Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με φλασάρισμα μέσω odin, από το μηδέν. H JM5 έχει άλλο product code (EUR) για το οποίο ακόμα δεν έχει βγει επίσημη αναβάθμιση. Οτιδήποτε λοιπόν γίνει με kies hack ακυρώνει την εγγύηση.

Οπότε η λογική λέει πως αν βγεί και επίσημα το froyo για JM5 φλασάρω με odin και ξεκινώ από την αρχή τη διαδικασία με το KIES(θεωρητικά πάντα).

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρονια πολλα - Kαλες γιορτες! Πανω απο ολα υγεια κι ευτυχια σε ολους:):)
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

δεν καταλαβα τι ρωτας...

αυτο που ρωταω εγω για παραδειγμα ειναι οτι το cf-root ειναι ενας κερνελ, οπως επισης και το universal lagfix (ή καποια απο τις εκδοσεις του, τουλαχιστον) τους οποιους τους φλασαρεις στη θεση του pda και εχεις την ρομ που ειχες προηγουμενως αλλα με διαφορετικο κερνελ

υπαρχουν ομως και kernel οι οποιοι απο οτι καταλαβα ειναι standalone roms

οπως αυτες που δινει στο samfirmware που σου δινει μονο pda χωρις repartition χωρις αλλα αρχεια και φλασαρεις ρομ

δεν ξερω αν υπαρχει καπου διαφορα

Ναι οκ. Αυτά τα standalone roms δεν είναι τα ίδια με το cf-root το οποίο δεν αλλάζει τίποτα ουσιαστικό στο σύστημα, σου αλλάζουν όλα τα αρχεία του /system όπως ένα κανονικό firmware. Aπλά είναι high releases, που σημαίνει ότι είναι κάτι σαν upgrades, και *περιέχουν* τον kernel...

Δεν εννοούσα όμως αυτό, νόμιζα ότι ρωτάς για το cf-root, το οποίο δε βγαίνει εύκολα, πρέπει να φλασάρεις καθαρή rom από πάνω για να βγει... ή να βρεις τα αρχεία μιας καθαρής και να αντικαταστήσεις ενα-ενα.

Τέλος πάντων, βγαίνω, θα τα πούμε αργότερα :)

- Alex

Οπότε η λογική λέει πως αν βγεί και επίσημα το froyo για JM5 φλασάρω με odin και ξεκινώ από την αρχή τη διαδικασία με το KIES(θεωρητικά πάντα).

Ναι κάπως έτσι. Γι'αυτό είπα, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την 2.2, εφόσον υπάρχει πια καλύτερη.

- Alex

Ναι κάπως έτσι. Γι'αυτό είπα, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την 2.2, εφόσον υπάρχει πια καλύτερη.

Επειδή βούτηξα στα ξαφνικά σε όλα αυτά και δε σε κατάλαβα στο τελευταίο μήνυμα θέλω να σε ρωτήσω:

το froyo, το οποίο θα το βάλω αφού τρέξω το KIES Patcher, δεν είναι η πιο νέα έκδοση για το samsung galaxy?

Επειδή βούτηξα στα ξαφνικά σε όλα αυτά και δε σε κατάλαβα στο τελευταίο μήνυμα θέλω να σε ρωτήσω:

το froyo, το οποίο θα το βάλω αφού τρέξω το KIES Patcher, δεν είναι η πιο νέα έκδοση για το samsung galaxy?

η πιο νεα εκδοση 2.2

υπαρχουν και 2.2.1 ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

η πιο νεα εκδοση 2.2

υπαρχουν και 2.2.1 ;)

ok, φαντάζομαι για τη 2.2.1 υπάρχει αντίστοιχη hackia για την αναβάθμιση, σωστά?

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

ok, φαντάζομαι για τη 2.2.1 υπάρχει αντίστοιχη hackia για την αναβάθμιση, σωστά?

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

ναι υπαρχει :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Συνδεομαι κανονικοτατα οπως και πριν και παιρνω και μηνυμα οτι ειμαι ηδη αναβαθμισμενος στην τελευταια ενημερωση.:)

εχεις windows xp ή 7?ρωταω γιατι το προβλημα εμφανιζεται σε windows 7, οπως φοραω και εγω στον δικο μου υπολογιστη.

η οποία είναι, που μπορώ να τη βρώ?

:D

γινεται μεσω μιας εφαρμογης η οποια λεγεται kies patcher και κανει αλλαγες στo κλειδι της registry στο pc σου που εχει γραμμενες πληροφοριες το kies,αν εχεις την jm5 οπως λες τοτε το product code που εχεις ειναι το eur,αν ανοιξεις το kies patcher και δωσεις το product code (μεσω της πτυσομενης λιστας που εχει) σε xeu και συνδεσεις το κινητο σου στη συνεχεια στο kies,θα σου βγαλει αναβαθμιση για την 2.2.1 jpy.

εχεις windows xp ή 7?ρωταω γιατι το προβλημα εμφανιζεται σε windows 7, οπως φοραω και εγω στον δικο μου υπολογιστη.

Ναι σε win7 συνδεομαι κανονικα και πριν και μετα το update. Στο ιδιο pc εγινε και η αναβαθμιση.

Ειμαστε κατεστραμμενοι τελικα. Βραδυα Χριστουγεννων και λιωνουμε στο forum για το γαλαξια μας. Τελικα εχουμε τρελα δεν εξηγειται αλλιως:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια θα βοηθησει καποιος?

οι επαφες ολες ειναι πλεον σωστα απο το backup αλλα μονο αν βαλω να βλεπο του gmail το λογαριασμο.

ασχετο που σε διαφορα ονοματα τα γραφει απο κατο ος g αλλα και ος τηλ(ακουστικο)

μπορω να τα μεταφερο στη λιστα του τηλ?

Εβαλα την νέα έκδοση 2.2, μέσω επίσημης αναβάθμισης της Samsung, μου διατήρησε επαφές, μηνύματα και προγράμματα αλλά τα πάντα σέρνονται απερίγραπτα, σε σημείο το κινητό να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Επίσης το HTC_ime δεν ανοίγει... Τι πρέπει να κάνω; Lagfix και clear data; Υπάρχει τρόπος να μην χάσω όλα τα προγράμματα και τα ξαναπερνάω; (αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που περίμενα για την επίσημη, δεν μπορώ να τρώω ώρες να ξαναπερνάω και να παραμετροποιώ αυτά που είχα περάσει)...

Καμια ιδέα; Ευχαριαστώ.

Εβαλα την νέα έκδοση 2.2, μέσω επίσημης αναβάθμισης της Samsung, μου διατήρησε επαφές, μηνύματα και προγράμματα αλλά τα πάντα σέρνονται απερίγραπτα, σε σημείο το κινητό να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Επίσης το HTC_ime δεν ανοίγει... Τι πρέπει να κάνω; Lagfix και clear data; Υπάρχει τρόπος να μην χάσω όλα τα προγράμματα και τα ξαναπερνάω; (αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που περίμενα για την επίσημη, δεν μπορώ να τρώω ώρες να ξαναπερνάω και να παραμετροποιώ αυτά που είχα περάσει)...

Καμια ιδέα; Ευχαριαστώ.

καλημερα,φιλε μου αν δεν κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν γινεται τιποτα,δυστυχως θα χασεις ολα τα δεδομενα σου,δοκιμασε να παρεις αντιγραφα με το mybackup

Ωχ, κατάλαβα... Και πως το κάνεις αυτό; Με τα 3 κουμπιά και wipe data ή υπάρχει καποιος πιο "softcore" τρόπος;

Επίσης δεν μου μπήκε το καινούριο market, μπάνει με download ξεχωριστό;

Ωχ, κατάλαβα... Και πως το κάνεις αυτό; Με τα 3 κουμπιά και wipe data ή υπάρχει καποιος πιο "softcore" τρόπος;

Επίσης δεν μου μπήκε το καινούριο market, μπάνει με download ξεχωριστό;

πηγαινε ρυθμισεις->απορρητο->επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πατα εκει και θα εισαι οκ.το καινουριο μαρκετ θα μπει μονο του αφου ανοιξεις αυτο που εχεις,μετα απο λιγο θα κανει download μονο του το καινουριο και θα εγκατασταθει.;)

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Μια ερωτησούλα ακόμα! Με αυτόν τον τρόπο δεν χάνονται τα δεσομένα στον φάκελο sdcard έτσι; (εκεί που γίνονται mount τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική sd) γιατί έχω άπειρες φωτό και βιντεάκια και θα φάω όλη την μέρα να backupαρω...

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Μια ερωτησούλα ακόμα! Με αυτόν τον τρόπο δεν χάνονται τα δεσομένα στον φάκελο sdcard έτσι; (εκεί που γίνονται mount τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική sd) γιατί έχω άπειρες φωτό και βιντεάκια και θα φάω όλη την μέρα να backupαρω...

χανεται οτι ειναι στη μνημη κινητου στην εξωτερικη δεν χανεται τιποτα...

H εσωτερική sd θεωρείται μνήμη κινητού ή εξωτερική;

η εξωτερικη sd ειναι αυτη που τοποθετεις διπλα απο την καρτα sim...αμα δεν εχεις βαλει τοτε εχεις μονο την εσωτερικη

Ναι, το γνωρίζω. Απλά επειδή έχω πολλά αρχεία στην εσωτερική sd (όχι την καρτούλα δίπλα από την sim αλλά το partition της εσωτερικής μνήμης του κινητού που αναγνωρίζει σαν εσωτερική sd) θέλω να ξέρω αν διαγράφεται με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Για να γίνω όσο πιο ακριβής μπορώ. Με το factory reset , χάνεται τίποτα από τον φάκελο /sdcard ?

Edited by Errik

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked