δωσει γρηγορα κ να αυξηθουν οι πωλησεις του ωστε να εχει κ ποιο πολυ υποστηριξει απο DEVS παντως ειναι καλο κινητο σα συσκευη. . To αργά πήγαινε στο πότε θα έρθουν, όχι στο πότε τις έταξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδιά ψάχνω μία εφαρμογή για το κινητό η οποία να μου επιτρέπει να συχρονίζω τις επαφές του κινητού με αυτές του facebook για να μπαίνουν αυτόματα οι φωτο όταν μου τηλεφωνεί κάποιος. Έχω βρει κάποιες αλλά κάνουν μόνο αυτόματο συγχρονισμό και δεν τα καταφέρνω γιατί τις επαφές μου τις έχω στα ελληνικά και στο fb είναι στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παιδια το black εχει αναβαθμιστει στην 2.3 ; λειτουργει το skype σε ομιλια και βιντεο ; εχει μπροστινη καμερα ; ενδιαφερεται μια φιλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παιδια το black εχει αναβαθμιστει στην 2.3 ; λειτουργει το skype σε ομιλια και βιντεο ; εχει μπροστινη καμερα ; ενδιαφερεται μια φιλη Αυτα που ρωτας εχουν απαντηθει... πλην του οτι ακομα ειναι με 2.2 και εκκρεμει αναβαθμιση σε 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Επιτέλους άρχισε σιγά σιγά να δίνεται η 2.3 σύμφωνα με: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441904 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Την οποια περασα και μεχρι στιγμης, δε γινεται να την κανεις root :D Ξαναγυρισα στην 2.2.2 προς το παρον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Την οποια περασα και μεχρι στιγμης, δε γινεται να την κανεις root :D Ξαναγυρισα στην 2.2.2 προς το παρον :p υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα; ειδες καμια οπτικη διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Δεν κοιταξα καν, ηταν στα Γερμανικα και πιαστηκα κατευθειαν με SOC και τα συναφη μπας και καταφερω να την κανω rooted, δε γινοταν, διαβαζα ταυτοχρονα και στο xda τι ελεγαν... παπακια λοιπον.... οποτε φλασαρα την V10G και εκανα restore αυτη που ειχα. Λογικα εχει ελληνικα, αφου ειναι ευρωπαικη ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω υπάρχει εφαρμογή για να μπλοκάρω έναν αριθμό να μην λαμβάνω μηνύματα και κλήσεις;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Την πέρασε κανείς, ειναι στα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ναι εχει και ελληνικα, τελικα την περασα και σε ενος φιλου μου το P970 ... αλλα ο χαλβας την κρατησε, χωρις root. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω υπάρχει εφαρμογή για να μπλοκάρω έναν αριθμό να μην λαμβάνω μηνύματα και κλήσεις;;;;;;; υπαρχουν πολλες ψαξε στο μαρκετ blacklist,callfilter καποια θα βρεις να σου λυσουν το προβλημα σου ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 υπαρχουν πολλες ψαξε στο μαρκετ blacklist,callfilter καποια θα βρεις να σου λυσουν το προβλημα σου ;););) Βρίσκω, το πρόβλημα είναι ότι μάλλον εγώ δεν κάνω κάτι σωστά στις ρυθμίσεις και συνεχίζουν να με παίρνουν κανονικότατα παρόλο που έχω βάλει κάποια νούμερα blacklist! Δοκίμασα γύρω στις 4 εφαρμογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αν θέλεις δικίμασε την εφαρμογή Mr.Number απο το market.Λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αν θέλεις δικίμασε την εφαρμογή Mr.Number απο το market.Λειτουργεί άψογα. Μόλις την δοκίμασα και όχι απλά δεν λειτούργησε αλλά απάντησε και αυτόματα 2 φορές κιόλας :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παντως σε μενα με την 2.3.4 το gps εξακολουθει να μην πιανει στιγμα, το αφησα κανα 10λεπτο και τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwsil Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Καλησπέρα σας κι απο εμένα...πολλύ κατατοπιστικό το forum για το p970!!!! Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το τηλέφωνο αλλά με προβλιματίζουν πολλύ αυτά που διαβάζω για την απόδοση του gps. Με συγχωρείτε που επανέρχομαι σε θέμα που εχει αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα αλλα αν γίνεται θα ήθελα μια ξεκάθαρη απάντιση από κάποιον που χρισημοπιεί την συσκευή χωρίς χρήση ασήρματων δυκτύων. Υ.Γ (Με το joy 845 και gps status βλέπω σχεδόν πάντα 11 δορυφόρους !!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coskarl Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Καλησπέρα σας κι απο εμένα...πολλύ κατατοπιστικό το forum για το p970!!!! Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το τηλέφωνο αλλά με προβλιματίζουν πολλύ αυτά που διαβάζω για την απόδοση του gps. Με συγχωρείτε που επανέρχομαι σε θέμα που εχει αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα αλλα αν γίνεται θα ήθελα μια ξεκάθαρη απάντιση από κάποιον που χρισημοπιεί την συσκευή χωρίς χρήση ασήρματων δυκτύων. Υ.Γ (Με το joy 845 και gps status βλέπω σχεδόν πάντα 11 δορυφόρους !!!) Το gps σε μένα δουλεύει τέλεια. Βρίσκει δορυφόρους ακόμα και μέσα στο σπίτι !!! Πριν είχα ένα ACER και κάθε φορά που ήθελα να χρησιμοποιήσω το gps βλαστήμαγα. Αυτό εδώ πάει σφαίρα ! Βέβαια, έχω ενεργοποιημένα και τα data, οπότε βρίσκει στίγμα και μέσω δικτύου, αλλά όσες φορές έχω τσεκάρει τους δορυφόρους που βρίσκει, βλέπω ότι βρίσκει πολλούς. Το νούμερο φυσικά παίζει ανάλογα το που βρίσκομαι, αλλά πάντως όχι λιγότερους από 7-8. Το εντυπωσιακό είναι ότι βρίσκει στίγμα μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, από την στιγμή που ανοίξεις την εφαρμογή (πχ Sygic). Επίσης, όταν βγαίνεις από τούνελ, ξαναβρίσκει το στίγμα αμέσως (μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwsil Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Ευχαριστώ πολλύ για την απάντηση!!!!! Με βλέπω από δευτέρα να γίνομαι μέλος της παρέας σας !!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Το gps σε μένα δουλεύει τέλεια. Βρίσκει δορυφόρους ακόμα και μέσα στο σπίτι !!! Πριν είχα ένα ACER και κάθε φορά που ήθελα να χρησιμοποιήσω το gps βλαστήμαγα. Αυτό εδώ πάει σφαίρα ! Βέβαια, έχω ενεργοποιημένα και τα data, οπότε βρίσκει στίγμα και μέσω δικτύου, αλλά όσες φορές έχω τσεκάρει τους δορυφόρους που βρίσκει, βλέπω ότι βρίσκει πολλούς. Το νούμερο φυσικά παίζει ανάλογα το που βρίσκομαι, αλλά πάντως όχι λιγότερους από 7-8. Το εντυπωσιακό είναι ότι βρίσκει στίγμα μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, από την στιγμή που ανοίξεις την εφαρμογή (πχ Sygic). Επίσης, όταν βγαίνεις από τούνελ, ξαναβρίσκει το στίγμα αμέσως (μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα). +1 Και από εμένα μέσα στο σπιτι κλειδώνει σε 10-15 δεύτερα SYGIC MAPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts