Jump to content

peripanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by peripanos

  1. Το έχω δοκιμάσει φίλε Τάσο αλλά τίποτα. Το πρόβημα εντοπίστηκε μόνο όταν πήγα να κάνω την αναβάθμιση(συγκεκριμένα στο αμέσως επόμενο βήμα μετά την δημιουργία εφεδρικών αντιγραφων). Κατά τα άλλα λειτουργεί μια χαρά το ΚIES. QUOTE=rx8_75;3773165]Μετα την εγκατάσταση του Kies πρέπει να επανεκκινήσεις τον υπολογιστή σου για την σωστή αναγνώριση του εγατεστημένων Samsung drivers. Επίσης καλό είναι η σύνδεση με τον υπολογιστή να γίνει στην ίδια θύρα USB που έκανες και την εγκατάσταση. Δοκίμασε και πες μας.
  2. Καλημέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Όταν ξεκινάω να κάνω αναβάθμιση(Froyo - Gingerbread) μέσω Kies (αυτό το περίφημο πρόγραμμα..) περιέργως χάνει την σύνδεση με το τηλέφωνο...και να πώ οτι έφταιγε το καλώδιο...μπαα... κανονικά δουλεύει το έρημο..τι επιλεκτική αποσύνδεση και αυτή..καμιά ιδέα παιδιά???
  3. Εγώ ξεκίνησα με το Aura (πολυ καλά γραφικά, αλλά από ουσία... πολλά κολλήματα) στη συνέχεια δοκίμασα το copilot (κανει τη δουλειά του πάρα πολυ καλά) και τώρα δοκιμάζω το ndrive το οποίο επίσης κάνει πάρα πολυ καλά τη δουλειά του!
  4. Εγώ αγόρασα το Aura απο το επίσημο site, πολλά προβλήματα κυρίως στον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί για τις διαδρομές, τρελλά κολλήματα όταν χάνει τους δορυφόρους (μαζί με το τηλέφωνο) και γενικώς δεν με έχει αφήσει ικανοποιημένο πέρα απο τα όμορφα γραφικά! Το Navigon το δοκίμασα,αρκετά καλό, λιτό και περιεκτικό, εκείνο όμως το πρόγραμμα που παρατήρησα ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στον υπολογισμό διαδρομών, δεν κολλάει, και τρέχει απροβλημάτιστα είναι το copilot(το οποίο μπορεί ο καθένας να το αγοράσει απο το επίσημο site). Γενικά πάντως θέλουν αρκετή δουλειά όλα τα προγράμματα navigation που κυκλοφορούν για android.
  5. Ωραία... Γενικά πάντως η έκδοση 2.2 δεν μπορώ να πώ ότι ήταν και τόσο σπουδαία ώστε να δικαιολογεί 66 σελίδες στο Forum...Περιμένουμε την 2.2.1(επισήμως)...κάποια στιγμή...και εμείς στο Ελλαδιστάν...
  6. Για να κάνεις μια επαφή προσθήκη στα αγαπημένα, μπορείς να το κάνεις, αρκεί να "ξεπεράσεις" το eclair... Συγκεκριμένα πρέπει να κάνεις μια οποιαδήποτε μεταβολή σε μια επαφή(π.χ. e-mail), την αποθηκεύεις και στη συνέχεια σβήνεις τη συγκεκριμένη αλλαγή.Απο κεί και έπειτα το λειτουργικό σε αφήνει να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στην επαφή (π.χ. προσθήκη στα αγαπημένα) και να είναι υπαρκτή. Ελπίζω να σε βοήθησα. Παναγιώτης
  7. Ευχαριστώ, Θα το δοκιμάσω το απόγευμα!!
  8. Καλημέρα, Μια χαρά κινητό δεν λέω, όμως στο τομέα της αναπαραγωγής video (mp4) σαν να ζορίζεται ο επεξεργαστής του λιγάκι. Ιδιαίτερα σε .avi αρχεία που έχουν μετατραπεί σε .mp4 μέσω του ΝΟΚΙΑ video coverter υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Παγώνει η οθόνη για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου σε αντίθεση με βιντεάκια σε .3gp και αυτά που τραβάς με τη κάμερα τα οποία η ροή τους είναι κανονική. Ίσως να φταίει και το real player. Καμμία παράθεση???
×
×
  • Create New...