stelioz78 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Πετρο χαλκιδεος βλεπω κι εσυ :D ναι το igo ειναι απο τα καλυτερα για android που κυκλοφορουν αυτην τη στιγμη και αρκετα αξιοπιστο,απλα θελει συσκευες με μεγαλυτερη επεξεργαστικη ισχυ ((οπως πχ το desire σου) γιατι ειναι λιγο βαρυ σαν εφαρμογη και σε συσκευες με μικροτερους επεξεργαστες θα ψιλοαργει. εγω δεν εχω προσεξει κατι τετοιο.δηλαδη χρησιμοποιω igo 8.4.2 και παρολο που το wildfire εχει μονο 528 επεξεργαστη,δουλευει ταχυτατα και δεν μου εχει κολλησει ποτε,χαρτες υπαρχουν απο πολλες εταιριες και γενικα πιστευω οτι ειναι το καλυτερο για android Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 εγω δεν εχω προσεξει κατι τετοιο.δηλαδη χρησιμοποιω igo 8.4.2 και παρολο που το wildfire εχει μονο 528 επεξεργαστη,δουλευει ταχυτατα και δεν μου εχει κολλησει ποτε,χαρτες υπαρχουν απο πολλες εταιριες και γενικα πιστευω οτι ειναι το καλυτερο για androidΔεν ειπα οτι δεν τρεχει,απλα υπαρχει ενα σχετικο lag στη λειτουργια του,πραγμα που θα το διαπιστωσεις αν το δεις να τρεχει σε ενα ταχυτερο τηλεφωνο και για να μην παρεξηγηθω,σου λεω οτι ειμαι κι εγω fun του igo το οποιο μαλιστα χρησιμοποιω πολυ καιρο (αν και τελευταια εχει αρχισει να με κερδιζει το aura) :up: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δεν ειπα οτι δεν τρεχει,απλα υπαρχει ενα σχετικο lag στη λειτουργια του,πραγμα που θα το διαπιστωσεις αν το δεις να τρεχει σε ενα ταχυτερο τηλεφωνο και για να μην παρεξηγηθω,σου λεω οτι ειμαι κι εγω fun του igo το οποιο μαλιστα χρησιμοποιω πολυ καιρο (αν και τελευταια εχει αρχισει να με κερδιζει το aura) :up: Γειά σου συντοπίτη μου! Για το aura έχω ακούσει ότι δεν έχει πολύ καλή ανταπόκριση αλλά έχει πολυ εντυπωσιακα γραφικα...;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γειά σου συντοπίτη μου! Για το aura έχω ακούσει ότι δεν έχει πολύ καλή ανταπόκριση αλλά έχει πολυ εντυπωσιακα γραφικα...;;Πετρο ειναι καλο,το εχω δοκιμασει αρκετα κι οσο για τα γραφικα του οντως ειναι παρα πολυ καλα ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Μα καλά,πότε ανέβηκε στα 45 το Igo? Derbi θα έχουμε! :p Edited February 12, 2011 by geil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Παιδια, ειμαι απόλυτος... Τον καλυτερο Ελληνικο χαρτη τον εχει το Garmin.. Μιλαω για τον χάρτη και οχι για το προγραμμα.. Τρελη λεπτομερια. Εχει ακομα και τους χωματόδρομους στο χωριο μου, φτιάχνετε απο Ελληνες, και ενημερώνετε καθε 3-4 μήνες.. Κριμα που δεν υπαρχει για androit... Μονο σε iphone προς το παρών. Ερ. Πιο θα συστήναμε ως το προγραμμα με τον καλυτερο Ελληνικο χαρτη απο τα παραπάνω; Edited February 21, 2011 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Εμένα ο χάρτης του garmin στην Αθήνα δεν με άφησε και πολύ ικανοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Πιο θα προτινες ως το προγραμμα με τον καλυτερο Ελληνικο χαρτη απο τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Εγώ προσωπικά από τότε που έβαλα το sygic Aura δεν το αλλάζω με τίποτα! Μετά όλα τα υπόλοιπα.... Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Εγώ είχα στην αρχή το Navigon, μετά έβαλα το Aura να το δοκιμάσω γιατί άκουγα καλά λόγια. Όντως έχει πολύ καλά γραφικά αλλά το μενού και γενικά το πρόγραμμα δεν scrollaρει καλά σε μερικά σημεία και οι διαδρομές δεν είναι ο,τι καλύτερο :wacko: Έτσι ξαναέβαλα το Navigon (το 3.5.3 για την ακρίβεια με augmented reality) και όλα οκ.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Πιο θα προτινες ως το προγραμμα με τον καλυτερο Ελληνικο χαρτη απο τα παραπάνω; Αυτή όντως είναι η καλύτερη ερώτηση, οι γνώστες του θέματος τί απαντούν ; ΥΓ. Έβαλα και δοκίμασα το Sygic Mobile Maps 10 στο Motorola Defy και το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από απογοητευτικό..... Πολύ αργό interface με σαφείς ενδείξεις ότι δεν του "κάθεται" καλά σαν πρόγραμμα. Επίσης με το καλημέρα είδα δρόμους να εμφανίζονται με λάθος ονομασία . Edited February 21, 2011 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripanos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αυτή όντως είναι η καλύτερη ερώτηση, οι γνώστες του θέματος τί απαντούν ; ΥΓ. Έβαλα και δοκίμασα το Sygic Mobile Maps 10 στο Motorola Defy και το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από απογοητευτικό..... Πολύ αργό interface με σαφείς ενδείξεις ότι δεν του "κάθεται" καλά σαν πρόγραμμα. Επίσης με το καλημέρα είδα δρόμους να εμφανίζονται με λάθος ονομασία . Εγώ ξεκίνησα με το Aura (πολυ καλά γραφικά, αλλά από ουσία... πολλά κολλήματα) στη συνέχεια δοκίμασα το copilot (κανει τη δουλειά του πάρα πολυ καλά) και τώρα δοκιμάζω το ndrive το οποίο επίσης κάνει πάρα πολυ καλά τη δουλειά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Εγώ ξεκίνησα με το Aura (πολυ καλά γραφικά, αλλά από ουσία... πολλά κολλήματα) στη συνέχεια δοκίμασα το copilot (κανει τη δουλειά του πάρα πολυ καλά) και τώρα δοκιμάζω το ndrive το οποίο επίσης κάνει πάρα πολυ καλά τη δουλειά του!Αν βαλεις την τελευταια εκδοση του aura παει σφαιρα,δεν υπαρχουν κολληματα και κρασαρισματα ουτε κατα διανοια. Εχω τις καλυτερες εντυπωσεις ως στιγμης απο το aura,πολυ καλους χαρτες,ταχυτατο,αψογη λειτουργια,φοβερα γραφικα.Tο εκανα δοκιμη εχθες εχοντας διπλα δυo αλλες συσκευες,η μια android με navigon 3.5.3 και η αλλη pda (mioP560) με destinator 7,εδωσε ρεστα το aura!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αν βαλεις την τελευταια εκδοση του aura παει σφαιρα,δεν υπαρχουν κολληματα και κρασαρισματα ουτε κατα διανοια. Εχω τις καλυτερες εντυπωσεις ως στιγμης απο το aura,πολυ καλους χαρτες,ταχυτατο,αψογη λειτουργια,φοβερα γραφικα.Tο εκανα δοκιμη εχθες εχοντας διπλα δυo αλλες συσκευες,η μια android με navigon 3.5.3 και η αλλη pda (mioP560) με destinator 7,εδωσε ρεστα το aura!!!! Φίλε Πάρη δύο ερωτήσεις : 1. Τί κινητό android έχεις και με τί έκδοση λειτουργικού 1.6, 2.1, ή 2.2 froyo, από περιέργεια μήπως παίζει και αυτό το ρόλο του. 2. Ποιά είναι η έκδοση aura που έβαλες και σου δούλεψε τέλεια ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Φίλε Πάρη δύο ερωτήσεις : 1. Τί κινητό android έχεις και με τί έκδοση λειτουργικού 1.6, 2.1, ή 2.2 froyo, από περιέργεια μήπως παίζει και αυτό το ρόλο του. 2. Ποιά είναι η έκδοση aura που έβαλες και σου δούλεψε τέλεια ;Σταυρο εχω την v2.1.2 του aura,αυτη που εχει το market στο δικο μου το galaxy s εκανε κρασαρισματα.Ειμαι με 2.2.1 στο galaxy s και στο αλλο μου android που εκανα τις δοκιμες εχω 2.2 froyo (galaxy-i7500) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 κι εγω με aura v2.1.2 ειμαι και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις..γραφικα τρελα και σφαιρατο χωρις κολληματα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδια,μετα που θα περάσουν 7 μέρες στο aura τι κάνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδια,μετα που θα περάσουν 7 μέρες στο aura τι κάνετε?και 70 χρονια να περασουν προβλημα δεν εχουμε ;)..αγορασμενο το εχουμε :p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 κι εγω με aura v2.1.2 ειμαι και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις..γραφικα τρελα και σφαιρατο χωρις κολληματα :) σε εμενα σε galaxy s και κολληματα εχει ,και ουτε καλο στιγμα εχει **μωτο!!!. Μου αρεσει πολυ σαν προγραμμα αλλα τι να κανω ? λετε να φταιει που εχω την custom rom του Darky ή οτι δεν ειναι αγορασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 και 70 χρονια να περασουν προβλημα δεν εχουμε ;)..αγορασμενο το εχουμε :p Απο που? απο το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εγώ πάντως δοκιμάζοντας το Sygic Aura διαπίστωσα ένα μεγάλο του μειονέκτημα, σε πολλούς κεντρικούς αλλά και συνοικιακούς δρόμους της περιοχής μου (ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αθήνας) αλλά και γειτονικών μου περιοχών ΔΕΝ δίνει αρίθμηση, ενώ ο ανταγωνισμός του (π.χ. iGo) για τα ίδια σημεία δίνει κανονικά. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_thess Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Tελικα ρε παιδια εγω που εχω το Optimus one ποιο λετε ειναι το καλυτερο προγραμμα για αυτο? :) Εμενε με ενδιαφερει να μην εχει κοληματα κ να ειναι οκ ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Συστήνω το iGO My Way. Δουλεύει μια χαρά και στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Εγώ NAvigon θα έλεγα.. Πολύ γρήγορο, ειδικά σε επαναπροσδιορισμό διαδρομής. Μια ερώτηση μόνο: κάποιο πρόγραμμα που να έχει αποκλεισμό Δακτυλίου (εκτός από διοδίων) υπάρχει;;; Πολύ σημαντικό αυτό.. Το έχει κάποιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 IGO απο που μπορουμε να το αγορασουμε on line..?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts