Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την εβαλα και μου εμφανιζει κανονικα την αναβαθμιση τωρα...ομως επειδη εχω Pcode:GT-I9000RWYCPW και οχι το PCode: GT-I9000HKDΧΕU

θα χαθει η εγγυηση...;

Φυσικά και όχι. Κι εγώ αυτήν έχω, βάλτην :) Μετά συνιστώ κι ένα hard reset (θα χάσεις τα δεδομένα σου κάνε backup). Μεγειά :)

- Alex

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φυσικά και όχι. Κι εγώ αυτήν έχω, βάλτην :) Μετά συνιστώ κι ένα hard reset (θα χάσεις τα δεδομένα σου κάνε backup). Μεγειά :)

σε ευχαριστω πολυ:)

θα την βαλω τωρα...θα ακολουθησω τον οδηγο σου " Αγγλικό Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧXJPY)" σωστα...;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

σε ευχαριστω πολυ:)

θα την βαλω τωρα...θα ακολουθησω τον οδηγο σου " Αγγλικό Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧXJPY)" σωστα...;

Λάθος... για σένα δε χρειάζεται patcher, απλά αναβάθμιση από το Kies, όπως το βλέπεις. Ίδια βήματα με την επίσημη ελληνική.

- Alex

Οι πιό πολλοί που έχουν JM5 έχουν eur και όχι cos. Παρόλα αυτά στη δικιά σου περίπτωση αν βάλεις την JPH με το patcher δε θα χάσεις την εγγύηση γιατί δε θα μπορεί κανένας να δει τί είχες πριν.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου αλλά πραγματικά όπως και άλλοι εδώ μέσα και αλλού τα έχω πάρει πολύ άσχημα με την samsung. Απαράδεκτη κατάσταση πρώτα είχαμε τους JM2 περιμέναμε οι JM5 και τώρα ούτε αυτοί οι μισοί που έχουν COS.

Λάθος... για σένα δε χρειάζεται patcher, απλά αναβάθμιση από το Kies, όπως το βλέπεις. Ίδια βήματα με την επίσημη ελληνική.

ολα ενταξει...περαστηκε κανονικα χωρις κανενα προβλημα..τωρα του εκανα και hard reset....σε ευχαριστω πολυ :):):)

παρατηρησα οτι το web browsing με αυτη την ρομ δεν ειναι και πολυ smooth παντως:(

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Να ρωτησω... τωρα με το froyo μπορω να κατεβασω το lagfix απο το μαρκετ? θα δω αισθητη διαφορα?Παντως σιγουρα ειναι πιο γρηγορο το κινητο τωρα με τη froyo αποτι με την 2.1 απο κει και περα αξιζει να περασω Lagfix στη froyo! ?
FiR3 Can Heat You But It Can Burn You Too..

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα σας πω επακριβώς πιο είναι το πρόβλημά μου και όποιος ξέρει σίγουρα θα ήθελα μια απάντηση. Στις 31 Δεκέμβρη πήρα ένα galaxy με έκδοση firmware jm5 και ένας φίλος μου είπε να κάνω αναβάθμιση σε froyo. Κλασσικά συνδέω το κινητό μέσω kies και μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση κι έτσι ο "έξυπνος" χρησιμοποίησα kies patcher(ρυθμίζοντάς το σε COS) και έβαλα την froyo η οποία δίνει τα εξής:

PDA: I9000XWJPH

PHONE: I9000XXJPP

CSC: I9000OXXJP9

Αργότερα και αφού διάβασα από το πρώτο post(thanks Tyxerakias) αρκετά πράγματα είδα ότι έχω PCode: GT-I9000HKDEUR κοινώς έχασα εγγύηση...

Τώρα που βγήκε επίσημα η 2.2 υπάρχει κάποιος τρόπος να την έχω την εγγύηση;;

Μπαίνω στο kies και μου λέει ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση με το ίδιο ακριβώς firmware!!

Μήπως να βρώ τρόπο να γυρίσω σε eclair πάλι και να δοκιμάσω χωρίς kies patcher επίσημα;; Να σημειώσω ότι ούτε root είναι ούτε lagfix φοράει.

Σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε, με ενδιαφέρει αρκετά να μην έχω χάσει εγγύηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by Wishmaster87

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα σας πω επακριβώς πιο είναι το πρόβλημά μου και όποιος ξέρει σίγουρα θα ήθελα μια απάντηση. Στις 31 Δεκέμβρη πήρα ένα galaxy με έκδοση firmware jm5 και ένας φίλος μου είπε να κάνω αναβάθμιση σε froyo. Κλασσικά συνδέω το κινητό μέσω kies και μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση κι έτσι ο "έξυπνος" χρησιμοποίησα kies patcher(ρυθμίζοντάς το σε COS) και έβαλα την froyo η οποία δίνει τα εξής:

PDA: I9000XWJPH

PHONE: I9000XXJPP

CSC: I9000OXXJP9

Αργότερα και αφού διάβασα από το πρώτο post(thanks Tyxerakias) αρκετά πράγματα είδα ότι έχω PCode: GT-I9000HKDEUR κοινώς έχασα εγγύηση...

Τώρα που βγήκε επίσημα η 2.2 υπάρχει κάποιος τρόπος να την έχω την εγγύηση;;

Μπαίνω στο kies και μου λέει ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση με το ίδιο ακριβώς firmware!!

Μήπως να βρώ τρόπο να γυρίσω σε eclair πάλι και να δοκιμάσω χωρίς kies patcher επίσημα;; Να σημειώσω ότι ούτε root είναι ούτε lagfix φοράει.

Σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε, με ενδιαφέρει αρκετά να μην έχω χάσει εγγύηση.

1ον : Δεν νομίζω ότι χάνεις την εγγύηση γιατί και σε εμένα με την ίδια Rom (jm5) και με product code EYR μου πέρασε χθες το "επίσημο" KIES την ίδια ακριβώς ROM που σου πέρασε και εσένα μέσω του patcher!

2ον : Το κινητό είναι τόσο "διαμαντάκι" που αν δεν το σκαλίσεις πολύ δεν θα σου παρουσιάσει πρόβλημα για να χρειαστείς την εγγύηση :lol:

3ον : Ακόμα και να χρειαστείς κάποια στιγμή την εγγύηση, πραγματικά ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ότι στο service θα κοιτάξουν συνδυασμούς ROM - product codes κλπ κλπ...Στην τελική θα τους πεις σαν καλός "Κινέζος" :p ότι το κινητό το αναβάθμισες κανονικά μέσω του KIES και όλα καλά!!!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Ευχαριστώ για την απάντηση!!

Απλά θέλω να ξέρω αν και στο δικό σου που το φλάσαρες με το επίσημο firmware το PCode είναι EUR..

Κωνσταντίνος

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά...Σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε, με ενδιαφέρει αρκετά να μην έχω χάσει εγγύηση.

Δεν την εχεις χασει την εγγυηση σου φιλε μου, η συσκευη σου ειναι σαν να αναβαθμισες κανονικα με τον επισημο πλεον τροπο. Μην ανησυχεις, δεν χρειαζεται να κανεις κατι.

1ον : Δεν νομίζω ότι χάνεις την εγγύηση γιατί και σε εμένα με την ίδια Rom (jm5) και με product code EYR μου πέρασε χθες το "επίσημο" KIES την ίδια ακριβώς ROM που σου πέρασε και εσένα μέσω του patcher!

2ον : Το κινητό είναι τόσο "διαμαντάκι" που αν δεν το σκαλίσεις πολύ δεν θα σου παρουσιάσει πρόβλημα για να χρειαστείς την εγγύηση :lol:

3ον : Ακόμα και να χρειαστείς κάποια στιγμή την εγγύηση, πραγματικά ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ότι στο service θα κοιτάξουν συνδυασμούς ROM - product codes κλπ κλπ...Στην τελική θα τους πεις σαν καλός "Κινέζος" :p ότι το κινητό το αναβάθμισες κανονικά μέσω του KIES και όλα καλά!!!

Για το 3ο που λες, να σημειωσω οτι ισχυει, αν ομως το κινητο παει εκει τελειως κατεστραμμενο. Δηλαδη καμενη πλακετα ή internal sd ή κατι αλλο τεσπα που να μην επιτρεπει στο τηλεφωνο να ανοιξει καν. Τουλαχιστον ετσι εγινε στη δικη μου περιπτωση. Αν παει με καμενο pixel απο την οθονη πχ και ανοιγει φυσικα και θα δουν αν εισαι εντος εγγυησης.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Σας ευχαριστώ πολύ.. νιώθω αρκετά καλύτερα τώρα. :D

Κωνσταντίνος

Παιδια εχω την jm5 και μου εχει βγαλει αναβαθμιση σημερα:

pda:jph

phone:jpp

csc:jp9

Αυτη ειναι η 2.2???να την κανω δηλαδη?

ναι αυτη ειναι :p

παιδια εχω προβλημα απο χθες με το kies . ειμαι με jm5 και μολις ειδα την αναβαθμιση που λενε οι παραπανω και για μενα πηγα να συνδεθω.τιποτα. το usb mtp δε κανει εγκατασταση με τιποτα.δοκιμασα τα π-α-ν-τ-α αλλα τζιφος. εσβησα μεσω του προγραμματος που βρισκει τα αρχεια με καταληξη ανω των 16 χαρακτηρων και στις δυο μνημες τα αρχεια,εγκατεστησα το kies 2 ,ξαναεβαλα το kies 1.5 εβαλα τους drivers που κυκλοφορουν,εκανα hard reset ,εκανα clean install στο kies ,εσβησα την συσκευη απ τα windows ,δεν εχω μεσα launchers,winamp,soundhound που εχουν αναφερθει προβληματα...και τι δεν εκανα...ΤΙΠΟΤΑ..... :( :( :( help?

και βεβαια να την κανεις αφοβα, φιλε μου τι product code εχεις? για να το δεις κοιτα στη πρωτη σελιδα hacks/roots του tyxerakia εκει που λεει για αναβαμθισεις υπαρχει ενας συνδιασμος

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

παιδια εχω προβλημα απο χθες με το kies . ειμαι με jm5 και μολις ειδα την αναβαθμιση που λενε οι παραπανω και για μενα πηγα να συνδεθω.τιποτα. το usb mtp δε κανει εγκατασταση με τιποτα.δοκιμασα τα π-α-ν-τ-α αλλα τζιφος. εσβησα μεσω του προγραμματος που βρισκει τα αρχεια με καταληξη ανω των 16 χαρακτηρων και στις δυο μνημες τα αρχεια,εγκατεστησα το kies 2 ,ξαναεβαλα το kies 1.5 εβαλα τους drivers που κυκλοφορουν,εκανα hard reset ,εκανα clean install στο kies ,εσβησα την συσκευη απ τα windows ,δεν εχω μεσα launchers,winamp,soundhound που εχουν αναφερθει προβληματα...και τι δεν εκανα...ΤΙΠΟΤΑ..... :( :( :( help?

μηπως το product code σου ειναι cos και οχι eur

μηπως το product code σου ειναι cos και οχι eur

ειναι EUR ....το θεμα ειναι οτι αν δε κανει το usb mtp install δε μου αναγνωριζει το κινητο το kies και εχει κολλησει στο searching

απλα παταω αναβαθμιση η πρεπει να κανω τιποτα αλλο πριν??

διαβασε χωρις να βαρεθεις την πρωτη σελιδα hacks/roots του tyxerakia και θα σου λυθουν πολλες αποριες(σου το τονισα και πιο πανω) αν οχι ξανα ρωτα

ειναι EUR ....το θεμα ειναι οτι αν δε κανει το usb mtp install δε μου αναγνωριζει το κινητο το kies και εχει κολλησει στο searching

δηλαδη εχεις συνδεσει το κινητο στο kies την βλεπει την αναβαθμιση αλλα δεν μπορει να αναβαθμιστει η δεν μπορει να συνδεθει καν στο kies?

eur εχω.οποτε δεν θα εχω καποιο προβλημα ετσι?

λογικα και θεωριτικα οχι κανενα προβλημα απλα ακολουθα τον οδηγο κατα λεξη

δηλαδη εχεις συνδεσει το κινητο στο kies την βλεπει την αναβαθμιση αλλα δεν μπορει να αναβαθμιστει η δεν μπορει να συνδεθει καν στο kies?

μαλλον δε το ειπα σωστα.ειδα που ελεγαν τα παιδια πιο πανω οτι τους ηρθε η αναβαθμιση.στο kies δε μπορω να συνδεθω για να την κανω.κολλαει στο searching γιατι δε μπορει να εγκαταστησει το usb mpt...

μαλλον δε το ειπα σωστα.ειδα που ελεγαν τα παιδια πιο πανω οτι τους ηρθε η αναβαθμιση.στο kies δε μπορω να συνδεθω για να την κανω.κολλαει στο searching γιατι δε μπορει να εγκαταστησει το usb mpt...

φιλε μου δεν αντιμετοπισα ποτε τετοιο προβλημα ισως να απευθυνθεις σε καποιο αλλο τοπικ να μπορουν να σε βοηθισουν εκει

Kάτι δεν έχει κάτσει καλά με τους drivers. Δοκίμασε να τους ξαναεγκαταστήσεις... και σβήσε τελείως το Kies και από το registry πριν ξαναδοκιμάσεις. Κοίτα και στον device manager στο pc σου να δεις τί έχει θαυμαστικό δίπλα, τί δεν έχει συνδεθεί σωστα. Επίσης δοκίμασε να ανοίξεις το usb debugging πριν συνδέσεις το κινητό για πρώτη φορά, περνάει κι από κει κάποιους drivers. Και τέλος δοκίμασε να αλλάξεις usb port. Δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος, απλά το pc σου δε γουστάρει το Kies (και καλά κάνει :p)

Για την ώρα αν βιάζεσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλον υπολογιστή για τη δουλειά.

- Alex

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked