Hierophant Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες, ότι το Cerberus είναι εντελώς αναξιόπιστο. Μου έτυχαν 2 περιστατικά. Το πρώτο να έχει χαθεί το τηλέφωνο της γυναίκας μου, να ανοίγω την web σελίδα για να το ψάξω, και εκείνο να δείχνει ότι είναι μέσα στο σπίτι έχοντας 1% μπαταρία. Τι μπαταρία την πέτυχε, μόνο που το τηλέφωνο το είχε ένας ταξιτζής σπίτι του και μόλις έκλεισε μετά από λίγο το έβαλε για φόρτιση. Και μια ακόμα ένδειξη, ενώ το στίγμα της έδειχνε ότι είναι στη δουλειά, εκείνη επέστρεφε σπίτι και ήταν καθ' οδόν. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτά που λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες, ότι το Cerberus είναι εντελώς αναξιόπιστο. Μου έτυχαν 2 περιστατικά. Το πρώτο να έχει χαθεί το τηλέφωνο της γυναίκας μου, να ανοίγω την web σελίδα για να το ψάξω, και εκείνο να δείχνει ότι είναι μέσα στο σπίτι έχοντας 1% μπαταρία. Τι μπαταρία την πέτυχε, μόνο που το τηλέφωνο το είχε ένας ταξιτζής σπίτι του και μόλις έκλεισε μετά από λίγο το έβαλε για φόρτιση. Και μια ακόμα ένδειξη, ενώ το στίγμα της έδειχνε ότι είναι στη δουλειά, εκείνη επέστρεφε σπίτι και ήταν καθ' οδόν. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτά που λέει? Φίλε έχεις καταλάβει πώς δουλεύει το Cerberus? Αν δεν ενεργοποίησεις το GPS , πώς θα σου βγάλει την υπάρχων τοποθεσία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Φίλε έχεις καταλάβει πώς δουλεύει το Cerberus? Αν δεν ενεργοποίησεις το GPS , πώς θα σου βγάλει την υπάρχων τοποθεσία; Φίλε έχεις κανείς καταλάβει πως λειτουργεί το Cerberus? Ενεργοποιεί αυτόματα το GPS.... Πριν πεις τη παρόλα σου ασχολήσου λίγο με το πρόγραμμα και διάβασε κανένα FAQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 καλά.. πριν φτάσετε στο σημείο να τσακωθείτε, σκεφτείτε ότι μπορεί να παίζουν άλλοι παράμετροι. Ίσως το πρόβλημα να το είχε το gps του κινητού, να μην έβρισκε σήμερα και όχι το cerberus. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Φίλε έχεις κανείς καταλάβει πως λειτουργεί το Cerberus? Ενεργοποιεί αυτόματα το GPS.... Πριν πεις τη παρόλα σου ασχολήσου λίγο με το πρόγραμμα και διάβασε κανένα FAQ. Προφανώς λοιπόν και δεν γνωρίζεις πώς δουλεύει. Γιατί πουθενά δεν λέει το FAQ ότι το GPS ενεργοποιειται αυτόματα. Και πολύ σωστά ανέφερε ο Jastonas ότι παίζουν ρόλο και άλλοι παράμετροι που έχουν να κάνουν με το κινητό και όχι με το πρόγραμμα. Οπότε αν θες βοήθεια, μπορείς να αναφέρεις τα βήματα ακριβώς που ακολουθησες και δεν δούλεψε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Προφανώς λοιπόν και δεν γνωρίζεις πώς δουλεύει. Γιατί πουθενά δεν λέει το FAQ ότι το GPS ενεργοποιειται αυτόματα. Και πολύ σωστά ανέφερε ο Jastonas ότι παίζουν ρόλο και άλλοι παράμετροι που έχουν να κάνουν με το κινητό και όχι με το πρόγραμμα. Οπότε αν θες βοήθεια, μπορείς να αναφέρεις τα βήματα ακριβώς που ακολουθησες και δεν δούλεψε. Το γράφει στην περιγραφή επάνω. [ATTACH]60967[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 http://gr.pcmag.com/android/16156/feature/triplasiasteke-o-arithmos-ton-oikonomikon-epithese Για οσους λένε δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το γράφει στην περιγραφή επάνω. [ATTACH]60967[/ATTACH] Μόνο ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΈΚΔΟΣΗ 2.3.3 android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Eset Mobile antivirus καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 http://gr.pcmag.com/android/16156/feature/triplasiasteke-o-arithmos-ton-oikonomikon-epithese Για οσους λένε δεν χρειάζεται 775.887 άτομα που δεχτηκαν επίθεση σε σύνολο πόσων εκατομμυρίων χρηστων android? Μόνο για το 2014 ξεπέρασαν το 1 δις οι αποστολές κινητων ανδροιντ. http://www.cnet.com/news/android-shipments-exceed-1-billion-for-first-time-in-2014/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 http://gr.pcmag.com/android/16156/feature/triplasiasteke-o-arithmos-ton-oikonomikon-epithese Για οσους λένε δεν χρειάζεται Είναι εύκολο να καταλήξουμε στον παραπάνω σοφισμό, αλλά όπως πάντα στην τεχνολογία τα πράγματα δεν είναι άσπρο/μαύρο. Ο πιο αδύναμος κρίκος είναι και θα είναι πάντα ο χρήστης και ο κανόνας είναι ότι οι "απρόσεχτοι" χρήστες που κινδυνεύουν περισσότερο δεν σώζονται ούτε από προγράμματα anti-malware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μόνο ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΈΚΔΟΣΗ 2.3.3 android! Περισσότερες δυνατότητες για τις συσκευές με root: Πλήρης προστασία απεγκατάστασης (ένας κλέφτης θα μπορέσει να διαγράψει το Cerberus μόνο αν εγκαταστήσει μια άλλη ROM), αυτόματη ενεργοποίηση GPS ακόμη και σε Android > 2.3.3.:lol: οπότε rootάρισε της το και θα είσαι οκ :P Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 γεια σας, παιδια. να ρωτησω.. πριν μηνα και κατι το κινητο μου ειχε παρει εναν ιο τελος παντων ο ιος δν υπαρχει πλεον γτ το εστειλα στο σερβις το κινητο , εψαξα ομος τωρα στο ινετ και ειδα οτι λενε για ιο στην καρτα sim αληθευει κατι τετιο? μηπος το κολλησα και εγω? Ο.ο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 γεια σας, παιδια. να ρωτησω.. πριν μηνα και κατι το κινητο μου ειχε παρει εναν ιο τελος παντων ο ιος δν υπαρχει πλεον γτ το εστειλα στο σερβις το κινητο , εψαξα ομος τωρα στο ινετ και ειδα οτι λενε για ιο στην καρτα sim αληθευει κατι τετιο? μηπος το κολλησα και εγω? Ο.ο :/ Για πες μερικά παραπάνω.Τι ιός ήταν,πως το κατάλαβες,τι σου είπαν στο σερβις,ποσα έδωσες,που διαβασες για ιο σε καρτα sim...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Για πες μερικά παραπάνω.Τι ιός ήταν,πως το κατάλαβες,τι σου είπαν στο σερβις,ποσα έδωσες,που διαβασες για ιο σε καρτα sim...... ηταν ενα προγραμμα superbrightlight κατι τετιο , αυτος ο ιος ειχε παρει οτι προσωπικα δεδομενα ειχε το κινητο imei cosmote και τα λοιπα , και τα εστειλε σε μια σελιδα η οποια ξεκινουσε απο avazu αν θυμαμαι το κινητο τοτε υπερθερμενοταν, και παρολο που το εκανα φορματ ποσες φορες η hard reset το κινητο ειχε μεσα ενα προγραμμα "settings" ενα περιεργο γραναζι και εμφανιζε ενα ζαρι στην επιφανεια το οποιο οταν το ανοιγες εκανε οτι φορτωνει μια σελιδα και σε πετουσε στο play store , το ειχα στειλει στο σερβισε τους ειχα ζητησει να μου αλαξουν την πλακετα για να αλλαξει ο αριθμος imei δν μου ειπαν , τιποτα το καναν φορματ μαλλον (συστεμ.img custpack.ιμγ) τα περασαν απο την αρχη και μου το δωσαν πισω δν ζητησαν να πληρωσω τιποτα , και τωρα τελευτεα εβλεπα το σημα να ηταν ασθενες εως και καθολου, μερικες φορες το κινητο ζεστενοταν αλλα οχι οπος τοτε με τον ιο, θυμαμαι εβραζε τοτε. αν αφησω το wifi ανοιχτο το παθενει αυτο ειτε οταν εχω ανοιχτο το facebook η chrome. μου περασαν σκεψεις και ετσι εψαξα σημερα στο ινετ για infected sim card και ειδα μερικα αρθρα που μηλουσαν για αυτο και εχω ψιλο τρομοκρατηθει απο τοτε , γιαυτο και σας ρωταω μηπως υπαρχει κατι τετιο και αν ναι να αλαξω οσο το δυνατον γινετε αριθμο και συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 ηταν ενα προγραμμα superbrightlight κατι τετιο , αυτος ο ιος ειχε παρει οτι προσωπικα δεδομενα ειχε το κινητο imei cosmote και τα λοιπα , και τα εστειλε σε μια σελιδα η οποια ξεκινουσε απο avazu αν θυμαμαι το κινητο τοτε υπερθερμενοταν, και παρολο που το εκανα φορματ ποσες φορες η hard reset το κινητο ειχε μεσα ενα προγραμμα "settings" ενα περιεργο γραναζι και εμφανιζε ενα ζαρι στην επιφανεια το οποιο οταν το ανοιγες εκανε οτι φορτωνει μια σελιδα και σε πετουσε στο play store , το ειχα στειλει στο σερβισε τους ειχα ζητησει να μου αλαξουν την πλακετα για να αλλαξει ο αριθμος imei δν μου ειπαν , τιποτα το καναν φορματ μαλλον (συστεμ.img custpack.ιμγ) τα περασαν απο την αρχη και μου το δωσαν πισω δν ζητησαν να πληρωσω τιποτα , και τωρα τελευτεα εβλεπα το σημα να ηταν ασθενες εως και καθολου, μερικες φορες το κινητο ζεστενοταν αλλα οχι οπος τοτε με τον ιο, θυμαμαι εβραζε τοτε. αν αφησω το wifi ανοιχτο το παθενει αυτο ειτε οταν εχω ανοιχτο το facebook η chrome. μου περασαν σκεψεις και ετσι εψαξα σημερα στο ινετ για infected sim card και ειδα μερικα αρθρα που μηλουσαν για αυτο και εχω ψιλο τρομοκρατηθει απο τοτε , γιαυτο και σας ρωταω μηπως υπαρχει κατι τετιο και αν ναι να αλαξω οσο το δυνατον γινετε αριθμο και συσκευη Oταν έβαλες τον φακό σε ρώτησε τι permisions θέλει;Το avazu που λες είναι διαφημιστικη εταιρια http://avazuinc.com/home/ ι.Οτι εγκατεστησες στο κινητό σου ήταν μεσω του google playstore? Τι κινητό εχεις και με τι εκδοση android?Αλλαξε και σιμ για να ησυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ετρεξα νορτον και μαλwareβυτες και μ ειπαν οτι δν εχει τιποτα το κινητο ειμαι κομπλε δλδ? Πειτε κανενα αλλο αντιβιρους να δωκιμασω γτ η συσκευη ψιλο λαγκαρει οχι παντα. Μήπως τα 3αντιβ που περασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ετρεξα νορτον και μαλwareβυτες και μ ειπαν οτι δν εχει τιποτα το κινητο ειμαι κομπλε δλδ? Πειτε κανενα αλλο αντιβιρους να δωκιμασω γτ η συσκευη ψιλο λαγκαρει οχι παντα. Μήπως τα 3αντιβ που περασα? Αν έχεις βάλει 3 antivirus να τρέχουν μαζί συνέχεια, τι περίμενες; Να τρέχει καλύτερα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) εβαλα και αλλα αντιβιρους στην συσκευη αλλα τιποτα κανενα δεν βρισκει ιους.. τα εχω παιξει με το θεμα δν ξερω τι να κανω :/ γιατι οταν ανοιγω το wifi ζεσταινετε ; μεχρι στιγμης με σβηστη οθονη δν ανεβασε θερμοκρασια Edited May 20, 2015 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Τα έχουμε ξαναπεί στη σελίδα 47 αυτά... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 εβαλα και αλλα αντιβιρους στην συσκευη αλλα τιποτα κανενα δεν βρισκει ιους.. τα εχω παιξει με το θεμα δν ξερω τι να κανω :/ γιατι οταν ανοιγω το wifi ζεσταινετε ; μεχρι στιγμης με σβηστη οθονη δν ανεβασε θερμοκρασια Ολα τα κινητα στο wifi και όταν ζορίζονται ζεσταίνονται .Επίσης μην κατεβάζεις εφαρμογες εκτος playstore αφου δεν ξέρεις. Εχεις φτάσει στα όρια του υποχόνδριου,αν δεν τα έχεις ξεπεράσει.Ξεκόλλα και προσπάθησε να χαρεις το κινητό σου. Με όλη την καλή διάθεση στο λέω,μην με παρεξηγείς. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 ενα περιεργο.. το κινητο το εκανα 2-3 hard reset wipe data k cache χωρις να το ορισω αφυπνιση απο μονο του σημερα ανοιξε οπος ανοιγει η αφυπνιση του οταν ειναι κλειστο, ( ανοιξε στην ωρα που το ειχα παλια ρυθμισμενο να χτυπα.τελος παντον το ανοιξα το κινητο και ειδα μεσα οτι οντος δεν ειχε οριστει αφυπνιση.. να εχει κανεναν ιο ο οποιος ειναι καλα κριμενοςκαι μου κανει πλακα..... δν το γνωριζω, και το αλλο περιεργο ειναι πως χθες στο pc εσβησα καπια αρχεια και μετα εκανα erase τον σκληρο δισκο. τι εννοω με το erase διεγραψα τα παντα ακομα και τα windows ουτε και τυπο φορματ δν ειχει ntfs, fat32 κ τετια ο δισκος ηταν καργα αδιος... σημερα ανοιξα τον υπολογιστη και ανοιξε κανοκινοτατα και ειδα οτι υπιρχαν και τα αρχεια τα οποια εσβησα. και αναρωτιεμαι τωρα.. ιος δν μπορει να ειναι.. περασαν τα ηλεκτρικα στο σπιτι απο καμια χρονοδινη και ηρθαν καπια δεδομενα πισω τα οποια χαθηκαν.. δεν ξερω.. παντος λογικι εξηγηση εδω δεν υπαρχει. ας δωσει καποιος μια εξηγηση εδω γιατι κοντευω να τρελαθω :wacko::confused: :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Διεγράφησαν τα τελευταία μηνύματα που ήταν εκτός θέματος. Για απορίες, πληροφορίες σχετικά με υπολογιστές υπάρχει άλλωστε ολόκληρη ενότητα - Computing - στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Συνεχίζουμε εντός θέματος παρακαλώ. :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα σας.Εχω ενα πρόβλημα η LG μου έχει βάλει το macafee προεγκατεστημένο στην rom.Αν το απενεργοποιήσω και βάλω ένα που θέλω εγώ πειράζει κάπου στο λειτουργικό; Θα έχω διενέξεις; Μπορεί να τρέχει κρυφά το mcAfee; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα σας.Εχω ενα πρόβλημα η LG μου έχει βάλει το macafee προεγκατεστημένο στην rom.Αν το απενεργοποιήσω και βάλω ένα που θέλω εγώ πειράζει κάπου στο λειτουργικό; Θα έχω διενέξεις; Μπορεί να τρέχει κρυφά το mcAfee; Δεν μπορείς να το αφαιρέσεις? Συνήθως η LG βάζει trail προγραμματάκια που βγαίνουν όπως και τα υπόλοιπα. Αν δεν βγαίνει, όχι, αν το απενεργοποιήσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts