mol Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 είναι ΤΟΣΟ χρήσιμο το antivirus σε android συσκευή;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 είναι ΤΟΣΟ χρήσιμο το antivirus σε android συσκευή;;;; Ακριβώς το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Τωρα γιατι σε πολλα κινητα ειναι ηδη προεγκατεστημενα τα antivirus ειναι μια αλλη κουβεντα... Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 άρα το απεγκαθιστώ :) ερώτηση: άν κατεβάσω ένα apk και έχει ιο, το antivirus του pc τον βρίσκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 ερώτηση: άν κατεβάσω ένα apk και έχει ιο, το antivirus του pc τον βρίσκει; Έχω τις αμφιβολίες μου μιας και τα windows δεν αναγνωρίζουν καν αυτό το συγκεκριμένο τύπο αρχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 αχρηστο και βαραινει τσαμπα το κινητο οσο δυνατο κ να ειναι. υπερβολικο. προσεχεςι απο που κατεβασεις στο μαρκετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxgr Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλησπέρα εγώ έxω το Joy 845 της Vodafone ένα σχετικά "καλό" κινητό. Του έχω φορέσει την Custom ROM Pro Celestial 2.0.1..Δέν έχω ούτε θα του βάλω antivirus για τους παρακάτω λόγους : α)Τρώει πολλούς πόρους (Recources) απο την μνήμη. b)Δέν υπάρει ένα antivirus για όλα τα version των ιών. Εχω βάλει το DroidWall ένα απλό Firewall το οποίο με έχει σώσει πολλές φορές απο κακόβουλα λογισμικά που πήγα να κατεβάσω. Στο μέλλον σκέφτομαι να βάλω το AVAST αλλα δέν ξέρω αν είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δεν εχω antivirus στο κινητο γιατι πολυ απλα μου φαινεται αχριαστο. Προσεχω τι κατεβαζω και απο που και δεν εχω κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλησπέρα εγώ έxω το Joy 845 της Vodafone ένα σχετικά "καλό" κινητό. Του έχω φορέσει την Custom ROM Pro Celestial 2.0.1..Δέν έχω ούτε θα του βάλω antivirus για τους παρακάτω λόγους : α)Τρώει πολλούς πόρους (Recources) απο την μνήμη. b)Δέν υπάρει ένα antivirus για όλα τα version των ιών. Εχω βάλει το DroidWall ένα απλό Firewall το οποίο με έχει σώσει πολλές φορές απο κακόβουλα λογισμικά που πήγα να κατεβάσω. Στο μέλλον σκέφτομαι να βάλω το AVAST αλλα δέν ξέρω αν είναι καλό. Βάλε άφοβα το avast. Είναι πολύ ελαφρύ και συνδυάζει πολλά προγράμματα σε ένα. Antivirus, firewall, call blocker και ένα πολύ καλό anti theft (το πρώην theft aware έχει εξαγοράσει). Αν έχεις αλλά προγράμματα που τα κάνουν αυτά, θα τα βγάλεις και θα έχεις μόνο ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Cerberus Anti-Theft for Android free lifetime license (normal $4.31) AndroidPolice.com's best mobile security app (promo ends Feb 29) "Cerberus helps you get back your lost or stolen Android device. Cerberus is a complete anti-theft application, the best protection you can get to recover your misplaced, lost or stolen Android device. This is a free trial for one week, then you can buy a lifetime license for a small price (2.99€) from within the application: no monthly or yearly fees, just a one-time payment. License is associated to your Cerberus account, if you have multiple devices you can use all of them (up to 5) with the same account." Τι πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε την παρακάτω εφαρμογούλα τζάμπα:wacko: STEP 1: Install the app, STEP 2: Register STEP 3: Enter your registration info here Wait until March 1st for them to upgrade your license STEP 4: Thank the developers by leaving 5 stars and a good review, then SHARE!:w00t: Edited February 27, 2012 by ntopas thx "mol" Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 να την πληρώσεις βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 να την πληρώσεις βέβαια :) από ότι κατάλαβα κάνουν Promo για κάποιες μέρες για να γίνει η εφαρμογή τους ακόμα πιο δημοφιλής π.χ. εγώ δε θα χρησιμοποιούσα ούτε πιστωτική ούτε Paypal για να πάρω εφαρμογή από το market που να παρέχει ασφάλεια σε περίπτωση κλοπής και έτσι την έβαλα...:X Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 μετά τις 7 μέρες όμως; ή είναι δωρεάν για πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 μετά τις 7 μέρες όμως; ή είναι δωρεάν για πάντα; σου στέλνουν κωδικό για πάντα... κοίταξε λίγο τις οδηγίες βρε'συ, και αν δεν τις έχω βάλει σωστά να τις ταιριάξω μην ταλαιπωρώ τον κόσμο..:rolleyes: Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 στην αρχή κατάλαβα ότι με τις οδηγίες παίρνουμε αυτό: "This is a free trial for one week..." εσύ σωστά τα έγραψες, εγώ είμαι ζαλισμένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 στην αρχή κατάλαβα ότι με τις οδηγίες παίρνουμε αυτό: "This is a free trial for one week..." εσύ σωστά τα έγραψες, εγώ είμαι ζαλισμένος :) εσύ να είσαι καλά φίλε no offence!!:p Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Και τελικά αυτό πήραμε μόνο, free trial για μία εβδομάδα... Πήρε κανένας κωδικό ενεργοποίησης? Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Εμένα δε μου έστειλαν τίποτα τελικά στο email μου. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ούτε μένα αλλά λειουργέι η εφαρμογή μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Και σε μένα λειτούργει μια χαρά. Και δεν ήρθε κανένα mail.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ναι, το διαπίστωσα κι εγώ χτες. Έδωσαν το license χωρίς ειδοποίηση με email. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πάντως σε εμένα, που έκανε ενεργοποίηση στις 28/2/12 δεν μου λειτουργεί και ζητάει αγορά αδείας. Θα περιμένω μερικές ημέρες ακόμη, αλλιώς μετά το αφαιρώ... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις πως να κανω το f-secure που το χει τσαμπα το Lg για ενα χρονο να δουλεψει ? Πως να ενεργοποιησω το anti-theft δηλαδη ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γεια σας, να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάποιο antivirus; Διάβασα αρκετά σχετικά με την προστασία των android συσκευών και είδα ότι οι γνώμες σχετικά με το εάν πρέπει να έχουμε προστασία σε android συσκευή ή όχι είναι περίπου στη μέση. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη χρησιμότητα κάποιου antivirus είναι εάν πρέπει να υπάρχει και για το ‘’σερφάρισμα’’ στο internet. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γεια σας, να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάποιο antivirus; Διάβασα αρκετά σχετικά με την προστασία των android συσκευών και είδα ότι οι γνώμες σχετικά με το εάν πρέπει να έχουμε προστασία σε android συσκευή ή όχι είναι περίπου στη μέση. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη χρησιμότητα κάποιου antivirus είναι εάν πρέπει να υπάρχει και για το ‘’σερφάρισμα’’ στο internet. Προς το παρόν δεν πρέπει να υπάρχει για κανένα λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts