Jump to content

[Δημοσκόπηση] Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης

dimkit
 Κοινοποίηση

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης  

1.696 members have voted

1. 1. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης

• Sygic aura
      392
    • Navigon
      425
    • Ndrive
      261
    • Igo
      391
    • Copilot
      62
    • Ginius Don't panic
      165

Recommended Posts

Νavigon και απο εμενα μιας και το θεωρω πολυ καλη επιλογη σε χρηματα και σε ελλειψη εφε τα οποια δεν με πολυσυγκινουν....:)
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Υπάρχει κάποιο που να είναι δωρεάν και όχι δοκιμαστικό για κάποιες ημέρες;

Όχι, δεν υπάρχει free τέτοιο πρόγραμμα πλοήγησης.

Modpic.gif

Δεν ειπα οτι δεν τρεχει,απλα υπαρχει ενα σχετικο lag στη λειτουργια του,πραγμα που θα το διαπιστωσεις αν το δεις να τρεχει σε ενα ταχυτερο τηλεφωνο και για να μην παρεξηγηθω,σου λεω οτι ειμαι κι εγω fun του igo το οποιο μαλιστα χρησιμοποιω πολυ καιρο (αν και τελευταια εχει αρχισει να με κερδιζει το aura) :up:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, στο δικό μου Desire το iGo lagαρει παρα πολύ σαν να τρέχει στα 200MHz το κινητό, δεν ξέρω τι φταίει αλλα απογοητεύτηκα. Aura σκίζει και Navigon σε gingerbread πολύ γρήγορο (επανυπολογισμό...) τους q4 χαρτες να μπορούσα να βάλω μόνο.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro

Πάντως μέχρι στιγμής τα προγράμματα πλοήγησης στο Android θέλουν πολύ δουλειά ακόμα για να ανταγωνιστούν αυτα των WM.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Εχω το ναβιγκον και το θεωρω παρα πολυ καλο..ειχα και το ndrive αλλα δεν με γοητευσε..

το sygic το χει δοκιμασει κανεις;;

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

το sygic το χει δοκιμασει κανεις;;

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

ειναι πιο ομορφο απο το navigon και αρκετα καλο στην πλοηγηση το sygin ayra ,αλλα κατα την αποψη μου,το navigon ειναι πιο σιγουρο οτι θα σε παει στον προορισμο σου με τα λιγοτερα λαθη
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ έχω διαβάσει ότι το sygic aura δεν κάνει και τις καλύτερες δρομολογήσεις. Κρίμα γιατί έχει καλά γραφικά.

• Administrators
ειναι πιο ομορφο απο το navigon και αρκετα καλο στην πλοηγηση το sygin ayra ,αλλα κατα την αποψη μου,το navigon ειναι πιο σιγουρο οτι θα σε παει στον προορισμο σου με τα λιγοτερα λαθη

Πολύ καλό πλέον είναι και το Don't Panic από Mireo με χάρτες Gi! ;)

Modpic.gif

• 1 month later...

Το aura μόνο εμφάνιση έχει. Από θέμα χαρτων είναι απαραδεκτο. Μόνο το igo είναι αυτή τι στιγμή λιγο πιο μπροστά από τα υπόλοιπα .

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Το aura μόνο εμφάνιση έχει. Από θέμα χαρτων είναι απαραδεκτο. Μόνο το igo είναι αυτή τι στιγμή λιγο πιο μπροστά από τα υπόλοιπα .

Ξέρουμε αν το igo υποστηρίζει το gingerbread;

Τhe end of an era...

δεν έχεις και άδικο... δυστυχώς όμως το igo πάει πολύ αργά στα περισσότερα android, μα πολύ αργά όμως... Υπήρχε η φήμη πως θα κάναν update για βελτίωση της ταχύτητας στην android έκδοσή του, αλλά ακόμα περιμένουμε... ακόμα είναι πετσοκομμένο σε σχέση με τις εκδόσεις για navigators...

Π.χ., στα nav μπορείς να κάνεις αναζήτηση οδού χωρίς να επιλέξεις πόλη ή περιοχή, στο aura και στο destinator μπορείς επίσης να το κάνεις, σε όλα τα υπόλοιπα δεν μπορείς :(

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

τους καλύτερους χάρτες τους έχει το dont panic της mireo.http://www.navimania.gr/showthread.php?p=300098#post300098

Βέβαια όπως όλα τα προγράμματα για android έχει και αυτό τα μειονεκτήματά του.αλλά τουλάχιστον στην πλειοψηφία των συσκευών είναι ταχύτατο και λόγω χαρτών gi (πρώην ngi-destinator) θεωρώ πως είναι συνολικά το καλύτερο πακέτο.

Προς το παρων εχω Ndrive το οποιο με εχει βολεψει μια χαρα εκτος απο το πληκτρολογιο του, υπαρχει καποια εφαρμογη με ιδια/καλυτερη πλοηγηση χαρτες κτλ αλλα να χρησιμοποιει το κανονικο πληκτρολογιο του android?

εγω χρησιμοποιούσα το Ndrive απο περσι που αγορασα το desire μου και θεωρουσα οτι ηταν οτι καλυτερο ειχα δει ισως γιατι το ειχα συνηθησει απο το παλιο μου WM5

αλλα την προηγουμενη βδομαδα εγκατεστησα το IGO και απο την πραξη σου λεω ειναι πιο ευκολο χρηστο , πιο γρηγορο και με περισσοτερες δυνατοτητες. :rolleyes:

Εγώ ήθελα μετά απο καιρό να ξαναβάλω navigon σε 2.3.3 που έχω στο galaxyS, αλλά δεν τρέχει. Ξέρω όμως οτι είναι καλό. Χάρτες navteq φοράει.

Το ndrive επίσης είναι καλό, και δέχεται και χάρτες navteq και teleatlas. Πιο πρόσφατα έβγαλε χάρτες η navteq, τουλάχιστον σε αυτούς που μπαίνουν στο ndrive.

Το aura έχει χάρτες teleatlas by default, δεν ξέρω αν υποστηρίζει και navteq.

Και οι δύο οι χάρτες είναι καλοί, περισσότερα Pois βρίσκω στον navteq όμως (είτε σε navigon είτε σε ndrive).

Σαν προγράμματα, το aura μου έτρεχε σφαίρα, αλλά σε 2.3.3 που είμαι τώρα μου κολλάει, ενώ το ndrive πάει καλύτερα. Θα βάλω και τους 3D realview maps στο ndrive να δω πως είναι, αν δεν κολλάει θα είναι ωραία φαντάζομαι.

Τώρα με τους χάρτες gi θα έχουμε και περισσότερες επιλογές. Όταν μπορέσουμε και βάλουμε don't panic.

πάντως στην επαρχία που μένω το καλύτερο πρόγραμμα android από όσα έχω δοκιμάσει είναι το navigon... ndrive ότι να'ναι.. φαινόμενα τύπου στρίψε αριστερά και μόλις στρίψεις κάνε αναστροφή, sygic και igo μετριότατα..το navigon είχε τις σωστότερες δρομολογήσεις.

το mls destinator γιατί δεν έιναι στην λίστα; :p

προφανώς γιατί δεν τρέχει σε όλες τις συσκευές. lol

τοσο καιρο χρησιμοποιω το ndrive κι ειμαι ευχαριστημενος...χθες περασα το aura 2.1.3 και μου κλειδωσε σε 2 δευτερα:)

θα το τεσταρω και στην πλοηγηση να δω...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μετά από αρκετές προσπάθειες με Navigon, Ndrive και Sygic Aura έχω κρατήσει μόνο το Ndrive χωρίς πάλι να είμαι ικανοποιημένος και πρόσφατα εγκατέστησα την brut έκδοση των χαρτών της Google κι έχω εντυπωσιαστεί. Μόνα αρνητικά οι οδηγίες που είναι στα Αγγλικά και ότι χρειάζεται ένα πακέτο δεδομένων για να κατεβάζει τους χάρτες από την Google, τους οποίους αν έχεις ήδη περάσει από κάπου δεν τους ξανακατεβάζει μιας και αποθηκεύονται. Είναι όμως πανάλαφρο και δεν πιάνει καθόλου χώρο στο κινητό.

Χθες είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το don’t panic (από ένα φίλο που βιάστηκε να το αγοράσει )σε πραγματική πλοήγηση.

Οι πρώτες εντυπώσεις όσο αφορά το μενού και την λειτουργικότητα είναι αρκετά θετικές, απλό λιτό και γρήγορο.

Όσο αφόρα τον υπολογισμό διαδρομής , είναι πολύ καλύτερο από τα υπόλοιπα προγράμματα της αγοράς , είναι σίγουρα η καλύτερη πρόταση στην αγορά όσο αφορά αυτό το κομμάτι.

Όσο αφόρα την ακρίβεια του στίγματος, στην αρχή ήταν αρκετά απογοητευτικό , με πετούσε από δρόμο σε δρόμο και με έβγαζε καμία 20ρια μέτρα πιο μπροστά από το σημείο που ήμουν , αλλά όταν σταμάτησα σε ένα περίπτερο για κανένα 5λεπτο , φαίνεται ότι κλείδωσε καλύτερα σήμα , και μετά ήταν όλα μια χαρά. Ίσως φαίνεται ότι πριν ξεκινήσεις , να πρέπει να περιμένεις κανένα 2 λεπτο μέχρι να lockαρει καλά δορυφόρους. Αν και για μένα αυτό είναι ίσως πιο πολύ πρόβλημα του galaxy s και όχι του προγράμματος , αν και όπως υποστηρίζουν μερικοί το galaxy s έχει μια χαρά gps και αυτό ίσως είναι πρόβλημα του προγράμματος.

Το σημαντικότερο όμως ίσως μειονέκτημα είναι ο χάρτης , δεν μπορείς κυρία NGΙ να μου διαφημίζεις ότι έχεις του καλύτερους χάρτες και στο Ηράκλειο την 4 μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος , τουριστική περιοχή , να μην έχεις ανανεώσει τους χάρτες σου για πάνω από 1 χρόνο και δεν μιλαω για δρομάκια αλλά για ολόκληρο παραλιακό δρόμο και ένα κόμβο στην εθνική και αυτά τα εντόπισα σε μια διαδρομή 15 λεπτών που έκανα.

Επίσης από θέμα POIS θέλει πολύ δουλεία ακόμα , αν και ποσώς με ενδιαφέρει αυτό , γιατί σπάνια τα χρησιμοποιώ.

Αν θέλαμε να ανακεφαλαιώσουμε, είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποίει ένα αρκετά καλό αλγόριθμο δρομολόγησης αλλά θέλει αρκετή βελτίωση στο κομμάτι του χάρτη .

Γενικά είναι ένα πρόγραμμα που στέκεται ισότιμα μπροστά στις εναλλακτικές προτάσεις που κυκλοφορούν στη αγορά , αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε όλο αυτό τον Ντόρο που έγινε . Προσωπικά θα συνεχίσω να περιμένω την Garmin να ξεκινήσει την υποστήριξη για android για να έχουμε επιτέλους τον κορυφαίο χάρτη για Ελλάδα AUTO DRIVE HELLAS.

Προσωπικά θα συνεχίσω να περιμένω την Garmin να ξεκινήσει την υποστήριξη για android για να έχουμε επιτέλους τον κορυφαίο χάρτη για Ελλάδα AUTO DRIVE HELLAS.

Την ιδια σκεψη ειχα πριν φτασω σε αυτο! Ωραιο post BTW.