Jump to content

BadCluster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BadCluster

  1. Μπορώ να εγκαταστήσω τη συγκεκριμένη rom σε 2.2.1 froyo?
  2. η οποία είναι, που μπορώ να τη βρώ? :D
  3. ok, φαντάζομαι για τη 2.2.1 υπάρχει αντίστοιχη hackia για την αναβάθμιση, σωστά? Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  4. Επειδή βούτηξα στα ξαφνικά σε όλα αυτά και δε σε κατάλαβα στο τελευταίο μήνυμα θέλω να σε ρωτήσω: το froyo, το οποίο θα το βάλω αφού τρέξω το KIES Patcher, δεν είναι η πιο νέα έκδοση για το samsung galaxy?
  5. Χρόνια πολλά σε όλους και από μένα :)
  6. Οπότε η λογική λέει πως αν βγεί και επίσημα το froyo για JM5 φλασάρω με odin και ξεκινώ από την αρχή τη διαδικασία με το KIES(θεωρητικά πάντα).
  7. Revert στη JM πάλι σε 5 μπορεί να γίνει μετά το hack? Thanks suspect21, domigr.
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ξεκινήσω τη διαδικασία σε λίγο. Μετά την ολοκλήρωσή της θα έχω το froyo, σωστά? @suspect21 εγώ πίστευα ότι έχω τη JM1 αλλά αν κρίνω από την απάντηή σου θα πρέπει να κοιτάω το JM του PDA, δλδ στην περίπτωσή μου JM5. Σωστά?
  9. Μια ερώτηση και από μένα! Μόλις χθες πήρα το κινητό πλαίσιο(βασικά δώρο ήταν) και προσπαθώ να δω φως στην όλη διαδικασία αναβάθμισης. Το KIES μου βγάζει το μήνυμα: "Τρέχουσα έκδοση: PDA:JM5 / PHONE:JM1 / CSC:JM1 Έχει ήδη εγκατασταθεί η πιο πρόσφατη έκδοση στη συνδεδεμένη συσκευή" Η συσκευή στην έκδοση firmware μου εμφανίζει: "2.1-update1" Από όσα διάβασα μέχρι τώρα καταλαβαίνω ότι είναι αδύνατον να γίνει η αναβάθμιση σε froyo εκτός και εάν αρχίσω τις hackies, ελπίζω να έχω λάθος μιας και η συσκευή είναι 1 ημέρας και μερικών εκατοντάδων ευρώ και το μόνο που δε θέλω είναι κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  10. Ευτυχώς που είσαστε και εσείς..... Ήθελα να πάρω το συγκεκριμένο Motorola αλλά μετά απο όσα διάβασα το απέκλεισα χωρίς 2η κουβέντα. Σας ευχαριστώ πολύ!
  11. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.... Έχω 40 ΜΒ ελεύθερα οπότε η μνήμη είναι οκ. Την αποστολή μέσω XP τη πέτυχα σε ένα τοπικ μετά απο 1 ώρα που έψαχνα, εκεί λέει κάτι για φάκελο inf μέσα στο φάκελο windows των XP. Δεν βρήκα τέτοιο φάκελο οπότε δεν μπορώ να κάνω το κόλπο που θα μου επιτρέψει να δημιουργήσω τους drivers για τη συσκευή. +++EDIT+++ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ ;) Απεγκατέστησα το ΗΑΝDSET MANAGER και έβαλα στη θέση του το freeware Floats Mobile Agent. Άλλη μια φορά τα freeware έβαλαν τα γυαλιά στα προγράμματα φτιαγμένα απο "επαγγελματίες". Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σου.
  12. Για σας, καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Να ρωτήσω κάτι μιας και δεν κατέχω πολύ τα των κινητών. Έχω ένα Κ700i και προσπαθώ με το ΗΑΝDSET MANAGER να στείλω ένα αρχείο video μέσω bluetooth, να σημειώσω ότι στο κινητό δεν έχω βάλει extra μνήμη. Το αρχείο είναι διάρκειας 50+λεπτών και μεγέθους περίπου 20 ΜΒ, όλα αυτά μετά την μετατροπή σε 3gp. Όταν πάω να το κάνω transfer το ΗΑΝDSET MANAGER μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν μπορώ να αντιγράψω αρχεία μεγαλύτερα των 10 ΜΒ. Το ίδιο βγάζει αν αλλάξω την κατάληξη σε mp3. Υπάρχει λύση σε αυτό ή θα πρέπει να κόβω το video απο πριν σε αντίστοιχα κομμάτια ώστε στην κωδικοποίηση να μην ξεπερνάω το όριο και να στέλνω χωριστά??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  13. Hello! πήρα το θάρρος να γράψω το πρώτο μου post εδώ μετά απο μισή και βάλε ώρα ανάγνωσης! είδα ότι συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την μόδα του topic. θα αναφέρω και εγώ τις δικές μου εμπειρίες! οι Ελληνίδες όντως έχουν αλλάξει προς το χειρότερο...πάρτε μερικά παραδείγματα! -ρωτάω την ώρα ενώ είμαι σε club και εισπράττω γκριμάτσα ενώ το τελευταίο που ήθελα ήταν να φλερτάρω :o -οδηγάω και ξαφνικά με κλείνει απο αριστερά ένα αμάξι-οδηγάει γυναίκα με παιδιά...της φωνάζω και μου λέει ένα "άντε γαμήσου ρε μαλάκα και πετάει μια μούντζα" η συνέχεια είναι τρομακτική για την οδηγό! :whistle: -στα νιάτα μου :p βγαίνω με μια πιο πιτσιρίκα που είχε βάλει σκοπό της ζωής της να τα φτιάξει μαζί μου.βλέπετε τότε έπαιζα μπασκετ και ήμουν απο τους πιο "in" παίχτες της ομάδας και αυτή έπαιζε στο γυναικείο τμήμα.κάποια στιγμή μου λέει "ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ-ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ 17 ΤΟΤΕ Κ ΕΓΩ 20-ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ" της απαντάω ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ;) -oι ξένες είναι πιο άνετες απο τις δικές μας και κυρίως ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να στο δείξουν!αν ας πούμε θέλουν 1 night stand κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ενώ οι Ελληνίδες θα το παίξουν αθώες και αν τελικά δεν τους κάτσει η φάση βγάζουν μαλάκα τον άντρα! -δούλευα στην Μύκονο για 2 καλοκαίρια(όχι συνεχόμενα) και εκεί πραγματικά απόλαυσα τις γυναίκες. :happy: την 1 σαιζόν μέσα σε 20 μέρες είχα πάνω απο 10 διαφορετικές συνευρέσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ, ΗΤΑΝ ΞΕΝΕΣ Η Καλαματιανή ήταν παντρεμένη με παιδί! :) -Έχω γεννηθεί Καναδά και έχω πολλούς συγγενείς εκεί.ένα καλοκαίρι ήρθαν Ελλάδα η ξαδέρφη μου με την θεά κατάξανθη και γαλανομάτα Καναδέζα κολλητή της...το αποτέλεσμα ήταν να την ερωτευτώ αλλά εκείνη να κάνει το πρώτο βήμα ένα βράδυ κάτω απο το σπίτι μας λέγοντας μου CAN I KISS YOU??? ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΝΟ(ΟΧΙ),ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ.ΓΛΥΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ! :D -Οι Ελληνίδες νομίζαν ότι κάνουν χάρη που μου κάθονταν ενώ οι ξένες απλά απολαμβάναν τη φάση! -οι περισσότερες Ελληνίδες μόλις περάσουν τα 28 αρχίζουν και μαλακώνουν και κάνουν υποχωρήσεις γιατί στην Ελλάδα δεν ευδοκιμεί η ανύπαντρη γυναίκα απο μια ηλικία και άνω! :lol: -μια φορά κατάφερα να κάνω σχέση με μια σωστή Ελληνίδα και είμαι μαζί της τα τελευταία 2 χρόνια!είναι η ζωή μου και την έχω πάντα στο μυαλό μου! βέβαια για να φτάσουμε εκεί η κόπελα πέρασε 1 χρόνο κόλασης μαζί μου μιας και την έγραφα ατελείωτα!δεν έφταιγα εγώ αλλά οι εμπειρίες μου που με έκαναν να νομίσω ότι είναι ίδια με τις προηγούμενες! :up:
×
×
  • Create New...