baggelisk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 για όποιον ενδιαφέρεται το plaisio το έχει προσφορά για τα μέλη από 399 στα 319 ευρώ με δώρο χάρτες ndrive...φαντάζομαι ελληνικής αντιπροσωπείας. Αυτά φίλε τα λένε ποιο πριν…. Τώρα το πήρα από saturn Να ρωτήσω κάτι..πάνω πάνω στην μαύρη μπάρα στην άκρη φαίνεται ότι χάνει τον μαύρο φόντο (σαν να ξεθωριάζει ) είναι φυσιολογικό? Επίσης στην lg world μου έβγαλε αναβάθμιση ..να την κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Αυτά φίλε τα λένε ποιο πριν…. Τώρα το πήρα από saturn Χθες βγήκε. Να ρωτήσω κάτι..πάνω πάνω στην μαύρη μπάρα στην άκρη φαίνεται ότι χάνει τον μαύρο φόντο (σαν να ξεθωριάζει ) είναι φυσιολογικό? Κάποιο screenshot; Επίσης στην lg world μου έβγαλε αναβάθμιση ..να την κάνω? Να την κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Αυτά φίλε τα λένε ποιο πριν… όταν μου έστειλε το plaisio e-mail το ανέφερα :wacko: είπα να ενημερώσω γιατί αν και προσωπικά το κινητό αυτό δεν με ενδιαφέρει, θεώρησα ότι θα ενδιαφέρει πολλούς. Edited August 20, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Χθες βγήκε. Κάποιο screenshot; Δεν ξέρω εάν είναι screenshot ….σαν να φωτίζει μια λάμπα φθορίου από πάνω και το μαύρο του ξεθωριάζει..το ρωτάω για να δώ εάν και σε άλλους παρουσιάζεται αυτό ή ή μόνο στο δικό μου… Edited August 20, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 κατα τα άλλα παιδια το κινητό είναι άπεχτο.....έχω ενθουσιαστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση, το πηρα το κινητο , εκανα αναβαθμιση στο τελευταιο firmware,θα δοκιμασω το european αργοτερα , αλλα ενα περιεργο bug ειναι οτι στις επαφες , τα διαχωριστικα γραμματα , δηλαδη Α-επιθετα απο Α-Β-επιθετα απο β-Γ επιθετα απο Γ-κτλ δεν ειναι σωστα !!! Δηλαδη ειναι Α-επιθετα απο Α-Β-επιθετα απο Α +επιθετα απο β-Γ επιθετα απο β +επιθετα απο Γ-κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Τα χω δει αλλά έχω μπερδευτεί.. Αυτά έχω: FIRMWARE=LG-P970_V10a (άρα 10a) Kernel=2.6.32 Android=2.2.2 3 αρχικά ερωτησούλες.. 1) Αυτό που είδα στην 1η σελίδα (Root στο Optimus Black (by GIESPI, με τα 6 βήματα) στην δικιά μου έκδοση με firmware 10a μπορώ να το κάνω άφοβα? 2) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ το LG B2CTool? Η σελίδα είναι στα γερμανικά και δεν είμαστε γερμανόφωνοι.. 3) Για αυτό εδώ με τους δορυφόρουσ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732377#post3732377, πρέπει το κινητό να ναι rooted? Thanks:) Κάτι γι αυτό παίδες? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Τα χω δει αλλά έχω μπερδευτεί.. Αυτά έχω: FIRMWARE=LG-P970_V10a (άρα 10a) Kernel=2.6.32 Android=2.2.2 3 αρχικά ερωτησούλες.. 1) Αυτό που είδα στην 1η σελίδα (Root στο Optimus Black (by GIESPI, με τα 6 βήματα) στην δικιά μου έκδοση με firmware 10a μπορώ να το κάνω άφοβα? 2) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ το LG B2CTool? Η σελίδα είναι στα γερμανικά και δεν είμαστε γερμανόφωνοι.. 3) Για αυτό εδώ με τους δορυφόρους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732377#post3732377, πρέπει το κινητό να ναι rooted? Thanks:) 1.Στην πρωτη σελιδα δινω 2 root.Για μετα v10d και πριν. 2.Εβαλα το ελληνικο link.Τhanks για την παρατηρηση. 3.Καλη αναγνωση :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) 2.Εβαλα το ελληνικο link.Τhanks για την παρατηρηση Μιλάς για το B2CAppsetup.exe? Edited August 20, 2011 by sakiss Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Μιλάς για το B2CAppsetup.exe? Οχι ειχα δωσει την σελίδα με το LG B2CTool στα γερμανικα και το αλλαξα στα ελληνικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλησπερα και απο μενα..ειμαι κατοχος του optimus black εδω και κανα μηνα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος..το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι θελω να περασω την v10e apo v10d και δεν μπορω ουτε απευθειας απ το κινητο ουτε απο lg mobile update..γνωριζει καποιος γιατι και αν μπορει να με βοηθησει να την περασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλησπερα και απο μενα..ειμαι κατοχος του optimus black εδω και κανα μηνα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος..το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι θελω να περασω την v10e apo v10d και δεν μπορω ουτε απευθειας απ το κινητο ουτε απο lg mobile update..γνωριζει καποιος γιατι και αν μπορει να με βοηθησει να την περασω.. καλησπερα θα την κατεβασεις απο εδω http://luivit.altervista.org/firmwareP970/ και θα την περασεις συμφωνα με την 1 σελιδα με τον οδηγο αναβαθμησης του Firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Οχι ειχα δωσει την σελίδα με το LG B2CTool στα γερμανικα και το αλλαξα στα ελληνικά :) Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το LG B2CTool αρχείο γιατί μάλλον είμαι χαζός και δεν το βλέπω..:X:X Και άλλη μια ερώτηση: Θέλω να βάλω την 10e κατευθείαν και όχι την 10d. Φοράω 10a. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθησω? Να βάλω πρώτα την 10d, να κάνω root στο κινητό και μετά να βάλω την 10e?:wacko: έχω μπερδευτεί ας πει κάποιος ... Με λίγα λόγια με έχει μπερδέψει το ροοτ και το φλασάρισμα..Για το 1 πρεπει να υπαρχει και τ αλλο?:worry::worry: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το LG B2CTool αρχείο γιατί μάλλον είμαι χαζός και δεν το βλέπω..:X:X Και άλλη μια ερώτηση: Θέλω να βάλω την 10e κατευθείαν και όχι την 10d. Φοράω 10a. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθησω? Να βάλω πρώτα την 10d, να κάνω root στο κινητό και μετά να βάλω την 10e?:wacko: έχω μπερδευτεί ας πει κάποιος ... Με λίγα λόγια με έχει μπερδέψει το ροοτ και το φλασάρισμα..Για το 1 πρεπει να υπαρχει και τ αλλο?:worry::worry: φλασαρεις κατευθειαν την 10e,δεν χρειαζεται να κανεις ροοτ ,το κανεις οποτε θελεις. το LG B2CTool το κατεβαζεις απο εδω http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp κανεις download το Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 φλασαρεις κατευθειαν την 10e,δεν χρειαζεται να κανεις ροοτ ,το κανεις οποτε θελεις. το LG B2CTool το κατεβαζεις απο εδω http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp κανεις download το Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile Και την 10e που την βρισκουμε;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Και την 10e που την βρισκουμε;:O http://www.filesonic.com/file/1662476131 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 φλασαρεις κατευθειαν την 10e,δεν χρειαζεται να κανεις ροοτ ,το κανεις οποτε θελεις. το LG B2CTool το κατεβαζεις απο εδω http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp κανεις download το Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile Thanks φίλε;) Την έχει βάλει κανείς? Γενικές εντυπώσεις ? Με αφορά περισσότερο να ελευθερωθεί κάπως το κινητό από βαριές εφαρμογές και να scrollάρει καλύτερα η οθόνη χωρίς να κολλάει.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaveiros1 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Να σας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου για όσους ρωτάτε για το κινητό. Τους τελευταίους 11 μήνες χρησιμοποιούσα το samsung galaxy s. Πιο πριν το iphone 3gs και για 2 ημέρες πριν πάρω το optimus black είχα στα χέρια μου το iphone 4 με επιδότηση, το οποίο πουλησα και πήρα το optimus. Kαταρχάς δε ξέρω τι εννοείτε για το θέμα του lag όσοι παραπονεθήκατε αλλά προφανώς δεν είχατε galaxy s:rolleyes: To lg συγκριτικά φυσάει...είναι ταχύτατο σε σημείο που προσωπικά στην αρχή όταν το πρωτο άνοιξα δεν το πίστευα. Για παράδειγμα κάνει 6 updates/installs απ το μαρκετ ταυτόχρονα και παράλληλα μπορώ να γράψω sms ή ακόμα και να κάνω κλήση. Στο galaxy s με speed kernel και ext4...αυτό ήταν αδύνατο. Η ταχύτητα του είναι ίδια ίσως και καλύτερη με του iphone 4, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Η οθόνη είναι φυσικά φοβερή, δεν έχει τόσο καλή γωνία θέασης όσο η super amoled και έχει πιο "φωτεινά" χρώματα τα οποία προσωπικά προτιμώ, όμως σε ευθεία θέαση, η διαφορά με την super amoled είναι εμφανής. Ακόμα και στο angry birds, παίζω ευκολότερα, η λεπτομέρεια της εικόνας και η απόκριση της οθόνης βοηθά. Για τον ήχο όσοι ρωτάτε, ναι δεν είναι ο καλύτερος. Σε ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούνε καλά αλλά υποθέτω ότι με την 2.3x που αναμένεται, θα βελτιωθεί. Έτσι ήταν και με το galaxy στην αρχή. Η κάμερα είναι πολύ καλή, δεν έχει πολύ έντονα χρώματα αλλά έχει λεπτομέρεια, αρκεί να προσέχετε όταν υπάρχει πολύ φως να μην εχετε ενεργοποιημένο και το φλας γιατί τότε οι φωτογραφίες βγαίνουν υπερβολικά φωτεινές. Ο χρόνος εκκίνησης και κλεισίματος του τηλεφώνου είναι γρηγορότερος και από galaxy και από iphone. To μόνο πραγματικό πρόβλημα που εντόπισα ήταν στο gps όπου χωρίς το fix που αναφέρεται και εδώ στο φόρουμ, το κλείδωμα είναι από πολύ αργό εως αδύνατο. Πιστεύω ότι και αυτό θα λυθεί σε επόμενη αναβάθμιση. Τώρα σχετικά με την rom 10e με την οποία πολλοί παιδεύονται και δεν μπαίνει...το ίδιο έπαθα κι εγώ. Εσπασαν τα νεύρα μου, μέχρι που βρήκα λύση χθες στο xda. Το αρχείο της 10e από το filesonic...πρεπει να το μετονομάσετε!!! Κόψτε απ το όνομα όλα τα αρχικά και αφήστε το έτσι:V10E_00.kdz. Αν σας βγάζει το πρόγραμμα το κλασσικό dll error μη δίνετε σημασία και μη διακόψετε τη διαδικασία, θα γίνει το update κανονικα. Προσωπικά δε ξέρω αν θα κρατήσω την 10e , σ εμένα η ακρίβεια της οθόνης είναι χειρότερη από την 10a που φορούσε το κινητό. Σε όλα τα υπόλοιπα δε βλέπω διαφορά, ίσως να έχει διαφορά στην μπαταρία όπως λένε πολλοί, αλλά δεν το παρακολουθώ τόσο στενά, με την 10α πάντως και η μπαταρία σ εμένα ήταν μια χαρά, τουλάχιστον συγκριτικά με το galaxy s και το iphone, διαρκεί περισσότερο και κάνω και περισσότερα πράγματα. Και τέλος σχετικά με το root, στην 10e παιδεύτηκα αρκετά, ακολούθησα τον οδηγό που υπάρχει εδώ αλλά δεν έπιανε αμέσως, μόλις έδινα την εντολή για αντιγραφή του superuser.apk , το pc έχανε τη σύνδεση με το κινητό. Τελικά μετά από 2-3 restart στον υπολογιστη και στο κινητό...το δέχτηκε και πέτυχε η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Αν περιμένουμε την επίσημη 2.3 δεν θα έχουν λυθεί όλα αυτά που αναφέρεις? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drTV Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα πρόσφατα το P970, (10Α) και ακολούθησα τον οδηγό " Γρηγορότερη εύρεση δορυφόρων προσδιορισμού θέσης (by GIESPI)". Πράγματι ήταν πολύ πιο σύντομος ο εντοπισμός θέσης. Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ το GPS με το Sports tracker. Προχτές έκανα αναβάθμιση στο τηλέφωνο στην 10D, και από τότε δεν λειτουργει καθόλου το GPS. Ξαναπέρασα τον οδηγό και το μόνο που χρειαζόταν αλλαγή ήταν το "6)βρίσκετε την επιλογή SULP Setting και στις επιλογές που σας βγαζει επιλέγετε SLP Server Setting και αμέσως μετά στις άλλες επλογές τικάρετε LGE SUPL". Έκανα επανεκινηση και το πρόβλημα παραμένει. Δεν μπορεί να κλειδώσει δορυφόρους σε καμία εφαρμογή. Ούτε το "χαρτες" λειτουργεί, ούτε το "Latitude", μου βγάζουν μήνυμα "Η εφαρμογή αυτή απαιτεί μια σύνδεση δεδομένων εργασίας" Μήπως κάποιος γνωρίζει τη συμβαίνει και μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ Υ.Γ. Επίσης σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, μπορώ να επιστρέψω στην αρχική μου έκδοση; Τελευταια νέα: Στο Sports tracker κλειδώνει δορυφόρο μετά από 1 λεπτό, αλλά δεν δείχνει χάρτη ( είναι ένα κενό ασπρο πλαίσιο ). Στο "χαρτες" και στο "Latitude", παραμένει ένα κενό πλαίσιο. Edited August 21, 2011 by drTV συμπληρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaveiros1 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) Αν περιμένουμε την επίσημη 2.3 δεν θα έχουν λυθεί όλα αυτά που αναφέρεις? Έτσι πιστεύω κι εγώ φίλε μου. H Lg θέλει να μπεί δυναμικά στο παιχνίδι και καλά κάνει, πιστεύω ότι θα το λύσουν το πρόβλημα, άλλωστε εφόσον υπάρχει fix για το gps, δεν είναι θέμα hardware, είναι θέμα software. Φίλε drTV κι εμένα δε μου κρατούσε το fix στην 10d, στην 10e δε το δοκίμασα ακόμα, το χω και φορτίζει τώρα, θα δοκιμάσω μετά. Στην 10a πάντως το είχε κρατήσει. ------------- Το δοκίμασα μόλις, την κρατάει την ρύθμιση στην 10e. Είμαι root όμως δε ξέρω αν παίζει ρόλο κι αυτό. Edited August 21, 2011 by kaveiros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 http://www.filesonic.com/file/1662476131 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Αυτό με τους δορυφόρους στην 1η σελίδα (για γρήγορο κλείδωμα) τελικά να το κάνω ή όχι στην 10a και χωρίς root? Χρειάζεται να ναι rooted το κινητό? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Με ποιο προγραμμα βαζουμε την 10e;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Με ποιο προγραμμα βαζουμε την 10e;:O Ακολουθεις τον οδηγο αναβάθμισης του Firmware στην πρωτη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts