Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Απο Μ.Παρασκευη θα το εχω και εγω στα χερια μου:D.Πρωτη φορα με Android για να δουμε γιατι μια ζωη Symbian και Νokia ειχα.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Tο ανεφερα και εγω σε προηγουμενη σελιδα μονο το buckup εμφανιστηκε. Παντος παιδια οτι και να λετε η μπαταρια εχει θεμα μεγαλο 1 μερα και αν κραταει με τις καταλληλες ριθμησεις και προγραμματα.Διαβαζω απο μερικους οτι τους κραταει 2 μερες η μπαταρια αποκλειεται εκτος αν το φορτιζουν το αναβουν και το βλεπουν μονο χωρις να το αγγιζουν.:worry:

Μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης επέρχεται μια μικρή βελτίωση αλλά 2 μέρες δεν φτάνει η αυτονομία ακόμα και με υποτυπώδη χρήση.

Modpic.gif

Μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης επέρχεται μια μικρή βελτίωση αλλά 2 μέρες δεν φτάνει η αυτονομία ακόμα και με υποτυπώδη χρήση.

Αυτο με την μικρη βελτιωση το διαπιστωσα μετα της πρωτες 5 φορτισεις αν και νομιζω οτι ειναι νωρις και οτι θελει και αλλες για να στρωσει η μπαταρια.Αλλα για 2 μερες με τιποτα.;)

εγω παντως παιδια ειμαι πολυ ικανοποιημενος!!!το φορτιζω απο τις 12 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι και μετα μου διαρκει η μπαταρια ολη μερα!!!το εχω γεμισει παιχνιδια και εφαρμογες και παιζω ολη την ωρα!!κανω τηλεφωνα στελνω sms και μπαινω fb!!εχω το 3g κλειστο!!η μπαταρια μου φτανει και μαλιστα πολλες φορες αναγκαζομαι να το ξεφορτωσω ωστε να το φορτισω για να εχω την αλλη μερα μπαταρια!!με λιγα λογια οταν βλεπεις οτι το κινητο δεν εχει πολυ μπαταρια δεν ανοιγεις παιχνιδια και ιντερνετ και σου φτανει μια χαρα!!!εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο το κινητο!!περιμενω την 2.3 :happy::happy::happy:

Δεν πιστευω οτι γινομαι υπερβολικος με την μπαταρια αλλα με twitter να φρεσκαρει ανα μια ωρα, gmail και ημερολογιο να φρεσκαρει στο default του, απο χτες το απογευμα μεχρι σημερα εχω φτασει στο 46%. Να προσθεσω οτι δεν χρησιμοποιω κανενα widget για προγνωση καιρου, και launcher pro. [το λεω, γιατι στο xda ελεγαν οτι το widget του καιρου της LG τρωει πολυ μπαταρια για καποιο λογο]. Stock rom, v10b [μετα τα χτεσινα εκτροπα]. Οταν πρωτοπηρα το κινητο, το φορτισα στην πριζα, κλειστο, για περιπου 2μιση ωρες.

Εγώ πάντως οποιο και να πάρω η το lg η το samsung θα αγοράσω και δεύτερη μπαταρία να έχω στο τσαντάκι μου για spare. Πράγμα που δεν μπορείς να το κανεις με το iphone οποτε και έχω απορρίψει.

Δύο μέρες αντέχει αν το έχεις μονο σαν τηλέφωνο και δεν το σκαλίζεις (όποιος αντέχει:p)

Με το να κατεβάζεις 10-15 εφαρμογές την ημέρα, να αλλάζεις 2-3 launsher την ώρα, ε δεν θα αντέξει πολύ (από το πρωί μέχρι το βράδυ)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Administrators
Εγώ πάντως οποιο και να πάρω η το lg η το samsung θα αγοράσω και δεύτερη μπαταρία να έχω στο τσαντάκι μου για spare. Πράγμα που δεν μπορείς να το κανεις με το iphone οποτε και έχω απορρίψει.

Δε νομίζω πάντως ότι είναι και ότι καλύτερο για τη συγκεκριμένη συσκευή το βάλε/βγάλε στο back cover.

Modpic.gif

Μπράβο! Σημαντικό να υπάρχει ένα σημείο που να μας απαντά σε τόσες απορίες/ερωτήσεις σε ένα σημείο, ειδικά για εμάς του νέους στο android.

Ευχαριστώ πολύ

Εκανα την αναβάθμιση σε V10b (πέτυχε με την πρώτη)

Change log επίσημο υπάρχει;

Το πρώτο λάθος μέ τήν v10b είναι στίς επαφές.

Δέν ρολάρει σωστά η γραμματοσειρα δεξια, και οταν έχω εισερχόμενη

κλήση εμφανήζει λάθος επαφή

Το πρώτο λάθος μέ τήν v10b είναι στίς επαφές.

Δέν ρολάρει σωστά η γραμματοσειρα δεξια, και οταν έχω εισερχόμενη

κλήση εμφανήζει λάθος επαφή

Δεν ρολλάρει σωστά ούτε εμένα. Αλλά ούτε με την a νομίζω ότι το έκανε σωστά.

Το άλλο που γράφεις τι ακριβώς εννοείς; Σε 2-3 κλήσεις που είχα μετά την αναβάθμιση σε b μου έβγαλε σωστά την επαφή.

Αλέξανδρος,

το θεμα με την μπαταρια ειναι μεγαλο για ενα τηλ τοσο καλο σε χαρακτηριστηκα τωρα αν το εχεις ολη μερα πανω σε ενα γραφειο οκ αν εχεις και καλο σημα αν εχεις κλειστο το 3g αν.....αν..... προσωπικα το εδωσα με μονο λογο την μπαταρια

Δεν ρολλάρει σωστά ούτε εμένα. Αλλά ούτε με την a νομίζω ότι το έκανε σωστά.

Το άλλο που γράφεις τι ακριβώς εννοείς; Σε 2-3 κλήσεις που είχα μετά την αναβάθμιση σε b μου έβγαλε σωστά την επαφή.

Σημερα βλέπω μια εισερχόμενη κλήση (πριν μηλήσω), και

όταν σηκώνω τό ακουστικό είναι μία άλλη.

οί επαφές μου στο γράμμα Υ έχουν τα ονόματα μέ αρχικό Γ καί ου τό καθεξής.

όλα είναι τελείως λάθος.

Edited by xabos

Το προβλημα με την μπαταρια μαλλον εχει να κανει με την gpu και τα widget ! το S2 εχει κλειδωμενη την gpu να πιανει 60 fps ακριβως για αυτον τον λογο! Εγω ακομα δεν μπορω να εκφρασω σιγουρη αποψηγια την μπαταρια (2-3 κυκλοι) γιατι του αλλαξα τα φωτα απο οταν το πηρα, οποτε μεχρι την τεταρτη δεν νομιζω να ειμαι ικανος να πω την δικη μου αποψη!

Παντως ρε Sotosok θα βγουν σιγουρα και aftermarket μπαταριες μεγαλυτερες απο αυτη της lg!

Οσο για τις επαφες καλο ειναι ναεχετε ενα μπακ απ στον Η/Υ ωστε αν συμβουν τετοιες αναποδιες να ειστε καλυμενοι! Εγω παντως με cooked rom δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα πανω σε αυτο το κομματι!

Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

οί επαφές μου στο γράμμα Υ έχουν τα ονόματα μέ αρχικό Γ καί ου τό καθεκσής.

όλα είναι τελείως λάθος.

Στο δικό μου δουλεύει σωστά. Κάτι έχει στραβώσει με το αρχείο των επαφών σου.

Το μονο που δεν δουλεύει σωστά (ή δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει) είναι η μπάρα στο πλάι. Κυλάω σε κάποιο γράμμα που το εμφανίζει μεγάλο στο κέντρο της οθόνης και...τίποτα. Μένει στην κορυφή της λίστας:mad:

Αλέξανδρος,

εμενα μια χαρα πανε τα γραμματα στις επαφες και οποτε με παιρνει καποιος τηλεφωνο και το σηκωνω παντα ειναι αυτος που λεει!!

μαλλον εχετε ελλατωματικες συσκευες!!!παντως ειναι πρωτη φορα που παιρνω κινητο και δεν το εχω μετανιωσει που πηρα αυτο!!! :happy:

Δε νομίζω πάντως ότι είναι και ότι καλύτερο για τη συγκεκριμένη συσκευή το βάλε/βγάλε στο back cover.

Γιατι το λες αυτο ?

Κατι αλλο τωρα , διαβαζω πολλους που λετε για συχρονισμο επαφων απο gmail κλπ.

Απο την καρτα sim τις βλεπεις κανονικα , ετσι ?

Εχει ρυθμιστη φωτεινοτητας της οθονης ?

Εχει αισθητηρα ωστε αν ειναι κοντα στο αυτι να σβηνει η οθονη για να μην πατηθει καποιο κουμπι καταλαθος ?

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Επίσης πολύ σημαντικό. Οταν δουλεύει ή κάμερα ρυθμίζει τήν φωτεινότητα τής οθόνης

αυτόματα πολύ χαμηλά... μέ αποτέλεσμα σέ εξωτερικό περιβάλον ή οθόνη είναι σχεδόν αόρατη

(καθρεφτίζει).

• Administrators
Γιατι το λες αυτο ?

Αυτά τα καπάκια δεν είναι φτιαγμένα για πολλά πολλά.

Κατι αλλο τωρα , διαβαζω πολλους που λετε για συχρονισμο επαφων απο gmail κλπ.

Απο την καρτα sim τις βλεπεις κανονικα , ετσι ?

Δεν γνωρίζω, έχω πολλά χρόνια να βάλω επαφές στην κάρτα μνήμης.

Εχει ρυθμιστη φωτεινοτητας της οθονης ?

Ναι.

Εχει αισθητηρα ωστε αν ειναι κοντα στο αυτι να σβηνει η οθονη για να μην πατηθει καποιο κουμπι καταλαθος ?

Ναι.

οί επαφές μου στο γράμμα Υ έχουν τα ονόματα μέ αρχικό Γ καί ου τό καθεξής.

όλα είναι τελείως λάθος.

Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

Στην εικονα βλεπετε την αναντιστοιχια στις επαφες. Το scrollbar δεν δουλευει σωστα [δλδ δεν σε παει στο γραμμα που θες] αλλα μαλλον αυτο οφειλεται στο οτι το γραμμα καθε ενοτητας ειναι οτι ναναι. Οι επαφες μου ειναι αποκλειστικα απο το gmail account μου.

υγ: Παρεπιπτοντως, αυτο ειναι ενα forum και ο καθενας ειναι ισοτιμος με τους αλλους και ελευθερος να πει την αποψη του. Αλλα καλο θα ηταν να μοιραζουμε γνωση και οχι αγνοια. Σκεφτειτε λιγο πριν πειτε την αποψη σας ορισμενοι

Edited by true_cynop

Στην εικονα βλεπετε την αναντιστοιχια στις επαφες. Το scrollbar δεν δουλευει σωστα [δλδ δεν σε παει στο γραμμα που θες] αλλα μαλλον αυτο οφειλεται στο οτι το γραμμα καθε ενοτητας ειναι οτι ναναι. Οι επαφες μου ειναι αποκλειστικα απο το gmail account μου.

υγ: Παρεπιπτοντως, αυτο ειναι ενα forum και ο καθενας ειναι ισοτιμος με τους αλλους και ελευθερος να πει την αποψη του. Αλλα καλο θα ηταν να μοιραζουμε γνωση και οχι αγνοια. Σκεφτειτε λιγο πριν πειτε την αποψη σας ορισμενοι

Δοκιμασες να τις σβησεις τις επαφες και να τις ξαναφορτοσεις απο το gmail;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Και μένα όλες οι επαφές από το Gmail είναι και το scrollbar κάνει ακριβώς τα ίδια.

Μάλιστα αν επεξεργαστώ μια επαφή και την ξαναβάλω με το ίδιο όνομα (πχ ξαναγράψω μονο το πρώτο γράμμα, την βάζει σε άσχετο σημείο.

Ευτυχώς η αναζήτηση (η μέθοδος που χρησιμοποιώ δηλαδή) δουλεύει άψογα

Αλέξανδρος,

Δοκιμασες να τις σβησεις τις επαφες και να τις ξαναφορτοσεις απο το gmail;

Ολα δουλευαν τελεια με την ιδια γραμματοσειρα (μόνο ελλην.) με την v10a

τα ευτραπελα αρχισαν με την μεταβαση σε v10b.

Επιτέλους ολα οκ με διαγραφή ολων από τηλ. και μεταφορά από pc suite (και το ρολάρισμα οκ!)

Edited by xabos

Καλησπερα.Μετα την αναβαθμιση στην v10b ηταν στην προβολη επαφων τσεκαρισμενα ολα τα στοιχεια προβολης ,μηπως εσεις που εχετε το προβλημα πρεπει να το δειτε και αυτο????
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα, ειχα παει πλαισιο χθες κ ειδα οτι ενω το γραφουν με το ιδιο μεγεθος το LG einai μεγαλύτερο απο το Nexus S!!!Πως γινεται αυτό.

Πειτε μου ειλικρινα κουβαλιεται το κινητό;;;;

Πολυ ογκώδες μου φάνηκε!!!

Αλλα επαθα το εξης:Αφου το χαζευα κανα 5λεπτο παω διπλα στο Iphone κ μου φαινοταν ψειρα!!!Η οθονη μου φαινοταν μια σταλια!Τι να πω !

Γκουμουτσα αλλα εχει οθόνη!!!

Δεν είναι ογκωδες το κινητό. Το αντίθετο μάλιστα.

Στον μέσο όρο των διαστάσεων των smartphones είναι.

Η οθόνη του είναι πολύ καλή και μεγαλύτερη του iphone γι' αυτό σου φαινόταν έτσι.

Αξίζει τα λεφτά του.

Εγώ πάντως έχω το acer x960 και το omnia lite και έχω δευτερες μπαταρίες για ώρα ανάγκης και δεν είχα κανένα θέμα με καπάκια με κανένα από τα δυο

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)