sakiss Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 http://pocketnow.com/android/android-market-security-tool-creates-new-malware-scare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 http://pocketnow.com/android/android-market-security-tool-creates-new-malware-scare ναι αυτο το διαβασα πριν λιγο. ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!! δεν υπαρχουν αυτα :!: μακρια απο android :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 οχι ρε γμτ,βαλανε χερι κι εδω??Αντωνη καλα που μας ειδοποιησες να εχουμε το νου μας (τωρα θα ειμαστε συνεχεια στην πριζα..μηπως σας μυριζει βρωμοδουλεια με ..εταιρειες antivirus???..λεω εγω τωρα!!!) Καλα τα λες .. ψάξε λίγο τι ξεσκέπασε η ομάδα Anonymous περι εταιριών antivirus .. Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Καλημέρα παιδιά. Εχω παρατηρήσει ότι καμία (από όσες εχω δοκιμάσει) εφαρμογή antivirus στο android δεν εχει firewall. Ακόμη και εφαρμογές antivirus όπως το kaspersky που εχει κανονικά firewall σε άλλες πλατφόρμες (βλέπε symbian) η version που κυκλοφορεί για android δεν περιλαμβάνει τη λειτουργία firewall.... Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν είναι κάπως περίεργο; :confused: Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 γιατι ασχολεισε με antivirus??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Καλημέρα παιδιά. Εχω παρατηρήσει ότι καμία (από όσες εχω δοκιμάσει) εφαρμογή antivirus στο android δεν εχει firewall. Ακόμη και εφαρμογές antivirus όπως το kaspersky που εχει κανονικά firewall σε άλλες πλατφόρμες (βλέπε symbian) η version που κυκλοφορεί για android δεν περιλαμβάνει τη λειτουργία firewall.... Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν είναι κάπως περίεργο; :confused: μην ασχολεισαι και χανεις χρονο για antivirus...δεν αξιζει...εχουμε να κανουμε με linux πλεον...ειναι φοβερα δυσκολο και σπανιο να πιασεις ιο... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Mpekas24 hraklhs57 θα συμφωνήσω ότι δε χρειαζόμαστε antivirus! Το android εχει πυρήνα linux. Όμως τα trojans... Ακόμη και το android market απεδείχθη επισφάλες. Πρόσφατα η google αφαίρεσε "κακόβουλες" εφαρμογές... Άρα γιατί να μη χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο antivirus μήπως και προλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις... Δεν ξέρω, ίσως παρασύρομαι από τα pc! Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Mpekas24 hraklhs57 θα συμφωνήσω ότι δε χρειαζόμαστε antivirus! Το android εχει πυρήνα linux. Όμως τα trojans... Ακόμη και το android market απεδείχθη επισφάλες. Πρόσφατα η google αφαίρεσε "κακόβουλες" εφαρμογές... Άρα γιατί να μη χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο antivirus μήπως και προλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις... Δεν ξέρω, ίσως παρασύρομαι από τα pc! μα θα σου τελειωσει την μπαταρια αφου θα εχεις real time scanning :X εγω με το watchdog που ειχα βαλει η μπαταρια επεφτε πολυ γρηγορα αφου κανει monitoring στο background και την ξηλωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Εγώ είχα το norton mobile security. Δεν παρατήρησα να πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία. Και είχε real time protection. Τουλάχιστον έτσι έλεγε! Τι να πω. Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 για το lookout κανεις? http://www.appbrain.com/app/lookout-mobile-security/com.lookout Το έχει κανείς? μου φενεται χρήσιμό ειδικά όταν χάσεις το κινητό ή στο κλέψουν σε βρίσκει μέσω gps στο χαρτή.. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 για το lookout κανεις? http://www.appbrain.com/app/lookout-mobile-security/com.lookout Το έχει κανείς? μου φενεται χρήσιμό ειδικά όταν χάσεις το κινητό ή στο κλέψουν σε βρίσκει μέσω gps στο χαρτή.. Πολύ καλό!Το χρησιμοποιώ και εγώ αλλά ακόμα δεν έχει τύχη να εντοπίσει κάτι κακόβουλο από τις εφαρμογές που κατεβάζω...το καλύτερο είναι αυτό που γράφεις,ότι μπορείς να βρεις το κινητό μέσω Gps. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ..ναι αλλά αν κάποιος το βρει και το κλείσει τότε........ τζίφος:cry:! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το λουκ άουτ εχει γίνει πλέον επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Απο οσο ξερω απο τα Pc με Linux δεν χρειαζονται antivirus . Τα κινητα android χρειαζονται ? Εγω θα βαζα μονο για καποιες λειτουργιες οπως πχ Gps Locate , να διαγραφει με sms ευαισθητα προσωπικα στοιχεια κλπ Για ιους δεν νομιζω να χρειαζεται Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugs_bunny Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Eβγαλε anti-virus η BitDefender, μια εταιρεία με πολύ καλό λογισμικό την οποία εμπιστεύομαι για την προστασία του pc μου. Είναι σε beta ακόμα και free, το έβαλα και δεν είδα διαφορά στην απόδοση ούτε στην κατανάλωση ενέργειας αφού τρέχει μόνο όταν εγκαθιστάς εφαρμογές για να τις ελέγχει. "Malware doesn’t get past the Android Market’s filters every day, but its better to be safe than sorry." https://market.android.com/details?id=com.bitdefender.security&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Όλες οι μεγάλες εταιρίες του χώρου άρχισαν να βγάζουν κι εκδόσεις για το android. Και η kaspersky κυκλοφόρησε το antivirus της για android. Ωστόσο ακόμα δε βλέπω κανέναν λόγο για να χρειαστούμε κατι τέτοιο... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Τα anti-virus αυτή τη στιγμή στο Android είναι 100% αχρείαστα, για 2 λόγους. 1: Τα exploit που υπήρχαν διορθώθηκαν. 2: Αν υπάρχουν άλλα exploit, πρώτα θα τα ανακαλύψουν οι hackers μετά θα τα διορθώσει η Google και πολύ μετά θα προστεθούν σε αυτά τα προγράμματα. Συμπέρασμα, μην ασχολείστε με τέτοια θέματα, είναι πολύ νωρίς ακόμα Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Εγω εχω βαλει το android free antivirus για να'χω το κεφαλι μου ησυχο με τις εφαρμογες που κατεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhshs Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 καλησπερα παιδια εχω την εξης απορια γινετε να περασεις το ιος σε ανδροιτ κινητο??? με συνχωρειτε αν ειναι χαζη ερωτηση απλα το εχω απορια!!!!!! Παράθεση win7: Core i7 975 3.3ghz, 8gb ram . asus p6t7 iphone 5 16gb black zopo zp900 , samsung galaxy s3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Οχι δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Οχι δεν γίνεται πολύ κατηγορηματικός είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 στο optimus 2x η lg είχε antivirus με άδεια για 1 έτος. ήταν ένας λόγος που αγόρασα το κινητό. δε λέω.... σκαλώνει λίγο το τηλέφωνο γιατί έχω βάλει +8gb sd , αλλά μια σοφή παροιμία λέει: φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 στο optimus 2x η lg είχε antivirus με άδεια για 1 έτος. ήταν ένας λόγος που αγόρασα το κινητό. Το antivirus ήταν το βασικό κίνητρο για αγορά της συσκευής; Πίστεψε με είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να δώσεις σημασία. πολύ κατηγορηματικός είσαι. Επειδή όντως δεν γίνεται. Ούτως ή άλλως αυτή η συζήτηση μας βγάζει off topic στο παρόν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Επειδή όντως δεν γίνεται. Ούτως ή άλλως αυτή η συζήτηση μας βγάζει off topic στο παρόν θέμα. Έχεις δίκιο, φυσικά και δεν γίνεται. Επειδή το παρόν topic έχει να κάνει με antivirus προφανώς μπέρδεψα τη λέξη ίος με τη λέξη ιός. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 https://market.android.com/details?id=com.eset.ems Εκτός από antivirus scanning έχει και antitheft επιλογές. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts