Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η 2.2.1 που λες ειναι αυτη; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 Ή κάποια επίσημη από έξω; Του darky ξερετε αν εχει ελληνικο swype;

Όχι, έχω την επίσημη JPY. Καμία 2.2.1 δεν έχει ελληνικό Swype. Πρέπει να το βάλεις μόνος σου αν θες.

- Alex

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

aby μπορείς να βάλεις *2767*4387264636# στον dialer και να μας πεις τί λέει η 2η γραμμή;

Το έκανα εγώ στο δικό μου και το Pcode ειναι GT-I9000HKDEUR και έχω JM5 ROM

Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0

PDA ~>I9000XWJW1

PHONE ~> I9000XXJVT

CSC ~> I9000OXXJV9

Το έκανα εγώ στο δικό μου και το Pcode ειναι GT-I9000HKDEUR και έχω JM5 ROM

Όπως έλεγα λοιπόν. Αν βάλεις την JPH με το patch θα χάσεις την εγγύηση. Μόνο οι JG1 μπορούν να το κάνουν χωρίς θέμα. Δεν ξέρω πότε θα τη βγάλουν την αναβάθμιση για το EUR, ίσως να τους γράφατε...

- Alex

Όπως έλεγα λοιπόν. Αν βάλεις την JPH με το patch θα χάσεις την εγγύηση. Μόνο οι JG1 μπορούν να το κάνουν χωρίς θέμα. Δεν ξέρω πότε θα τη βγάλουν την αναβάθμιση για το EUR, ίσως να τους γράφατε...

Το έχω κάνει και εγώ και ένα άλλο παλικάρι από το myphone το οποίο έστειλε mail και στο εξωτερικό και περιμένουμε και οι 2 απάντηση.

Τη προηγούμενη φορά που τους είχα ρωτήσει πότε θα βγει η 2.2 μου απάντησαν την ίδια μέρα και μου είπαν μέχρι το τέλος Δεκέμβρη. Για να δούμε τώρα πότε θα απαντήσουν και τι θα πουν!!!!

Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0

PDA ~>I9000XWJW1

PHONE ~> I9000XXJVT

CSC ~> I9000OXXJV9

Το έχω κάνει και εγώ και ένα άλλο παλικάρι από το myphone το οποίο έστειλε mail και στο εξωτερικό και περιμένουμε και οι 2 απάντηση.

Τη προηγούμενη φορά που τους είχα ρωτήσει πότε θα βγει η 2.2 μου απάντησαν την ίδια μέρα και μου είπαν μέχρι το τέλος Δεκέμβρη. Για να δούμε τώρα πότε θα απαντήσουν και τι θα πουν!!!!

Τώρα είναι διακοπές :p

- Alex

Να ξαναρωτησω αν καποιος με 2.2 JPH εχει προβλημα με το wifi, δηλαδη να μη συνδεεται σε δυκτια που πριν με την 2.1 δουλευε κανονηκα.
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Η 2.2 απλά δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο τον κόπο για να την περάσεις. Και ακόμα και με Lagfix μου φάνηκε πιο αργή από την 2.1. Η 2.2.1 προς το παρόν μου φαίνεται οτι δεν χρειάζεται καν lagfix. Απλά υπήρχε μια αναφορά οτι το wifi τρώει πολύ μπαταρία και πρέπει να κάνεις μια ρύθμιση να κλείνει οταν κλείνει και η οθόνη. Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτή η ρύθμιση;

θα πας ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια και δικτυα->ρυθμισεις wifi-> θα πατησεις το αριστερο πληκτρο μενου-> θα πατησεις για προχωρημενους->πολιτικη αδρανειας wifi και το ρυθμιζεις οπως θες

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Στo πρώτο μήνυμα στο Hacks/Root/Bελτιώσεις πρστέθηκαν οδηγίες για την αναβάθμιση. Όσοι έχουν JG1 ελληνικό, ή JM5 με product code COS, και θέλουν να βάλουν Froyo, μπορούν να το κάνουν, χωρίς φόβο για την εγγύησή τους.

Θυμηθείτε να βγάλετε το lagfix, αν έχετε!

alex τα αρχεια για αμα θελουμε να περασουμε τη 2.2 μεσω odin μηπως τα εχεις βρει?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Στo πρώτο μήνυμα στο Hacks/Root/Bελτιώσεις πρστέθηκαν οδηγίες για την αναβάθμιση. Όσοι έχουν JG1 ελληνικό, ή JM5 με product code COS, και θέλουν να βάλουν Froyo, μπορούν να το κάνουν, χωρίς φόβο για την εγγύησή τους.

Θυμηθείτε να βγάλετε το lagfix, αν έχετε!

ευχαριστουμε tyxerakia για τον "ξεκαθαρο" οδηγο σου.Κατα την γνωμη σου περιπου ποτε λες να βγει η επισημη 2.2.1 στο ελλαδισταν για τους jm2/cos,γιατι για αυτους ειναι η ζωη αποτι δειχνουν τα πραγματα:) ?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Να ξαναρωτησω αν καποιος με 2.2 JPH εχει προβλημα με το wifi, δηλαδη να μη συνδεεται σε δυκτια που πριν με την 2.1 δουλευε κανονηκα.

Οχι συνδεεται παντου, παντα, κανονικα και γρηγοροτερα απο οτι στην eclair.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ευχαριστουμε tyxerakia για τον "ξεκαθαρο" οδηγο σου.Κατα την γνωμη σου περιπου ποτε λες να βγει η επισημη 2.2.1 στο ελλαδισταν για τους jm2/cos,γιατι για αυτους ειναι η ζωη αποτι δειχνουν τα πραγματα:) ?

Δεν κατάλαβα τα εισαγωγικά αλλά οκ. Όσο για τη 2.2.1, δεν έχω ιδέα :p

alex τα αρχεια για αμα θελουμε να περασουμε τη 2.2 μεσω odin μηπως τα εχεις βρει?

Δυστυχώς όχι ακόμα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

ευχαριστω πολυ rishi για τα καλα σου λογια..χαιρομαι που τελικα τα καταφεραμε και απο οτι ειδες πιστευω αξιζε η αναβαθμιση :p

Πραγματικά άξιζε η αναβάθμιση, είχες απόλυτο δίκιο. Κι επίσης έχω να δηλώσω ότι εμένα δε μου κολλάει πουθενά το κινητό όπως σε κάποιους άλλους φίλους με τη 2.2.

Μπορεί κάποιος με ελληνική 2.2 να αναφέρει επιγραμματικά τα apps που υπάρχουν μέσα στα samsung apps? Αν είναι δυνατόν όλα.

Γιατί απο τις 5 εφημερίδες που λέτε μόνο την real βρίσκω στο μάρκετ και έχω φάει κόλλημα ..να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα.

tyxerakia γραψε λαθος για τα εισαγωγικα ο οδηγος σου ειναι αριστος.Λοιπον εχουμε και λεμε δοκιμασα στο τηλ μου(jg1/cos) το 3button δουλευει κανονικοτατα και volume up και το volume down.Τικαρα τον εντοπισμο σφαλματων για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Αυριο θα δικιμασω και το adb στον υπολογιστη και πιστευω πως ειμαι πληρως καλυμενος για το οτιδηποτε.Απο τελειος ασκετος νομιζω πως εχω κανει το πρωτο βημα για να γινω χακεριστας:)Συντομα θα περασω η την επισημη 2.2 η την ανεπισημη 2.2.1 και τα δυο μαλλον μεσω kies patcher αλλα θα δουμε θα ριξω λιγο διαβασμα ακομα στους οδηγους των ανθρωπων που μεγαλουργουν εδω μεσα

Λοιπον λιγο πριν πεσω για υπνο και παιζοντας με το κινητο ανακαλυψα πιθανο απιστευτο bug της επισημης ελληνικης JPH. Λεω πιθανο γιατι ισως εμφανιζεται μονο σε μενα και το προκαλει καποια εφαρμογη. Λοιπον μολις ανακαλυψα οτι το κινητο δεν βγαζει φωτογραφιες! Μολις δηλαδη παταω το πληκτρο για ληψη,μου γραφει σφαλμα καμερας. Σημειωτεον οτι video τραβαει κανονικα. Δοκιμασα και τις αλλες λειτουργιες της φωτογραφικης για νυχτα, πανοραμικη κλπ αλλα τιποτα. Για δοκιμαστε οσοι την φορατε να δουμε τι παιζει. Εννοειται πως εκανα reboot και το προβλημα παραμενει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Λοιπον λιγο πριν πεσω για υπνο και παιζοντας με το κινητο ανακαλυψα πιθανο απιστευτο bug της επισημης ελληνικης JPH. Λεω πιθανο γιατι ισως εμφανιζεται μονο σε μενα και το προκαλει καποια εφαρμογη. Λοιπον μολις ανακαλυψα οτι το κινητο δεν βγαζει φωτογραφιες! Μολις δηλαδη παταω το πληκτρο για ληψη,μου γραφει σφαλμα καμερας. Σημειωτεον οτι video τραβαει κανονικα. Δοκιμασα και τις αλλες λειτουργιες της φωτογραφικης για νυχτα, πανοραμικη κλπ αλλα τιποτα. Για δοκιμαστε οσοι την φορατε να δουμε τι παιζει. Εννοειται πως εκανα reboot και το προβλημα παραμενει.

Παναγιώτη νομίζω είναι δικό σου το πρόβλημα, και το δημιούργησε κάποια εφαρμογή... κοίτα ποιές έβαλες που χρησιμοποιούνε κάμερα. Ένα factory reset φυσικά θα το φτιάξει το θέμα, αλλά ίσως μπορείς να το αποφύγεις αν εξετάσεις μια-μια τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν καμερα.

Έχει αναφερθει ότι το Fring δημιουργεί αυτό το πρόβλημα... μήπως το'χεις βάλει;

Aν δε βλέπεις φως, κοίτα κι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9314303&postcount=3

Edited by Tyxerakias
- Alex

Eπίσης τώρα που χάζευα στο XDA για τον Παναγιώτη, έριξα μια ματιά στο thread του chainfire για το CF-root kernel του...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι έχετε Froyo ελληνική, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ cf-root βασισμένο στην Ελληνική JPH. To JPH που έχει εκεί είναι το παλιό XXJPH, όχι το πιο πρόσφατο Ελληνικό XWJPH.

Mπορεί να κάνει μεγάλο πρόβλημα στο κινητό αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο και δεν είναι συμβατή. Γι'αυτό ο chainfire βγάζει ένα για κάθε rom που βγαίνει. Η PDA της XWJPH που δώσανε στην Ελλάδα ΔΕΝ έχει βγει ακόμα στο samfirmwares, έτσι ο CF δεν την έχει περιλάβει να αλλάξει το kernel...

Ξαναλέω, προσοχή. Επίσης, Παναγιώτη, αν το'χεις κάνει έτσι το root, ενδέχεται να φταίει αυτό για την κάμερά σου... καθώς και για κάτι άλλες αναφορές άλλων ότι το firmware δεν πάει καλά... δε φλασάρουμε ό,τι να'ναι.

(Προσωπικά το root το έκανα μόνος μου όπως γράφω στο αντίστοιχο θέμα. Μια πιο αυτοματοποιημένη επιλογή είναι το superoneclick root, που αναφέρω επίσης εκεί)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Έχεις απόλυτο δίκιο !

Τα ίδια κάνει και σε εμένα ακριβώς:

Με το FROYO έχουμε:

1. Σε σχέση με την 2.1 lagfixed το κινητό πιο αργό

2. Το Destinator δεν δουλεύει.

3. Στο GPS δεν είχα πρόβλημα πριν, δεν έχω και τωρα...

4. Για να έχω μια μπάρα με ελληνικά και έναν ηλίθιο flash player που μου laggarei ολο

browsing ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Ήθελα να 'ξέρα τι στο καλό ετοίμαζαν τόσο καιρό...

Οχι συνδεεται παντου, παντα, κανονικα και γρηγοροτερα απο οτι στην eclair.

Μηπως τοτε εχει κανεις καμμια ιδεα για το τι μπορω να κανω που μολις βαζω password παει να συνδεθει και μου ξαναβγαζει να βαλω password?

Επισης βλεπω πως στην 2.1 εκανα απο μονος μου search για wifi, τωρα κανει συνεχομενα search-σταματαει-search-σταματαει-κτλ.

Help plz!!! :(

Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Έχεις απόλυτο δίκιο !

Τα ίδια κάνει και σε εμένα ακριβώς:

Με το FROYO έχουμε:

1. Σε σχέση με την 2.1 lagfixed το κινητό πιο αργό

2. Το Destinator δεν δουλεύει.

3. Στο GPS δεν είχα πρόβλημα πριν, δεν έχω και τωρα...

4. Για να έχω μια μπάρα με ελληνικά και έναν ηλίθιο flash player που μου laggarei ολο

browsing ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Ήθελα να 'ξέρα τι στο καλό ετοίμαζαν τόσο καιρό...

Είπαμε... προφανώς την 2.2.1 ετοίμαζαν ;);) και έδωσαν σε εμάς κάτι πιο παλιό με νέο όμως ονοματάκι μήπως και ξεγελαστούμε...αλλά...

Για κάποιους που ρωτάνε αν υπάρχει θέμα με το wifi στην 2.2.1, να πω ότι είναι πολύ πιο γρηγορο, σταθερό και συνδέεται ακόμα πιο γρήγορα, τουλάχιστον από την 2.1.

Το lagfix είναι περιττό.

Μπαταρία από χθες το μεσημέρι και για 16 ώρες μου έχει "φάει" 30%. Με wifi συνεχώς ανοιχτό, λίγο gaming, μερικά sms, αρκετά τηλέφωνα, λιγάκι 3g, youtube και φωτογραφίες. Όλο το βράδυ ανοιχτό wifi για συγχρονισμούς κλπ.

Matt

πωπω και μενα προβλημα με την καμερα...οσο για το cf-root δυστυχως αυτο εκανα :p δεν καθομουν με το superoneclick :p καλα το ειχα προσεξει οτι ειναι για xxjph :p α ρε Πανο παλι φλασαρισματα θα εχω μεσημεριατικα :p

Επιβεβαιώνω κι εγώ οτι δουλεύει κανονικά η φωτογραφική. ( δε το έχω κάνει root ακόμα )

Edited by ektel

Eπίσης τώρα που χάζευα στο XDA για τον Παναγιώτη, έριξα μια ματιά στο thread του chainfire για το CF-root kernel του...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι έχετε Froyo ελληνική, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ cf-root βασισμένο στην Ελληνική JPH. To JPH που έχει εκεί είναι το παλιό XXJPH, όχι το πιο πρόσφατο Ελληνικό XWJPH.

Mπορεί να κάνει μεγάλο πρόβλημα στο κινητό αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο και δεν είναι συμβατή. Γι'αυτό ο chainfire βγάζει ένα για κάθε rom που βγαίνει. Η PDA της XWJPH που δώσανε στην Ελλάδα ΔΕΝ έχει βγει ακόμα στο samfirmwares, έτσι ο CF δεν την έχει περιλάβει να αλλάξει το kernel...

Ξαναλέω, προσοχή. Επίσης, Παναγιώτη, αν το'χεις κάνει έτσι το root, ενδέχεται να φταίει αυτό για την κάμερά σου... καθώς και για κάτι άλλες αναφορές άλλων ότι το firmware δεν πάει καλά... δε φλασάρουμε ό,τι να'ναι.

(Προσωπικά το root το έκανα μόνος μου όπως γράφω στο αντίστοιχο θέμα. Μια πιο αυτοματοποιημένη επιλογή είναι το superoneclick root, που αναφέρω επίσης εκεί)

πωπω και μενα προβλημα με την καμερα...οσο για το cf-root δυστυχως αυτο εκανα :p δεν καθομουν με το superoneclick :p καλα το ειχα προσεξει οτι ειναι για xxjph :p α ρε Πανο παλι φλασαρισματα θα εχω μεσημεριατικα :p

Ναι δυστυχως αυτο πρεπει να ειναι το προβλημα. Βασικα στο αρχικο ποστ του chainfire που κοιταξα, εχει την JPH σκετη χωρις το προθεμα μπροστα και το ιδιο κανει και για τις πιο παλιες froyo, ενω για τις καινουργιες εχει προθεμα και CSC, οποτε θεωρησα πως δεν θα υπηρχε προβλημα, αλλα το ειχα και λιγο στο μυαλο μου μηπως δεν ταιριαζε. Αφου ετρεξα τη ρομ τοσες μερες και δεν ανακαλυψα κατι να πηγαινει στραβα θεωρησα πως λειτουργησε σωστα. Ειναι δικο μου το λαθος. Εννοειται πως ποτε μου δεν εχω φλασαρει οτι να ναι.

Sorry domigr:(:cry: Νομιζω πως το ειχαμε συζητησει κιολας οτι ηταν σκετο JPH απο pms ε?

Tελικα θα παω για φλασαρισμα νωριτερα απο το αναμενομενο και θα περασω στην 2.2.1 αφου βλεπω ο darky να βρισκεται σε οιστρο και να βγαζει καινουργια ρομ καθε 3 μερες. Προφανως διορθωνει πραγματακια, οποτε θα περιμενω να κατασταλλαξει σε καποια για να τη δοκιμασω κι εγω.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Tελικα θα παω για φλασαρισμα νωριτερα απο το αναμενομενο και θα περασω στην 2.2.1 αφου βλεπω ο darky να βρισκεται σε οιστρο και να βγαζει καινουργια ρομ καθε 3 μερες. Προφανως διορθωνει πραγματακια, οποτε θα περιμενω να κατασταλλαξει σε καποια για να τη δοκιμασω κι εγω.

Παναγιωτη ευτυχως που δεν περασα κι'εγω το cfroot που μου ειχες προτεινει αλλα εμεινα με το πιο απλο. τελικα ημουν τυχερος :).

Ποτε θα βαλεις την 2.2.1 ? να υποθεσω οτι θα βαλεις την JPY μεσω kies ε?

αντε πες μου οτι θα το κανεις σημερα να το κανω κι'εγω :dance::dance:

Να μου πεις ποτε θα το κανεις να το κανω κι'εγω. εφοσον οι φιλοσοφιες μας ειναι πολυ κοντα, ας πηγαινουν και παραλληλα τα φλασαρισματα μας :lol::lol::lol::lol:

Λοιπον, να σας πω και κατι αλλο πολυ σημαντικο. επειδη ειδα οτι μου το ζητησαν καποια παιδια, μπηκα στην διαδικασια να παιξω λιγο με την εφαρμογη setcpu.

οχι για overclocking φυσικα, αλλα προσπαθησα να βρω καταλληλες ρυθμισεις οι οποιες να λειτουργουν το κινητο το ιδιο καλα και σταθερα αλλα να φτιαξουμε λιγο την αυτονομια.

Κατεληξα λοιπον, οτι η εφαρμογη αυτη μπορει πανευκολα να σου κανει την συσκευη να μην λειτουργει καθολου καλα και προπαντων καθολου σταθερα.

ειχα δοκιμασει οταν ειναι σβηστη η οθονη να κατεβαζει τον επεξεργαστη σχετικα χαμηλα ωστε να βελτιωνω την αυτονομια. ειδα λοιπον οτι καποιες φορες οταν μιλουσα στο τηλεφωνο και εσβηνε η οθονη, μου εκανε κολληματακια τα οποια εφτασαν μεχρι και να μου κανει επανεκινηση το τηλεφωνο την ωρα που μιλουσα.

Γι' αυτο σας προτεινω να μην ασχοληθειτε καθολου και να την προσπερασετε. εμενα εχει γινει ηδη καταργηση της εφαρμογης απο το κινητο μου.

*edit :

Παναγιωτη σ'ευχαριστουμε πολυ επισης για τον πολυ καλο οδηγο που εγραψες στο hacks/roots !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked